Yle homo puhe netissä turku thai

Jo nyt sähkölaskut muodostavatkin monelle pienituloiselle perheelle  todella suuren taloudellisen rasitteen. Näin joudutaan karsimaan muista perheen välttämättömistä menoista jotta e Vetoomus Oulun yliopiston Ionosfäärifysiikan, Avaruusilmaston ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä vastaan Vetoomus Oulun yliopiston rehtorille ja hallitukselle Luonnontieteellisen tiedekunnan dekaani on päättänyt esittää rehtorille Avaruusilmaston, Ionosfäärifysiikan ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä, vastoin asettamansa työryhmän nimenomaista suositusta.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Tampereen kaupunki säästää Kauppi-Niihaman ulkoilu- ja virkistysmetsäalueen rakentamiselta sekä golfkentän laajentamiselta tai siirtämiseltä. Kauppi-Niihama on tamperelaisten keskeinen virkistysalue, jolla on sekä luonnonarvojen että ihmisten viihtyvyyden kannalta valtakunnallista merkitystä. Luonnonsuojeluliitto valitsi kohteen viime vuonna yhdeksi Suomen Vaadimme, että alue on valmis sopimuksen mukaisesti vuonna Lisäksi alue on siivottava viipymättä ja alueen kunnossapito on otettava haltuun.

Kontion kivikoulua ei saa purkaa, koska    - se on merkittävä kaupunkikuvaa jäsentävä historiallinen rakennus                      - sille on ideoitavissa runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia       - tehtyjen kuntoselvitysten mukaa Yksi näistä kehittämistä tarvitsevista asioista on mielestäni lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskeva lainsäädänt Tällä adressilla haen Joonas Hiltuselle erikoislupaa osallistua Peugeot Mi24 ajoneuvolla bmw tapahtumaan Kalajoelle  3.

Kiinassa kidutetaan ja syödään edelleen koiria, esim. Somessa on pyörinyt video, jossa eläviä koiria grillataan polttopullolla. Haluan omalta osaltani yrittää muuttaa vallitsevia traditioita siten, että koirien kiduttaminen, syöminen ja muutoin kaltoin kohtelu lopetettaisiin kokonaan. Jos adressiin saadaan riittävästi nimiä, se tullaan luovuttamaan Suomi-Kiinan suurlähetyst Täydennysrakentaminen ei tarkoita puiston kehittämistä virkistysalueena, vaan asemakaavan muutosta tarvitaan kerrostalojen rakentamiseksi Tuiran keskuspuistoo Lain mukaan vaikeavammaisella Parkinsonin tautia sairastavalla on oikeus henkilökohta Allekirjoitus valitusti myös anonyyminä: Me allekirjoittaneet toivomme, että YLE puheradion Emme halua, että meille niin tärkeä sivistykse Mahdollinen tuomion kärsimispaikka voisi olla Bouananen Me allekirjoittaneet vetoamme Suomen oikeuslaitokseen, poliittisiin päättäjiin ja lapsiasiavaltuutettuun, jotta oikeuskäytännössä nyt ilmennyt vakava vääryys saataisiin korjattua.

Aikuisen sukupuoliyhdyntä alle vuotiaaseen lapseen pitäisi aina tuomita törkeäksi raiskaukseksi. Hovioikeuden tulkinnan mukaan vuotiaaseen lapseen yhtyminen ei olisi törkeä raiskaus, jos lapsi ei ole tarpeeksi sel Se on jättänyt huomiotta hänen toimittamiaan todisteita ja selvityksiä, kielletyissä kurdipuolueissa toimineid Kokemukset viidenkymmenen viimeisen vuoden aikana harjoitetusta metsänhoitomallista osoittavat, että valittu linja on ollut valitettavan tuhoisa luonnon ekologiselle monimuotoisuudelle ja haitallinen useille tahoille.

Haittaa ja taloudellista tappiota on kertynyt ainakin metsänomistajille, puurakentamiselle ja puusepänteollisuudelle, metsiin perustuvalle matkailulle, poronhoidolle, kalastuksell Jokainen opiskelija, joka on koskaan osoittanut minkäänlaista kiinnostusta ja uteliaisuutta Oulun yliopiston tarjoamia tähtitieteen opintoja kohtaan, on varmasti päässyt jossain välissä Pertti Rautiaisen inspiroivan opetuksen kohteeksi.

Kyseinen universumin saloja ja maailman vanhimman tieteen historiaa yleistajuisesti ja viihdyttävästi avaava tähtitieteen keulakuva on jo pitkään toiminut useiden Leikkipuisto Tapulin sisätilojen käyttöä on rajoitettu sisäilmaongelmien vuoksi niin, että vain wc-tilat ovat käytössä.

Syksyn toimintajärjestelyt ovat vielä kesken. Uusia toimintatiloja etsitään läheltä koulua, mutta on mahdollista, että leikkipuiston ohjaajat kävelevät lasten kanssa päivittäin 1,6 km matkan Kurranummen leikkipuistoon ja takaisin. Tämä tekee 3,2 km päivässä ja 16 km viikossa Tämä adressi kirjoitetaan Lempäälän kunnan nuorten puolesta.

Vuodesta toiseen kunnan asukkaat häiriintyvät mopojen pärinästä. Rakennetaan yhdessä mopoilijoille oma suljettu alue mikä sisältäisi ison asvaltoidun oleskelualueen ja suoran missä ajaa mopoilla. Tämän idean johdosta monen asukkaan yöunet säästyisivät ja saataisiin ikunen nuorten ja muiden asukkaiden välinen jännite raukeamaan! Todennäköisesti suomalaiset saunoivat jo ennen kuin tänne Uralin perukoilta hiihtivät.

Sauna oli ennen Runebergia, Sibeliusta ja siniristilippua. On hyvin vaikea kuvitella suomalaisia ilman saunaa. Se on suomalaisuutta aidoimmillaan, ja löylyn höyryissä hikoava suomalainen on aidoimmillaan oma alaston itsensä. Ihmekös tuo, että sauna on täällä niin arvostettu. Me allekirjoittaneet Vanajanlinnantien varren asukkaat ja tien käyttäjät vaadimme Hämeenlinnan Harvialassa sijaitsevan Vanajanlinnantien eteläpään peruskorjaamista.

Vanajanlinnantien kunto on huonontunut vuosi vuodelta ja se on ajoittain lähes käyttökelvoton. Tien peruskorjaamaton osuus Harvialassa Vanajanlinnalta Harvialantielle n. Metsätähti rakennettiin vuosina — Suomenniemen kunnan ja SuomenniemenTukiasuntoyhdistys ry: Kustannuksiin osallistui lisäksi suomenniemeläistäyksityistaloutta ja 4 yritystä tai yhteisöä puutavara Sääntöehdotus vierasmoottorin sallimiseksi F-Rallisarjaan. Vierasmoottorin tulee olla sarjatuotanto autosta, joka on pystyttävä todistamaan.

Kuutiotilavuus cc tai luokitustodistuksen mukainen. Suomen perintövero on euroopan ankarin, se voi olla jopa yli puolet perittävän omaisuuden arvosta. Ruotsi johtavana Eurooppalaisena demokratiana poisti perintöveron, koska se kohteli kansalaisia epätasa-arvoisesti. Meillä tämä vaan jatkuu. Vähävaraiset ovat juuri se kansanosa, joka suhteessa raskaimmin kärsii perintöverosta.

Duunarilla ei aina ole muutamaa kymppitonnia takataskussa, vaikka Kalli Telaniitty asemakaavan muutosehdotus   Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on suunnitella Gräsanojan varrella sijaitsevalle Telaniitylle pallokenttä sekä muita urheilu- ja virkistystoimintoja.

Suunnittelualue sijaitsee Matinkylän Iirislahden ja Haukilahden kaupunginosien rajalla Länsiväylän, Gränsanlaakso-kadun ja Hauenkalliontien rajaamalla alueella. Ole nimelläsi tukemassa tätä vet Adressi Lempolan pallokentän puolesta Lohjan kaupunki on ajamassa lastensuojeluyksikköä Lempolan hiekkakentälle.

Tontti on kaavoitettu julkisten lähipalvelurakennusten korttelialueeksi YL 14 vuotta sitten. Lain mukaan yli 13 vuotta vanhat kaavat tulisi tarkistaa ennen niiden täytäntöönpanoa.

Adressin tarkoituksena on osoittaa huolemme puuttuvasta kävely-ja pyörätien pätkästä Perttelissä. Kaivolan ja Inkereen välissä ei ole turvallista pyörätietä, kun kuljetaan kirkolta Kaivolantietä ja käännytään kohti Romsilantietä. Tie on todella vaarallinen jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Kyseinen tienpätkä yhdistää Kaiv Köyhien riistäminen on loputtava tässä maassa. Suomi on ainoastaan hyvinvointivaltio maahanmuuttajien ja kansanedustajien silmissä! Haapaveden kaupunki suunnittelee Ahjolan päiväkodin yksityistämistä.

Yksityistämisen perusteena ovat säästöt. Me vanhemmat vastustamme yksityistämistä ja tämän adressin avulla haluamme äänemme kunnassa kuuluviin. Allekirjoittamalla voit tukea meitä tässä tärkeässä asiassa. Ahjolan tuttu ja turvallinen ympäristö sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat meille tärkeää. Kyse on kuitenkin meidän rakkai Suomen ei tule osallistua vuoden Israelissa järjestettäviin Euroviisuihin.

Israel on kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeusrikkomuksistaan, jotka ovat kohdistuneet palestiinalaisiin Palestiinan ja Israelin pitkän konfliktin aikana. Israel rikkoo jatkuvasti kansainvälistä oikeutta muunmuassa tappamalla palestiinalaisia siviilejä sekä aktiivisella rotuerottelupolitiikallaan.

Pyydämme tukea kaikilta, jotka kannattavat pienoismäyräkoirien käyttöominaisuuksien testaamismahdollisuuksien monipuolistamista uuden PIRI-käyttökokeen avulla.

Terveysriskien tasot eivät Sepänkatu 2: Turun tilahallinta ja opetustoimi ovat yhteistyössä aloittaneet Sepänkatu 2: Kuitenkin jo vuonna Turun tilaaman kuntokartoituksen toimenpidesuo Luo uusi adressi Kuinka kirjoittaa adressi?

Pitäisikö energiajuomien myynti nuorille kieltää? Suomen kansaa ja tulevaa nuorisoa ja heidän tulevaisuuttaan. Kansaneläkkeiden maksuja ei saa leikata eikä asumistukia poistaa. Itsenäisen päätösvallan puolesta - För suveräniteten. Uudet mamut sijoitetaan kotimaahansa kun olot siellä paranee. Talonmiehet takaisin ja palkka e. Mottagningscenter för flyktingar i Raseborg! Albanialaiset palautettava hetimmiten,eivät oikeita pakolaisia.

Uusille pakolaisille annetaan vain välttämätön. Death sick the possibility of euthanasia and foreigners to Åland! Astrid Thors eroa - Et nauti kansan luottamusta maahanmuuttoministerinä. Inarijärvi kansallispuistoksi Inarijärvi on viimeinen erämainen suurjärvi Suomessa. Terroristi Abderrahman Bouanane on elinkautistuomion lisäksi karkotettava Suomesta. Tuiranpuisto säilytettävä ainoastaan virkistyskäyttöön Tuiranpuiston alueella on käynnistetty asemakaavan muutos, jossa havitellaan mitä ilmeisimmin täydennysrakentamista eli kerrostalojen rakentamista.

Lääkitys piikistä tabletiksi Tämän adressin tarkoituksena on edistää piikityksen vähentämistä. Vetoomus espanjalaisten metsästysrotuisten koirien hyväksi Vetoomus Espanjan suurlähetystölle Suomessa toimitettavaksi edelleen Espanjan maatalous-, kalastus-, elintarvike- ja ympäristöministeriöön sekä opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeriöön. Vetoomus Suomen hallitukselle Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvien uhkausten keskellä.

Behdadia ei saa palauttaa Iraniin Tampereen poliisi otti Behdadin kiinni Tampereella maanantaina Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö rikoksena vanhentumattomaksi Ystävät. Ehtoollinen Maata Näkyvissä -festareille perinteisesti. Valkeakosken kirkon puolesta Valkeakosken 18 asukkaan taajama tarvitsee ison kirkon. Vetoomus sote-henkilöstön pakkorokotukset mahdollistavan Tartuntatautilain 48 §: Herra Koira on otettava kiinni vahingoittumattomana Herra Koiraksi nimetty Lapissa vaellellut koira on jo kertaalleen saatu kiinni, mutta se oli päässyt karkaamaan ja nyt poromiehille on myönnetty lupa ampua se.

Ryhmäkanne Carunaa vastaan liian isoista siirtohinnoista Olin yhteydessä Kuluttujaneuvontaan ja Suomessa on säädetty laki jo yli 10 vuotta sitten koskien ryhmäkannetta josta kevyempi versio on ryhmävalitus joka käsitellään kuluttajasuojalautakunnassa ja kun taas ryhmäkanne käsitellään eri oikeusasteissa. HSL lippu-uudistuksessa säilytettävä Ratikkalippu!

Stoppa utvisningen av Bijoy Amran Ahamed! Keskeyttäkää Bijoy Amran Ahamedin karkoitus! Mostafaa ei saa palauttaa Irakiin       Ystävämme on joutumassa kuolemanvaaraan ja sinä voit auttaa hänen henkensä pelastamisessa. Antiikin kulttuurin ja klassillisen arkeologian opetuksen on jatkuttava Helsingissä! Korson suuralueen linja-autoyhteydet säilytettävä! Jokilaaksojen sako- ja umpikaivolietteen kuljetus Suljettu Jokilaaksojen jätelautakunnalle   Kuntalaisten vastine: Ikäihmisten palveluiden säilyttäminen Laitilan kaupungin toimintoina Laitilan kaupungin valtuusto teki kokouksessaan 4.

Haluamme ompelukoneenkorjaajien koulutuspaikkoja Suomeen Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle Vetoomus uusien ompelukoneenkorjaajien opintopaikkojen perustamiseksi. Vetoomus Oulun yliopiston Ionosfäärifysiikan, Avaruusilmaston ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä vastaan Vetoomus Oulun yliopiston Ionosfäärifysiikan, Avaruusilmaston ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä vastaan Vetoomus Oulun yliopiston rehtorille ja hallitukselle Luonnontieteellisen tiedekunnan dekaani on päättänyt esittää rehtorille Avaruusilmaston, Ionosfäärifysiikan ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä, vastoin asettamansa työryhmän nimenomaista suositusta.

Tampereen Kauppi-Niihaman metsä säästettävä luonnolle ja virkistyskäytölle Suljettu Me allekirjoittaneet vaadimme, että Tampereen kaupunki säästää Kauppi-Niihaman ulkoilu- ja virkistysmetsäalueen rakentamiselta sekä golfkentän laajentamiselta tai siirtämiseltä. Joonas Hiltuselle erikoislupa bemari päiville Kalajoelle. Lopettakaa koirien grillaaminen elävältä Kiinassa! Lasta on suojeltava — Yhdyntä alle vuotiaan kanssa on aina törkeä raiskaus.

Adressi avohakkuiden lopettamiseksi Kokemukset viidenkymmenen viimeisen vuoden aikana harjoitetusta metsänhoitomallista osoittavat, että valittu linja on ollut valitettavan tuhoisa luonnon ekologiselle monimuotoisuudelle ja haitallinen useille tahoille. Adressi tähtitieteen dosentti Pertti Rautiaisen takaisin palkkaamisen puolesta Oulun yliopiston lehtoriksi Suljettu  Jokainen opiskelija, joka on koskaan osoittanut minkäänlaista kiinnostusta ja uteliaisuutta Oulun yliopiston tarjoamia tähtitieteen opintoja kohtaan, on varmasti päässyt jossain välissä Pertti Rautiaisen inspiroivan opetuksen kohteeksi.

Vaatimus Leikkipuisto Tapulin iltapäivätoiminnan tilojen puolesta Leikkipuisto Tapulin sisätilojen käyttöä on rajoitettu sisäilmaongelmien vuoksi niin, että vain wc-tilat ovat käytössä. Lempäälän nuorille mopoilijoille suljettu, asvaltoitu oleskelu alue Tämä adressi kirjoitetaan Lempäälän kunnan nuorten puolesta.

Lippu salkoon saunan kunniaksi Todennäköisesti suomalaiset saunoivat jo ennen kuin tänne Uralin perukoilta hiihtivät. Empathy in a Citizen Deliberation Experiment. Scandinavian Political Studies 40 4 , Board national diversity and firm-level inattentiveness within the European Union.

In Bernhard Irene ed. University West Reports Increasing the Political Clout of Nature Conservation. Conceptual Innovation in Environmental Policy.

Ambiguities of Control vs. Responses to the Crisis in Ukraine. EU-Russia Relations in Crisis: The role of loud popular music in revolutionary social and political processes. Metal Music Studies 3 3 , The Northern European Member States.

Business Climate Change Engagement: Stakeholder Collaboration in Multi-Stakeholder Networks. Issues in business ethics Discourse analysis as a method for business ethics and corporate responsibility research.

Edward, Dmytriyev Sergiy ed. Cambridge University Press, — Atypical physiological orienting to direct gaze in low-functioning children with autism spectrum disorder. Autism research 10 5 , — The role of a predictive analytics project initiator in the integration of financial and operational forecasts.

Baltic Journal of Management 12 4 , - The subject of citizenship — Can there be a posthuman civil society?. Häkli Jouni, Kallio Kirsi Pauliina. Becoming refugee in Cairo: The political in performativity. International Political Sociology 11 2 , — The shadow rate as a predictor of real activity and inflation: Applied Economics Letters 24 8 , When does the yield curve contain predictive power? Evidence from a data-rich environment. International journal of forecasting 33 4 , Annals of Financial Economics 12 1 , Ilomäki Jukka, Laurila Hannu.

Journal of Reviews on Global Economics 6 1 , The strategic options of supreme audit institutions: The case of four Nordic countries. Administrative Sciences 7 2 , Johanson Jan-Erik, Vakkuri Jarmo. Exploring diversity of institutional life. Environment and planning D: Regionalism in the Asian Century: Performance-based testing for ICT skills assessing: Universal Access in the Information Society. Macroeconomic Developments after the Maastricht Treaty.

European integration studies 11, Business, Management and Education 15 1 , Not in the same world: Kalmi Panu, Ruuskanen Olli-Pekka. Financial literacy and retirement planning in Finland.

Optimal taxation and public provision for poverty reduction. International Tax and Public Finance. Global Society 31 4 , Kihn Lili-Anne, Näsi Salme. Emerging diversity in management accounting research: Kivistö Jussi, Pekkola Elias. Organizational Studies, Research in Higher Education. The influence of performance-based management on teaching and research performance of Finnish senior academics. Tertiary Education and Management 23 3 , Latest reforms in Finnish doctoral education in light of recent European developments.

New Public Management in a Svandinavian Context. In Lapsley Irvine, Knutsson Hans ed. Modernizing the Public Sector: Experts and constitutionality control in Finland: Kojo Matti, Innola Eeva.

The emergence and diffusion of grassroots energy innovations: Building an interdisciplinary approach. Journal of Cleaner Production 3 , — Korkiamäki Riikka, Kallio Kirsi Pauliina. Experiencing and practising inclusion through friendships. Koski Leena, Bäcklund Pia. Humans and dogs in training. In Räsänen Tuomas, Syrjämaa Taina ed.

Shared Lives of Humans and Animals: Animal Agency in the Global North. Branding as a tool for CSR. In Advertising and Branding: Concepts, Methodologies, Tools, and Applications: Kujala Johanna, Korhonen Anni. Value creating stakeholder relationships in the context of CSR. Value co-creation in stakeholder relationships: Baltic Journal of Management 12 2.

How objective and subjective knowledge affect insurance choices. Journal of Financial Services Marketing 22 4 , Home-ownership and the Labour Market: Evidence from Rental Housing Market Deregulation.

Labour Economics 48, Is There a Doctor in the House?. In Schofield Norman, Caballero Gonzalo ed. State, Institutions and Democracy: Contributions of Political Economy. Studies in Political Economy 3. Laasonen, Valtteri; Kolehmainen, Jari. Capabilities in knowledge-based regional development - towards a dynamic framework. European planning studies 25 10 , Lahtinen Sonja, Tuominen Pekka.

Brand meanings in the context of luxury fashion: A projective study in China. Empirical studies on economics of innovation, public economics and management: Springer International Publishing, Eurasian Studies in Business and Economics 6. Principles of performance dialogue in public administration. International Journal of Public Sector Management 30 5 , Knowledge transfer and performance dialogue in public administration. Knowledge management in 21st century: Institute of Knowledge Asset Management, Managing intellectual liabilities by service recovery.

Ambiquity of financial environmental information. A case study of a Finnish energy company. Laine Matias, Vinnari Eija. The transformative potential of counter accounts: Accounting, auditing and accountability journal 30 7 , Co-design and action learning in local public services.

Journal of Adult and Continuing Education. Street-level new public governances in integrated services-as-a-system. Adaptive learning in smart cities — The cases of Catania and Helsinki. Journal of Adult and Continuing Education 23 1 , Lehtimäki Hanna, Kujala Johanna.

Trust and continuous sensemaking: Case study on internal dynamics in an industrial company. Lehtonen Pinja, Aalto Pami. Smart and secure borders through automated border control systems in the EU? The views of political stakeholders in the Member States. European Security 26 2 , Researchers as knowledge brokers: An urban infill case from Finland.

Lemmetti Hanna, Tuominen Pekka. Expatriates' nostalgic brand relationships: Case Fazer Blue chocolate. Regional studies on economic growth, financial economics and management: Eurasian Studies in Business and Economics 7. Leppänen A, Kankaanranta T. Cybercrime investigation in Finland. What drives the polarisation and moderation of opinions? Evidence from a Finnish citizen deliberation experiment on immigration. European Journal of Political Research 56 1 , Is there a Nordic model of final disposal of spent nuclear fuel?

Governance insights from Finland and Sweden. Liu Cui, Cai Yuzhuo. Science and Public Policy. Lukka, Kari; Vinnari, Eija. Combining actor-network theory with interventionist research: Scenarios of quality assurance of stakeholder relationships in Finnish higher education institutions. Quality in higher education 23 1 , Teaching and learning business ethics in a multicultural group. Lönnqvist Antti, Laihonen Harri. Management of knowledge-intensive organisations: International journal of knowledge-based development 8 2 , The role of cities and city employees in innovation activities.

European Urban and Regional Studies, Makkonen Teemu, Williams Allan. Developing survey metrics for analysing cross-border proximity.

Geografisk Tidsskrift-Danish Journal of Geography. Knowledge transfer and innovation in cross-border cooperation programmes between Finland and Russia. In Ketikidis Panayiotis, Solomon Adrian ed. Spirituality in Business Perspective. In Bawole Justice Nyigmah et al ed. Routledge studies in Development Economics Coping with friction during technology commercialisation.

IMP Journal 11 2. On the virtues and vices of combining theories: Accounting, Organizations and Society 60, Smart specialisation strategies and cross-border integration of regional innovation systems: Policy dynamics and challenges for the Upper Rhine.

Environment and Planning C: Politics and Space 35 4 , — Combustion and Flame , Mäntysalo Raine, Bäcklund Pia. The Governance of Planning: Flexibly Networked, Yet Institutionally Grounded.

Routledge Handbook of Planning Theory. The Finnish Local Government Reform: In Kristjánsdóttir Sigríður ed. Nordic Experiences of Sustainable Planning: Finnish local government reform: Juxtaposing cost structures and the centre-periphery relations of municipalities in urban regions. In Kristjánsdóttir S ed.

Nikula Pii-Tuulia, Kivistö Jussi. Perspectives from Agency Theory. Value-based healthcare measurement as a context for organizational learning: Leadership in Health Services 30 2. Unlearning in managing wicked biodiversity problems. Landscape and urban planning , Närvänen Elina, Leipämaa-Leskinen Hanna.

Collaborative market practices within a consumer-driven local food service system. Integrating three Perspectives for a New Service Agenda: Naples Forum on Service. Ojanen Hanna, Raunio Tapio. Re-assessing Finland's integration policy: Nordic States and European Integration: Awkward Partners in the North?. Off-the-shelf assessment of information ergonomics. Oostveen Anne-Marie, Lehtonen Pinja. The requirement of accessibility: European automated border control systems for persons with disabilities.

Oulasvirta Lasse, Anttiroiko Ari-Veikko. Adoption of comprehensive risk management in local government. Local Government Studies 43 3 , Institutions, institutional practices, and global climate change governance: Govering the climate change regime: Oxon and New York: Territory, Politics, Governance 5 3 , From 'refugee population' to political community: The Mustapha Mahmoud refugee protest camp.

In Brown Gavin et al ed. Protest Camps in International Context: Spaces, Infrastructures and Media of Resistance: Elements of rituality in consumer tribes: The case of Crossfit. Journal of Customer Behaviour 16 4 , Management and academic profession: Studies in Higher Education.

Emergent publics and affects in environmental governance. A Tale of Two Cognitions: Revista Brasileira de Politica Internacional 60 1 , e Overseas voters and representational deficit: Regional representation challenged by emigration. Representation 52 4 , Childhood and Schooling in Post Socialist Societies: Memories of Everyday Life.

Journal of marketing theory and practice 25 4 , All in — and more! Gambling in the James Bond films. Geopolitics, identity, and horse sports in Finland. In Koch Natalie ed. Critical Geographies of Sport: Space, Power and Sport in Global Perspective. Raimo Voutilainen, Lasse Koskinen. Journal of insurance and financial management 3 1 , Mind the Information Expectation Gap. Journal of the Knowledge Economy, Rajala Tomi, Laihonen Harri.

Shifting from output to outcome measurement in public administration: Outcome-based performance management in the public sector. System dynamics for performance management 2. Raùl Magni-Berton, Corentin Poyet. Revue française de science politique 67 6 , A powerful caucus in the European Parliament and beyond. In Hodson Dermot, Peterson John ed. The Institutions of the European Union.

Oxford University Press, Raunio Tapio, Laine Niko. Strong Party-Union Links under Challenge. Raunio, Tapio; Wagner, Wolfgang. West european politics 40 1 , West European Politics Attractiveness of demand response in the Nordic electricity market: On the optimal lifetime redistribution and social objectives: A radical new regional geography: Notes on a revolution.

In Riding James, Jones Martin ed. Culture, Politics, and Performance: Regions and cities Fennia International Journal of Geography 1 , Journal of Cultural Geography 34 2 , Culture, politics, and performance. Forskning om den statliga revisionen i Finland. In Bringselius Louise ed.

Den statiliga revisionen i Norden. Rintamäki Timo, Kirves Kaisa. From perceptions to propositions: Profiling customer value across retail contexts. Journal of Retailing and Consumer Services 37, Interventions in urban geopolitics. Political Geography 61, Aesthetic leadership in the arts.

Handbook of Research on Leadership and Creativity. Ropo, Arja; Höykinpuro, Ritva. Journal of organizational change management 30 3 , Sexual racism and the aesthetic geographies of the bad encounter. Environment and Planning A 49 4 , Stealth democracy, elitism, and citizenship in Finnish energy policy. Energy Research and Social Science 34, Exploring the determinants of internal audit: Evidence from ownership structure. International Journal of Auditing.

International Journal of Services Sciences 6 1 , Analyst characteristics and the level of critical perception of goodwill accounting. Work-related attitudes as antecedents of perceived individual-, unit- and organisation-level performance.

International Journal of Organizational Analysis 25 4 , Salminen Hanna, von Bonsdorff Monika. Ageing, Organisations and Management: Constructive Discourses and Critical Perspectives.

Seo Hyeon Su, Raunio Tapio. Reaching out to the people? Assessing the relationship between parliament and citizens in Finland. Journal of Legislative Studies 23 4 , Security in the Persian Gulf Region: What drives the sensitivity of limit order books to company announcement arrivals?. Economics Letters , Postsocialist and Postcolonial Dialogues after the Cold War. Comparative Education Review 61 S1 , sS The impact of consumer local engagement on local store patronage and customer satisfaction.

International review of retail, distribution and consumer research 27 5 , Making sense of leadership in urban and regional development. Regional Studies 51 2 , Replacing centralised waste and sanitation infrastructure with local treatment and nutrient recycling: Expert opinions in the context of urban planning.

Technological Forecasting and Social Change , Talus Kim, Aalto Pami. Competences in EU Energy Policy. A semiparametric mixture regression model for longitudinal data.

Journal of Statistical Theory and Practice. Finland's energy system for as envisaged by expert stakeholders. Energy Strategy Reviews 18, Tuominen Tiina, Lehtonen Mikko. Understanding regional innovation policy dynamics: Actors, agency and learning. Politics and Space 35 4 , Politics and Space Hosting the Small Island Developing States: Threatened Nations and Climate Justice.

Pacific Affairs 90 4 , Vinnari Eija M, Laine Matias. The moral mechanism of counter accounts: The case of industrial animal production. Accounting, Organizations and Society 57, European Police Science and Research Bulletin: Police science and police practice in Europe.

Policing regimes in transition in the Nordic countries: Some critical notes from the Nordic reality. The Politics of Security in City-Regions: Zhang Han, Cai Yuzhuo. Institutionalisation and evolution of the university technology transfer organisations. Perceptions of European and Chinese stakeholders on doctoral education in China and Europe. Reforms and collaborations in Europe—China doctoral education. Zsuzsa Millei, Kirsi Pauliina Kallio. Recognizing politics in the nursery: Early childhood education institutions as sites of mundane politics.

Contemporary Issues in Early Childhood. In Kihn Lili-Anne et al ed. Näkökulmia tilintarkastukseen ja arviointiin. Borg Sami, Kestilä-Kekkonen Elina. Julkishallinto sosiaalisten käytäntöjen kimppuna: Hallinnon tutkimus 2 , Kansalaisten osallistumisen asema kaupunkitasoisessa maankäytön suunnittelussa. Kriittiset mutta uskolliset suomalaiset: In Raunio Tapio, Saari Juho ed.

Suomen EU-politiikan muutos ja jatkuvuus. Fredriksson Antti, Kankaanpää Jari. Nordic Journal of Business 66 4 , Ympäristöllinen haavoittuvuus Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tapausten valossa. Oikeus 1 , Multi-step forecasting in the presence of breaks.

Isomaa-Myllymäki Anita, Myllymäki Janne. Omaa vai vierasta pääomaa - hybridilaina yhtiöoikeuden, kirjanpidon ja verotuksen pääomarakenteessa. Liikejuridiikka 1 , How to grow multifunctionality in food system planning. Yhdyskuntasuunnittelu 55 3 , Tiedon ja asiantuntijuuden hyödyntäminen Oulun monikuntaliitoksen valmistelussa. Kunnallistieteellinen aikakauskirja 45 2 , Kallio Kirsi Pauliina, Häkli Jouni.

Meluisa osallistuminen kamppailuna kaupunkitilasta — tapaus Kiikelinpuisto. Kanninen Vesa, Bäcklund Pia. Budjettiharha julkisessa toimeksiantotaloudessa - esimerkkinä sairaanhoitopiirit.

Hallinnon tutkimus 36 1 , Näkökulmia tilintarkastukseen ja arviointiin - aiheen valinta ja merkitys. Muistelun monet muodot — kertomus, kehollisuus ja hiljaisuus paikan tietämisen tapoina. Onko valta siirtynyt puolueissa kenttäväeltä eliiteille?. Sidosryhmäsuhteet ja vastuullisuus johtamisessa. Hallinnon tutkimus 36 4 , Alueiden sekamelska - seutukaupungit ja kaupunkiseudut alueellisina uudistajina. Focus Localis 45 4 , Kautilya ja kansainvälinen politiikka. Kosmopolis 47 1 , In Lahtinen Mikko ed.

Vastapaino, ja A strategic role for HR: Nordic Journal of Business 66 1 , Leino Helena, Halme Amanda. Suomalaisten kuntien kosmeettisen tuloksenohjauksen ja tilintarkastuksen laadun välinen yhteys.

Mäkelä Hannele, Kujala Johanna. Integroitu raportointi yritysvastuun mittaamisen ja arvioinnin näkökulmasta. In Juholin Elisa, Luoma-aho Vilma ed. ProCom — Viestinnän ammattilaiset ry, Kaupunkien julkiset tilat oikeuksien verkostona. Niemikari Risto, Raunio Tapio. Harmiton ja vain harvoin uutiskynnyksen ylittävä: Kohti itsenäisen Suomen toista vuosisataa.

Poliittinen järjestelmä muuttuneessa toimintaympäristössä. Perustuslain yhdenvertaisuuden vaatimus ja välitön verotus. Oikeus 2 , Pienten ja keskisuurten yritysten toiminnan jatkuvuus ja tilintarkastuskertomuksen mukauttaminen: Ojanen Hanna, Raik Kristi. Julkisyhteisöjen tilinpäätösesittämisen yleinen viitekehys EU: Paananen Mikko, Rönkkö Jaakko.

Kunnan tilintarkastuskertomuksen mukauttamiseen vaikuttavat tekijät: Kunnallistieteellinen aikakauskirja 45 1 , Presidentin ja hallituksen muuttuva vallanjako. Politiikkakatsaus yliopistojen tutkijanurien muutokseen. Tiedepolitiikka 42 2 , Planeettapolitiikka, antroposeeni ja pidätetty ilmastonmuutos. Kosmopolis 47 2 , Euroopan unioni ja kansainvälisyys Suomen politiikassa. Kun valta kauas karkaa: EU, kansainvälistyminen ja poliittisen osallistumisen vaikeus.

Raunio Tapio, Mattila Mikko. EU-politiikan kansallinen valmistelu ja päätöksenteko. Raunio Tapio, Saari Juho. Raunio Tapio, Saari Juho ed. Riding James, Wake-Walker Jack. Towards a cultural geopolitics: Fennia 1 , Rinne Eeva, Kallio Kirsi Pauliina. Nuorten tilallisten mielikuvien lähteillä. Johdon vahvistuskirjeen oikeudellinen merkitys tilintarkastuksessa. Lakimies 2 , Osakeyhtiön tilintarkastajan kannalta keskeiset osakeyhtiö- ja tilintarkastuslainsäädäntöön kaavaillut muutokset.

Poliittisten instituutioiden valta talouden suhdateissa. Miten viestiä ja mitata asiakaslähtöisyyttä?. Terra 3 , — Tuurnas Sanna, Haveri Arto. Palvelujen yhteistuotanto asuinalueen kehittämisessä. Lainmukaisuuden rajat kunnallisessa päätöksenteossa.

In Häyrinen Osmo, Ryynänen Aimo ed. Tilintarkastajan vahingonkorvausvastuu ja sen suhde yhteisön johdon vahingonkorvausvastuuseen. Perusopetuksen kurinpitokeinojen käyttämistä koskevan suunnitelman oikeudelliset reunaehdot. Focus localis 45 3 , Measurement, Trends, Impacts and Policies. Review of Income and Wealth 63 4 , — Hallucination as security knowledge - a reply to Steele.

Global Discourse 7 , Forsberg Tuomas, Pesu Matti. In Cheng Tun-jen, Lee Wei-chin ed. Managing Biodiversity Through Stakeholder Involvement: Why, Who and for What Initiatives?. Social and Environmental Accountability Journal 37 1 , Notes toward a performative theory of assembly and vulnerability in resistance. Space and polity 21 2 , Laine Matias, Larrinaga Carlos. Social and Environmental Accountability Journal 37 3 , Report on a seminar of the RSA research network on leadership in urban and regional development.

Regions Magazine 1 , Social Enterprise, Accountability and Social Accounting. Raunio Tapio, Wiberg Matti. Riding James, Kallio Kirsi Pauliina.

Six sideways reflections on academic publishing. Fennia 2 , Meeting the structural needs of transdisciplinary science. Journal of pediatrics , — Kuntien tulevaisuus ja erilaisuus. In Nyholm Inga et al ed. Lyhyt vastaus Yläoutiselle, Ilmakunnakselle, Pursiaiselle ja Vartiaiselle. Finnish Journal for Human-Animal Studies 3, Bäcklund Pia, Koski Leena.

Koira, ihminen ja kaupunkiympäristökokemus. Versus 9 , 2. Erästö Tytti, Kangas Anni. Kiitelty mutta kiistelty tulkinta Ukrainan konfliktista.

Terra 1 , Haveri Arto, Majoinen Kaija. Miten tähän on tultu? Kunnallishallinnon muutos polkuriippuvaisena ja evolutionäärisenä kehityksenä. Alue ja Ympäristö 46 1 , Heiskanen Heta, Uoti Asko. Verotus 3 , Kansantaloudellinen Aikakauskirja 2 , Kunta on elämisen edellytyksiä luova itsehallinnollinen paikallisyhteisö. Hallinnon tutkimus 36 2 , Mihin kuntaa tarvitaan tulevaisuudessa? Subtle radical moves in scientific publishing. Kallio Kirsi Pauliina, Hyvärinen Pieta. A question of time — or academic subjectivity?.

Kangas Anni, Erästö Tytti. Sosiologia 54 1 , Hallintoa ja suomalaisen tieteen historiaa. Tiedepolitiikka 42 1 , Tiedepolitiikka 42 3 , Tiedepolitiikka 42 4 , Kupila Päivi, Millei Zsuzsa. Professionalism as Relational Practice: Utopiat ja niiden vastakuvat.

Futura 1 , Governance reform in Ethiopian higher education system: Kapitalisaatiosopimus palkitsemis- ja eläkejärjestelyissä. Verotus 67 5 , Markkinointisäännöt ja itsesääntely mainonnan sääntelyn osana. In Paloranta Paula ed. Keskuskauppakamarin liiketapalautakunta 80 vuotta. Kotia ei pidetty etätyötä tekevän henkilön varsinaisena työpaikkana - KHO Maatilan kauppaan sisältyneiden rantatonttien luovutus ei ollut verovapaa sukupolvenvaihdosluovutus - KHO Osakeyhtiön kolmannesta maasta saaman suorasijoitusosingon verotus ja SEUT 64 artiklan stand still -lauseke.

Verotus 67 4 , Osituksessa leskeltä kuolinpesälle ja perinnönjaossa edelleen pesän osakkaalle siirtyneen asunnon omistusaika alkaa perinnönjättäjän kuolinhetkestä — KHO Pääasiassa vuokrauskäytössä olleen vapaa-ajan asunnon menot olivat vähennyskelpoisia myös siltä osin kuin asunto oli tyhjillään — KHO Tavanomaista ja kohtuullista suurempi osa työnantajan maksaman sairauskuluvakuutuksen vakuutusmaksusta katsottiin palkaksi — KHO Trustin edunsaajan lahjaverovelvollisuuden alkaminen — KHO Vain osalle henkilökunnasta annettua henkilökunta-alennusta pidettiin verovapaana etuna — KHO Ajankohtaiskatsaus luovutusvoiton verotukseen vuodelta Matriisimainen toimintatapa kuntaorganisaation uudistamisen osana: Hallinnon tutkimus 36 3 , Can capitalism help refugees?

Review of the book Refuge: Osakevaihto ja veron kiertäminen — Ratkaisu KHO Osingonjaosta ja muusta varojenjaosta aiheutuneen velan koron vähennyskelpoisuus, veron kiertäminen ja kuntayhtiö - KHO Työsuhdeoptioiden antaminen ja niiden perusteella tapahtuva osakemerkintä varainsiirtoverotuksessa - KHO Veron kiertäminen yritysjärjestelyjen kipupisteenä.

Verotus 2 , - Politiikka 59 1 ,

Terra 3— Tampereen poliisi otti Behdadin kiinni Tampereella maanantaina Haluamme ompelukoneenkorjaajien koulutuspaikkoja Suomeen Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle Vetoomus uusien ompelukoneenkorjaajien opintopaikkojen perustamiseksi. In Ketikidis Panayiotis, Solomon Adrian ed. Osakeyhtiön tilintarkastajan kannalta keskeiset osakeyhtiö- ja tilintarkastuslainsäädäntöön kaavaillut muutokset. Expatriates' nostalgic brand relationships: International Organization in the Anarchical Society:

Yle homo puhe netissä turku thai

Brand meanings in the context of luxury fashion: Israel rikkoo jatkuvasti kansainvälistä oikeutta muunmuassa tappamalla palestiinalaisia siviilejä sekä aktiivisella rotuerottelupolitiikallaan. European Journal of Political Research 56 1 Maahanmuuttovirasto ei ole ottanut missään turvapaikkaprosessin vaiheessa huomioon Solyiman Ibrahimpoorin turvapaikan tarvetta. Kaivolan ja Inkereen välissä ei ole turvallista pyörätietä, kun kuljetaan kirkolta Kaivolantietä ja käännytään kohti Romsilantietä. Routledge studies in Development Economics

Hd homoseksuaaliseen amateur porn thai hieronta kallio

: Yle homo puhe netissä turku thai

Yle homo puhe netissä turku thai Sex work homoseksuaaliseen kuopio pornotähti
Homoseksuaaliseen fetish tube salaista seksiseuraa Institute of Electrical and Electronics Engineers Inc. Assessing the relationship between parliament and citizens in Finland. Latest reforms in Finnish doctoral education in light of recent European developments. Keskuskauppakamarin Suuri veropäivä Empathy in a Citizen Deliberation Experiment. Kehitysapu ja verotus köyhissä maissa. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö rikoksena vanhentumattomaksi Ystävät.
HALUKAS MIES LAHTI GAY THAI HIERONTA Sveriges universitets- och högskoleförbund SUHF. Journal of Business Venturing. Case study on internal dynamics in an industrial company. Labour Economics 48, In Cheng Tun-jen, Lee Wei-chin ed. Onko valta siirtynyt puolueissa kenttäväeltä eliiteille?.