Suomi homoseksuaaliseen kaluja naisseuraa tampere

Toki kansalaisilla ja puoleilla on vapaus tehdä itsestään aivan niin liikuttavia kuin haluavat. Whatever turns you on. Yllä ei ole minun kantani, ei perussuomalaisten kanta, vaan ankea lakipykälä. Eduskunta voi toki muuttaa sitä. Jos mielikuvituksesi tai suvaitsevaisuutesi ei riitä ymmärtämään ihmistä, tilannetta, syytä miksi moinen on olemassa en voi auttaa. Ei mene ilmeisesti perille, että minä suvaitsen aivan kaikkia, myös siveyden sipuleja tähänkin voi olla ihan järkeviäkin syitä.

En minäkään voi auttaa, jos mielikuvituksesi ja suvaitsevaisuutesi katsoo, että kyseinen lakipykälä on jollain tavoin relevantti Suomen pridekulkueiden yhteydessä. Siitä vain rohkeasti testaamaan. Kaiken tämän paukkumaissin syömisen jälkeen voin hyvinkin olla kaksoisleukava ;. Joku oli tuolla ylempänä huolissaan, kun on koko perheenjuhla. Empä osaa sanoa mikä raja on. Turun torin vieressä on penkki ja siinä yhtenä iltana vuosia sitten mimmi veti huulihölkää ystävältään. Ainakin luulen et ne oli heteroita, eihän niistä nykyään koskaa tiedä.

Katselin siinä bussia odottaessa, että kohta lentää. Mutta taisivat olla liian kännissä. Poliisit tulivat paikalle ja kirjoittivat nuorille sakon. Itse olen samalla penkillä pusutellut vielä nuorempana yhtä puumaa.

En saanut sakkoja, vaikka poliisi kulki ohi. En minä poliisille soittanut. En tiedä soittiko joku. Jos olisin ollut silloin pienten lasteni kanssa.

Olisin ehkä pistänyt heidät katselemaan toisaalle. Tämä kai sitten oli sellainen teko mille toisia ei saisi alistaa. Toisten mielestä vain valon ja rakkauden juhlaa. Joskus ajattelin mennä mukaan. Mutta nythän on jo kerotte, että eihän se mikään mielenosoitus olekkaan seksuaalisen tasa-arvon puolesta. Se on vain jokin näytös, tai show tai jotain muuta. Mun puolesta nussikoon vaikka lavalla ei mua kiinosta.

Mutta joillakin on vanhanaikainen käsitys, että sellainen ei ole perhejuhla. Nyt sitten kun toimitus saa tästä tekstistä tiedon. Se on sopimatonta ja poistetaan. Ehkä tulee kirjoitus kielto. Oliko siellä pridissa sitten jotain sopimatonta. Kukaan ei ainakaan uskalla siihen puuttua. Typerä kommenttisi saako suudella oli siis?

Luitko blogia ja keskustelua. Keskustelussa todettiin, että jotkut esiintyvät asuissa ja tavalla, jotka eivät sovi perhetilaisuuteen. Itse laitoin kommenttini siksi. Kysymys ei ole heteroiden huulihölkästä. Onko sillä väliä onko hetero vai ei. Voi tietenkin olla, että poliisi ei leimaantumisen pelosta puuttuisi tähän. No tällaista on myös vastaavissa kulkueissa joskus tapahtunut muualla. Mutta perhejuhlan pitäisi olla perhejuhla.

Pervot kuullema manifestoivat pervoilemalla. Näin sanoo elävä puppulausegeneraattori. Olkaa hyvä vain, mutta kyllä pervoilemalla julkisesti syyllistyy seksuaaliseen pakottamiseen. Tuo kommenttini oli suora lainaus artikkelista, jossa käsiteltiin seksuaalisen pakottamisen muotoja. Joku valistunut myös suomensi mistä pykälästä oli kyse. Tosiaan raiskauksen tunnusmerkistöjen uudistamisessa tämäkin tullee sukupuoliseen tekoon pakottamiseksi.

Mikä toisille on sallittua ei ilmeisesti toisille ole. Molemminpuolisesta tahdosta tapahtuvasta suutelusta ei ilmeisesti ole kyse. Vaikka voihan se oli, että kieleily jossain tilanteissa ei olisi sopivaa. Normaalit hetero, bi, gaay jne Tämänvuotinen Taivalkosken Pride -tapahtuma sopinee tiukkapipoisemmankin siveydensipulin pirtaan. Ja Arctic Pridessa helmikuussa Rovaniemellä saattaa tulla vilu munasillaan 30 asteen pakkasessa Missä ovat kaikki paheksujat???

Nudismi on hieno elämäntapa. Homorummtus -keskusteluun sen enempää sekaantumatta, toteaisin vain että nuo pelkissä topeissaan juoksevat naiset ovat jotenkin perverssi näky - rai sitten olen itse perverssi: Samaan aikaan Sveitsissä, tuossa Euroopan Unioniin liittymättömässä puolueettomassa valtiossa, jossa suora demokratia kukoistaa ja missä maahanmuuttajia ei hyyssätä:.

Kiitos tästä avauksesta, lainsäätäjä Huhtasaari. Joka päivä opimme perussuomalaisista jotain. Emme tosin pitkään aikaan mitään uutta tai yllättävää. Olisiko viktoriaanista opetussuunnitelmaanne aika päivittää vai haluatteko todellakin kilpailla suosion vähyydestä kristillisdemokraattien kanssa?

Olivat hiiren hiljaa siitä, kun Imaani kertoi suorassa lähetyksessä, että Islamin mukaan homostelijoille tulisi antaa kuolemanrangaistus. Imaani myös vertasi homoutta insestiin. Ja tässä ei ole tietenkään mitään kaksoistandardia eihän. Vuonna kristillisen liiton kansanedustaja, siis lainsäätäjä, oli luovuttamassa eduskunnalle addressia, jossa vastustettiin parisuhteiden rekisteröintiä. Samainen kansanedustaja vertasi homoseksuaaleja julkisuudessa kleptomaaneihin.

Sai ansionsa mukaista palautetta tuolloin ja tässä taannoin jäätyään rysän päältä kiinni omasta kaksoisstandardistaan. Jos kansanedustaja, siis lainsäätäjä, täysin riippumatta uskonnollisesta taustastaan tai sitä ilman esittäisi tänä päivänä samankaltaisia näkemyksiä, kansalaispalaute olisi vähintään yhtä selkeää.

Pitkään on ristiretkesi jatkunut. Valveutunut nykyihminen varmastikin tajuaa tajusi jo 20v sitten , että tuollaisella ei tarkoiteta suoraan sitä että maahamme pitäisi saada kuolemanrangaistus näille heterosuhteista poikkeaville. PS mitä tulee Toimin seikkailuihin "tekstarimaailmassa", niin herätti hilpeyttä itsessäni suuresti. Ehkäpä sinunkin olisi syytä katsoa se Islam-ilta, johon viittaat.

Silloin ehkä sinullekin valkenisi, mitä se imaami tosiasiallisesti sanoi ja mitä hän ei sanonut. Nyt muuten hoksasin pari syytä miksi Lauraa niin inhotaan. Hän edustaa kahta suvaitsevaiston halveksimaa ryhmää kansallismielisyyttä ja kristillisyyttä. Kuten jo ylemmässä komentissäni todisti jos Nuori muslimi nainen olisi sanonut vastaavaa homoista kukaan ei olisi siihen mitenkään reagoinut. Inhoa en ainakaan näissä kommenteissa havaitse. Aitoa, rehellistä kansalaispalautetta, joka on poliitikonkin osa.

Ovat varmasti kiitollisia, että sanomisistaan ja kirjoituksistaan ollaan kiinnostuneita. Pointtihan Huhtasaarella on, että kaikki sateenkaariväki ei ole pervoja ja kuten seksuaalivähemmistön edustaja Mustaorkidea toteaa: Niin kauan kuin tuollaiset alaryhmät marssivat Pride marsseilla, se lyö leiman myöskin niiden otsaan, jotka eivät ole pervoja ja BDSM on pervoilua, siis pipipäiden touhua.

Siis Milo Yiannapouloksen, joka sai äskettäin elinikäisen porttikiellon Twitteriin? Enpä ole ennen törmännyt kehenkään häntä fanittavaan, mielenkiintoista. Mikä Milossa on vikana? Aika moni ihminen kannattaa Miloa, joka on siis oikeasti homojen puolella ja puhuu oikeaa asiaa, toisin kun Yhdysvaltalainen vasemmisto. Tosin, ei taida suomalaisista tietää oikein kukaan kuka Milo on. Muutes, Milo sai porttikiellon kun kritisoi Ghostbusters elokuvaa, miten kun on Black Lives Matter aktivisteja, jotka Twitterissä, Facebookissa ja Youtubessa kertovat kuinka haluaisivat murhata Donald Trumpin, ja näihin eivät sosiaaliset mediat puutu?

Hän usutti trollinsa Leslie Jonesin kimppuun vain siitä syystä että hän on musta ja näyttelee elokuvassa. Se ei ole rakentavaa kritiikkiä, se on nettihäiriköintiä. Milo ei usuttanut mitään trolleja Leslie Jonesin kimppuun ja en nähnyt Milon kritisoivan kyseistä näyttelijää koska hän on musta. Et vastannut mitään, eli annat heille hiljaisen hyväksyntäsi?

Vai muuten vain väistelet kysymystäni? Vai onkohan syy siinä, että suurin osa näistä uhkailijoista ovat mustia ja vastustat Donald Trumpia? Onhan se aika noloa, että jaksat meuhkata rasismista sielläkin missä sitä ei loppujen lopuksi ole ja sitten henkilöt joita yrität puolustaa, meuhkaavat sosiaalisessa mediassa ja kaduilla, huutaen "fuck the cops" ja kirjoittaen "somebody kill Donald Trump"?

Joten yksinkertainen kysymys sinulle, Karo? Onko sinusta OK, että henkilöt jotka kirjottelevat "somebody go kill Donald Trump" jne annetaan olla, mutta Milolle annettiin porttikielto koska kritisoi elokuvaa? En hyväksy tappouhkauksia, mutta olen sitä mieltä, että Milo on porttikieltonsa ansainnut. Hänhän loppujen lopuksi usutti trollinsa uuden Haamujengi-elokuvan näyttelijän kimppuun. Missä Milo usutti "trollinsa" Ghostbusters elokuvan näyttelijän kimppuun?

Hän ei usuttanut ketään kyseisen näyttelijän kimppuun. Onko ok, että mustat ovat rasistisia valkoisia kohtaan? Tällä taktiikalla Huhtasaari on tasaisin väliajoin valokeilassa ja pysyy perussuomalaisten rasismisiiven vakkarifanitettavana.

Strategia toimii, kun oma osaaminen ja sisällöllinen tuottaminen kansanedustajana ja poliitikkona on silkka nolla. Tekisi mieleni sanoa samaa kun näitä omia kommenttejasi luen, mutta tyydyn kysymään; uskotko ihan oikeasti että olet meidän muidenkin mielestä yhtä nerokas kun kenties itsestäsi tuntuu? Oikeastaan sillä ei ole mitään merkitystä olenko jonkun mielestä nerokas tai en. En kirjoita tai sano mitään, mitä en allekirjoittaisi ihan sellaisenaan huolimatta siitä, mitä joku muu siitä tai minusta sen johdosta ajattelee.

Luin muutama vuosi sitten artikkelin Financial Times: Toteamus Artikkelin kirjoittajalta oli melkoisen karu: Heh, ei halvattu mikä kommentti. Kaveri tulee tänne takki auki julkisesti haukkumaan Huhtasaaren "Nollaksi". Yksinkertaisimmillaan kannattaa miettiä miten kaiken suvaitsevat vihreät ovat niin agressiivisia, suorastaan pursuvat vihaa niitä kohtaan jotka ovat eri mieltä, nyt vaikka uskaltavat kertoa muunkinlaisesta arvomaailmasta?

Siinä on valtava ristiriita. Kun persut sanovat typeryyksiä, populistisia pöljyyksiä tai ihan suoria valheita ovat he suorapuheisia, rohkeita tm. Kun kuka tahansa muu puolustaa vaikkapa sivistystä, asiantuntijuutta tai ylipäänsä vastustaa mitäänsanomatonta politikointia niin se on agressiivisuutta.

Timon vaalisloganikin on se parempi Timo, joten kertonee jotain siitä, että nöyryyttä ja itsekritiikkiä ei kovin paljoa ole miehelle jaettu. Varmaan vastaisi tähänkin apteekin hyllyltä että ei noille muillekaan Ylipäänsä kenenkään poliitikon tai tässä tapauksessa wanna-be poliitikon möläytys "täysi nolla" on möläytyksenä juuri sitä. No joo, saahan sitä tulla "vastustajan" blogiin sanomaan suoraan mitä ajattelee, ei siinä, ja saa sille antaa tunnustusta jos haluaa.

Itse olen sitä mieltä, että ihmisten vuorovaikutus muuttuu erittäin hankalaksi ja rasittavaksi silloin, jos kaikki sanoisivat suoraan ja heti sen mitä ajattelevat. Semminkin kun ajatukset muuttuvat, se on kasvua ja kehitystä se. Täydellä nollalla tarkoitan ehdokkaan poliittista sisältöä, jonka voi kuka tahansa käydä toteamassa hänen kirjoituksistaan, poliittisista puheistaan tai ylipäänsä vaikka valtiopäivätoimista.

Eri mieltä voi olla, mutta sitten voi vaikka osoittaa, missä kohtaa edustaja on oikeasti tuonut järkeviä ratkaisuehdotuksia tai perusteltuja kantoja esiin typerän uhriutumisen sijaan.

Tuo on mielenkiintoinen käsite, uhriutuminen. Puolestaloukkaantujat eivät ainoastaan itse uhriudu, vaan tekevät sen myös toisten puolesta. Nöyrä ihminen ei myöskään keskity kovin paljon itseensä. Kirjoititko vain sanan nöyryys googlen hakukenttään ja otit suoraan ensimmäisen vastauksen ja linkkasit sen tähän jotenkin olettamuksella, että se olisi hyvä vastaus? Se on kopiojournalismia ja vielä huonosti käännettyä sellaista.

Kesebir on tutkinut nöyryyttä ja sen eri puolia nimittäin paljonkin. Humility as an Existential Anxiety Buffer", jossa Kesebir tutkii nöyryyttä nimenomaan kuolemanpelon kautta, jollaisena se mm. Nöyryys onkin kirjoitettu hyveeksi käytännössä kaikkien uskontojen toimesta.

Se mainitaan myös melkein jokaisen merkittävän filosofin teoksissa jossain muodossa. Nöyryys julistetaan hyveeksi vain vastakohtana ensimmäisenä, vahvana, ylpeänä tai ylimpänä olemiselle.

Sen arvo syntyy siitä, että ihminen ei täytä potentiaaliaan vaan asettaa itsensä mahdollisimman matalalle. Nöyryyden hyve on alistumista itsensä ja potentiaalinsa hyödyntämisen sijaan. Nöyryys on hyve johon voi turvautua, kun ei halua pyrkiä parempaan. Nöyryyttä puolustaa upeasti eräs teksti, joka sattui olemaan tuolla kirjanmerkeissä asiaan liittyneiden opintojen myötä.

Kirjoituksessa nöyryys nähdään ainutlaatuisena hyveenä hyveiden joukossa paradoksaalisen luonteensa voiko olla nöyrä, jos osoittaa nöyryyttä vuoksi. Tätä pohdintaa esseessä tarkastellaan mm. Ongelmaksi nousee jälleen nöyryyden erityispiirre siinä, että sen vastakohtana nähdään täydellinen ylpeys. Jonkinlainen jumalalliseksi itsensä asettaminen eikä välimuotoa ole. Nöyryyden ja ylpeyden mustavalkoisuus nähdään samanlaisena kuin vaikkapa rohkeuden ja pelkuruuden täydelliset ääripäät.

Maailma ei ole mustavalkoinen ja nöyryys on aspektin ääripäässä. Se on hyve, joka elää maailmassa, jota ei ole koskaan ollut kuin uskontojen tai filosofien kirjoituksissa. En ole samaa mieltä suurimmasta osasta asioita Nietzschen kanssa, mutta hänen ajatuksensa individualismista ja yksilöllisyyden arvostamisesta ovat ajattelemisen arvoisia.

Nöyryyden puute ei ole hubrista eikä nöyryys ole hyve sellaisenaan, jos emme arvosta itseämme tai vaikkapa osaamistamme. Pukeutuminen hassusti, kummallisesti tai groteskisti ei ole "pervoa" mitä sillä sitten tarkoitetaankin ja lapset suhtautuvat näkemäänsä luontevasti. Mikä ihme tässä ihmisen monimuotoisessa seksuaalisuudessa jaksaa ahdistaa mutta toisaalta kiinnostaa niin tavattoman paljon, ja erityisesti juuri silloin kun kyse on toisten ihmisten seksuaalisuudesta?

Saattaa olla, että ennen pitkää alkaa siitäkin jotain ymmärtämään, samoin itsestään. Mutta räävitöntähän tämä tietysti on, minäkin, vanha ihminen! Ei mutta hieno homma. Toivottavasti olet saanut olla elämäsi suvaitsevaisessa ilmapiirissä. Monilla sekään ei ole hyvin.

Kotiani, erityisesti äitiäni ja hänen elämänkokemustaan ja inhimillistä asennettaan saan kiittää paljosta. Tämä en nyt ehkä mitenkään liity blogin aiheeseen, mutta ajattelin kysyä, kun täällä on paljon viisaita asiantuntijoita keskustelemassa, että miksi ihmisen tioeteellinen nimi on homo-sapiens, eikä esim. Olemme viimeinen elossa oleva laji tuosta homosta joku saa paskahalvauksen, jo nyt naurattaa. Aha, "homo" siis tarkoittaa ihmistä, mitä sitten tarkoittavat "lesbo", "hetero", tai "pervo", jos ei ihmistä, niin mitäs sitten?

Tuntuu siltä että ihmisyyteen kuuluu vahvasti se piirre että pyritään määrittelemään ja rajaamaan kovasti sitä mitä ihminen on ja miten ihmisen kuuluu käyttäytyä. On syytä rajata tapot, varkaudet, tuhopoltot, pahoinpitelyt, raiskaukset syrjintä, kiusaaminen, rasismi, kaupallinen seksi ja sen sellaiset haitalliset ilmiöt inhimillisestä käyttäytymisestä ja pyrkiä vähentämään näitä "epäinhimillisiä" ilmiöitä niin paljon kuin mahdollista on.

Näyttää kuitenkin siltä ettei näitä kaikkia pysty kokonaan kitkemään inhimillisestä käyttäytymisestä. Kysymys kuuluu, onko esim. Vaarallisia ne tuskin ovat, mutta ei voi kieltää etteivätkö ne olisi ärsyttäviä joskus. Minusta inhimillisiin ominaisuuksiin pitäisi lisätä kärsivällisyys ärsyttäviä mutta vaarattomia asioita kohtaan. Ongelma on tietenkin miten tätä kärsivällisyyttä voisi kehittää, kaikilla sitä ei ilmeisestikään ole.

Tunnustaako kukaan olevansa uhriutuvaista sorttia ja repivänsä siitä poliittisia irtopinnoja? Sinun oli sitten Laura pakko kirjoittaa tämä blogi huomiota saadaksesi, kun Raatikaisen ja Meren onnistui kaapata leijonanosa valokiilasta möläytyksillään? Lauran blogin otsikko on aika osuva.

Raitis ilma tekee Karo hyvää, niin saa mielen vähän paremmaksi. Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan.

Ruotsin syyskuun valtiopäivävaaleihin on aikaa enää pari kuukautta   Allt om valet. Viime päivinä Ortegan hallinnon kannattajat ovat vallanneet maapalstoja niin Managuassa kuin muualla maassa. Vallatut maat kuuluivat hallintoa avoimesti vastustaville kansalaisille.

Eurooppa-neuvoston kokouksessa päätettiin, että EU: Keskuksia rahoittaa EU, ja Pitkään jatkunut henkilökuvani tarkoituksenmukainen lokaaminen jatkuu. Ihminen luo mediassa olleiden tietojen perusteella mielikuvia henkilöistä ja kuva täydentyy omassa päässä, lisättynä omat ennakkoluulot. Meistä kukaan ei ole ennakkoluuloista vapaa. Toimittajilla on oikeus kirjoittaa omia Tänään olen miettinyt, onneksi en ole yhtä lahjakas kuin Kari Suomalainen tai Irwin Goodman, koska silloin istuisin linnassa, josta äänekkäimmät totuudenpuhujat saavat nykyään yösijan.

Kyllä, huumorista, satiirista ja vääristä mielipiteistä voi joutua tänä aikana Koko maailma on taas niin pettynyt Trumpiin.

Vielä, kun joku kertoisi, mikä kohta pielessä ja mitä pitäisi muuttaa? Trump on paha, ei leftiksellä muuta. Pori Jazzin toimarin vakaumus ei kelvannut, sen julkituomisesta seurasi heimolynkkays, julkinen nöyryytys ja häpeäpaalu.

Taatusti yhtään homoa ei Pori Jazzeilla olisi ex-toimarin taholta syrjitty, toimaria syrjittiin. Kuvassa näkyvä kirja oli työpöydälläni.

Voisinko tosiaan tuomita kirjan pelkästään nimen perusteella? Olen lopun kyllästynyt nykyajan feminismiin, se on pelleilyä. Feministit ovat luoneet hirviön, jota ei hallitse enää kukaan. Ennen oli normaalia olla lukuisilla eri tavoilla Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun!

Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! LauraHuhtasaari Politiikka on pääosin mielipiteitä. Jos noissa kyseisissä kuvissa ei ole mitään pervoa, niin missä sitten on?

Kaikilla on oikeus pöyristyä, mutta useimmille, kuten minulle, asia on varmasti yhdentekevä. Kaikilla osapuolilla on oikeus pöyristyä ja loukkaantua toinen toistensa toilailuista.

Myös pöyristymistä saa arvostella, kuten blogisti tekee. Näin liberaali, vapaamielinen ja suvaitseva olen tänä aamuna. Olli, se oli suora lainaus. Tuollainen vain kääntyy itseään vastaan. Jos sitten joku haluaa olla pukeutua noin, se on ok, mutta ei enää ok jos lapsetkin ovat länsä. Ei tartte piiloutua, avoimesti tiukkapipo: Käsittääkseni halukkaat löytävät mainitustakin tapahtumasta kuvamateriaalia noilla tiedoilla.

Markku Toivonen, milloin menet sateenkaarilippua heiluttamaan Malmöhön? Kaikille kiinnostuneille tiedoksi Malmö Priden verkkosivusto ja ohjelma: Lain valmistelun yhteydessä kuvaava kommentti kuultiin puhujapöntöstä Juho Eerolan suusta: Menit sitten asiattomuuksiin, kuten teillä yleensä on tapana. Mutta ei, sukupuolielimet heilumaan jotta saadaan Pekka 60v suunniltaan.

Onnea ja lapsirikasta avioliittoa sinulle. Täältä voi tsekata Helsinki Priden pervotiheyttä, niin ei tarvitse pelkän mutuilun varassa olla: Ei nyt kauhean raflaavalta vaikuta. Suomalaiset ovat kesympiä kuin saksalaiset. Mäkin omistan suht koht säädyllisen sateenkaarimekon. Enpä tiennyt että se on pervoa: Äärijääkiekkofanien masinoima false flag?

Persut ovat ankeuttajia, mutta sillekin on Suomessa tilaa ja tilausta. Populisti ei katso nenäänsä pidemmälle. Veikkaan, että korkeintaan yläposkille. On vaikea ymmärtää miten tästä "Ketäänhän ei saa alistaa omille sukupuoliselle teoille. Suomen rikoslain 17 luku 21 § Mutta voihan joku aina paheksua ja pöyristyä ihan tavallista kielaria? Huulihölkkä heteroiden kesken ei varmaan ole se oleellisin asia tätä keskustelua.

Samaan aikaan Sveitsissä, tuossa Euroopan Unioniin liittymättömässä puolueettomassa valtiossa, jossa suora demokratia kukoistaa ja missä maahanmuuttajia ei hyyssätä: Aika jännä juttu, että samat ihmiset, jotka kritisoivat Lauran " pervo kommenttia" Olivat hiiren hiljaa siitä, kun Imaani kertoi suorassa lähetyksessä, että Islamin mukaan homostelijoille tulisi antaa kuolemanrangaistus. En puhu pelkästään tästä keskusteluketjussa, vaan yleisesti. Suomi tarvitsee oman Milonsa, voisi puhua järkeä ihmisten päihin.

Muutes, mikäs se tämä on? Kansanedustaja Laura Huhtasaarella on aina sama mediastrategia. A Sano tai kirjoita jotain tyhmää. C Sano, ettet tarkoittanut sitä mitä luullaan. D Syytä muita siitä, että ylipäänsä ketään kiinnostaa kansanedustajan sanomiset ja tekemiset. E Jatka keskustelua aiheesta muita syyttäen. F Muista syyttää; Muista aina syyttää. G Toista kun muut satakunnan poliitikot saavat enemmän palstatilaa Tällä taktiikalla Huhtasaari on tasaisin väliajoin valokeilassa ja pysyy perussuomalaisten rasismisiiven vakkarifanitettavana.

Oih, miten nerokasta kommentin muokkausta. Lammi, älä häpäise itseäsi julkisesti Juu, tuo oli hyvä Rikulta. Poliittiselta sisällöltään hän on juuri sitä. Ylemmyydentuntoinen asenne johtaa ajattelemaan, että erimieliset ovat nollia. Tässähän kiteytyi koko puolueen mediastrategia ehdokkaan lisäksi. Rehellisyyttä on perinteisesti pidetty arvostettavana suomalaisena hyveenä. Niin siis tää parempi Timoko nyt on se meistä rehellisin? Hän sanoo suoraan mitä ajattelee, siitä täytyy antaa tunnustusta.

Nöyryys on typerä hyve. Itsekritiikkiä minulla taas on vaikka kuinka paljon. Sen lisäksi minulla on jopa itsehillintää. Ennen kuin kommentoin tuota omaa väitettäni on pakko kysyä yksi kysymys. Miksi se sitten on typerä? Näistä syistä olen sitä mieltä, että nöyryys on typerä hyve. Kuusikymmentä tulee minulla syksyllä täyteen, ja aina vaan maistuu paremmalta! Ärsyttääkseni kirjoitin "mies", tietenkin "homo" tarkoittaa "ihmistä".

Toki tämä on perusteltua jossain määrin. Mänty, kuusi ja koivu ja mitä niillä tehdään? Suomessa luontaisesti esiintyviä puulajeja on noin 30, joista yleisimmät ovat mänty, kuusi ja koivu. Lyhyitä miehiä varten seinustan tuntumassa on palli, joka erehdyttävästi muistuttaa kansalliskäytännöllistä lypsyjakkaraa. Ja siinä koko automatiikan kojetaulu. Tätä teknistä erittelyä seuraa suorasukaisin homoseksin kuvaus, jonka olen kuunaan koko kansan lehdestä lukenut.

Hymyhän oli noihin aikoihin Suomen myydyimpiä lehtiä, jolla oli satojatuhansia lukijoita. Sovita kalu mieluimmin esijäykistettynä alimpaan, siihen suurempaan koloon. Työnnä kymppi sisään ylimmästä aukosta. Kun tunnet automaatin saavan huuli- tai kouraotteen kalustasi, niin nojaa eteenpäin… 6.

Kun linkoamis- ja siemennysvaihe on ohi siirrä siitin takaisin housujen kätköön. Jos kone ei ottanut kymppiäsi. Tšehovin näytelmän kirsikkapuiston kohtalona oli tulla kaadetuksi, ja myös Eiran Kirsikkapuisto sai väkivaltaisen lopun joskus vuoden jälkeen.

Tapausta muistellaan edellä mainitussa Touko Laaksosen Prätkäposti- haastattelussa, josta on julkaistu lyhyt äänitallenne  Ranneliike. Ja tuota senhän [Kirsikkapuiston pömpelin] hajottivat sivulliset lauta laudalta vähitellen ja ——. Joka tapauksessa siihen liitty kans kiva stoori.

Mulla oli siihen aikaan aika paljo näitä ulkolaisia vieraita kesäsin varsinkin täällä, ja ne tunsi sitten tämän paikan kovasti, se oli siihen aikaan muodissa. Tää yks Jerry sitten San Franciscosta, sitten kun se oli purettu, niin tota, hän muisteli sitä vielä. Mä sit kerroin, että sitä ei enää ole, niin kun hän tuli seuraavan kerran Suomeen tai Hesaan, niin hän noukki sieltä rantsusta nipun apiloita ja kukkasia, ja pantiin kukkakimppu siihen paikalle, missä oli ennen ollut pömpeli. Vähän niinku juhlallisen muistolaskun siihen.

Siinä hän kertoo Eläintarhan urheilukentän luona sijainneesta pömpelistä, jonka purkupaikalle oli laskettu isoja kukkakimppuja. Kun pömpeli purettiin joskus sodan jälkeen, jotkut uskollisimmista Pääkonttorin pojista kävivät eräänä yönä leikkimielisin seremonioin laskemassa pisuaarin paikalle seppeleen.

Enkä minäkään toki ole tullut Kirsikkapuistoon tyhjin käsin. Lasken Hymyn hehkuttaman Homomaticin paikalle neilikoita  — harmi vain, ettei kukkakaupassa ollut vihreitä, kuten homoperinteeseen kuuluisi. Merihovi, Tervahovi, Piilopirtti, Pusula. Jauholaari, Tornibaari, Kalmala, Risola. Marttala, Voldela, Tipula ja Tivoli. Nostaa saan pystyyn kauluksen. Aikojen muuttuminen tiivistyy koskettavasti Puistohomot -kirjasta löytyvään haastattelumuistiinpanoon, jonka Valdemar Melanko teki juuri täällä Kirsikkapuistossa 4.

Ikä arviolta 27—30, puheesta päätellen akateemisen koulutuksen saanut. Keskustelussa hyvin avoin, rehti ja huumorintajuinen. Sanoi käyvänsä kontaktinottopaikoilla keskimäärin kerran viikossa. Puhui siitä, että talveksi olisi hyvä hankkia joitain ystäviä, joille voisi soittaa ja joita voisi käydä tapaamassa tarvitsematta juosta puistoissa pakkasella. Nyt kaltaiseni murehtivat, tuoko uusi perusoikeistolainen hallitus sukupuolineutraalia avioliittoa koskevat lakimuutokset eduskuntaan.

Neljä vuosikymmentä sitten meikäläiset murehtivat, löytäisivätkö he edes ystävän talveksi. Paljon on saatu aikaan, mutta se on vaatinut lukemattomilta ihmisiltä rohkeutta elää, kuten Pirkko Saisio muistuttaa Helsingin Sanomien haastattelussa 8. Nuoremmat polvet vaativat edelleen asioita, puhuvat avoimemmin ja epäkorrektimmin, niin kuin pitääkin. Siihen on kuitenkin tarvittu edellisten polvien pitkä lumiauraus.

Tšehov ei tiennyt Kirsikkapuistoa kirjoittaessaan homoylpeydestä mitään, mutta tätäkin teosta voi toki lukea kuin pervo raamattua suom. Vapauden ja onnen esteenä olevan mitättömän ja näennäisen ohittaminen — siinä on meidän elämämme tarkoitus ja päämäärä. Pitelemättä me kuljemme kohti kirkasta tähteä joka tuolla kaukana loistaa! Älkää jääkö joukosta, ystävät! Nousen haudalta ja lähden kävelemään keskustaan kesän äänien jäädessä taakse.

Sanat Jukka Matti Nurmela. Sandra Hagmanin väitöstutkimus murskaa myyttejä. Kaupungin illassa yksin Homohistoriallinen Helsinki 2: Etsin kunnes löydän sun Homohistoriallinen Helsinki 3:

heinäkuu Perussuomalainen on jakanut blogin ja käyttänyt blogistin saatesanoja jakaessaan linkin. Kyseessä on siis transihmisen blogikirjoitus. tammikuu Naisia miehille tampere naintiseuraa kotirouvasta ilmainen porno. Homoseksuaalinen Tantra hieronta episodi Kipu pohkeen yläosassa turku sex work. Fucked pietarin huorat Iso kalu naisseuraa tampere Bb inka porno. maaliskuu Kenties varmin paikka löytää aikuisempaa seuraa, on Suomen suurin deittisivusto, E-kontakti. Tämä kevät onkin tullut vietettyä aika pitkälle Suomen Lapin upeissa .. todella rajusti ja hänen kalunsa alkoi sykkien purkautua sisälläni. kehuskellen miehensä isoa squirttaus prostituutio tampere ja monta.

Homo ilmaista seuraa mies panee miestä

XXX WEBCAM SUKKAHOUSU HOMOSEKSUAALISEEN KUVIA