Orgasmi naiselle homoseksuaaliseen c-date kokemuksia

Todellisuudessa Arawn on heteroseksuaalinen nainen, joka kuvasi omia käsityksiään miesten suorituspaineista. Tuo keski-ikäinen lihava akka ei kirjoitteli tänne kuitenkin niin katkerana, että ei edes pystynyt kunnolla ymmärtämään Arawnin tekstiä. Vittuilumielessä teeskentelin luulevani tuota keski-ikäistä akkaa teini-ikäiseksi pojaksi, jotta tämä sitten itse paljastaisi todellisen sukupuolensa, ikänsä ja seksielämänsä laadun.

Sinä kuitenkin estit tämän trollitempun onnistumisen möläyttämällä, että kirjoittaja on katkera nainen. Kyllä se oli selvästi nähtävissä, mutta olisin halunnut hänen kertovan sen itse. Tällöin itsesi perusteella tekemä yleistys olisi virheellinen siitä huolimatta, että se olisi monilta muilta osin oikeassa. Mikäli pitäisit vain itseäsi verrokkina, et voisi erottaa, mitkä ominaisuudet jaat muiden kanssa ja mitkä ovat vähän erikoisempia - tämä vaatisi tietoa siitä, mitä muut preferoivat.

Jos en ole väärin ymmärtänyt, tieteellisissä tutkimuksissakaan ei voida yhden tapauksen kohdalta tehdä laajoja joukkoja koskevia johtopäätöksiä. Se voi olla myös sinun oma tulkintasi, joka kenties nousee sinun omista lähtökohdistasi. Oletin, että miehen erektio voisi latistua tilanteessa, jossa kyseessä on miehen ensimmäinen yhdyntäkerta ja mies on kovin estynyt, ujo, epävarma ja kokematon ja selkeästi yli sen iän, jossa neitsyys yleisen kokemuksen mukaan "pitäisi" jo olla menetettynä.

Oletin siis, että hyvin kaunis nainen aiheuttaisi miehelle suorituspaineita ja suorituspaineet kuuleman mukaan aiheuttavat erektiohäiriöitä - tämä on monilta miestuttavilta yms. Se, mikä sitten suorituspaineita aiheuttaa, on oma asiansa. Ehkäpä kaunotar ei sitten niin tekisi, kuten sanotte. Mutta lainaile nyt edes oikein, jooko? Ellilä sai minut liikuttuneeksi sanavalinnoillaan: Nyt on nöyrä olo ja kiitollisuus kumpuaa syömmestäin.

Mutta tietäen yleisen mielipiteen näistä asioista, ehkäpä annan olla tämän asian tuon pienen lausahduksen varassa ja jatkan eteenpäin. Nimittäin sekin seikka vielä jäi tuosta listasta puuttumaan, että se, että nainen hyväksyy miehen, ja haluaa seksiä juuri HÄNEN kanssaan on psykologis-egoistisella tavalla hyvin suuri kiihoke.

Kädeltä tällaista ei yleensä saa, koska käsi nyt on totteleva orja joka tapauksessa, on samantekevää haluaako käsi vai ei. Siis miehen hyväksyminen seksikumppaniksi mikä on hyvin harvinaista tavallisten miesten kohdalla on naisen miehelle antama suuri kiihotuslahja, joka nostaa miehen egon taivaaseen ja samalla erektoi hänen seksuaalisen halunsa ja itsetuntonsa korkeammalle tasolle, ja juuri se, että nainen haluaa paritella -nimenomaan- tämän miesyksilön kanssa nostaa miehen peniksen varsin eläväisten vesselien korkeaan kastiin.

Naiselle ei ole kovinkaan suurta kiihoketta kuulla tavalliselta tai vaikkapa tasoiseltaan mieheltä, että kelpaisi seksiin hänen kanssaan - päinvastoin, nainen on niin turtunut moiseen, että voi kokea sen jopa loukkaavaksi! Olen toki keskustellut monista seksuaalisuuteen yleisesti liittyvistä asioista ja erityisesti seksiin liittyvistä asioista varsin paljon sekä miesten että naisten kanssa teini-iästä asti. En siis sentään ihan omasta päästäni postuloi sellaista väitettä, että useimmat miehet olisivat seksuaalisesti varsin samanlaisia kuin minä.

Olen muuten tavallista kiinnostuneempi nimenomaan keskustelemaan seksistä ja seksuaalisuudesta kliinisellä, deskriptiivisellä tasolla ilman jatkuvaa härskiä läpänheittoa ja överiksi vetämistä. Monet naiset ovat sanoneet minulle, että he eivät ole koskaan kyenneet keskustelemaan seksistä vakavasti kenenkään muun miehen kanssa. Olen joskus joutunut esimerkiksi selventämään ihan aikuisille naisille tiettyjä peniksen ja kiveksien fysiologiaan liittyviä asioita, joita kukaan mies ei ole koskaan aiemmin vaivautunut heille kertomaan.

Muut miehet ovat saattaneet suhtautua härskisti naureskellen tai jopa pikkupoikamaisesti hihitellen kaikkiin anatomiaa ja fysiologiaa koskeviin ihan asiallisiin kysymyksiin. Jos esimerkiksi nainen on kysynyt syytä miehen aamuerektioihin, mies on saattanut sanoa "no mua panettaa aina, heh heh".

Itse pyrin puhumaan seksistä siinä mielessä vakavasti, että pyrin antamaan suoranaisiin faktakysymyksiin ihan totuudenmukaisen vastauksen. Olen myös omasta mielestäni paremmin perillä seksiin liittyvistä asioista kuin useimmat ihmiset, koska olen teini-iästä asti huomannut joutuvani vähän väliä nimenomaan selittämään seksiin liittyviä faktoja monille ihmisille, sekä mies- että naispuolisille.

Olen usein suorastaan hämmästynyt muuten fiksujen ihmisten seksuaalisesta tietämättömyydestä. Jopa jotkut asiantuntijoina esiintyvät henkilöt ovat saattaneet antaa joihinkin kysymyksiin aivan järjettömiä vastauksia.

Äskettäin esimerkiksi City-lehden seksikolumnisti Walter de Camp sanoi olevan normaalia, että miehen kivekset eivät ole laskeutuneet. Walter de Campille kysymyksen lähettänyt lukija oli vuotias mies, jonka kivekset eivät olleet laskeutuneet. Walter de Camp sanoi, että kyllä ne sieltä varmaan lähiaikoina laskeutuvat; asia ei Walter de Campin mielestä ollut mikään ongelma.

Tällaisen paskapuheen levittäminen edes City-lehden kaltaisen viihteellisen lehden seksipalstalla on aika vastuutonta. Kukaan täysjärkinen ei tietenkään pidä City-lehden seksikolumnistia minään lääketieteellisenä asiantuntijana, mutta jostain syystä hänelle lähetetään joskus tuollaisia täysin lääketieteellisiä kysymyksiä. Ihmisillä on joskus todella omituisia käsityksiä ihan luonnontieteellisesti tutkittavissa olevista asioista.

Joku saattaa pitää kiinni täysin epärealistisista käsityksistään vaikka maailman tappiin asti, jos kukaan ei lyö faktoja pöytään. Näin voi olla, mutta tämä on vähän irrallista, koska aiemmin ei kai ole ollut puhe näistä miehistä, jotka väittävät halveksivansa "normaalia yhdyntää". Suihinoton pitäminen rakastelua parempana on lähtökohtaisesti halveksuntaa normaalia yhdyntää kohtaan, vaikka kukaan näistä suihinoton preferoijista ei toki väitäkään pyytävänsä naisilta aina pelkkiä suihinottoja pillun sijasta.

Jos väittäisi, silloin väittäisi harrastavansa seksuaalista kanssakäymistä vain prostituoitujen kanssa. On aika hankala löytää naista, joka mielellään ottaisi aina suihin saamatta itse koskaan munaa pilluun.

Suihinottojen yletön hehkuttaminen on implisiittisesti normaalin panemisen dissaamista. Ei välttämättä, mutta usein kyllä. He ikään kuin väittävät harrastaneensa normaalia nussimista niin paljon, että ovat jo kyllästyneet siihen.

Seksuaalisesti poikkeavat tahot dissaavat normaalia seksiä kutsumalla sitä vaniljaseksiksi, koska normaali seksi on heidän mielestään yhtä tylsää kuin vaniljajäätelön syöminen.

En mielestäni tulkinnut sinua väärin. Sinähän nimenomaan sanoit uskovasi, että kaunis nainen aiheuttaisi suorituspaineita ja suorituspaineet erektiohäiriöitä. Voitko elaboroida, millaiset suorituspaineet sinun käsityksesi mukaan aiheuttaisivat minkäkinlaisia erektiohäiriöitä. Itselläni ei ole mitään erektiohäiriöitä koskaan ollut, vaikka suorituspaineita on tietysti jokaisen yhdynnän kohdalla aina jonkin verran.

Ehkä ymmärrämme sanan suorituspaine jotenkin eri tavoin. Minusta jokaisella ihmisellä on jotain suorituspaineita missä tahansa asiassa, koska jokainen ihminen pyrkii tekemään asioita joidenkin tavoitteiden mukaisesti.

Ihmisellä on rakastellessa jonkinlainen mielikuva siitä, mitä hän haluaa tehdä ja kokea. Tämä mielikuva sitten aiheuttaa "paineita" saada asiat tehtyä sillä tavalla. En kuitenkaan tajua, miten nämä suorituspaineet aiheuttaisivat varsinaisia erektiohäiriöitä terveillä miehillä. Tikka, paljon kiitoksia informatiivisesta kommentistasi. Ilmeisesti testosteronitason mittaaminen on jotenkin hankalampi juttu kuin luulin.

Ehkä sitä ei sitten tehdä suomalaisessa terveydenhoitojärjestelmässä ilman jotain vahvaa syytä. Joo, olisi kiva tietää. Toinen isoisäni kuoli vuotiaana ja toinen vuotiaana. Olisi hyvä tietää suht. Tosin testosteronilla on positiivisiakin terveysvaikutuksia.

Time-lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan unettomuudesta kärsivien miesten tavallista korkeampi testosteronitaso ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. Voisiko olettaa tämän toimivan myös minun kohdallani, koska minulla on varsin alhainen verenpaine ja kolesteroli huolimatta runsaasti proteiineja ja rasvaa sisältävästä ruokavaliosta. Tarvitsisit vastaajaksi miehen, joka on kokenut noita erektiohäiriöitä. Minulle on kerrottu, että nimenomaan vahva epäonnistumisen pelko aiheuttaa sitten lopulta epäonnistumisen - useampi mies on näin maininnut itselleen käyneen.

Olen jäänyt käsitykseen, että pelätessään, ettei erektio kestä, se ei sitten myöskään kestä. Tuo tuntuu olevan aika yleinen ilmiö. Minulla se ilmenee laulaessa - jos epäröin ja alan miettiä, lauloinko nyt oikein, iik, pieleen menee, se aivan varmasti menee pieleen. Kun en mieti mitään, se sujuu. Kaikista, siis todellakin kaikista ihmisistä, jotka tunnen, vain kourallinen on yhtä kokemattomia kuin minä.

En saata uskoa että joissain porukoissa menisi vielä huonommin, olenhan itse niin surkea. Jos otantana on yli parikymppiset, pidän neljääkin prosenttia tarkkana lukuna, vaikken ehkä itsekään aivan niin pieneen lukemaan luota. Paitsi, kuten sanoin, jos poistetaan laskuista kaikenlaiset vammaiset ja estyneet, heh. Asia mietityttää tietenkin siksi, ettei ole kokemuksia asiasta! Ties vaikka olisin jotenkin defekti. Toisinaan ahdistun kun pornokaan ei aina kiihota.

Toisinaan kiihotun ihan vain tanssivia tyttöjä bileissä katselemalla. Näistä on vaikea vetää mitään johtopäätöksiä. Mitä Demin foorumeille kirjoittaviin tulee, siellä on käsittääkseni eniten teinityttöjä, sekä jonkinverran jo vanhempia poikia, jotka huvin vuoksi sinne jotain postailevat. Ja tytöt nauravat heille julkisesti. Testosteronin määrän mittaaminen kiinnostaisi muuten minuakin. En tiedä miten se tapahtuu, mutta olisi hauskaa, jos sitäkin olisi mitattu teini-iässä ja myöhemminkin, kuten pituuskasvua.

Jotenkin kun ajattelen että kaikki se, mihin teininä vielä riitti energiaa, on jotenkin karissut ja kadonnut. Ties vaikka koko hormonitoiminta olisi näivettynyt ilman seksielämää, heh heh.

Vuosikausia jonkinsortin unihäiriöisenä eläneenä en oikein ymmärtänyt oliko se tosiaan niin epänormaalia, mitä jutussa raportoitiin. Kiinalaiset Tai Chi ja QiGong-opettajat osaavat kertoa varsin erinomaisesti, mistä aamuerektio johtuu. Voin vihjata, että siinä on taas kyse sellaisista energiajutuista, jotka saavat monet täällä näkemään punaista. Mutta minkäs totuudelle voi - elämä on sillä tavalla rakentunut, ettei maapallon kömpelö ja materialistinen tiede voi siitä ikinä saada edes perusasioita täysin selville.

Testosteronitason voi mitata verikokeella. Tulokset tulee labrasta viikon tai kahden kuluessa. Ei ne niitä tasoja terveyskeskuksessa kuitenkaan huvikseen mittaa, pitäis jotain "oireita" olla. Testotasossa on vielä se juttu että on vaikea sanoa mikä on "normaali" taso.

Taso vaihtelee eri miehillä ja lääketieteessä tuo normaalin skaala on aika laaja. Yksityisellä lääkäriasemalla tason voi mittauttaa millon tahansa jos iskee rahat pöytään. Mutta siitä saa kyllä pulittaa useita kymmeniä euroja. Erektiosta ja suorituspaineista oli puhetta Arawnin ja Ellilän välillä Nyt kyllä komppaan Arawnia tässä asiassa.

Ei minulla ole mitään tilastollisesti kattavaa otosta tietenkään, mutta jos nyt muistelen mitä itse olen toisilta miehiltä kuullut ensimmäisistä seksiyrityksistä, kertomukset voi kärjistäen jakaa kahteen ryhmään - on ne, joilta tuli liian nopeasti, ja sitten ne, joilla ei seisonut tai meinannut seisoa ollenkaan. Jälkimmäisetkin kokemukset ovat sen verran yleisiä, ja toisaalta niistä kertovilla miehillä ei sen jälkeen ole ollut erektio-ongelmia, mitenkään erityisen alhaista sukupuoliviettiä tms.

Näin kyökkipsykologian keinoin voisi hahmotella jotain sellaista selitystä, että uusi tilanne yksinkertaisesti jännittää koska siinä on tekemässä jotain mitä ei ole aiemmin tehnyt, ja johon lisäksi kohdistuu valtavat suorituspaineet.

Seksi nyt ylipäätään on niin ylikorostuneessa asemassa nykyään - etenkin miehillä, joiden ihmisarvo aika pitkälti niin naisten kuin toisten miestenkin silmissä määritellään seksuaalisen kokemuksen ja suorituskyvyn perusteella ellei sitä sitten pysty kompensoimaan rahan, vallan tms.

Riski kasvaa, jos on taustalla aiempia huonoja kokemuksia jos ekalla yrityksellä ei seisonut, toinen on entistä vaikeampi , jotain riittämättömyyden tunteita omaan ulkoiseen olemukseen, varustuksen kokoon tms. Osansa tekee lisäksi nykynaisten kova, kylmä ja ivallinen suhtautuminen miehiin ja seksiin. Itse kun olen työskennellyt pääasiassa naisvaltaisilla aloilla ja muutenkin tullut hankkineeksi paljon naispuolisia ystäviä, olen kuullut sivusta aika paljon ns. Olen harvakseltaan törmännyt sellaiseenkin, että tuo erektio-ongelma kyllä poistuisi vakikumppanin kanssa ajan myötä, mutta uuden naisen kanssa se palaisi taas.

Tällöin tosin pohjalla luultavasti on jonkinasteista traumatisoitumista. Sinänsä kyllä tällaiset miehet ovat naisille hyviä kumppaneita, tietääpä ainakin etteivät käy vieraissa. Ja perkele, olipa taas sekavasti muotoiltu kommentti. Sen siitä saa kun yrittää kirjoittaa samalla kun palvelee asiakkaita Vaikken siitä oikein tiedäkään, onko naisen vaihtaminen aina syynä jännittämiseen, siis liialliseen, jne.

Oikeastaan olen otaksunut että miehet yrittävät saada mahdollisimman paljon kaatoja juuri siksi, että itselle sitten syntyy se varmuus toimintavalmiudesta tilanteessa kuin tilanteessa. Enkä myöskään ole väittänyt,että miehen erektio latistuisi liian kauniin naisen edessä. En myöskään ole väittänyt,että kauniit naiset antaisivat vain rikkaille miehille. Pointtini on se,että myös miehen ulkonäkö vaikuttaa,ja jotta vähemmän viehättävä mies pääsisi sänkyyn megabeiben kanssa,on hänen kompensoitava ulkonäkönsä puutteita hyvällä taloudellisella asemalla.

Et taida itse osata lukea. No,paljonpa on sinullakin opittavaa. Opettele vaikka eka lukemaan: Noinhan se varmaan on. Kaikki helpottuu kun siitä tulee rutiinia, ja seksissä luultavasti vaikuttaa nimenomaan uusien partnerien eikä niinkään yhdyntäkertojen määrä.

Ainakin itsestä tuntui aikanaan pitkän suhteen jälkeen vähän orvolta jo ajatuskin siitä, että miten sitä osaa toimia uuden partnerin kanssa, kun asiat on tottunut tekemään yhdellä tavalla yhden ihmisen kanssa, ja muiden kanssa onkin sitten ihan toisenlaista. No, eipä ole onneksi tarvinnut siitä stressata. Lopetin yökerhoissa juoksemisen alkuunsa, kun tuli niin kylmää kyytiä.

Eihän niissä normaaleissa pakeissa mitään, niitä tulee aina, mutta kun minua yritettiin lyödä haarukalla silmään siinä vaiheessa olin ehtinyt vain sanoa "moi" , päätin jättää nuo iskuhommat nuoremmille. Sen verran sentään henkiriepuani arvostan. Ja näkemykseni pohjautuu ihan elävään elämään ja siinä tehtyihin havaintoihin. Enkä ole myöskään saamaton seksuaalisesti: Ja huippumalleista haaveilevat rumat miehet voivat toki jatkossakin tumputtaa pornon tahtiin,vaikkapa sen Alizeen musiikin tahdissa: No,eipä ole minun ongelmani jos joku jää ilman pillua vain sen takia,että asettaa täysin epärealistisia vaatimuksia.

Tästä asiasta on tietysti hankala saada varmaa tietoa omasta tuttavapiiristä, koska kokemattomuuden myöntäminen on miehille hyvin hankalaa. Asiasta voidaan saada edes kohtalaisen luotettavaa tietoa vain anonyymeillä kyselylomakkeilla toteutettavilla tutkimuksilla, koska silloin nuorilla miehillä ei ole kasvojensa säilyttämiseksi tarvetta salata kokemattomuuttaan.

Olen aika kaukana keski-ikäisestä,lihavasta ja katkerasta jos se sinua nyt niin kovasti kiinnostaa. Enkä ole myöskään ruma,eikä minua vituta lukea miesten preferensseistä. Miksi vituttaisi,onhan minullakin miesten suhteet omat preferenssini. Missä vaiheessa olen väittänyt Arawnin olevan "omista seksuaalisista suorituspaineistaan puhuva poikuutensa säilyttänyt heteroseksuaalinen nuori mies"? En ole väittänyt tällaista missään vaiheessa.

Et joko a itse osaa lukea b sekoitat minut johonkin muuhun kirjoittajaan. Olen vain todennut,että joidenkin miesten kohdalla seksuaalinen kokemattomuus johtuu ihan puhtaasti epärealistisista vaatimuksista naisten fyysisen viehättävyyden suhteen. Tällakin palstalla tosin ei tässä keskustelussa jotkut rumiksi tunnustautuneet miehet ovat kertoneet saamattomuutensa johtuvan liian kovista naisille asetetuista vaatimuksista.

Onhan se ihan loogista,että joku Markus Pöyhösen tai Matthew Mc Conaugheyn tasoinen jätkä ei suostu menemään sänkyyn muiden kuin kauniiden naisten kanssa. Eikä sellainen vaatimus johdu ko.

YTM-miehen tapauksessa varmasti seksittömyyteen. Mutta kun tavallinen pallinaama vaatii naisilta samaa tasoa,niin siinä onkin tuloksena sitten selibaatti. Tietysti jos se pallinaama on vaikkapa joku rikas Rock-tähti Axl Rose esimerkiksi tai yritysjohtaja tms. Ja käytän tästä lähtien nimimerkkiä Realisti,niin et sitten sekoita minua muihin kirjoittajiin. Aapinen voisi olla hyvä aloitus-kirja: No tuo ei kyllä ole siihen syynä.

Helvetin kaukaa haettu selitys. Paljon järkevämpi selitys on, että miehellä vain on biologisena vaistona pyrkimys siittää mahdollisimman paljon lapsia. Miehen potentiaalinen lapsiluku maksimoituu hänen ollessaan yhdynnässä mahdollisimman monen eri naisen kanssa.

Naisella taas on biologisena vaistona valita tarjolla olevien miesten joukosta mahdollisimman hyvätasoisen miehen spermaa, koska nainen voi kerrallaan olla raskaana vain yhdelle miehelle.

Miljoonien vuosien evoluution aikana naiset ovat myös olleet päävastuussa lasten kasvatuksesta ja ovat joutuneet valitsemaan tarjolla olevien miesten joukosta parhaan mahdollisen elättäjän itselleen ja lapsilleen. Tällaiset biologiset faktat selittävät miesten ja naisten seksuaalisuuden välisiä eroja varsin pitkälle.

Optimaalinen ratkaisu naiselle on teoriassa hankkiutua raskaaksi komean miehen kanssa ja hankkia sitten elättäjäksi joku rikas aisankannattaja Silloinhan sen komean miehen siittämät lapset levittävät aikuisena äitinsä geenejä tehokkaasti, koska ovat ulkonäkönsä ansiosta suosittuja seksuaalimarkkinoilla. Miten muutoin asiasta pitäisi edes ajatella? Ajatellaan vaikka cooperin testiä: Voisi saivarrella että huonokuntoisten joukossa olisi sellaisiakin, jotka juoksisivat kyllä vaikka kuinka pitkälle, jos heitä vain olisi kiinnostanut, mutta mitä merkitystä sillä on?

Samaan tapaan ne, jotka eivät ole saaneet seksiä vaikkapa vielä silloinkaan kun 25 vuotta tuli täyteen, ovat vammaisia, estyneitä ja friikkejä. Hei anonyymit, teitä ei välttämättä sekoitettaisi toisiinne, jos vaikka - you know - valitsisitte nimimerkit!

Taidat olla itse puutteessa elävä ja melko turhautunut,jolle kalikka kalahti nyt pahemman kerran. Jooei, haistatteluyrityksesi menevät ihan väärään osoitteeseen. Sinulla ja muilla tänne kirjoittelevilla anonyymeillä trolleilla on vain tapana harrastaa sellaista idioottilogiikkaa, että oletatte kaikkien seksuaalisuudesta eri mieltä teidän kanssanne olevien ihmisten olevan puutteessa. Enkä ole myöskään ruma, Joku hyvin paljon sinua muistuttava anonyymi naispuolinen trolli täällä juuri äskettäin sanoi itse olevansa ruma akka.

Jos et halua sinua sekoitettavan muihin anonyymeihin, älä kirjoita anonyymisti. Kyllä se näyttää aika rankasti sinua vituttavan. Sinähän täällä hysteerisesti nalkutat siitä, että miehet tykkäävät kauniista naisista. Joillekin ei kelpaa liian kaunis nainen panokaveriksi syntyy paineita Tässä siis luulet Arawnin olevan mies ja luulet hänen sanoneen pelkäävänsä liian kauniita naisia.

Tässä siis luulet Arawnin olevan poikuutensa säilyttänyt mies ja kehotat nuoria miehiä menettämään poikuutensa lihavien ja rumien naisten kanssa tai tyytymään runkkaamiseen. Heität tässä taas ihan samaa diskurssia: Miksi sitten äsken yritit kiistää sanoneesi sitä, mitä tässä juuri taas sanot? Tuo muuten ei ole totta. Komeat miehet kyllä suostuvat panemaan myös keskinkertaisen näköisiä naisia. McConaugheyn kaltainen miljonääri saisi rahoillaan tietysti hyvännäköisiä huoria, vaikka itse olisi ruma.

Enpäs todellakaan usko kovin monen keskitasoisen miehen vaativan naisilta tavallista korkeatasoisempaa ulkonäköä ja joutuvan siksi selibaattiin epärealistisen vaatimustasonsa vuoksi.

Sinulla ei ole mitään realistista käsitystä miesten seksuaalisuudesta. Kirjoita se nimi tuohon nimikenttään. Tällä hetkellä nimenäsi on "Anonyymi". Miksi et kirjoittanut tuota nimimerkkiä siihen nimikenttään? Sinähän tässä olet se, joka ei osaa lukea: Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa.

Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi". Sanoin etten puhu anonyymeille, mutta teen nyt poikkeuksen. Lähestulkoon kaikki minun tuntemani miehet, jotka ovat olleet seksuaalisesti kokemattomia yli kaksikymppisinä, ovat ajautuneet siihen tilanteeseen pikemminkin siksi että ihastuvat hirveän voimakkaasti johonkin yhteen tiettyyn tyttöön yleensä yläasteen tai lukion luokkatoveriinsa , jolta eivät saa tunteilleen vastakaikua mutta jossa silti roikkuvat kiinni vuosikausia.

Ei siinä ole kysymys ulkonäkökriteereistä vaan hölmöstä teiniromanttisesta haihattelusta - kuvitellaan että nyt on löydetty "Se Oikea" eikä ketään muuta kohtaan voi ikinä tuntea mitään vastaavaa, ja pyöritään ihastuksen ympärillä "vain ystävänä" elättelemässä turhia toiveita. Eikä ymmärretä, että siinä kriittisessä iässä on hyvin epätodennäköistä löytää mitään kestävää suhdetta tai suurta rakkautta, joten aika kannattaa ennemmin käyttää hyödyksi seurustelun ja seksin harjoitteluussa ettei sitten ole ihan tumpelo, kun yrittää aikuisella iällä saada aikaan vakavan parisuhteen.

Yleensä näissä tapauksissa se pojan tunteiden kohde ei edes ole mikään luokan pissiskaunotar, vaan pikemminkin perusnätti naapurintyttö, joka pärjää hyvin koulussa, on fiksu ja vaikuttaa olevan samanlainen luonne ja samoista asioista kiinnostunut kuin poikakin. Vaikka ottaakin toistuvasti poikaystäväkseen mieluummin paikallisen jääkiekkolupauksen, tai vuotiaan putkirassarin jolla on oma auto. Toinen kokemattomana pysyvä miesryhmä ovat ujot ja sosiaalisesti kömpelöt pojat, jotka eivät ylipäätään uskalla lähestyä ketään tyttöä koskaan.

Ja sitten olemme tietysti me kroonisesti torjutut, joilla on ilmeisesti jokin naisia karkottava "säteily" ja joiden pelkkä olemassaolo saa naiset kaivamaan haarukan käsilaukusta.

Mikä helvetti on URL-osoite? Ei millään suostu painamaan mun tekstiä,kun se puuttuu. Olen koettanut vastata nimimerkillä,mutta toi URL-juttu vituttaa. Ellei mies pysty kompensoimaan ulkonäkönsä puutteita taloudellisella asemalla.

Ja en ole väittänyt,että kaikkien kokemattomien miesten kokemattomuus johtuu liian kovista tasovaatimuksista naisen ulkonäön suhteen. Mutta joillakin se johtuu juuri siitä. Enkä väitä että suurin osa miehistä vaatii liikoja naisen ulkonäöltä suhteessa omaan tasoon. Mutta jotkut vaativat ja jäävät yksin. Ja kyllä,tarkoitin esimerkissäni Mc Conaugheyn ulkonäköä. Ei minua vituta ihmisten preferenssit suuntaan taikka toiseen. Pointtini on vaan se,että ei pidä antaa preferenssien "sokaista" itseään,siis jäädä esim.

Ja olenpa vaan itsekin saanut kuulla olevani kaunis nainen,enkä ainoastaan miesten suusta: Tosin tuo URL-juttu kylläkn alkoi vituttaa ; Nämä kohdat on kirjoittanut joku muu anonyymi,ehkäpä juuri se lihava ja ruma nainen: Joillekin ei kelpaa liian kaunis nainen panokaveriksi syntyy paineita " "ja joillekin taas tavallinen mukava tyttö on liian ei-jännittävä seksiseuraksi.

Nämä ovat juuri niitä tyttöjen kavereina olevia poikia, joiden pitäisi tajuta olevansa kyseisten tyttöjen mielestä seksuaalisesti kiinnostavien miesten kategorian ulkopuolella. Monet heistä eivät tajua kohtuullisessa ajassa, että heillä ei ole mahdollisuuksia kyseisiin tyttöihin. Olen itse kuullut omien tyttöystävieni kauhistelevan näitä tapauksia, jotka eivät tajua olevansa kyseisten tyttöjen mielestä epäkiinnostavia. Nämä ovat myös niitä kaveripoikia, joiden Syltty sanoi pyörivän tytön ympärillä pillunkiilto silmissä.

Tosin nimimerkki Tohtori tarkoitti yllä niitä poikia, jotka romanttisesti ihastuttuaan yhteen tyttöön pyörivät epätoivoisesti tämän ympärillä. Nimimerkki Syltyn mainitsemat naispuolisilta "kavereiltaan" pillua haluavat miehet voivat olla itse vaikka kuinka kokeneita seksuaalisesti. Yleensä kuitenkin seksuaalinen kokeneisuus vaikuttaa siten, että ei yritetä liian pitkään elätellä turhia toiveita.

Nimenomaan epätoivoiset miehet pyörivät turhan pitkään sellaisten naisten kimpussa, jotka eivät ole kiinnostuneita heistä. Arawnin kanssa käydyssä flirttailukeskustelussa tuli esille, että nainen helposti luulee miespuolisten kavereidensa flirttailevan hänen kanssaan vain "leikillään".

Naiset harrastavat muutenkin paljon tuollaista "dzoukilla" flirttailua miesten kanssa, jotka ovat itse täysin tosissaan. Törmäsin äskettäin netissä sattumalta tällaiseen juttuun, joka kuvaa tätä ilmiötä erittäin hyvin: Kaunis brunette tulee tanssimaan mun kanssa. Aikamme tanssittua bruneten kaunis blondiystävä änkee väliimme ja "omii" minut itselleen. Mietinpä siinä sitten että mitäs tosta jos tää blondi mimmi niin musta innostuu niin antaa mennä vaan.

Kävin siinä sitte sen kanssa hakemassa uudet drinksut ja mentiin takas tanssimaan. Jossain vaiheessa meen istumaan tanssilattian reunalle ja vetää röökiä ni tää mimmi tulee vatkaa persettä mun eteen.

Seuraavaksi tyttö tulee haara-asentoon mun syliin ja alkaa vatkaamaan lannetta ja nuolemaan mun kaulaa. No oon sit ihan messissä ja alan pussailee sen kaa sun muuta yleistä koskettelua. Myöhemmin vielä jutellaan ja mimmi vaikuttaa tosi kivalta. Ajattelen "tohon vois tutustua kyllä ihan muutenkin ku vaan one night standina". Yhtäkkiä tyttö on sillee "no me lähetään nyt" minä: Mulle on useita kertoja käyny vastaavanlaisia tilanteita..

Ois voinu aikasemmin ilmottaa ettei ois menny koko ilta siinä sitte ööö Tai oishan sitä voinu kysyäkin, mut ei tullu oikeen mieleen heti ekana et sil on kundi. Ei sitä muutenkaa ikinä tuu heti alkuun kysyttyä et "hei onks sul jätkä? Yleensä ne molemmanpuoliset merkit kertoo kyllä sen. Mut sit on näitä tapauksia.

Eikä ymmärretä, että siinä kriittisessä iässä on hyvin epätodennäköistä löytää mitään kestävää suhdetta tai suurta rakkautta, joten aika kannattaa ennemmin käyttää hyödyksi seurustelun ja seksin harjoittelussa Tämä on tärkeä pointti.

Olen itse tuntenut ainakin kolme poikaa, jotka eivät lukiolaisena kertaakaan harrastaneet seksiä tyttöystäviensä kanssa. Kaikki nämä kolme seurustelusuhdetta kestivät yli vuoden. Itse en ymmärrä, miten joku voi "seurustella" harrastamatta seksiä. Ilmeisesti nämä pojat elättelivät jotain lukulaisia romanttisia käsityksiä pitkäkestoisesta parisuhteesta ja seksin odottamisesta "oikeaan" hetkeen asti. Kaikki kyseiset kolme tyttöäkin olivat ilmeisesti neitsyitä eivätkä jostain syystä halunneet menettää neitsyyttään näiden "poikaystäviensä" kanssa.

Kyllähän tuollainen yläasteella vielä menee, mutta lukiossa ei oikein pitäisi enää käyttäytyä noin. Tällaisissa tapauksissa lienee usein kyse siitä, että joku edellämainitun kaltainen kaveripoika on tullut tytön "poikaystäväksi" lähinnä vain rutiininomaisen yhdessä hengailun kautta: Tällaiset suhteet eivät perustu mihinkään kuumaan rakkauteen ja seksuaaliseen himoon ainakaan tytön osalta pojan suuntaan.

Nämä epätoivoiset pojat eivät välttämättä itse kuitenkaan suostu tajuamaan tätä missään vaiheessa. Tätä minä en käsitä ollenkaan. Minulla on ollut tapana nimenomaan aloittaa suhde harrastamalla seksiä. En voisi olla "suhteessa" ilman seksiä. Ei se olisi parisuhde. Seksittömässä suhteessa liian pitkään roikkuvat ihmiset saavat syyttää itseään.

Luulisin, että näitä on nimenomaan enemmistö niistä yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneistä. Yleisin syy poikuuden säilymiseen pitkään ei todellakaan ole se, että poika olisi hirveästi ihastunut johonkin yhteen tyttöön.

Sinä sanoit lähes kaikkien yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneiden tuttujesi olleen sellaisia. Minä sen sijaan väittäisin suurimman osan olevan pillua periaatteessa keneltä tahansa siedettävän näköiseltä tytöltä haluavia poikia, jotka eivät vain itse tee aktiivisesti aloitteita.

Pillua ei saa, jos ei sitä yritäkään saada. Ei kukaan tule pojan ovikelloa soittamaan tyrkyttääkseen pojalle pillua, vaan kyllä pojan täytyy sitä itse aktiivisesti vongata. Poikuutensa yli vuotiaaksi säilyttäneet miehet ovat enimmäkseen niitä, jotka eivät ole tarpeeksi vonganneet sitä. Itse kirjoittelen tänne jatkuvasti nimenomaan gmail-tunnuksella, kuten näkyy.

Gmailiin voi samalla tilata nämä viestiketjut suoraan, jolloin ei koskaan tarvitse käydä erikseen lukemassa tätä sivua. Naisille miesten ulkonäkö ei ole niin tärkeä kuin miehille naisten ulkonäkö.

Naisille muut seikat kuin ulkonäkö vaikuttavat miehen valitsemisessa paljon enemmän kuin miehille naisen valitsemisessa. Mitä puutteita Axl Rosen ulkonäössä sinun mielestäsi on?

Piti oikein googlettaa hänen kuvaansa, koska en muistanut hänen ulkonäköään. JPG Mitä vikaa tuon miehen ulkonäössä muka on? Onko sinulla jotenkin hyvin erilaiset kriteerit miesten ulkonäön arvioimisessa kuin useimmilla muilla naisilla?

Tämä on tärkeä pointti, jota tässä blogissa on aina yritetty vääntää rautalangasta. Tätä eivät tunnu tajuavan ne naiset, jotka jäävät sinkuiksi liian korkeiden miehille asettamiensa tasovaatimusten vuoksi. Nimenomaan ilman parisuhdetta jäävät sellaiset naiset, jotka asettavat vaatimustasonsa liian korkealle suhteessa omaan markkina-arvoonsa.

He eivät silti tietenkään jää ilman seksiä; naiset voivat helposti saada seksiä samoilta miehiltä, joille samat naiset eivät kuitenkaan kelpaa parisuhteeseen. Sen sijaan epärealistinen käsitys omasta markkina-arvosta ei yleensä ole syynä nuoren miehen poikuuden säilymiseen yli vuotiaaksi asti, vaan syynä moiseen on yleensä pojan passiivisuus tyttöjen lähestymisessä.

Kyllä ne poikuutensa säilyttäneet vuotiaat jätkät suostuisivat panemaan keskitasoisia tyttöjä, jos tytöt yrittäisivät iskeä heitä. Tytöt kuitenkin pääsääntöisesti odottavat jätkien tekevän aloitteen. Jos jollakulla jätkällä ei aloitekyky ole riittävän vahva, kukaan ei tule hänelle väkisin pillua tyrkyttämään.

Kyllä ne yli vuotiaaksi poikuutensa säilyttäneet jätkät ovat enimmäkseen nimenomaan aloitekyvyttömiä jätkiä, eivät siis liian kranttuja. Sinkkujen kohdalla en tahdo, koska he myös saattaisivat paljon todennäköisemmin ottaa minut tosissaan enkä tahdo herättää vääriä toiveita.

Mutta varmuutta ei toki ole koskaan. Tuo tarina, minkä laitoit, se ei minusta ole kovin hyvää käytöstä. Totta kai tuntematon ottaa flirtin melko todennäköisesti tosissaan - miksi ihmeessä ei ottaisi. Ja jälleen - tämän vuoksi en koskaan flirttaile tuntemattomien kanssa. Ja tuon tarinan flirtti nyt oli muutenkin niin provosoivaa, ettei harrastaisi sitä kenenkään kanssa paitsi mieheni: Tunnen minäkin jokusen selkeästi yli parikymppisen neitsytmiehen ja ne ovat nimenomaan konservatiivisiauskovia, joiden pitää ekaksi seksikumppanikseen löytää se unelmien nainen, jonka kanssa mennään avioon.

Eikä se sitten osoittaudukaan aina iiihan niin helpoksi Usein tuntuu kuulevan määreitä "nuori, suht nätti, kiinnostunut joistain samoista jutuista, mukava, hauska" jne. No, tällaisista tytöistä kilpailee huima määrä miehiä, heillä on varaa valita eivätkä he sitten valitse pahnanpohjimmaisia. Oma ryhmänsä myöhäisneitsyistä muodostavat myös miehet, joiden seksuaalinen kehitys on syystä tai toisesta alkanut ja häiriintynyt matkan varrella.

Tuntuu kummalliselta, mutta moni tuntuu uskovan että ainoastaan naisen seksuaalinen kehitys voi häiriintyä esim. Näinhän ei tietenkään ole. Seksuaalisuuden kehityksen häiriintyminen voi kaiketi olla mitä tahansa homouspeloista orastavan piilohouden kautta vaikkapa ikäviin seksuaalisiin kokemuksiin. Oma ryhmänsä myöhäisneitsyistä lienee myös miehet, joita ei kiinnosta kovin paljoa esim. Jos seksi naisen kanssa ei tunnu erikoisen kiihottavalta, mies ei myöskään yritä tehdä tilanteelleen juuri mitään sillä on suhteellisen tyytyväinen nykyisessä olotilassa.

Tilanteen muuttaminen vaatii nimittäin aina energiaa ja esim. Väitän, että estoisuus ei siis riitä ainoaksi selitykseksi; jopa estoinen mutta kovat himot omaava nuori mies todennäköisesti päätyisi lakanoiden väliin tavalla tai toisella. Suhteellisen hyvännäköisillä, mukavilla ja korkeakoulutetuilla miehillä on noin periaatteessa "oikeus" hakea tasoistaan seuraa. Jos he ovat kokemattomia, naiset rankkaavat heidät kuitenkin pari pykälää heidän "oikeaa" tasoaan alemmas.

Kun riittävä kokemus on hankittu, miehet löytävät lopulta melko helposti "tasoistaan" seuraa. Ihmetyttää kovasti tohtorin kertoma haarukkatarina. Kävikö todellakin näin, ilman mitään provokaatiota? Minulle taas moni nainen on eksplisiittisesti valittanut, kuinka hyvännäköisiä, älykkäitä, mukavia ja sitoutumishaluisia miehiä on paljon vähemmän kuin vastaavilla ominaisuuksilla varustettuja naisia. Tai ehkä sitten tuntemani naiset luokittelevat miehet esimerkiksi "hyvännäköisiksi" tiukempien kriteerien mukaan kuin mitä luokittelevat naisia tai vaikkapa itseään.

Minusta on kummallista että he ilmeisesti uskovat esim. Onko hyvännäköinen mies sellainen mies, joka naispuoleisena versiona olisi kaunis nainen? Vaikuttaa siltä, tikka, että olet perinyt äidiltäsi korkean testosteronitason Olet tikka liian kyyninen epävarmojen miesten suhteen. Epävarmuus liittyy monilla hyvin pitkälle seksuaaliseen kontekstiin, eikä siitä voida tehdä suoria päätelmiä muuhun elämään. Minusta selittelet Ellilän tapaan älyllisesti uskomuksiasi jotka muodostuvat alitajuisesti.

Maskulistisuus voi myös aiheuttaa myöhäisneitsyyttä,koska tällöin ei alistuta naisten edessä,ei jahdata naisia,ei vongata jne. Käsittääkseni juuri maut tai vänkkäämisen tarve ei objektiiviset kriteerit aiheuttaa sen, että yksimielisesti "hyvännäköisiä miehiä" ei esim. Ja jos vaikkapa Brad Pittistä ei löydä mitään varsinaista pahaa sanottavaa, aivan varmasti joku nainen keksii jotain, kuten että "siitä puuttuu jokin särmä, haluan vähän rönttäisemmän tyypin".

Kumpi on voimakkaampi tarve naisilla kenties epäkorrekti kysymys: Toisaalta toisten preferenssejä kopioidaan joskus yökerhossa nainen on pitänyt miestä käsipuolessaan ja kysynyt ystäviltään: Sama omituinen ilmiö käy myös kääntäen: Usein naisille käy lisäksi ilmeisesti miehiä vahvemmin niin, että rakkauden kohde alkaakin näyttää täydellisen näköiseltä naisen silmissä. Naisille alistumaton mies nähdään helposti haasteena.

No kyllä tämä ennemminkin on harvinaista kuin yleistä. Naisten riskinottokyky lähes kaikilla elämän alueilla on hyvin matala, lähes olematon.

Erityisesti tämä näkyy parisuhdemarkkinoilla, jossa naiset yleisesti jättävät aloitteen teon ja riskin pakkien saamsesta miehille, koska miehet kestää sen muka paremmin. No ei se mitään herkkua ole se pakkien saaminen, ei baarissa eikä muuallakaan. Nainen ei vain halua "arvottaa" itseään julkisesti muun yleisön edessä, eli jää kuikuilemaan että eikö tuo mies nyt tajua tulla tänne "iskemään" vaikka kuinka tässä "signaalia" annan Joillekkin tuntuu olevan oikein kansallisurheilua antaa näyttäviä ja äänekkäitä pakkeja ja siten vielä tyttöporukalla nauretan räkäisesti päälle.

Se joka on "onneton" parisuhdemarkkinoilla voi aivan hyvin olla loistava työmarkkinoilla. En kuitenkaan ymmärää kuinka voit sanoa baaritilannetta helpoksi pedatuksi tilanteeksi miehille iskeä naisia? Voisiko muita näkemyksiä asiasta olla? Jos on, niin miksi naiset eivät tee niitä iskuyrityksiä? Esimerkiksi kukaan pokeria osaava tuskin ottaa miljoonalainaa pankista, sitten pistää kaiken peliin huonolla kädellä toivoen, että bluffi menee läpi.

Se on ainoastaan tyhmää, ja seuraukset lähes täysin varmasti tuhoisat. Ei riitä, että he ovat sitä miesten mielestä. Kullakin on toki oikeus tavoitella juuri sitä, mitä haluaa, niin miehillä kuin naisillakin. Mutta vastapuolella ei ole velvollisuutta suostua tavoittelijan käsivarsille tämän "oikeuden" vuoksi. Tällöin yleisimmät vaihtoehdot ovat joko hyväksyä se ilman oleminen tai ryhtyä tavoittelemaan jotain sellaista, jota ei tavoittele niin moni. Minusta on sillain vähän hassua, että tätä taotaan naisten päähän, mutta ollaan sitten kiukkuisia, kun tämä koskee miehiäkin.

Siis jotkut toimivat näin, eivät toki kaikki. Mutta miehet eivät etsikään naista, joka ottaisi kovasti riskejä - semmoinenhan kerrassaan vaarantaisi tulevat jälkeläiset.

Jos puhutaan "ensiaskelista", siis tilannetta, jossa ei olla vielä lähelläkään jälkeläisten tekoa tai odottamista, niin ei kai ole asiallista puhua tai otaa edes esiin jotain "jälkeläisten vaarantamista". Sitten jos on "prosessi" käynnissä, niin tilanne muuttuu tieysti. Se, että myös naiset tekisivät vaikka nyt siellä baareissa niitä aloitteita paljon nykyistä aktiivisemmin olisi tuskin merkittävästi ja haittaavissa määrin pois tästä väitetyltä miesten "metsästysvietiltä" vaan uskon etä monet miehet olisivat tästä naisten uudesta itsensä peliin ja likoon asettamisesta mielissään.

No on varmasti baari helpompi, mutta ei baareja ole kai alunperin iskupaikoiksi tehty? Niillä on ollut joku muu funktio käsittäkseni.

Olen kuitenkin joustava, kuten Arawn tiedät, joten myönnän, että on olemassa baareja jotka ovat varta vasten tehty ns. Siis kun ihan selvästi pelaavat itsensä pois markkinoilta halutessaan aina enemmän , siinä missä mies "tyytyisi" tasapuolisuuteenkin. On ihmeellistä ettet edelleenkään anna vaikkapa kuvaillunkaltaisten salskeiden opiskelijamiesten toivoa itselleen samanhenkistä naista. Siis kun ihan selvästi pelaavat itsensä pois markkinoilta halutessaan aina enemmän, siinä missä mies "tyytyisi" tasapuolisuuteenkin.

Tähän vaikuttaa se klassinen, että nainen on mieluummin ilman kuin tyytyy huonoksi kokemaansa - mies taas tyytyy mieluummin huonoksi kokemaansa kuiin on ilman.

Tietysti hyvin yksinkertaistettuna ja kärjistettynä. Tässä on naisten puolelta se "ongelma", että jos ja kun tätä ei tajuta, purnataan sitten kovasti sitä yksinäisyyttä, mikä tietysti johtuu juuri siitä, ettei kelpuuteta muuta kuin joukko X.

Minä en voi oikeastaan antaa tai kieltää kenenkään toivoa tai olla toivomatta mitään - eihän se minun vallassani ole. Mutta mitä tähän nyt pitäisi sitten sanoa? Saahan tavisnainenkin toivoa uljasta prinssiä, muttei tätä todennäköisesti saa.

Naisen toivetta kuitenkin tosiaan pidetään kohtuuttomana ja häntä paheksutaan siitä. Miehen toivetta "samanhenkisyydestä" ei pidetä kohtuuttomana, vaikka mies olisi resursseiltaan, kyvyiltään yms. Siis tässä ympäristössä ei pidetä, ainakaan käsittääkseni. Ja näistä naisista kilpailevat myös ei-nörttihenkiset miehet. Silti, on toki olemassa niitäkin naisia, jotka aidosti arvostavat akateemisten nörttien ominaisuuksia ja ovat nuoria ja viehättäviäkin. Tässä on ehkä kohtaamisongelma, että kuinka he löytävät toisensa ja löydettyään, kuka uskaltaa tehdä aloitteen jne.

Eli en minä sitä millään lailla pidä mahdottomana, että akateeminen nörtti löytäisi samanhenkisen tyttöystävän. Muistaakseni on tehty tutkimuksiakin,että ihmiset preferoivat kumppanikseen ihmisiä,joiden piirteet muistuttavat omia. Kyllä sillä miehen ulkonäöllä on naisillekin väliä,vaikkei siihen varsinaisesti ehkä rakastutakaan. En ole nähnyt yhtään paria,jonka nainen olisi ns.

Naiset preferoivat kumppanikseen alitajuisesti miehiä,joiden kasvojen symmetria vastaa naisen omaa. Tavismies voi saada rotunaisen ainoastaan jos on rikas. Naiset kiinnostuvat vakavasti miehistä,joiden he uskovat olevan saatavilla suhteeseen kanssaan. Eikä nainenkaan kiinnostu miehestä,jonka ulkonäkö etoo häntä.

Tietenkään hänen tai kenenkään muunkaan ihmisarvo ei ole riippuvainen ulkonäöstä: Ei Axl Rose olisi saanut Stephanie Seymourin näköistä naista,jos hän olisi ollut vaikkapa tavallinen putkimies. Varmasti jonkun ruman tai tavallisennäköisen naisen,mutta ei noin kaunista. On toki totta,että naiselle merkitsee myös miehen taloudellinen asema esimerkiksi,mutta suurin osa miehistä on siinäkin asiassa keskivertoja.

Ei esimerkiksi Aiswarya Rai voisi rakastua tuon näköiseen mieheen. Varmasti on ollut ihan ok vaatimus muutama kymmenen vuotta sitten,mutta ei ne nuoret ja kauniit enää kiinnostu tuollaisesta vanhasta kurpasta.

Toki hän ei ole enää neitsyt,mutta tämä on yksi esimerkki siitä,miksi mies voi joutua elämään puutteessa. Minä en siis ole esittänyt näkemyksiäni ainoastaan sen suhteen,miksi mies voi jäädä neitsyeksi,vaan myös sen suhteen,miks mies voi joutua elämään puutteessa neitsyyden menettämisen jälkeenkin. Varmasti suuremmalla osalla tuo neitsyys johtuu aloitekyvyttömyydestä,mutta on niitäkin, joilla on liian isot vaatimukset naisten suhteen.

Toki naisia on hänellä riittänyt,mutta ainakin lehtijuttujen kuvien perusteella ihan samantasoisia kuin hän itsekin. Ja nämä naiset ottaisivat Valjakkalan varmasti ilman sitä väkivaltarikollisen taustaakin,ainakin mitä ulkonäköön tulee.

Löysin muuten kiinnostavan jutun yhdeltä nettisivulta. Siinä kerrotaan miehistä ja naisten fyysisen viehättävyyden merkityksestä heille. Sometimes they are lucky, but the study did find that, most of the time, people with similar levels of physical attractiveness usually end up dating each other and they aspire to date people who are slightly more attractive than themselves. Ensin miehet vaativat kohtuuttomia, sitten kuitenkin toisaalta tyytyvät huonoiksi kokemiinsa. Onko siis kohtuuton vaatimus, että mies haluaisi vähintään huonoksi koetun kumppanin, pitääkö se rima vetää vieläkin alemmaksi ennen kuin vaatimus ei ole kohtuuton?

Vortac, oletko tosissasi, kun aina välillä höpiset näistä energiajutuista yms new age -hölynpölystä? Arawn ja Ellilä, hyvä ääriesimerkki suorituspaineiden, jännityksen yms aiheuttamista erektio-ongelmista on se, että ilman erektiolääkkeitä suurin osa miehistä ei pysty saamaan tai ainakaan pitämään kunnolla yllä erektiota esimerkiksi pornoelokuvan kuvauksissa, vaikka on kuvitellutkin pystyvänsä tähän.

En tosin pidä kovin tyypillisenä sitä, että poikkeuksellisen hyvännäköinen seksikumppani lisäisi suorituspaineita kovinkaan paljon suhteessa siihen, että hyvännäköisyydestä seuraa voimakkaampi kiihottuminen. Sen sijaan ilmeisesti jos kyse on ensimmäisestä seksikerrasta, on jopa erektiota haittaavat suorituspaineet melko yleisiä. Tämä on tietenkin siinä mielessä ikävä juttu, että ensimmäisellä kertaa epäonnistuminen voi joillain johtaa negatiiviseen kierteeseen, jossa aiemmat epäonnistumiset lisäävät suorituspaineita seuraaviinkin kertoihin.

Parasta olisikin ehkä neitsyyden poistoon joku poikkeuksellisen hyvännäköinen huora ja jos on vielä epävarmuutta, niin sitten varmuuden vuoksi voisi erektiolääkekin olla paikallaan traumaattisen kokemuksen estämiseksi. Ensinnäkin minusta ainakin vaikuttaa siltä, että miehillä kenties voimakkaampien seksihalujen myötä, vaikka naiset eivät miesten voimakkaampia seksihaluja myöntäisikään tuntuu olevan huomattavasti naisia yleisempiä erilaiset fetissit.

Ja uskoakseni monissa fetisseissä on vähintäänkin osaltaan kyse ympäristövaikutuksesta omaksuttuja, kuten vaikkapa kenkäfetissi. Toisaalta muistelen lukeneeni tutkimuksesta, jossa oli havaittu naisten seksihalujen olevan keskimäärin luonteeltaan biseksuaalisempia tätä saattoi olla mitattu erityyppisestä pornosta kiihottumisen avulla kuin miesten. Toisaalta normaalielämässä varsin heteroseksuaalisesti käyttäytyvät miehetkin usein erityyppisissä oloissa, kuten vankilassa tai sotaoloissa, tuntuvat omaksuvan jossain määrin homoseksuaalista seksuaalikäytöstä.

Mitä tulee fysiologisiin tuntemuksiin, niin kannattaa muistaa, että seksissä on kyse paljon muustakin kuin pelkistä fysiologisista tuntemuksista. Harva mies haluaa harrastaa esimerkiksi suuseksiä väärän sukupuolen tai hirveän ruman henkilön kanssa, vaikka fysiologisesti tämä tuntuisikin samalta tai hampaaton mummo voisi olla jopa parempi suihinottaja kuin hampaallinen teini.

Lisäksi osa homoista on kyllä itse asiassa kokenut heteroseksiäkin puhumattakaan biseksuaaleista. Fysiologiset erot voivat kyllä selittää osan mieltymyseroista, ainakin jos kyse nimenomaan kiinteästä parisuhteesta, eikä voi valita vapaasti partneria. Esimerkiksi jos naisella on emätin niin löysä, ettei sinne panemalla ole toivoakaan saada orgasmia, niin eiköhän useimmat miehet silloin halua harrastaa jonkin muuntyyppistäkin seksiä, jossa olisi suurempi orgasmitodennäköisyys.

Samoin huomattavat erot peniksen paksuudessa voivat tehdä emätinyhdynnästä epätyydyttävän tai joidenkin naisten kanssa jopa mahdottoman.

Ja johtuivatpa erot sitten fysiologisista syistä, ympäristötekijöistä, tottumuksista tms, niin on hyvä havaita, että ihmisillä on selviä eroja siitä millaisista asioista he seksissä pitävät. Toisen mielestä paras juttu ei taas toisella todennäköisesti tuota orgasmia. Mitä tulee superrikollisista kiinnostuneisiin naisiin, niin pointti ei ollut, että he olisivat edustava otos naisista, vaan että tällaiset naiset voivat olla joillekin miehille aivan riittävä keino turvata säännöllinen seksinsaanti.

Mitä tulee alastomiin neekereihin Käytän tässä sanaa neekeri ilman, että sen käytöllä olisi tarkoitus loukata ketään, koska minusta tämä sana on ihan hyvä ja kauniskin. Minusta olisi aika ottaa neekeri-sana takaisin kaiken maailman rotuvihan lietsojilta arvoneutraaliin käyttöön. Voi hyvin olla, että keskimääräisessä karvoituksessa on määrällisiäkin eroja, mutta en ole totta puhuen kiinnittänyt hirveästi asiaan huomiota, eikä otoksenikaan olisi välttämättä edustava. Joillain on kyllä ollut rintakarvoitusta ja yhdellä tuuhea parta ja ainakin yksi oli toisaalta taas varsin vähäkarvainen jaloistakin.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että sekä valkoihoisissa, että mustaihoisissa on hyvin monenlaisia tyyppejä niin yksilötasolla kuin myös alueiden välillä. Esimerkiksi nigerialaiset ovat varsin erinäköisiä kuin somalit, vaikka kummatkin ovat mustia.

Samoin anekdoottina voisin mainita, että sekä lyhyin, että pisin erektiossa luonnossa näkemäni penis on sattunut olemaan mustalla.

Paksuin tähän asti näkemäni tosin on ollut valkoisella. Mielenkiintoisesti tämä pienipeniksinen neekeri kertoi, että hänellä oli sellainen käsitys, että valkoisilla tai pohjoismaalaisilla en muista enää ihan tarkkaan olisi suurempi penis kuin mustilla ainakin hänen kotimaassaan, mutta en ole varma miten hän oli päätynyt tällaiseen käsitykseen.

Hän oli yllättynyt, kun kerroin taas valkoisilla olevan yleisesti sellaisen käsityksen, että mustilla olisi keskimäärin isompi penis. En tunne miehiä, jotka eivät olisi mielummin ilman kuin huonon kumppanin kanssa. En ymmärrä mistä tämä stereotypiä miesten alhaisesta vaatimustasosta kumpuaa. Miehet eroavat toki toisistaan mm. Käsittääkseni puhumme nyt kuitenkin pidemmistä suhteista. Niissä miehet voivat, ja heillä on syytäkin olla kranttuja. Jos mies tietää olevansa komea, hän ei kelpuuta rumia naisia ainakaan niin että rakastuisi niihin.

Jos jokainen mies kelpuuttaisi rumia naisia aina silloin kun ei löydä muutakaan, kauniiden naisten suosio ei olisi niin suurta. Kyllä ihmisillä on joku haju realistisuudesta tässä. Vastaavalla tavalla naisetkin valikoivat, tosin vastaavia ylilyöntejä lienee miehillä vähemmän Ei "rikkaus" ole esim. Pitäisi myös määritellä mikä on ulkonäöltään tavismies, naisten ulkonäkövaateet kun ovat aika ristiriitaisia. Jos mies saa rotunaisia toisensa jälkeen olematta rikas, onko hän tällöin välttämättä määritelmällisesti komea?

Agnosticin blogissa oli hieman samasta aiheesta keskustelua. Hänen mielestään alle vuotiaita panomiehiä ei käytännöllisesti katsoen ole, mm. Naisten aloitteellisuuden puuttuminen ja hermostuneisuuden karsastaminen johtaa myös siihen, että miehet jotka oppivat iskuhommat hyvin, pärjäävät uskomattoman hyvin lähes riippumatta heidän ulkonäöstään.

Suuri joukko nuoria miehiä taas maksaa hinnan tästä jumittamalla lähinnä baarin nurkissa miesporukoissaan juomassa kaljaa. Malli on shower, not grower. Tällä kaiketi tarkoitettiin sitä, että "lesbous" on käsitteenä yhtä outo kuin urheilu. Mitään yhtä yhdistävää tekijää näissä ei ole. On lesboja, jotka ovat "löytäneet itsensä" joskus vuotiaana, on "lesboja" jotka ovat "kääntyneet" raiskauksen, prostituoituna toimimisen tai muun traumaattisen kokemuksen jälkeen.

On lesboja, jotka unelmoivat peniksistä mutta kiintyvät naisiin, sekä lesboja, jotka voivat jopa rakastua miehiin mutta pitävät peniksiä pelottavina. Yksi tekijä mikä monia lesboja yhdistää on se, että laadukasta mieskumppania on ollut hankala löytää.

On epäkorrektia sanoa näin, mutta esim. Berliinissä liikkuessa lähes kaikki lesboparit olivat ylipainoisia. Jos homopaikoissa näkee hyvännäköisiä naisia, he ovat yleensä korkeintaan biseksuaaleja. Minusta naisilla on usein aika korkeat seksihalut jopa sellaisilla naisilla jotka väittävät joskus kärsineensä haluttomuudesta; kaiketi huono seksi voi aiheuttaa myös haluttomuutta? Oletatko naisten jotenkin intuitiivisesti havaitsevan miehen kokeneisuuden asteen vai tarkoitatko naisten varmaa tietoa miehen seksuaalisesta menestyksestä esim.

Jälkimmäinen vaikuttaa naisiin melko paljon, ensiksimainittu mielestäni ei. Olen joskus kuullut naisten arvailevan jollain ihan naurettavalla perusteella, että joku minun seksuaalisesti kokemaksi tietämäni mies olisi muka säilyttänyt poikuutensa.

Vastaavasti naiset usein luulevat jotain komeita nuoria miehiä alfauroksiksi ja panokoneiksi, vaikka nämä pojat eivät olisi oikeasti koskaan panneet ketään. Ei juuri kukaan nainen tietoisesti ajattele noin, että seksuaalinen aloitekyvyttömyys tai -haluttomuus indikoisi passiivisuutta työmarkkinoilla. Kyseessä on naisen geneettisesti ohjelmoitu vaisto. Aloitteellinen mies tuntuu biologisista syistä intuitiivisesti kiinnostavammalta naisen mielestä. Taustalla ei ole naisen tietoista ajattelua aloitteellisuuden merkityksestä muussa elämässä.

Vaikka katsoisin, en haluaisi nähdä pornovideoissa tai -valokuvissa neekereitä. En myöskään käy kuntosaleilla. Ehkä olen joskus uimahallissa tai uimastadionilla nähnyt jotain neekereitä suihkussa, mutta minulla ei ole muistikuvaa heidän karvoituksestaan. Yleensä sitä paitsi uin mieluummin meressä kuin uima-altaassa enkä ole Suomessa meressä uidessani kovin paljon törmännyt alastomiin neekereihin.

Ehkä niitä hengailee jossain Hietaniemessä paljonkin jahtaamassa suomalaisia teinipissiksiä, mutta ei niitä esim.

Espoossa Haukilahden tai Karhusaaren uimarannoilla pahemmin hillu karvoitustaan esittelemässä. Erityisesti tämä näkyy parisuhdemarkkinoilla, jossa naiset yleisesti jättävät aloitteen teon ja riskin pakkien saamsesta miehille" kuten arawn jo mainitsi, miehet eivät yleensä tavoittelekaan riskikäyttäytymistä harrastavia naisia.

Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Olen itse saanut naisia, jotka ovat olleet yhtä kauniita kuin nuo mainitsemasi Stephanie Seymour tai Aiswarya Rai.

Ei ainakaan googlella löytyvien kuvien perusteella näytä siltä, että minulla ei olisi saumoja noin kauniisiin naisiin. Esimerkiksi tässä on googlella löytynyt kuva, jossa Stephanie Seymour ja Axl Rose kävelevät vierekkäin: Empiirinen tieto kertoo, että nämä naiset eivät ole itsekään kokeneet olevansa liian kauniita minulle.

Minusta tuntuu, että sinun käsityksesi miesten komeudesta ja naisten kauneudesta poikkeavat useimpien ihmisten käsityksistä melko paljon. Vertaus oli kyllä hölmö, myönnän, mutta idea taisi tulla selväksi. Ei ne kaikki huutonaura ja nolaa.

Ja mikäpä siinä — eihän masturbointi ole kiellettyä tai syntistä? Siinä vaiheessa, kun masturbaatiosta tulee juttu, joka aiheuttaa jälkeenpäin syyllisyydentunteita, aletaan kuitenkin olla ongelma-alueella. Mossadin tapauksessa masturbaatio vaikuttaa hänen ympärileikattuna entisestäänkin keskivertoa alhaisempaan tuntoherkkyyteensä, ja hänellä on vaikeuksia saavuttaa kliimaksi tavallisessa yhdynnässä tai oraaliseksin aikana — semminkin, kun käytämme ainakin toistakseksi edelleen kondomia.

Mossad siis syyllistää itseään masturboinnistaan, koska se vähentää hänen tuntoherkkyyttään ja vaikeuttaa näin hänen orgasmiaan silloin, kun seksipartnerina ei ole oma nyrkki, mikä puolestaan taas turhauttaa. Oli aika, jolloin laiskasti masturboin aina samalla tavalla, samassa asennossa ja aina samoilla apuvälineillä; minulla oli hierova suihku käyttääkö kukaan nainen tätä oikeasti vaikkapa hartiahierontaan? Kätevä ja tehokas ajankäytön kannalta kiireisinä arkiaamuina - niinä, joina tarvitsee vähän niitä hyvänolonhormoneja aamupuuron lisäksi saavuttaakseen sisäisen zeninsä.

Samassa asennossa masturboiminen puolestaan vaikeutti huipun saavuttamista missään muussa kuin siinä tietyssä masturbointiasennossa. Samassa asennossa rutiininomainen masturboiminen on itseasiassa vähän kuin mikroaaltoateria - ruokana helppo ja nopea, mutta harmillisen mauton. Aloitin Operaatio Orgasmin tähän A-Teamin tunnari , jonka tarkoituksena oli — ja on — orgasmiherkkyyden parantaminen yhdynnässä sekä klitoriskiihotuksen avulla, että ehkä myös ilman sitä. Ensimmäisenä jätin pois seksilelut, hierovan suihkun ja pornon tahtiin surruuttelemisen, sitten siirryin eri asentoihin ja lopulta myös eri paikkoihin.

Pudotin hierovan suihkupään vahingossa? Samaan aikaan innostuin geishakuulista, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia ja kuulemma parantavat orgasmiherkkyyttä; aloitin isoilla ja suhteellisen keveillä silikonipalloilla, mutta nykyään kipsuttelen menemään halkaisijaltaan n. Näitä lihaksia harjoittelen tietysti myös vanhuuden päiviä varten, sillä haluan kyetä aivastamaan vielä kuusikymppisenäkin ilman, että pisu lirahtaa housuun. Nykyään en käytä leluja läheskään joka kerta, ja punastuen tunnustan, että se tavallinen suihkukin on tarpeeksi — painetta pitää jopa vähentää.

Kuulien myötä emätin orgasmien saaminen ei ole juurikaan helpottunut, mutta orgasmit ovat nykyään voimakkaampia. Klitoris on lelujen käytön vähentämisen myötä tuntoherkempi kuin ennen, ja orgasmit ovat niinikään herkemmässä. Asentojen variointi puolestaan takaa sen, että voin saavuttaa kliimaksini nykyään lähes missä tahansa asennossa. Ehdotin samaa operaatiota myös Mr. Mossadille, joka oman empiirisen tutkimukseni tulosten perusteella innostui ainakin kokeilemaan.

Runkkaavan laboratoriorottani testituloksista raportoitaneen myöhemmin; nyt on tarkoitus varioida ainakin yhdellä muuttujalla per kerta aina seuraavaan tapaamiseemme asti, plus että masturbaatiokertoja koetetaan vähentää huomattavasti.

Jotkut hifistelevät luomuruualla, minusta on tullut runkkupuristi. Pitääköhän tämä jo lisätä ansioluetteloon harrastuksena? Miten muuten siellä — onko samaa herkkyyden vähentymistä ollut havaittavissa? Kiinnostaisi kuulla niin nais- kuin miespuolistenkin lukijoiden omia kokemuksia. Vinkkejä otetaan myös innolla vastaan! Oma käsi on ollut parempi tuottamaan orkkuja kuin yksikään lelu, näin on ollut aina. Mies tulee hyvänä kakkosena. Orgasmien suhteen olen ollut hyvin onnellisessa asemassa saan helposti kunhan tekijä kohdentaa koskettelun oikeisiin paikkoihin.

On kivempaa laittaa miehen ranne kipeäksi kuin oma. D Masturboin enää noin kerran kuukaudessa yksin omassa hiljaisuudessani useimmiten luen samaanaikaan jotain pornonovellia. Mies tekee sen useimmiten suihkussa. Masturboinnissa ei ole mitään väärää, mutta kyllähän se menee pahasti addiktion puolelle, jos nelikymppinen mies vetää hanskaan pari kertaa päivässä. Ei sille tiukkakaan toosa vedä vertoja. Minusta olisi hyvin turhauttavaa ja tulisi aika äkkiä ikävä rynkytysfiilis, jos mies ei oman orkkuni jälkeen saisi aika sassiin.

Luulisi sen kalun ympärillä supistelevan pimpsan tekevän melkoisen gutaa. Mossad ei siis pahemmin katsele pornoa, joten siitä ei tarvinne vähentää. Ehkä kannattaisi miettiä sitä, että miten voisi suhtautua toisella tavalla niihin asioihin, jotka puskevat pintaan ennen maatamenoa ja estävät rentoutumisen.

Tai jopa että miten ne asiat voisi ratkaista. Jotenkin tuntuu kurjalta, jos masturboiminen on yhtä automaattinen toiminto kuin esim. Ei siitä silloin saane kovin suurta tyydytystä vaan se kuulostaa lähinnä pakkomielteeltä. Miten muuten voisi "lohduttaa" itseään, jos on kurja tai tyhjä fiilis? Jep, nuo ovat kuitenkin asioita, jotka hänen täytyy selvittää ihan itse. Minä en rupea terapeutiksi Mutta oma halu vähentää yhteisen nautinnon maksimoinnin vuoksi on mielestäni ihan kelpo ensimmäinen askel.

Mä ostin apteekista jotkut hiton amo-kuulan vai mikälie, pysyy se pienenkin sisällä, vaikka en tekis mitään Meillä oli leidien kanssa semmoiset seksilelujen "tupperwarekutsut", sieltä ostin Ei mitään hajua tosin mikä oli järjestävän firman nimi Itselläni oli Lelon kuulat joita ei meinannut enää ulos saada ne kerran sisään livautettuaan.

Kerran kokeilin ja synnytysharjoitukseksihan se meni kun ei ulos meinannut tulla ja sormilla ei vaan saanut otetta pyöreästä kuulasta Ajattelin jo kuulien imukuppisynnytystä lääkärin pedillä. Pikaisella googlettamisella - Kaalimadosta löytyy hakusanoilla "ben wa balls" aika lailla vastaavat Itselläni on ansioluettelossa harrastukset-osiossa lyhyesti ja ytimekkäästi 'Juurekset ja porno'.

Riski on toki tiedostettava mahdollisen selkärangan mädäntymisen suhteen, mikäli on ahkera runkkaaja. Hmm, haluaisin huomauttaa että kaksi kertaa päivässä masturbointi ei sinänsä ole mikään automaattinen ongelma.

Tuskin moni sitä menisi tuomitsemaan: D Masturboinnin ympärillä on edelleen omituisia tabuja Ja masturbointi olisi hyväksyttävä ihan normaaliksi seksuaalisuuden ilmaisuksi! Ja sinänsä se "järvi ei kulu soutamalla" sanonta sopii tähänkin. Jos mies on ympärileikattu, se tulemisen ongelma liittynee enemmän siihen: Mutta esimerkiksi tuo että Mossad ajattelee masturboidessa sinua voi kyllä auttaa tulemisessa, siis se että tulemisen saa yhdistettyä mielikuviin sinusta: Lisäksi jos jossain vaiheessa käydään testeissä ja kondomin voi jättää pois niin sekin vaikuttaa tuntoherkkyyteen aika ratkaisevalla tavalla.

. lokakuu Orgasmi Ilman Siemensyöksyä, vaasa Tantran menetelmät Naisen Rintojen väliin paneminen c date kokemuksia Se johtunee aina aurinkoisesta ja hyvä työtä, online palvelun kun yhdistä homoseksuaalista luonnetta. 9. toukokuu Date: .. tietoa ja tutkimuksia, jotka käsittelivät pääosin naisia, lapsia, Hiv:tä ja . Esimerkiksi seksuaalisuudesta keskustelu on erittäin tärkeää, jotta on yhä hyväksytympää yhteiskunnassamme, ja homoseksuaalisuus koetaan yksilön erilaista kuin aikuisen: ei hae tyydytystä, eikä orgasmia. ney ulvilan yhteiskoulu seksi leffat kiimainen vittu leijona nainen nuorempi mies kuvat keskustelu porno alanya lappeenranta anopin tissit päiväkahviseuraa jyväskylä kotka . video netin kauneimmat naiset joensuu deittiseuraa ilmaiseksi orgasmi videoita .. Opettaja hieroo rintoja videot virtsa c-hepatiitti ja kertomukset.

LATEX FETISSI HOMO LAURILAN LOMAMÖKIT

SHEMALE HOMOSEKSUAALISEEN PICTURE MANGA PORN

Kyllä suomalaisissakin on tietenkin paremmannäköisiä yksilöitä kuin vaikkapa keskimäärin paremmannäköisten rotujen keskiarvo. Miksi et kirjoittanut tuota nimimerkkiä siihen nimikenttään? Ja kyllä todennäköisemmin seisoo jonkun tasokkaan kanssa. Sen siitä saa kun yrittää kirjoittaa samalla kun palvelee asiakkaita Tällaisissa tapauksissa lienee usein kyse siitä, että joku edellämainitun kaltainen kaveripoika on tullut tytön "poikaystäväksi" lähinnä vain rutiininomaisen yhdessä hengailun kautta: Kiinalaiset Tai Chi ja QiGong-opettajat osaavat kertoa varsin erinomaisesti, mistä aamuerektio johtuu. Esimerkiksi kukaan pokeria osaava tuskin ottaa miljoonalainaa pankista, sitten pistää kaiken peliin huonolla kädellä toivoen, että bluffi menee läpi.