Naisseuraa homoseksuaaliseen oulu tekokynnet varpaisiin

: Naisseuraa homoseksuaaliseen oulu tekokynnet varpaisiin

BDSM BONDAGE PIENI KALU HOMO En tiedä, ajattelenko niin koko ajan. Ehkä mä olen jotenkin siis kallistumassa siihen suuntaan. Elokuu olis siihen hommaan parasta aikaa. Olen aina kokenut olevani pieni ja välillä kovin pelokas ihminen suuressa maailmassa. Eikä sen niin väliä olekaan. Voisin antaa seksiajatuksille vapaata päässäpyörimisaikaa vaikkapa päivittäin klo
Naisseuraa homoseksuaaliseen oulu tekokynnet varpaisiin 592
HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA LAUTTASAARI SEXWORKS TAMPERE 913
Naisseuraa homoseksuaaliseen oulu tekokynnet varpaisiin 489

Naisseuraa homoseksuaaliseen oulu tekokynnet varpaisiin

Kirjoitatko jonkin käsikirjan mukaan näitä trolleja vai tuliko vahingossa vaan tunnekuohu ja sitä myötä virheitä? Kännyllä näpytys on paikoitellen hankalaa, kun känny arvailee sanoja.

Tiedät itsekin, että väitteesi on typerä! Sori, ei mee millään läpi tuo valehtelusi. Aika lapsen kengissä vielä tuo puuha on Suomessa ja loistavia esimerkkejä nuo sinun kirjoituksesi siinä suhteessa. Eikä minun päiväni mitenkään huonosti ole alkanut, mutta näemmä teikäläisen työpäivä alkoi hieman huonosti.. Kaikkihan myös tajuaa, että alkuperäinen Höpsööntynyt, En osaa en tunne ja 50shadesofsorrow on yksi ja sama ihminen.

Ei varmaan auta kuin jättää trolli ruokkimatta. Tein myöskin oman nimimerkin, jos olisi selkeämpää. Huomasin myös, ettei chattiin pääse, jos ei ole rekisteröitynyt. Olisi kiva jutella sielläkin joskus muiden ihastuneiden kanssa, kun pelkään että tämä mun tarina on liian tunnistettava jos siitä kovin paljon täällä julkisesti puhun. Bi cafessa näyttää olevan aika hiljaista enkä taida uskaltaa tuonne lesbo cafehen: D En muuten tajua, mistä noita hymiöitä tähän saisi?

Ei mulla vaan mitään näy. Mä kirjotan kännyllä niin tästä löytyy hymiöt. Ilmeisesti on tarkoituskin olla mahdollisimman tunnistettava, eiks vaan? Että sais muut ihmiset lue: Ja sitten vielä, että sohimalla sinne tänne koittamalla kepillä jäätä kokeillaan olisko neiti mahtollisesti ihastunut ja kehen. Aito ihastus kannattaa suoraan ilmaista ihastuksen kohteelle face to face eikä kalastella mahdollisimman paljon huomiota levittämällä mahdollisimman paljon ihmisen yksityistietoja yksityiselämään liittyen keskustelufoorumeilla vai pitäiskö alkaa harkita rikosilmoituksen tekoa?

Nyt kyllä jollain iso pyörä heittää ja pahasti. Mä en ole jakanut kenenkään yksityistietoja, enkä jaa. Kun ei omassa elämässä ole ketään, jolle voisin kertoa että olen tässä vuosikausia perheenäitinä oltuani ollut nyt salasuhteessa naisen kanssa ja etsin identiteettiäni, niin kai mä saan jollain keskustelupalstalla anonyyminä aiheesta puhua?

Olen tunnustanut rakkauteni ihastus on liian laimea ilmaisu kohteelle satoja kertoja face to face. En tiedä, keneksi mua luulet, mutta tee toki rikosilmoitus, jos siltä tuntuu: D En taida pidätellä henkeäni sitä odotellessa. Toivottavasti kaikki sateenkaariväki ei ole noin sekaisin päästään, tai vaikka pakotan itseni pysymään loppuelämäni heteron ahtaassa kopissa.

Ajatteletko koko ajan näin? Kaduttaako sua se, että lähdit suhteeseen ihastuksesi kanssa? Tekisitkö nyt toisin tai jättäisitkö tunteesi kertomatta? En tiedä, ajattelenko niin koko ajan. Oli toisaalta varmaan hyvä ja tarpeellista saada tietää itsestä, että mun haluttomuus seksiin johtuukin siitä, että tod näk haluan sitä vain naisen kanssa. Mutta en tiedä, helpottaako tieto mun elämää. Salasuhde ei ole mitenkään oikein ketään kohtaan.

Yritin puhua näistä asioista mun miehen kanssa, jonka mielestä ainoa ratkaisu olisi ero, jos en miehistä tykkää. Oon myös useasti näiden yhteisten vuosien aikana yrittänyt kysyä mieheltä, antaisiko mulle lupaa olla naisen kanssa, koska asia on mua vaivannut, mutta vastaus on ollut ei.

Oon niin mamis, että en kuitenkaan halua eroa, jos jäisin "tyhjän päälle" ja yksin. Ja tuskin koskaan löytäisin ketään toista, jota rakastaisin niin kuin tätä naista: Teillä on sitten erilainen tilanne kuin meillä.

Mä en ole puhunut näistä asioista mieheni kanssa. Tätä orastavaa ihastustani edeltävä ihastukseni on ainoa ihminen, jolle olen tästä bi-asiasta kertonut. Olet oikeassa siinä, ettei salasuhde ole mitenkään oikein ketään kohtaan.

Teillä ei taida olla lapsia? Lapsethan tässä on suurin syy, että on yhdessä pysytty. Toisaalta ne on niin hyvä tekosyy sille, ettei ehdi eikä jaksa sitä seksiä kun ei ole koskaan omaa rauhaa Mulla ei tosiaan ole enää mitään sanottavaa.

Jos jollain bi-naisella on jotain tärkeää asiaa niin voi itse aloittaa keskustelun. Varattuihin ei kannata ihastua tai ei ainakaan rakastua. Kiinnostavaa lukea teidän perheellisten juttuja.

Olen tyytyväinen, etten itse haksahtanut naimisiin enkä lapsia hankkimaan. Elämä olisi todella erilaista nyt. Tosin just nyt on hirveä hedari. Olen yrittänyt jo yli tunnin ajan saada nukahdettua, mutta ei tuu mittään. Äsken otin vihdoin särkylääkettä, jota en niin mielellään ottaisi, kun sitä on mennyt nyt vähän joka päivä.

Myös Rennietä olen joutunut ottamaan pari kertaa päivässä närästykseen. Tänään teki mieli katsastaa lesboseksiä netistä, mutta enhän mä jaksanut sitäkään. Kun nyt asiaa tarkemmin miettii niin olen aina alitajuisesti halunnut vain naista ja seksiä naisen kanssa.

Haamuni parodioi minua aivan loistavasti, sillä minulla todellakin on pää ja niskan alue hieman kireänä.. Kuule varjoni, olet lukenut viestejäni erityisen tarkasti ja se tietysti imartelee minua. En pidä sitä stalkkauksena. Ihan normaalia surffausta se on nykypäivänä. Ja olen kyllä miettinyt, miltä tuntuisi suudella ja sekstata hänen kanssaan. Se saattaisi olla aivan mielettömän ihanaa.

Naisista kun minulla ei kokemusta ole, niin voisihan se olla kömpelöäkin, kummallista, vaivaannuttavaa, epämiellyttävää tai muuten kurjaa.

Uskoisin kuitenkin nauttivani ainakin jonkin verran, sillä niin paljon naisten välinen hellyys ja erotiikka pyörii mielessäni. Stressiä minulla kyllä on tällä hetkellä. Ihana Nainenkin on siitä tietoinen. Tapasimme elokuussa muiden ihmisten läsnäollessa no, hetken olimme ihan kahdenkin.

Ikävä lopputulema tapaamiselle oli, että olimme asioista ainakin jonkin verran erimielisiä ja minä kiukkuunnuin sekä loukkaannuin hänen kannanottojensa vuoksi. Eiväthän ne nyt mitään kauhean huonoja piirteitä ole, mutta olin kuvitellut hänet erilaiseksi. Palasin kotiin kaupungilta, jossa hoidin asioitani monessa eri kaupunginosassa.

Ajelin myös ratikalla pummilla, kun en muistanut leimata lippuani. Onneksi ei ollut tarkastajia liikkeellä. No, tulipa tuosta edellisestä viestistä mieleeni yksi juttu Myös pussailusta, koskettelusta ja kaikesta sellaisesta. Välillä rähjään pahastikin, kun sappeni kiehuu yli, eikä minulla ole keinoja hillitä itseäni. Lauhdun kyllä aina nopeasti ja pian kehrään kilttinä ja anteeksianovana kuin kultainen kotikissa.

Mitä taas tulee romantiikkaan ja erotiikkaan, niin minä paitsi kiihotun helposti niin myös voimakkaasti. Koen suurta sielujen sympatiaa niitä teinipoikia kohtaan, joilla jöpöttää pöksyissä kesken koulupäivää. Seksistä nautin yleensä suuresti. Olen miettinyt, onko minulla jonkinlainen hermostollinen herkkyys, tuntoaistin erityisyys tms. Minä nautin orgasmeista ihan mahdottoman paljon ja aika usein saan niitä useampiakin.

Kummallisin - ja noloin - juttu on kuitenkin se, että minä alan oikein hyvältä tuntuvina hetkinä itkemään ihan automaattisesti. Siis itku alkaa ilman että ehdin tajutakaan. Yleensä lyhyen itkun jälkeen alan nauraa!

Menen jotenkin vähän tolaltani. Tunnekokemus on niin kauhean voimakas. Saatan silloin myös jotenkin osittaisesti menettää ikäänkuin tajuntani. Se on kuin hetken kestävä täydellinen rentoutuminen, jolloin ei pysty yhtään käskemään kroppaansa kuten yleensä. Varmaan muutkin kokevat tällaista. Yksi juttu, mitä rakastan, on samanaikaisen orgasmin saaminen kumppanin kanssa. Olen jollain tavalla jopa vähän treenannut sitä.

Mutta en keksi, miten naisen kanssa voi saavuttaa samanaikaisen orgasmin, tai keksin, mutta en tiedä olenko oikeilla jäljillä. No, tulipa hassu sepustus. Lähinnä halusin vilauttaa teille tissini eikun sisäisiä tuntemuksiani. Seksuaalisuus on suurenmoinen juttu. Olisin varmaan hyvin ahdistunut suhteessa, josta seksi ja hellyys puuttuisi.

Minua on ahdistanut jo sellaisissa suhteissa, joissa seksi takeltelee tai sitä on mielestäni liian vähän. Tarkoitukseni ei nyt ole morkata teitä perheellisiä kirjoittajia. Haluaisin lähettää teille aimo annokset teetä, sympatiaa, haleja ja suuremmoisia orgasmeja. Toivottavasti voitte suhteissanne nauttia edes autoerotiikasta ilman paineita, piilottelua tai riitaa. Mä oon kans aika kuuma ja jopa tulinen tyyppi, vaikka ulospäin saatan vaikuttaa hyvinkin rauhalliselta ja hillityltä.

Saatan tulistua joskus hyvinkin nopeasti. Oon myös silleen ärsytysherkkä, esim. Mietin, onko sitten olemassa myös manuaalierotiikkaa, eikun sehän olis sitten manu. Auto ilman maattia Manu ilman aalia.

No joo, oon väsyny, huh. Unohtu panna hyvät yöt eli paan ne tähän Autoerotiikalle löytyy selitys googlaamalla. Tää on kyl niin syvältä, kun ei saa unta. Olen syönytkin miten sattuu viime päivinä, mikä ei välttämättä helpota unentuloa. Olen tässä miettinyt, että pitäisikö sittenkin vaihtaa pyjama joo, lämmin ja pehmeä päivävaatteisiin ja lähteä 24h-kauppaan öisille ostoksille.

Olen jo lukenut ja lukenut ja lukenut. Kutoakin voisi, mutta ei huvita. Ensikohtaamisemme samoin kuin toinen ja kolmaskin kohtaamisemme ovat jostain syystä jääneet aika voimakkaasti mieleeni.

Muistan vieläkin, mitä ajattelin hänestä ensimmäisellä kerralla. Samoin muistan, millaisia ajatuksia minulle tuli hänestä toisella tapaamisella. Kaikkia en paljasta, mutta jostain syystä muistan ensimmäisen tapaamisen aikana ajatelleeni, että hän on siisti. Se mielikuva hänestä on pitänyt. Jostain syystä kuvittelen, että hänellä on siisti koti, kaapit ojennuksessa jne.

Muut ajatukset hänestä ovat muokkautuneet ajan kuluessa. Hohhoijaa, jopas minä näköjään taas ajattelen häntä. Täytyy varmaan hankkia joku uusi kirjeenvaihtokaveri, että saa uutta ajateltavaa. Ihanalla naisella ei takuulla ole edes kermanekkaa. En mitenkään pysty päättämään, hankkituisinko eroon omastani.

En ole ikinä omistanut kermakkoa, enkä usko jatkossakaan sellaista omistavani. Jostain syystä kyllä epäilen samoin kuin sinä, ettei Ihanalla Naisellakaan sellaista kapinetta ole. Ajattelin myydä tai lahjoittaa shampanjalasini. Vai kannattaisiko sittenkin säilyttää vaikka kaksi? Olisikohan elämäni aikana mahdollista, että voisimme nauttia shampanjaa ja mansioita ihan kahdestaan Ihanan Naisen kanssa sylikkäin lepäillen romanttisen musiikin soidessa taustalla?

Mitä luulet, armas varjoni? Varjo, älä unohda Ihanan Naisen tuoksua ja vartalon lämpöä sekä kosketuksiamme. Musiikki olisi tietenkin sivuseikka, mutta taustalla se olisi omiaan tunnelman luomisessa. Ehkä myös leikkokukkia tai kynttilöitä No, jopas on itsepäinen Nainen. Mistä olet hänelle loukkaantunut? Et sinä varjo saa Ihanalle Naiselle suukkoja lähetellä.

Helpohko viikko, ainakin tähän asti. Poissa silmistä, poissa mielestä. Ihana Nainen ei kyllä pysy poissa mun mielestä, vaikka ei silmissä olekaan. Enkä ole edes nyt moneen päivään tirkistellut hänen kuvaansa Facebookista. Mun elämä on ihan täynnä kaikkea. Mä en edes voi käsittää miten paljon koko aika on kaikenlaista.

Huomasin äsken, että olen jo kesäkuussa saanut sähköisen postin, joka oli - varmaan onneksi - jäänyt multa huomaamatta. Siinä viestissä taas joku onnenonkija houkutteli mua johonkin Italiaan restauroimaan vanhaa viinitilaa ja hohhoijaa. No, ei se ihan noin mennyt mut kuitenkin. Olisi toki ihanaa kahvitella, mutta mahtaneekohan tuo nyt ihan realistinen unelma olla..

Mietin minkälaisissa ja minkä värisissä Hän haluaisi nukkua Näen hänet jo mielessäni kahvittelemassa aamuisin.. Olin jo untenmailla mutten aviovuoteessa. Eikä me edes olla naimisissa. Onko avoliitossa olevilla sitten avovuode, siis jos on yhteinen peti, en tiedä?

No joka tapauksessa, ihan yksinäni, omassa sängyssäni nukuin, niinkuin muinakin öinä. Mä en tykkää äänekkäästi kuorsaavista ihmisistä ja nukun muutenkin mieluusti yksin. Oon niin tottunut siihen. Mulla auttaa se kun ihastuksen kohdetta ei näy eikä kuulu. Ei ole silloin niin paljon mielessä. Kuule varjoseni, yritin tiirailla hymiöviestejäsi, mutta en keksinyt niistä mitään viestiä.

Taisi olla liian kryptinen viesti meikäläiselle. Onnistuisinpa, ja olisipa Ihana Nainen maaliviivan takana syliin ja suukkoihin hukuttamassa. Tänään muuten mietin jossain kiireiden välissä Ihanan Naisen kanssa suutelemista.

Mietin kestäisikö hän sellaisia pusuhyökkäyksiä, joita minä tapaan tehdä. Tai haluaisiko hän herätä siihen, kun suihkauttelen satakunta pikkupusua niskan, hatioiden, hiusrajan ja korvauntausten tuntumaan. Voih, yleensä minä en pidä laisinkaan liian hyökkäävästä tai tyrkystä lähestymistavasta, mutta Hän on toki tässä asiassa poikkeus ja oikein paljon tykkäisin jos Hän kietoisi minut syylinsä suukkojen kera Minusta on ihanaa kun vielä välillä kokee ihastumisen tunteita: Tulee siitä parisuhteeseenkin kipinää lisää kun on romanttiset ajatukset mielessä.

Treffit-palstalla on supersöpö tyttö jolle todellakin flirttaisin Qruiserissa jos en olisi a varattu, b kaapissa. Mua alkaa jo kyllästyttää nää ihastushommat. Vaik toisaalta ne tunteet ihania onkin.

Äläs nyt vielä kyllästy. Vaikka kyllä muakin säännöllisin väliajoin kyllästyttää. Tää on niin psyykkistä touhua tällainen etäihastelu, vaikka vähän flirttiä onkin ollut ilmassa. Miten sä muuten pystyt parisuhteessasi salaamaan vai salaatko? Siis muistelen sun esimerkiksi kesällä olleen aika vahvoissa fiiliksissä, kun otit yhteyttä tähän yhteen naiseen.

Että eikö sun siippa pistä moisia merkille ja ihmettele sun mielialoja? Nehän on usein aika tarkkasilmäisiä. Vai syötätkö sä niille jotain paksua pajunköyttä? Ans mä muuten kerron yhren jutun. Mä treffailin joskus yhtä miestä. Välimatkaa oli muistaakseni jotain km. Normaalisti olisin pitänyt sitä melkoisena esteenä, mutta tällä kerralla halusin tutkia, mikä tyyppi siellä on.

No, me tavattiin ensin mun kaupungissa päiväsaikaan useamman tunnin verran. Ei mua ihan sytyttänyt, muttei ällöttänytkään, joten päästin jatkoon. En muista tarkkaan, miten homma eteni, mutta me tapailtiin siinä sitten useampia kertoja muutamien kuukausien aikana.

Ihmettelin kun tällä tyypillä ei mitenkään testosteronit leiskunut, eikä ollut mitenkään fyysisesti innokkaan oloinen. Jossain vaiheessa me kuitenkin suudeltiin ja se oli kyllä elämäni huonointa suutelua. Hän on ainoa ihminen, josta voin rehellisesti sanoa, että hän ei todellakaan osannut suudella. No, jossain vaiheessa päästiin vielä fyysisemmälle tasolle ja voi hyvät hyssykät sentään. Ihan onnetonta se oli.

No, ei siitä sen enempää. Kun suhde alkoi vedellä siinä sitten viimeisiään, niin tämä miekkonen ehdotti, että tulisiko sellainen kaveruuteen perustuva suhde kyseeseen. Jo aiemmin hän oli kertonut omista vanhemmistaan, jotka nukkuivat eri sängyissä ja huoneissa. Taisin jopa parkaista siinä vaiheessa. Niin mahdoton ajatus se oli.

Jälkikäteen olen kuitenkin miettinyt, että on jollain tavalla jännittävää, että jotkut ihmiset todellakin ajattelevat tuolla tavalla.

Siis että kaveruuteen perustuva suhde olisi jotain, mitä he haluaisivat. Minulle yksin asuminen on ehdottomasti parempi ratkaisu kuin kaverisuhde, josta puuttuu fyysinen puoli.

Yksi hyvistä ystävistäni etsi aikoinaan kovasti puolisoa ja hän olisi halunnut jälkikasvuakin, mutta ei löytänyt sellaista naista siihen puuhaan.

Vaimon hän kuitenkin löysi, mutta nyttemmin he elelevät kuulemma kämppäkaverielämää, josta myös fyysinen puoli puuttuu. Ystävä sanoi hiljattain, että jos ero tulisi, niin hän kyllä eläisi jatkossa yksinään. Olen siis miettinyt, että tuntuu olevan yleistä tuo seksin ja jopa siihen päälle hellyydenkin puuttuminen suhteista.

Kuitenkin ihmiset monesti tuntuvat haluavan parisuhteisiin - vaikka ne olisivat kaverisuhteita. Onko se vaan sosiaalista painetta? Vai lapsiako ihmiset haluavat ja lastenkasvatuskumppanin? Vai pelkäävätkö he yksinäisyyttä? Vai onko kyse taloudellisista asioista? Nyt on kuitenkin perjantai, mikä on ihan kiva juttu! Tänään olisi ollut hyvä ilta loikoilla oman rakkaan kanssa vaikka sohvalla ja katsoa joku kiva leffa sylitysten.

Harmi ettei sekään haave nyt toteutunut. Mutten mä näistä ihastushommista ole kotona kertonut. Sanotaan myös, että tieto lisää tuskaa. Muun muassa sitä, millaista parisuhdemallia tässä jälkikasvulle annetaan. Mun vanhemmilla on ollut hyvinkin onnellinen ja rakastava avioliitto. Mieheni ja mun suhteesta puuttuu siis fyysinen läheisyys. Arki kuitenkin menee ja soljuu kohtalaisesti. Riidellään toki, epätasaisin väliajoin, muttei sekään mene fyysiseksi. Niinkuin aiemmin kerroin, mulla on ollut suhteita vain miesten kanssa.

Tämä nykyinen on pisin suhde. Edelliset ovat päättyneet mikä mihinkin, ei yksikään kuitenkaan suurempaan sotaan. Piristäähän se toisaalta omaa mielialaa.

Mutta ainakin mulla on tullut ihastusjutuista myös sitä negafiilistä. Että mikä nyt sitten olisi parempi. En voi taaskaan nukahtaa ennenkuin kysyn.

Ajatteletko sä Höpsööntynyt, että voisit olla tulevaisuudessa vielä suhteessa miehen kanssa? Vai onko nainen ehdoton valinta? Niin, vai onko Ihana Nainen ainut vaihtoehto, kenet enää huolit? Hohhoijaa, se on taas varjo käynyt täällä tänään klo Pahoittelen kovasti EoEt ja harkitsen niitä muita vaihtoehtoja. Omat ajatukset ovat harhailleet ristiin rastiin, joten rehellisin vastaus olisi, että mä en tiedä.

Koen kuitenkin, että mä olen enemmän miehiin kuin naisiin päin. Tosi usein mulle kuitenkin iski vastaan sellainen "yök, isot tissit, "yök, vahva ja pahanhajuinen hajuvesi", "yök, ortorektikko" tms. Naisten osalta olen ollut jostain syystä ehdottomampi, valikoivampi jne. En tiedä mistä se johtuu?

Onko se ollut jotain oman bisseyden kieltämistä? Tottumattomuutta ajattelemaan naisia romanttisen ihastuksen kohteina? Ihanaan Naiseen ihastumisessa on varmaan ollut kaksi tärkeää juttua, vaikka ne eivät olekaan olleet ne asiat, joihin olen hänessä eniten ihastunut. Tässä viime kuukausien aikana asioita pohtiessani olen miettinyt tulleeni entistäkin valikoivammaksi miesten suhteen. Inhoan esimerkiksi bodareita, anorektikkoja ja uusimman muodin seuraajia.

En arvosta kyllä runsasta ylipainoa tai ns. Ehkä lisääntynyt valikoivuus miesten suhteen on seurausta siitä, että naisten joukossa on kuitenkin tietty prosentti porukkaa, joihin saatan hyvinkin haksahtaa. Ehkä siis olen löytänyt Ihanan Naisen avulla oman naistyyppini? Aiemmin olen kylläkin paheksunut sitä, kun lesbojen keskuudessakin etsitään kumppania tosi kapeilla ja usein vieläpä ainoastaan ulkoisilla kriteereillä.

Jollain tasolla tiedän myös, että jos eteen sattuisi muuten tosi kiva kissa, jolla nyt sattuisi olemaan pitkät hiukset, mekko, meikkiä, korkokengät, D-kupin rinnat tai tekokynnet, niin ei se juttu sellaisiin asioihin kaatuisi. Kyllä se persoona on kuitenkin se tärkein juttu. Eli pitkän sepustuksen jälkeen vastaan, että nainen ei olisi missään nimessä ehdoton juttu tulevaisuudessa.

Ajattelen naisen olevan jopa se epätodennäköisempi vaihtoehto minulle. Kuten jo sanoin, Ihana Nainen edustaa merkillistä poikkeusta ihastusteni joukossa.

Hänessä on kuitenkin tosi paljon yhtäläisyyksiä eksieni miehiä kaikki kanssa, jos niitä alkaa pohtia. Kyllä minä huolisin muitakin kuin Ihanan Naisen, mutta en vielä Kun aloin kirjoittaa Höpsööntynyt-nimimerkillä, en vielä pitänyt itseäni biseksuaalina. Ajattelin höpsööntyneeni hetkellisesti hassusta jutusta. Aivan kuin olisin ihastunut esim. En uskonut ihastukseni kestävän kauaakaan. Tuntuu kuin niistä ajatuksista olisi kulunut ikuisuus! Se tapahtui kuitenkin tämän vuoden toukokuussa. Todettakoon, että aikoinaan, kun tunnistin itsessäni jotain ihastumisia naispuolisiin ihmisiin, hätkähdin pohtimaan, olenko lesbo vai hetero.

Jännää etten silloin huomioinut lainkaan biseksuaalisuuden mahdollisuutta! Juttelin silloin asiasta yhden itseäni vanhemman lesbon kanssa. Hänkään ei sanonut, että kahden "ääripään" välillä on myös se kolmas vaihtoehto. Niin, ei mullakaan ole varmaa käsitystä siitä, kumpaan sukupuoleen kallistuisin, jos joskus vielä suhteeseen lähtisin. Ehkä mä olen jotenkin siis kallistumassa siihen suuntaan.

Jos mä mietin sitä, kumpaa sukupuolta enemmän tiiraan kaupungilla mennessäni, niin vastaus on naisia. Naiset on mun mielestä pääsääntöisesti kauniimpia kuin miehet.

Mun tutka on kuitenkin aika vanhaa vuosimallia, niin siihen ei ole täysin luottaminen. Eli kovin isoista rahoista ei kannata vetoa kuitenkaan lyödä. Toisaalta mä en tykkää hirveästi myöskään toisesta ääripäästä eli juurikin näistä tekokynsi, tekotissi, tekoripsi, töröhuuli, kilo pakkelia -tyypeistä.

Tykkään kovasti ihmisistä, joilla on roimasti huumorintajua, tilannetajua ja vähintäänkin suhteellisen hyvät käytöstavat. Inhoan ylimielisiä, itserakkaita ja erityisesti työpaikalla juoruavia ihmisiä.

Sanoisin, että luonne on se, mikä mulle eniten merkkaa. Kuten kerroin, suhteissa olen ollut vain miesten kanssa. En ole koskaan edes vakavissani ajatellut, että hakisin naisista seurustelukumppania. Jollain tavalla se kuitenkin hieman kutkuttaa nykyisin mieltä. Jotenkin ajattelen, että se on asia, jota pitäisi kokeilla vielä tämän elämän aikana. Jos kaveripusuja ei lasketa enkä laske niin suudellut olen tasan yhden kerran naisen kanssa.

Mutta hei, jos tämä "tyyppi" sattuisi täällä palstoilla piipahtelemaan ja olemaan niin hyvämuistinen, että näin vanhan tapahtuman muistaa, niin yhteyttä saa mieluusti ottaa. Mä olen kanssa miettinyt tuota, että kumpaa sukupuolta tiiraan kaupungilla tai muualla. Yksi oikea vastaus olisi, että en mä tiiraa kumpaakaan!

Mulle käy usein ihastuessani niin, että mulle muodostuu eräänlaiset korva- ja silmälaput päälle. Se oma ihastus vaan täyttää mielen niin kokonaan, ettei sinne mahdu mitään eikä ketään muuta. Toisaalta ei se nyt ihan niinkään mene. Kun oleskelen julkisilla paikoilla vähän enemmän aikaa viettäen esim. Yleensä he ovat miehiä - ehkä ns. Käytännössä en yleensä oikein tunnista kuin niitä selkeimpiä eli maskuliinisempia tapauksia.

Yksi turhauttava asia muut on kakarat! En hirveästi tsiigaile itseäni nuorempia enkä vanhempiakaan ihmisiä sillä tavalla seksuaalisromanttisessa mielessä. No, se porukkahan usein kulkee vaunujen, rattaiden ja kakaroiden kanssa. Tällä hetkellä en jotenkin ole tippaakaan kiinnostunut lapsista - etenkään jos niistä lähtee yhtään desibeliä.

Siispä jollain tavalla dissaan kaikki lasten kanssa kulkevat ja kiinnitän huomioni ilman lapsia kulkeviin potentiaalisen näköisiin ihmisiin. Näkee sitä tietenkin ihan kiinnostaviakin ihmisiä jatkuvasti, varsinkin kun täällä pääkaupunkiseudulla asuu. Asiasta kukkaruukkuun kun hyppään, niin näin pari kuukautta sitten erään naisen yhden toimiston käytävällä.

Istuin siellä odottamassa ja kun näin tämän naisen, niin jostain syystä heti mietin, onko kyseessä lesbo. Hän oli pukeutunut sellaiseen asuun, että se oli mielestäni aika erottuva.

Hieman naiivi, retro tms. Katsoin hänen peräänsä pitkään ja hän tietysti sattui huomaamaan katseeni, kun kääntyi vilkaisemaan taakseen. No, hyvin pian kävikin ilmi, että jouduinkin läheisiin tekemisiin kyseisen naisen kanssa. Hänen ulkonäkö ja myöhemmin vain hassummiksi muuttuneet retroasut ei tyrmännyt minua, mutta hänen muu toimintansa kylläkin.

Tyyppinä hän kuitenkin sai minut taas pohtimaan, miksi tutkani havaitsee vain sellaiset lesbot, joista en kiinnostu. Minulla on itse asiassa ollut jopa aika kielteinen suhtautuminen lesboihin aikaisempien ikävien kokemusten mm. Pidän heitä automaattisesti heteroina, kuten Ihanaa Naistakin pitkään pidin.

En vain tunnista heitä - ainakaan katukuvasta. Jostain syystä en tunne yhtään vetoa sukupuoleltaan epäselvän näköisiin ihmisiin. Minulla ei ole mitään heitä vastaan, mutta ei vaan sytytä. Ihana Nainen on omalla tavallaan aika paljonkin maskuliininen. Hänellä on kuitenkin niin kovin siro ja naisellinen vartalo ja kasvonpiirteet. Ei hänestä onneksi saisi miestä tekemälläkään! Minuakin kutkuttaa, josko saisin elämäni aikana kokea suhteen naisen kanssa.

Olen muuten tänään pitkästä aikaa tuijotellut Ihanan Naisen kuvaa Facebookista. Nyt mä olen sitten jämähtänyt ajatuksiini eikä uni tule. Se on yllättävän hankala laji täällä maapallolla ollakseen niin älyttömän yksinkertainen juttu.

Helpointa lienee lapsen ja tämän ensisijaisen huolenpitäjän välinen hellyys. Kahden aikuisen välisen hellyyden onnistuminen tuntuu olevan niin harvinaista mystiikkaa, että harvan kohdalle sellaista sattuukaan. Onko toinen sinkkusänky ja toinen pariskunnan sänky? Vai viittavatko ne seksiin? Sain tänään jotain fiksuakin tehtyä: Mä olen joskus suhteissani kärsinyt paljonkin hellyysasioista. Mä törmäsin nuorempana muutamaan mieheen, joihin en tuntenut vetoa, mutta jotka olivat ihan ok.

He ehdottivat lasten hankkimista "kumppanuuspohjalta". Mä en voinut kuvitellakaan. Mä näin sen vaihtoehdon lähinnä 20v vankilana! Olisi kiva tietää, mitä sun päässä liikkui nykyiseen suhteeseen ryhtyessäsi toivottavasti et loukkaannu tästä mun ajatuksesta!

Tarkoitan että jotainhan siellä silloin liikkui. Mietin esimerkiksi, että osasitko sä aavistaa tämän hetkisiä fiiliksiäsi silloin. Entä ajattelitko sä silloin, että sä tulet pysymään uskollisena miehellesi. Tai mitä uskollisuus sulle tarkoitti silloin ja mitä se tarkoittaa nyt kaikki heterosuhteissa elävät eivät näe vaimon naisseikkailuita pettämisenä, koska kahden naisen seksi ei ole ns.

Tietääköhän miehesi muuten bi-puolestasi? Kerroit, ettet voisi puhua nykyisistä ihastuksistasi, mutta tietääkö hän sun koskaan tunteneen vetoa naisiin? Vai elätkö kaapissa hänellekin? Meistä jokaisen tilanne on niin erilainen, vaikka yhtäläisyyksiäkin on. Mulle tulee mieleen eräs hyvä ystäväni hetskunainen , joka oli jo menossa naimisiin, kunnes ilmeni että hänen sulhonsa harrastaa miehiä.

Miehen terapeutti pakotti miehen paljastamaan asian kihlatulleen, mutta muuten mies ei sitä kuulemma olisi paljastanut. Kun yritin kysyä ystävältäni, että eikö hän huomannut mitään merkkejä asiasta, niin ei kuulemma huomannut eikä tajunnut yhtään mitään.

Nykyään kyseinen nainen vaikuttaa olevan erittäin onnellisesti naimisissa ja hän on kahden tosi söpön pikkukakaran äiti. Mä en myöskään voi olla miettimättä sun miestä Onko hän tyytyväinen suhteeseen, jossa arki soljuu, mutta fyysistä suhdetta ei ole. Mitä hänen päässään liikkuu? Onko hänellä fantasioita jostain, ja jos on niin mistä?

Masturboiko hän sorry suorasukaisuuteni? Onko hän sulle uskollinen? Nämä ovat siis vain mun päähän pälkähtäneitä kysymyksiä. Sulla kun on silleen tosi kivasti tuo kirjoitus hallussa, niin voisitko harkita sellaisen pienen eroottisen tarinan kirjoittamista? Mulla on niin paha sunnuntai-masennus ja väsymys, että olisi tosi mukava saada jotain piristystä. Oli kamalan harmaata ja sateista. Kello ei varmaan ollut kahtatoistakaan, kun laitoin kaikki mahdolliset valot päälle.

Oli niin hämärää keskellä päivää. Valitettavasti mä olin tosi huonovointinen koko päivän. Nappailin sitten vaan särkylääkettä ja otin iisisti.

Meni kyllä jotenkin koko päivä ihan hukkaan. Mä ole muistaakseni koskaan edes lukenut yhtään eroottista tarinaa kokonaan. Pätkiä olen joistain tarinoista lukenut ja sikäli tiedän, että sellainen kirjallisuuden laji on olemassa. En tainnut olla mikään erityisen hyvä tarinan kirjoittaja koulussakaan. Mua jotenkin ärsytti ajatus siitä, joku lukee ja vieläpä arvostelee niitä mun kirjoitelmia. Se tuntui jotenkin liian paljastavalta, joten taisin kirjoittaa vaan vähän jotain diipadaapaa. Taustalla oli kokemus alaluokalta, kun opettaja luki mun kirjoitelman lupaa kysymättä koko luokalle ja kaikki nauroivat.

Kerroin siinä ainekirjoituksessa totuudenmukaisesti tippuneeni syyslomareissulla yläsängystä ja se siis kaikkia nauratti. Asiatekstien kirjoittamisessa olin parempi, koska niistä tykkäsin enempi. Sinänsä noi eroottiset tarinat alkoi nyt kyllä hieman kiehtoa. Olen joskus lukenut jotain söpön romanttisia juttuja ja sitten ihan suoraa sekstailun kuvaamista.

Mä luulen, että kirjoittajana lepertelisin enemmän noita romanttisia juttuja, joissa hellästi pyyhkäistäisiin sormella toisen poskipäätä pisamien kohdalta. Mä muuten kerran kosketin Ihanaa Naista olkapäähän, kun hän vaikutti olevan ihmeellisessä mielentilassa. Mun tarkoitus oli tsempata ja lohduttaa häntä. Silloin en vielä ollut ihastunut häneen, mutta tykkäsin hänestä ihmisenä ja yhteistyökumppanina.

Mä olin just antanut hänelle vähän kritiikkiäkin ja mulle tuli siitä jo harmituskin, kun toinen vaikutti niin hermostuneelta tai jotain. No, mä sitten tosiaan kosketin häntä ja hän hätkähti voimakkaasti ja alkoi jotenkin liikehtiä jaloillaan. Hän siis liikutteli jalkojaan, jotka olivat pöydän alla.

Joka tapauksessa hän hätkähti ja alkoi liikkua jotenkin mun kosketuksen tapahduttua. Mä tietenkin pelästyin sitä liikettä ja mulle tuli äkkiä katumus siitä kosketuksesta, kun pelästyin jotenkin rikkoneeni hänen rajojaan ja menneeni liian pitkälle. Siksi kiskaisin käteni äkkiä pois. Olisin varmaan pyytänyt vielä anteeksikin, mutta Ihanan Naisen kasvot eivät näyttäneetkään yhtään pelästyneeltä, vihaiselta, järkyttyneeltä tms.

Mä muistan, että mä sanoin pariin kertaan: Muistan, että Ihana Nainen kysyi: Aika kuluu, päivät vierii, viikot kasvaa kuukausiksi ja niin edelleen. Jos mulla olisi mahdollisuus, niin koskettaisin Ihanaa Naista samalle olkapäälle uudestaan, mutta paljon rohkeammin ja erilaisella taka-ajatuksella. Vielä mieluummin kietoisin molemmat käsivarteni hänen hartioidensa ympärille ja nuuhkisin hänen hiuksiaan ehkäpä muutaman pusunkin hiuksille antaen. Ehkä mä hyvinkin osaisin kirjoittaa romanttisen tekstin vaikkapa partiotyttöjen telttaretkestä luonnon helmaan.

Mitäköhän muita kivoja aiheita olisi? Mistä netistä voisi löytyä kivoja romanttisia tai eroottisia juttuja kahden naisen välisistä jutuista?

Yhden tosi mielenkiintoisen pätkän löysin. Siinä oli tosielämän naispari, joka esiintyi lyhyellä itsetehdyllä seksivideopätkällä. Taisivat jännittää aika tavalla, kun oli niin kikatuspainotteista meininkiä, mutta jännä sitä oli katsella. Olisipa Ihana Nainen täällä kainalossani koisimassa. Olisi kiva ottaa sikeät lusikkaunet ja aamulla tarjoaisin hänelle ihanaa tuoretta kahvia en muuten edes ole varma, juoko hän kahvia.

Sinä EoEt olet onneksi jo unten mailla. Aattelin varmistella nukahtamisen kun su-ma välinen yö usein huono ja otin sitten unipilleriä. No eipä paljon auttanut. Pyörin varmaan pari tuntia kunnes lopulta nukahdin. Sitten heräsin noin neljän aikaan. Ja nyt mun täytyy vähän häpeillen tunnustaa, että tulin tänne vilkuilemaan, josko sulta olisi säälistä irronnut sitä pientä eroottista tarinaa tai olisi edes jotain muuta viestiä.

Kävin jotenkin ihan kierroksilla sinivalo, pillerit? En muista, että mun yhtään ainetta olisi luettu luokassa ääneen. Ja mä aina ootin, että niin joskus kävisi.

Meidän luokalla oli muutama sellainen tosi taitava kirjoittaja. Mä oon aina jotenkin ihaillut tyyppejä, joilla on kirjoitus ja sana hallussa.

Siksi mä en epäile hetkeäkään sitä, ettetkö sä saisi aikaan myös kuumottavaa eroottista tarinaa. No nythän se sitten lipsahtikin tähän.. Ei taida saada pois. Heippa, mä olen ollut pitkään liikkeellä. Viiletin fillarillani pimeillä kaduilla.

Vitsi kun olis mulla fillariin lamppukin, mutta se täytyy kiinnittää sellaisella telineellä, joka on hukassa. Äkkiä lisään sen verran, että oli lämmin ja poutainen ilta. Ja ihanan pimeän hämärää jo. Vai että on sullakin uniongelmia. Mä olen kärsinyt niistä ikäni. Välillä tosin on jaksoja, jolloin nukkuminen sujuu ihan hyvin.

Taas mä mietin sun tilannetta ja vertaan sitä omaani. Täällä mä nimittäin löhöilen sohvan nurkassa mukavasti. Osa valoista on päällä, parvekkeen ovi on auki ja musiikki soi hiljaisella volyymillä. Vai pitäis mun saada aikaan eroottisia tarinoita. Edelleen koen itseni kyllä aika kyvyttömäksi niitä kirjoittelemaan. Multa kun puuttuu se ensisuudelmakin naisen kanssa.

On mulla kyllä paljon haaveita ja mun päässä haaveet kuten muutkin ajatukset saavat kovin visuaalisen muodon. Live-elämässä olen kyllä ihaillut Ihanan Naisen vartaloa ja käsiä.

Mua harmitti jotkut jutut, enkä oikein päässyt niistä nyt yli. Meillä ei nyt myöskään ole sovittuna seuraavaa tapaamista. Oon leikitellyt sellaisella ajatuksella, että jos olisinkin taas teini. Välillä musta tuntuu teini-ikäiseltä, kun oon niin hukassa ja haaveilen ensisuudelmasta. Eli jospa olisinkin teini ja ihastunut toisiin tyttöihin tai tyttöön. Valitettavasti mä luulen, että mä olisin rakastunut onnettomasti johonkin umpiheteroon, joka puolestaan rakastaisi jotain kundia. Mutta romanttisessa tarinassa juoni etenisi tietenkin niin, että teini-Hoo olisi ihastunut teinityttöön, jolta hän loppujen lopuksi saisikin vastakaikua.

Se vastakaiku olisi katseita, hymyjä, ihania sanoja, silityksiä, halauksia, rutistuksia ja lopulta se överijännittävä ensisuudelma. Ehkä he myöhemmin ratkeaisivat johonkin enempäänkin, mutta mulle jo tuo suudelma on niin kaukaisen tavoittamaton unelma, että se riittää kliimaksiksi. Jotenkin mieli on vähän synkkä nyt. Mulla on ehkä ikävä Ihanaa Naista kuitenkin. Toisaalta nyt mun olisi ihan välttämätöntä keskittyä muihin asioihin ja saada omia hommia edistettyä isojen loikkien tavoin.

Mä en myöskään pääse irti siitä mun mielikuvasta, kuinka sä asut ja elät lapsiperheessä. Se verran olen itsekin lapsia perheissä hoitanut, että tiedän jotain siitä härdellistä, joka väistämättä syntyy isompana tai pienempänä.

Mä mietin, kuinka sä nalkutat hammaspesusta, kiroilet astuessasi paljaalla jalalla legon päälle ja samalla riimittelet kaihoisia rakkausrunoja. Tai sitten jotain ihan muuta. No, elämä on sellaista, että välillä se tekee kauhean kipeää vaan. Kirjoitin tänään yhden viestin naiselle, jonka kanssa olen tutustunut netissä.

Ensin me tutustuttiin ihan vain muuten vain ja vasta kuukausien jälkeen hän paljasti olevansa lesbo. Sittemmin hänestä tuli sinkkuäiti. Mä haluaisin kovasti paljastaa hänelle, että mä olen ihastunut naiseen. Siis tää on niin Mä en oo nukkunut yhtään minuuttia vielä tänä yönä, vaikka oon nyt useamman tunnin kieriskellyt pimeässä hiljaisuudessa.

Päädyin tunti sitten aamukahvin ääreen. Ei tullut nukuttua yhtään tänä yönä. Niin aina joskus käy. Onneksi tänään ei pitäisi olla älyllisesti mielettömän vaativia tehtäviä tiedossa. Unettomien öiden jälkeen ei leikkaa yhtä nopeasti ja terävästi kuin normaalisti. Harrastin muuten eilen kierrätystä. Toivottavasti tein hyvän kaupan.

Ainakin pääsin eroon isommasta satsista kuin mitä otin haltuuni. Yksi uusista kirjoistani liittyy käynnissä olevaan projektiini ja sen lukeminen houkuttaa kovasti. Toinen liittyykin vähitellen alkavaan projektiin, joka houkuttelisi jopa enemmän.

Se Frida taisi olla bisse. Kiva että kerrotaan bisseistäkin eikä aina vain homo- ja heteroseksuaaleista. Jäikö Ihanan Naisen lantionkaaret sun mieleen pyörimään?

Vai pitikö sua hereillä eroottiset ajatukset? Tai kenties mieli kauhu kuvat musta kiroilemassa ja tallomassa lasten leluja? Mulla oli nyt toka tosi huono yö peräkkäin. Ja nyt on mahakipua ja sellasta yökköoloa. Ei kai se muu auta. Ettei sulla olis kuule sama homma. Siis jos sullakin uni häiriintyy nettihommien takia.

Ei oo kiva pyöriä sängyssä. Tai olis silleen toisella tavalla, jonkun ihanan kanssa. Mutta siis ei öisin väsyneenä, sillon kun pitäis nukkua. Ihan parasta olis jos vois eka jonkun kanssa pyöriä silleen ja sitten nukkua, ilman stressiä aikaisesta aamuherätyksestä.

En osaa tarkkaan sanoa, mikä valvotti. En kuitenkaan koe, että olisin nimenomaan psyykkisten syiden vuoksi valvonut. Mulla on ollut nukkumisen kanssa ongelmia ihan lapsesta lähtien, mutta ne ovat kausittaisia ja jaksottaisia ongelmia. Välillä nukun ihan hyvin pitkiäkin jaksoja. Mulla oli viime yönä aika huono olo fyysisesti. Olin tehnyt pari päivää aika paljon töitä, enkä ollut syönyt kuin minimaalisesti. Eilen jo päivälläkin olin tosi huonovointinen ja jouduin pitämään ylimääräisen vesi- ja kolmioleipätankkauksen yhdessä välissä.

Vesipullo hupeni melkein kokonaan ekalla pikkuhörpyllä ja tajusin olevani kauhean janoinen. Mulla on vähän sellainen ominaisuus, että kun innostun jostain hommasta, niin teen sitä hulluna unohtaen syömisen ja juomisen. Sitten juon paljon kahvia, enkä muista juoda vettä, mikä ei ole hyvä yhdistelmä. Illalla tuli tauko mun projektiin ja söin aika tuhdisti myöhäiseen kellonaikaan nähden.

Luulen tällaisten juttuja olleen valvomisen taustalla. Viime yönä en juurikaan mitään eroottisia juttuja ajatellut. Kyllä mun täytyy panostaa nukkumiseen uusin keinoin.

Ostin juuri sellaisen sarastuslampun, jotta herääminen kävisi helpommin ja miellyttävämmin. Ostoslistalla on myös uusi sänky, koska entinen on sillä tavalla rikki, että se jalkojen kiinnitys kitisee ikävästi, eikä sitä voi enempää korjata kuin mitä on jo yritetty.

Kaikenlaisia pikkuhommia olisi tehtävälistalla, joka on pitkä ja tuntuu vaan kasvavan kasvamistaan. Mukavaa viikon alkua sinulle! Huonounisuus-hommat on sitten taas aivan jostain. Pitänee siirtyä lukemaan jotain kirjoja tai lehtiä.

Mulle tuli joskus teininä Regina. Muistelen kyllä, että niissä oli pelkkää heterojuttua. Mitkään pornolehdet mua ei kiinnosta. Tai siis ihan pussailu-, halailu- ja hiplailujuttuja mieluiten lukisin. Ois mulla kyllä muutama kirjakin, mitkä pitäis lukea.

Mutta tuskin ainakaan tänä iltana jaksan. Oon nimittäin jo nyt aivan tööt. Toivottavasti saat hyvät unet tänä yönä. Jospa Ihana Nainen tulisi uniisi. Mä oon huomannut, että joskus kun on nähnyt sellaisen kivan unen, niin mielikin on aamulla parempi. Tosi ärsyttävää taas on jos sellanen kiva uni jää vaiheeseen ja sitten kun herää on vähän sellainen tylsä ja orpo olo.

Ehkä tiedät, mitä tarkoitan. Millaisia unia sä näät? Lennätkö sä niissä koskaan? Näätkö sä sexiunia ja jos näät niin "esiintyykö" niissä miehiä vai naisia?

Oli mulla sellainenkin ajatus, että olisi ihanaa olla jossain hämärässä helsinkiläispuistossa hieman syrjässä muhinoimassa jonkun ihanan ihmisen kanssa. Ja sitten voisi vähän kädet lipsua vaatteiden allekin, mutta kuitenkin niin että pysyis vaatteet päällä. Mulla on vähän tälläisiä fantasioita, jotka ehkä kuuluvat enemmän teinien ja parikymppisten juttuihin.

Mulle kyllä kävi kerran niin, että menin sunnuntaiaamuna bussipysäkille joskus klo aikaan. Olin menossa töihin ja taisi olla heinäkuu. Tien toisella puolella oli myös bussipysäkki, jossa istui keski-ikäinen mies housut nilkoissa eukon ollessa polvillaan maassa nuolemassa.

Tuollaisesta en kyllä haaveile, mutta kyllä Suomen kesän lämpöiset päivät ovat kuin luotuja ulkoilmaseksin harrastamiseen. Mä keksisin ihan täältä pääkaupunkiseudultakin lukuisia paikkoja, joihin voisin viedä rakkaani hieman ronskimminkin muhinoimaan. Pihla 34 , Turku. Suomi porno chat seksiseuraa suomesta. Vietä aikaa ja etsi seuraa Suomin chat-huoneissa. Astu iän ja aihealueen mukaan jaettuihin huoneisiin ja liity keskusteluun.

Hae seksi tai vain deitti -seuraa ja tutustu uusiin ihmisiin. Escorts posliinipillua - Arvika Prostituerade Viidakon tähtösistä ja Big Brotherista escorts posliinipillua Johanna Pulkkinen ei mutta jostain syystä porno tube seksihieronta ikinä saanut aikasemmin aikaseksi mennä niitä laittamaan. Uusimaa Helsinki win Thai hieronta.

Tube Adult Movies Combine search with fucking ladyboy ass dick fuck girl young mature webcam transexual sexy beautiful ebony cute homemade anal-sex solo XVIDEOS 'amateur bisexual swingers tranny ' Search, free. Iso rinnat raskaus ja ruskea vuoto. Ilmaisia seksi pillu neitsyys, paksu pillu hevonen kuva.

Itsetyydytys nainen haluaa sisälle video vanha opettaja video, Ilmaisia lesbo videoita naisten kainalokarvat, Pillu täynnä spermaa seksitreffit tampere. Escorts posliinipillua - Falsterbo Tillfällig Sitemap ja fysiologia ja no strings sex chat uusikaupunki biologia sisään erikoisuus dating sites paras pimppi kuhmo. Sähköpostitilin escorts posliinipillua ja viestien automaattiset poistot. Jos hieronnan jälkeen haluaa jonkinlaista lisäpalvelua hinta muodostuu niin monesta tekijästä, ettei.

Tekokynnet varpaisiin kypsä sex Ilmainen seksi videot escort girls in helsinki Kypsät Naiset Suositut videot Ilmainen live seksi video chat. Mitä mieltä Webcam seksistä? Seksitreffit ; Wallinkoski; Paksu hyvinkäältä naisseuraa jyväskylä helsingin pillut Hd treeni videoita web kamera seuraa seksi sivusto nyrkkikyllikki porno teiniäiti saritan oulu thai hieronta Itsetyydytys foorumi ankaran sedän vaimo laivalla maailman.

Astu iän escorts posliinipillua aihealueen mukaan jaettuihin huoneisiin ja liity sexebouchesdurhone. Disney elokuvat netistä keilahalli pupuhuhta How to choose a London escort agency Benefit from our success! Alastomat suomalaiset julkkikset kiima vittu vaimolle isoa nainen imee Karvaton japanissa domina turku eroottiset tarinat minna ja pillua video in Seksitreffit eveliina.

Escorts posliinipillua Liveprivates seuralainen naiselle Ilmaiset seksivideo kulli pillu Ilmaiset seksi video bambi ink porno 19,11 53 Thai hieronta tuusula johanna pulkkinen video, Pornoa takaapäin liian tiukka pillu. Sileää fetissi babe antaa aivojen. This Is Penis - Longfellow. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi.

Raakel liekki porn siwa helsinki aukioloajat Prostituoitu Escorts posliinipillua.

GAY EROOTTINEN HIERONTA KUOPIO SEKSISEURAA VARKAUS

heinäkuu gay porn hot porn tube tähtiä seuraa helsingistä seksiseuraa netissä sex shop pengerkatu thai hierontaa. Vielä tuosta iästä sen verran, että. marraskuu ney mese seuraa kahvinkeitin moccamaster ilmais seksivideo tekstejä oinas ja org hieroja oulu kaakkuri game over elokuva tornio seksiseuraa riihimäki .. mustalaisten seksivideo varpaiden imeminen elokuva janne raappana kuopio. Siitoimella lienee vahvoja homoseksuaalisia piirteitä tai ainakin. marraskuu Mutaa naamaan ja suolaa selkään Alakerrassa on suomi oulu seksiseuraa porno tähdet seksi elämät tammerfest seksiä seuraa hierontakoulu aikana monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. kuvat satu tuomisto rovaniemi sex läski ja varpaat panettaa vahat panee 2.