Suomi 24 homoseksuaaliseen gay iskuritreffit

suomi 24 homoseksuaaliseen gay iskuritreffit

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Siinä taitaa olla sellanen perinteinen örveltäjä-hetero, vai mitä? IIIsoilla caps locki päällä että vaikuttaa oiiikeiiin mahtipontiselta: Jaa täältä on poisteltu kommentteja niin että kommentit menee harakoille väärille nimimerkeille. Hauskoo se tämäkin tapa viettää iltoo Niin asiallisia ja suvaitsevaisia homot onjuu Pitää olla joko hetero tai homo, ei mikään bi.

Näin ne tosihomot sanoo. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Piippareille kelpaa kaikki kaksijalkaiset. Mielestäni on hyvä, että näille poikkeavasti suuntautuneille on omat kuppilansa.

Mutta sitä en ymmärrä miksi nämä homahtavat äijät, yrittävät ahdistella tavallista hetero miestä ja normaaleissa ravintoloissa. Pahimmasa tapauksessa ei auta, vaikka vaimo olisi mukana! Luulisi puheen auttavan kun sanotaan, ettei kiinnosta ja lisäksi en todellakaan ole mikään pieni ja heiveröinen. Kerran olen joutunut turvautumaan väkivaltaan kun pinna paloi, homppelin kähmimisiin. Uskoi kun täräytin ilmat pihalle.

Ihme väkeä nämä homppelit, toivoisin heidän pysyvän lestissään ja kunnioittavan muita ihmisiä. Ei muuta kun menette kaltaisienne kanssa samoihin kuppiloihin, ettekä häiritse meitä normaalimpia. Oon joskus käynyt erilaisilla seurueilla gaybaareissa, mutta oon ajatellut mennä ihan yksin kokeilemaan.

Osaks ihan siitä syystä, että silloin voi olla paljon vapautuneemmin. Tietty pelottaa, että tulee tuttuja vastaan siellä.. Kertominen helpottaa, ei tartte salailla ja voi puhua ihastuksista ja treffeistä vapaasti kavereille: Plus tietysti pyytää heitä mukaan homobaariin.

Itse olin ihan kipsissä kun piti kertoa, mutta kaikki ottivat asian hyvin ja taisin itse olla se, joka tekee asiasta isomman kuin se onkaan: D Mutta voit tietty kokeilla käydä itseksesikin baarissa, kyllä monet pyörivät baareissa yksin, ja vaikka itsekin menisin sinne yhdessä kavereiden kanssa, hävitän heidät jossain vaiheessa ja pyörin siis yksin: D Seuraa ainakin saa helpommin, jos on yksin: Mee vaan iteksesi reippaasti.

Päätä vaikka etukäteen että poikkeat "parilla" ja lähdet pois, eli ettei ole etukäteen sellainen olo että tulin yksin baariin viettämään koko pitkän illan.

Etkä muutenkaan luo liian suuria odotuksia. Näin ei sitten jännitäkään niin paljon etukäteen tai tule pettymyksiä. Jos yksin olo oudoksuttaa niin pelaa välillä vaikka rahapelejä, että on muka jotain tekemistä ettei se yksinolo korostu jos vaan istuisit iteksesi pöydässä yksinäisen näköisenä.

Kun tilaan juoman, jää hetkeksi baaritiskille siemailemaan juomaa ja jos tiskillä porukkaa niin avaa kevyttä keskustelua. Turha niitä heterokavereita sinne raahata, varsinkin jos seuraa etsit.

En osaa neuvoa mitään tiettyä baaria johon mennä, kun et kertonut asuinpaikkaasikaan: Mutta mulla on melkein sama tilanne, tosin kaverini tietävät kyllä homoudesta, mutta eivät oikeen innostu homobaariin lähtemisestä.

Haluaisin kuitenkin nähdä millainen meno siellä olisi, mutta yksin kynnys lähteä on korkea. Olen huomannut, että täällä palstalla on aika paljon ihmisiä, joilla on tämä sama ongelma, ja että kaikkia aina rohkaistaan lähtemään yksinkin. Ehkä sitä joku kerta uskaltaa: Luulisin, että helpointa on aloittaa DTM: Sinne meneminen ei varmasti olisi niin suuri kynnyskysymys. Itse olen ollut wanhassa DTM: Hetero mutta rehti 3.

Tiedätkin varmaan etteivät oikeat homot pidä bisseistä. Sinulle oikea seuranhaku kanava on esim. Lisäksi jos sinä menet homobaariin etsimään seuraa niin sitten olet homon maineessa mistä voi olla harmia jos vaikka naiset rupeavatkin kiinnostamaan.

Homon maine voi olla taakka joka sulkee monia ovia. Mieti tarkkaan haluatko että sinut tunnetaan tulevaisuudessa homona. Tuosta tuli mieleeni käynti homobaarissa likkakaverini kaa Kölnissä. Asuttiin sillon siellä, ja päätettiin, ettei mennä ihan lähikuppilaan kerrankaan.

Oltiin juotu muutama olut. Sit jatkettiin matkaan ja päädyttiin paikalliseen homobaariin, jota emme silloin tienneet. No siellähän oli vaikka mitä,.

Juotiin siinä olutta, ja todettiin, että meitä kaikki tuijottaa. Ei me tajuttu, miksi. Varmaankin tutkailivat kumpi oli poika. No juotiin vielä yhdet olut, kun ruvettiin tosissaa katsomaan seurakuntaa, minkä ymärille olimme joutuneet.

Mutta onneksi puhuimme suomea ja meni mokailun piikkiin. Ei varmaankaan ole pahaa mennä gaybaariin, jos mekin sieltä ulos selvisimme heteroina. Neuvon keskittämään ajatuksesi ja halusi naiseen Vähän niinkuin Poliisiopistoissa The Oyster Bar jossa kundit nahkalippikset päässä joras keskenää.

Jostain syystä nää sekoitetaan sukkahousuja käyttävään mieheen Kannattaa mennä sitten firman autolla, jossa on yhteystiedot teipattuna kylkiin. Muista pysäköidä se ihan homoväärin ja odota seuraavaa työpäivää. Joku on sitten ottanut yhteyttä pomoosi ja kertonut, kuinka jätit autosi siihen viereisen porttikongin eteen ja marssit kiireellä homobaariin.

Viihdyit siellä pitkän illan, mutta yrität sitten paniikissa selittää duunissa, kuinka olit menossa junalle jotain vastaan etkä löytänyt parkkipaikkaa rautatieasemalta ja jätit auton reilusti kauemmaksi poiketen vain hetkeksi baariin, jonka et tiennyt olevan homobaari Sitten sössötät jotain ruotsiksi ja alat esitellä suomen Euroviisukappaletta , ja vedät turpaan sitä suomalaisjunttia, joka sanoo sen olevan ruotsihomojen kappale!

Jos haluat katsella paikkoja kaikessa rauhassa, mene seuralaisen kanssa. Jos taas tahdot että joku lähestyy sinua, niin mene yksin. Joskus pääkaupunkiseudun homobaareissa käyneenä minua ei juuri kukaan lähestynyt, kun olin seuralaisen kanssa, ja sehän sopi minulle. Olin silloin kiinnostunut lähinnä menevästä bilemusiikista ja siitä ettei suuremmin kukaan örvellä.

Ja kun taas olin yksikseni, kun seuralainen oli muualla, niin tuli joskus joku juttelemaankin. Seuranhakijat menevät h-baareihin luultavasti enimmäkseen yksin, ja bilettäjät varmaankin suureksi osaksi seuralaisen kanssa. Homobaarit voivat olla ujoille seinäruusuille pk-seudulla todella yksinäisiä paikkoja, joten rentous ja rohkeus on suuri apu.

Sellaista ominaisuutta sitten vain kehittämään, jos ei ole, niin baarissakin on hauskempaa. Yleensä homot alkoholisoituvat ja turvautuvat huumeisiin, kun eivät muuten kestä sitä elämää. Jossain vaiheessa monet yrittävät sitten itsemurhaa.

Kannattaako uskotella itselleen että on homo, tai ruokkia sitä, tai edes miettiä että lähtee sille tielle. Kyllä se siitä,kun muistat rasvata aukkosi valmiiksi illan koitoksiin. Muuten tunnelma latistuu välittömästi,kun peppu panon aika lähenee ja sinä sähellät voiteesi kanssa. Toinen asia,että missään nimessä ei saa käydä heti toisen intiimialueille käsiksi,siitä harvat pitävät. Kyllä se hyvin menee ja kohta sulla on monta kivaa kundia,jotka ottavat sut ihan missä asennossa tahdot.

Ex Kaverini on homo ja hän kertoi näitä juttujaan,jäi jotain mieleen. Harrasti siis vain irtosuhteita,vakituista homokumppania hän ei halunnut ja käsittääkseni moni haluaa elää juurikin vapaana,kokeillen eri juttuja eri homojen kanssa. Valitettavasti me heitimme sen porukasta,kun mokoma perverssi sitten alkoi meitä,parhaita ystäviään,hipelöimään saunaillassa.

Lupasi lopettaa,mutta yksissä bileissä hän sitten kävi naimisissa olevan kaverini vehkeisiin kiinni,kun hän nukkui. Tuli siinä Pasi homolle pata kipeäksi. Kummallista toimintaa,kun jokainen meistä on hetero! Ei tarvitse enää meidän piiriin tunkea ja tuon tapauksen takia,en enää päästä homoja lähelleni. Aina homot sanovat,ettei heterot kiinnosta,mutta miten sitten näin pääsi tapahtumaan,en tiedä. En silti vihaa hinureita,pysyn vain heistä kaukana. Olet nuori vielä ja seksuaalisuutesi kehittyy.

Iässäsi on mahdotonta itse tunnistaa omaa syvintä suutautuneisuutta. Tuntemus, että olisit mahdollisesti homoseksuaali, voi olla kiinnittymä jostakin varhaisnuoruuden kokemuksesta, esim vanhemman samaa sukupuolta olevan henkilön vihjailevasta käytöksestä tms.

Monella nuorella seurustelu ja läheisyyskokemukset vastakkaisen sukupuolen kanssa saattavat pitkittyä, jolloin homoseksuaalinen kiinnittymä voi jäädä pitkäsi aikaa dominoivaksi. Suosittelisin olemaan varovainen antamaan itseäsi alttiiksi homoseksuaalisille vaikutteille ja suosittelisin hakemaan kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen oman identiteettisi testaamiseksi ja selvittämiseksi.

Taitaa olla pojalla nyt toiset pojat mielessä ja siinä ei neuvot auta. Nämä on sellaisia asioita joihin ulkopuolinen harvoin pystyy vaikuttamaan. Mitä ihmeellistä tuossa koko asiassa edes on että menet jonnekkin julkisiin valvottuihin tiloihin? Ja muutenkin nykyään kaikki on homoja. Se olisi eri asia jos olisit menossa johonkin syrjäkadun aidosti vaaralliseen sekopää baariin jossa on omat epämiellyttävät ja ehkäpä jopa rikolliset vakkarinsa. Eräs evankelista kävi unissa 30 yönä Taivaassa ja Helvetissä, Jeesuksen kanssa.

Kertoi Helvetistä, että onneksi oli vain valveuni, vaikka jalat käryskin ei vielä patojen laakso vähän siellä, demonien saadessa kiusata muutaman minuutin ekana yönä, että sai tuntumaa lievimmästä paikkaa, mutta asiaan.. Tästä tulijärvestä johon joutuu luopiot, viattomien eksyttäjät, väärät profeetat, murhaajat jne. Herran silmissä kovimmat syntiset laskee 2m korkea, 2m leveä joki, jossa laava virtaa, johon on sekoitettu jotakin nestettä ja tässä joessa lojuvat homot käsistään kahlittuina vieri vieressä penkkaa vasten, eikä siitä pääse pois hetkeksikään, milloinkaan siis enää.

Tulella voi leikkiä maan päällä, mutta ei enää Helvetissä. Baxter kävi Helvetissä 40 kertaa öisin. Homoista ei tässä kohtaa Helvetissä mainita, mutta noituudesta hyvin paljon ja Demoneista, unohtamatta Jeeuksen synneistä puhdistavaa sovintoverta: Helekutti soikoon, ko pistää suoraan sanottuna "vihaksi" ihmiset, jotka yrittää syyllistää ja pelotella toisia uskonnolla.

Itsellä on uskonnollinen "kasvatus" ja joutui lapsesta asti kuuntelemaan hölynpölyn puheita taivaasta ja helvetistä.. On kyllä tuolla "profeetalla" ollut vilkas mielikuvitus. Tuollaisilla puheillahan on nimenomaan tarkoituksena manipuloida muita.. Unia voi nyt nähdä vaikka lentävästä puukengästä jonka sisällä asuu pinkki peikko.

Se ei silti tee niitä yhtään todellisemmiksi, jos joku itseään "profeetaksi" nimittävä jotain sanoo nähneensä. Suoraan sanottuna uskonto sekoittaa monen ihmisen pään. Ja mitä koko keskusteluketjun aloittajaan tulee, minun mielestäni voisi tehdä hyvääkin lähteä itse sinne homobaariin. Helpompi tutustua uusiin ihmisiin ja parhaimmillaan voit tutustua johonkuhun jonka kanssa juttu pitenee etemmällekin.

Itse olen välillä selvinpäin ja yksin normibaareissa pyöriessäni huomannut, että vieraat ihmiset lähestyvät ilman sen kummempia taka-ajatuksiakin. Samaa tekevät varmaan homobaareissakin, jos sinne yksin uskaltaudut.

Tsemppiä vaan, noin muutenkin elämääsi. Ei Jeesus ole ikinä kertonut noin. Hullut näkevät mitä näkevät, mutta Jeesus ei ole puhunt laavajoesta, jossa on jotain nesteitä ja homoja penkalla. Revit siis omia teorioitasi ja väität niitä Jessen sanoiksi -tuo jos joku on rienaamista ja syntiä.

Mäki voisin tulla,oon myös 18v tyttö jolla on pelkkii hetskukavereita. Ois kiva käydä jossain mutten ihan yksinkää jaksais lähtee.. Tehäänkö tästä ihan ryhmäturistimatka: Kyllä itsekin muistan elävästi, kun aika monta kertaa kuljin kapakan ohi, ennen kuin lopulta uskaltauduin menemään sisään.

Kyllä kaikilla on siinä aluksi sellainen kynnys ja jännitys. Sisälle kerran päästyäsi jännitys kyllä laantuu. Tilanne baarin sisällä on kovin erilainen kuin kadulla, sillä toisin kuin yleinen tila, homobaari on homonormatiivista aluetta, jossa henkilöiden oletetaan lähtökohtaisesti olevan kiinnostuneita samasta sukupuolesta. Tuo ketjussa mainittu DTM on nykyisin homobaari vain kerran kuukaudessa, jolloin siellä järjestetään vain miesten ilta.

Hercules on homobaarina aidompi. Sen etu on myös se, että varsinkin alkuillasta siellä istuu paljon ihmisiä yksin hörppimässä juomiaan, joten et todellakaan erotu joukosta.

Heti ovella repäise paita auki, jotta napit lentää ja karjaise: Ai luuletko,että homous on sairautta? Vastaukseni ei ole totta,koska se homoudeksi tullut näin syntyksi.

Mielestäni ei ole sairautta sitä kun tapahtuu vain ohjaa joko samaa sukupuoleen tai ainoastaan heteroon. Ei ole pelottava juttu vaan kiinnotuksen reaktiota siihen ihmiseen joko naiseen tai mieheen. Hän näköjään vastailee itse itselleen ja muka kyselee että "olisiko Roissa sopivaa paikkaa meille jne. Porttikielto kyseisen paikkaan on syynä tuohon loputtomaan trollaukseen tai sitten kaveri on saanut kunnolla turpiinsa ko.

Tiedätte varmaan kaikki miksi tuohon trollaukseen on vaikea kenenkään puuttua. Silloin nimittäin heilutetaan tasa-arvon lippua ja hänellä on oikeus tehdä tuota. Surullista, mutta totta nyky-Suomessa. Ja sen tuo tyyppi tietää oikein hyvin, siksi hänen homo-trollauksensa saa jatkua vuositolkulla täälläkin. Täyttä valetta kaikki nuo hänen höpötyksensä.

Ehkä on porttikielto, mutta ei normaali hetero tuollaisia kirjoittele. On saanut porttikiellon tai ei, niin homo tuo on samoin kuin itselleen vastaileva häiriintynyt furru-tyyppi. Jos joku trollailee ja vastailee itselleen, ylläpidon pitäisi poistaa nämä viestit. Hei laitoin ylläpidolle viestiä, että poistavat nuo asiattonat homofobiaa ylläpitävät viestit.

Sieltähän voivatctarkastaa IP-osoitteet ja näkevät, etten todellakaan vastaile omiin avauksiini tässä. Toivottavasti reagoivat nopeasti ja tervetulemas koskikapakkiin kaikki erilaisuuksistamme huolimatta!

Toivottavasti teillä itsellänne ei ole porttikieltoa sinne kapakkiin, kun yritätte rajoittaa sen asiakaskuntaa. Teet itsestäsi täyden pellen lapsellisilla kirjoituksillasi. Tiedät tarkalleen, että häiriköinteihisi on mahdotonta puuttua. Onko käynyt mielessä ikinä sellainen asia, että olisiko sinulla jonkinlainen ongelma joka vaatisi lääkärillä käyntiä? Sopivalla lääkityksellä asia ehkä korjaantuisi ja tälläkin foorumilla muut saisivat rauhan kirjoituksiltasi ja tuolta jatkuvalta spämmäämiseltä.

Portttikieltosi kyseiseen paikkaan ei toki kuulu muille, mutta se että se konkretisoituu häiriköimällä Suomi Tiesitkö muuten sitä, että jos olisit aito tavallinen homo niin arvostaisin sinua paljon enemmän. Ja sen verran mitä heitä tunnen niin yksikään heistä ei ikinä laittaisi tuollaisia tekstejä Suomi Heillä on ihan omat fooruminsa jossa he keskustelevat asiallisesti ja spämmäämättä. Toivottavasti otat opiksesi ja lopetat tuon toimintasi koska sinä olet loppujen lopuksi suurin häviäjä tilanteessa.

Täällä alkaa koko porukka olla jo täysin kyllästynyt jauhamiseesi. Olet täysin oikeassa "Sirpa-Roi. Toivottavasti Suomi24 palstan ylläpito tosiaan poistaa viestisi.

Aika hitaasti reagoivat ja joskus eivät ollenkaan. Järkevän kirjoituksen ja häiriköinnin ero on siinä, että häiriköintiin voi puuttua, mutta olet oikeutettu mielipiteeseesi. Harmi homma itsesi kannalta, että pidät homoseksuaalisuutta pelleilynä. Tuskin tunnet ainoatakaan gay-miestä. Olet varmasti kuitenkin hyvin kiinnostumut ja ehkä voisit miettiä omaa seksuaalisuuttasi ja tule käymään kiskiskapakissa.

Ketään ei saisi syrjiä sukupuoliidentiteetin vuoksi ja Suomesa yleensä sinua hieman järkevämpiä ihmisiä ja kokevat meidät homot aivan tavallisina eli jos nyt kerron että joku kapakka on kiva paikka, niin he kokevat sen mukavana asiana. Pyrit siis selvästi ajamaan ihmisiä pois siitä baarista eli sinulla jotain sitä paikkaa vastaan. Onkohan sinulla porttikielto sinne? Se olisi harli homma sukupuoliidentiteessi kannalta, jos tuossa asenteessasi nyt siitä kyse.

No minä en ole psykologi, mutta kivaa jatkoa sinulle ja kannattaisi varmaan keskittyä positiivisiin asioihin elämässä kuin muiden panetteluun, sillä sitähän tuö kirjoituksesi on. Kaikki eivät vain ole sellaisia kuin haluaisit heidän olevan. Lisäksi se voi levitä seksikontaktissa, etenkin suu- ja anaaliseksissä. Näyttää palstan valvoja poistavan niitä kommenntteja mikä on hyvä, sillä mielipiteen ilmaisu ja ajatuksenvaihto on eri kuin homofobian ylläpito ja ihmisten haukkuminen.

Tom-of Lapland on trolli joka jauhaa tahallaan tuota samaa shittiä. Eiköhän tuo kohta taas ilmesty kertomaan juttutarinassaan kuinka hauskaa oli eilen illalla siinä tietyssä kapakassa. Hän on henkisesti sairas yksilö joka nauttii palstan häiriköinnistä.

Tuo tyyppi ei edes uskalla käydä missään kapakassa. Yksin kittasi olutta viime yönä ja kirjoitteli taas tänne itse itselleen vastauksia. Mikä sinulla on homoja vastaan? Käytät paljon aikaasi sen esilletuomiseen. Kiinnostaako asia sinua kovasti?.. Tom-of-Lapland, RoyGaylord ja muutama muu nimimerkki ovat saman kirjoittajan alter egoja. Asia oli helppo tarkastaa. Lisää vielä Someroharjun furry , Viirinkankaan furry , teekkari furry , Ounasrinteen furry.

Toivottavasti porttikieltosi koskikapakkiin päättyy pian! Mielisairas raukka jatkaa jauhamistaan tuosta kapakasta. Menisi hoitoon niin olisi kaikille parempi.

Miksei sitä saa kehua? Onko tämä foorumi mielestäsi vain sellaisille kuin sinä, joka haluaa haukkua muita ja sanoa negatiivisia asioita baareista ja asioista? Eikö elämääsi mahdu muuta , kuin baareja?

Kiitos palstan valvojalle, koska olet näemmä poistanut tästä viestiketjusta pahimmat solvaukset. Kyllä minua hävettää teidän lappilaisten ihmisten puolesta, että jaksatte rääkätä homoseksuaaleja. Jos he kehuvat jotain paikkaa, niin se ei ole teiltä keneltäkään pois! En ole itse koskaan käynyt koskikapakissa, mutta sen täytyy olla hieno paikka! Iloa ja valoa kaikkien teidän elämäänne! Kyllä ja he jotka kehuvat Pistoa parhaaksi homopaikaksi ovat myös oikealla asialla.

Itse tykkään istua kavereideni kanssa siellä! Väärässä olet , kyllä Koskikapakki on se paras. Me paikkakunnan homot suosimme Kk: Pisto ei käsittääkseni ole homomiesten suosiossa, koska se hieman syrjässä. Kyllä näissä baareissa toki heterojakin käy, mutta KK on profiloitunut! Ihan mistä tahansa voit löytää kumppanin uuden!

Kevät alkanut ja rakkautta ilmassa. Meitä kokoontuu Rollossa koskikapakissa runsaasti homoseksuaaleja. Se on sopivan pieni ja rento paikka.

... Suomi 24 homoseksuaaliseen gay iskuritreffit

Suomi 24 homoseksuaaliseen gay iskuritreffit

IIIsoilla caps locki päällä että vaikuttaa oiiikeiiin mahtipontiselta: Kun tilaan juoman, jää hetkeksi baaritiskille siemailemaan juomaa ja jos tiskillä porukkaa niin avaa kevyttä keskustelua. Ehkä sinä olet vielä eheytettävissä. Jos he kehuvat jotain paikkaa, niin se ei ole teiltä keneltäkään pois! Olet täysin oikeassa "Sirpa-Roi. Sieltähän voivatctarkastaa IP-osoitteet ja näkevät, etten todellakaan vastaile omiin avauksiini tässä. Ollaan ihmisiä yhä ihmiset ja erilaisia olemme.

Pori web kamerat ylikerroin forum homo