Kuumaa seksiä homoseksuaaliseen keino vagina

Asia olisi uskottava, jos miestoimittajat käsittelisivät asiaa. Toisaalta miestoimittajia tuskin kiinnostaa sekaantua aikuisten ihmisten yksityisasioihin. Yhtä vastenmielistä miestoimittajalle olisi lähteä Kyprokselle sekaantumaan suomalaisnaisten villiin lomatunnelmaan, vaikka ehkä syytä olisikin. Laitetaanpa naistoimittajat tekemään juttua kyproslaisesta mies prostituutiosta. Millainen olisikaan ohjelman sävy?

No, ensin naistoimittjat kuvaisivat suomalaisia naisturisteja vanhoiksi, likaisiksi ja haiseviksi. Sitten toimittajat menisivät hotellihuoneen ovalle ja tivaisivat vihaisina naisturisteilta: Lopuksi kuitenkin todettaisiin surullisella äänellä, että asialle ei voi tehdä mitään. Itsehän olet, Henry, todennut sen tosiasian tilastoin, minkä kaikki tietävät muutenkin, että ruma, vanha ja haiseva nainen saa kyllä tilapäisesti komeaa seuraa miehistä sillä ehdolla, että suostuu miehen kanssa tilapäiseen seksisuhteeseen.

Niin huutava on pula maamme baareissa tilapäiseen seksiin suostuvista naisista. Naisilla on kuitenkin pula miehistä, kun he haluavat miehen vakituiseen suhteeseen. Sellaiseen suhteeseen ei miehiä helposti löydy kaikille naisille.

Tällaisessa tilanteessa nainen voi kutenkin saada tasokkaan miehen, jos hän ottaa tällaisen miehen ulkomailta, etenkin jostain köyhemmästä maasta, josta miehet haluavat muuttaa Eurooppaan leveämmän leivän ääreen. Miesten tilapäisiä seksisuhteita köyhempien maiden naisten kanssa tulisikin verrata naisten pysyviin parisuhteisiin köyhempien maiden miesten kanssa.

Mutu-tuntumalta vaikuttaa siltä, että jos mies tai nainen on fyysiseltä vetovoimaltaan heikoilla, niin pariutuminen ei menekään aina niin, että kolhomman näköinen mies pariutuu kolhomman naisen kanssa, vaan nykyisin sekä kolhomman näköinen mies ja kolhomman näköinen nainen pariutuukin Eurooppaan haluavan köyhemmän maan aivan tasokkaan ihmisen kanssa.

Miehethän ovat puhuneet jo vuosikymmenet tästä ilmiöstä, että suomalaisen naisen ulkomaalainen mies on rahalla, ja oleskeluluvalla naisen ostama puoliso. Eli kyse ei ole rehellisestä rakkaudesta, vaan lähinnä miehen tarpeesta päästä naisen mukana korkean elintason maahan. Tästä ei ole vain lehdissä kirjoitettu, sillä tällaiset näkemykset on katsottu rasistisiksi. Vasta kun seksin myyjät ja postimyyntimorsiamet ovat maapalloistumisen myötä tulleet tavallisiksi, ovat lehdet alkaneet kirjoittamaan tuomitsevasti kansainvälisen pariutumisen taloudellisista motiiveista.

Kyse on kuitenkin rasismista. Koska hyväksymme täysin sen, että Suomalainen nainen menee rikkaamman miehen kanssa naimisiin kohentaakseen elinolojaan, niin silloin meidän tulee hyväksyä kansainväliset avioliitot samoin motiivein. Jos emme näin tee, olemme selkeästi rasisteja. Puolet maapallon asukkaista on naisia, ja maapalloistuminen koskee sekä miehiä, että naisia. Meidän on vain opittava hyväksymään se, että ravintolassa on ja tulee olemaan suuri joukko ulkomaalaisia miehiä, jotka iskevät suomalaiset naiset nenämme edestä, ja vastaavasti kadulla tulee vastaan yhä useammin suomalainen mies thaimaalainen tai afrikkalainen nainen käsipuolessaan.

Et voi asialle mitään, vaan on parempi jo tänään astua pois rasistien riveistä, jotta suhteesi lapsesi puolisoon ja lastenlapsiin tulevat olemaan hyvät. Niinpä, kuinkahan paljon sitäkin on. Tulihan tässä jonkun aikaa sitten joku dokkari kuinka äijät kehuskelivat kaataneensa tuhansia naisia näissä lomakohteissa ja heillä oli joku kilpailu keskenään kuinka monta naista kaatuu lomasesongin aikana.

Joiltakin naisilta saa lahjoja tai rahaa, mutta joidenkin kanssa ollaan ihan ilmaiseksi. Herää kysymys ovatko suomalaiset naistoimittajat mustasukkaisia suomalaista miehistä vai ulkomaisista naisista? Toimittajien miesviha on niin standardinomainen asenne maassamme, että otamme sen annettuna emmekä helposti näe toimittajan motiiveja. Mites muuten Alepan myyjät?

Paljonko maitolitran pitäisi maksaa, että naismyyjä sais hyvän liksan? Etkö sinä tiedä, että ihmiskauppa on Suomessa laitonta? Sutenöörit ovat Suomen lain mukaan rikollisia! Myös ihmiskaupan kohteilta seksin ostaminen on Suomen lain mukaan kiellettyä. Miksi tuollaista toimintaa muka pitäisi jotenkin ymmärtää?

Lainrikkomus on lainrikkomus ja poliisin on siihen puututtava. Eihän tässä sen kummemmasta ole kyse. Seitsemän uutisten mukaan poliisi oli tutkinut asiaa, mutta parituksesta tai ihmiskaupasta ei ollut merkkejä. Tiedät Henry varmaan itsekin, että vuokra-aviomiespalvelu tarjoaa apua kodin töihin.

Seksuaalipalvelut eivät niihin kuulu. Ei tietenkään kuulu seksipalvelut kuka nyt niin tyhmä olisi, että tässä maassa sen ääneen sanoisi jos noita hommia tekee tai palveluja käyttää. Kyllä kyseessä on pakko olla jotain laitonta, josta ei vain uutisoida.

Hannele Pokka vetosi julkisesti siihen, että seksin ostaminen tukee järjestäytynyttä rikollisuutta, ja kehotti miehiä sen vuoksi välttämään seksin ostoa. Pokka on valtion korkea virkamies ja hän ei syyttä ala syyttämään jotain etnistä ryhmää rikoksiin sekaantuneeksi, jos hänellä ei ole siihen perusteita.

Jos valtion korkea virkamies syyttäisi jotain etnistä ryhmää rikollsiksi, vaikka siitä ei olisi mitään näyttöä, niin valtion virkamies syyllistysi rasistiseen lausumaan. Valtion korkeilla virkamiesten kohdalla rasismiin on nollatoleranssi.

Ohjelmassa haastateltu Pia Skaffari on tehnyt muuten väitöskirjansa pohjoisen itäprostituutiosta:. Kyllä yrittämisen vapauksiin kuuluu parittaminenkin, joten parittamisen kieltävä laki on ristiriidassa perustuslain kanssa. Kyllähän tietysti kaikkia yrittäjiä voidaan pitää pahoina työnantajien riistäjinä. Fakta vaan on se, että toisen leivissä työskentely opastaa aloittelijaa aika tavalla, ja amatöörit ei valtaa planeettaa.

Onneksi lait ovat sellaisia, että niitä ei kumota. Muuten vaikkapa homoseksuaaliseen suhteeseen ryhtyminen saattaisi olla laillista. Sellaisia monet nuoretkin naiset on: Ja vaikkei nyt lanta haisiskaan, niin omahyvä ja väärät hoitoaineet kyllä tekevät sen. Tämän päivän NYTin kolumnista sai lukea, miten suomalaiset miehet ovat "ulosteelta haisevia urpoja. Kun terroristit lensivät kaksi lentokonetta WTC: Luvut olivat päivän mittaan epävarmoja, ja kaikki toivoimme luvun olevan virheellinen, liian suuri arvio, ja halusimme sisimmässämme voimakkaasti, että uhreja olisi lopulta odotettua vähemmän.

He olivatkin misojenkkejä, USAvihaajia. Olen kuitenkin ihmetellyt sitä, että nämä ihmiset, jotka vaativat seksin oston kieltoa jostain syystä ovat onnellisia, kun he kuulevat korkeita lukuja esimerkiksi naisten pahoinpitelyjen määrästä seksin myyjien joukossa.

Mitä korkeampi luku, sitä tyytyväisemmäksi radikaalifeministi tuntee itsensä. Tietenkin tavoitteen, seksin ostokiellon kannalta korkeat luvut ovat hyvä asia, mutta tunteenomaiselta kannalta alhaisin mahdollisin luku olisi paras. Tämä kummallinen asenne tulee esille selvästi siitä, että lukuja ei tarkisteta, vaikka niiden tarkistaminen olisikin helppo asia. Jos verrataisiin asiaa esimerkiksi lesboaktivistiin, joka kuulee, että homoseksuaaleja on tapettu Mexikossa, niin tunteenomaisesti lesboaktivisti ei haluaisi missään nimessä uskoa korkeita lukuja, vaan etsisi kaikkia lähteitä, jotka osoittaisivat, että luku on liioiteltu tai laskettu väärin.

Mutta kun kyseessä ovat ilotytöt, niin korkeita lukuja ei kauhistuta, niitä ei tarkasteta, vaan niistä iloitaan: Kyseessä on misogynia, joka kohdistuu osaan naisista, seksuaalisiin kapinallisiin, jotka "saivat ansionsa mukaan".

Kuka muu kuin misogyyni voi iloita uutisesta: Sisintäsi tutkiskellen saat ehkä selville, voiko misogynia olla lähtöisin naisista itsestään, ja älyllisellä tasolla vain projisoidaan miehiin. Ilman misogynaa, vihaa joitakin naisrymiä kohtaan ei voi syntyä systemaattista virhettä, jatkuvia liiotteltuija mielikuvia siitä, että seksuaalisesti kapinallisia naisia on hakattu, tapettu ja raiskattu.

Lempikehitysmaassani Nepalissa ovat sikäläiset kertoneet kauhistuneina ja halveksien suomalaisista naisista, jotka heiluvat kännissä ja antavat kaikille. Minun lempikehitysmaani on Absurdistan! Harvemmilla miehillä on oikeutta seksiin, josta on tällä planeetalla muodostunut rikkaiden tai muutoin näennäisesti pätevien miesten ja naisten keskeinen seurapiirihuvi.

Toisilla planeetoilla naiset jonottavat nörttien alushousuille, mutta tällä planeetalla nörtit ja vanhat äijät naulataan seinään, sanotaan, että syö vellis, tee työs ja maksa veros, ja piä turpas kiinni meitä ei kuule kiinnosta! Varmaan ihan samassa määrin kuin vanhoilla naisilla on oikeus seksiin. Luulen kyllä ettei noi Murmanskin naiset mitään erityisiä ruusuja ole, en usko että huoran yleensä tarvitsee siivota.

Vaihtelu näköjään virkistää pohjoisessa, siinähän se toimii prostituoiduilla kun näillä asiakkaillakin. Vanhan, haisevan ukon luota toisen vanhan haisevan ukon luo.

Voi jessus mitä elämää: Joskus törmää siihen, että mies ei oikein saisi kommentoida naisia. Mutta jos lukee, miten naiset kommentoivat toisia naisia, tai miehiä, voisi tällaisen kiellon laajentaa koskemaan kaikkia kommentoijia. Eikö tämä täytä sen paljon kokkareitten mainostaman kotitalous vähennyksen kriteerit. Siivoavat, kokkaavat ja tekevät muitakin töitä sen viikon aikana.

Menikö siitä herne nenään että siinä samalla saa "pesääkin". Täällä Ultima Thulessa kerrotaan vieläkin juttua torkkotulilla istuttaessa siitä bussilastillisesta reippaita ja iloisia Murmanskilaisia tyttöjä jotka päättivät taannoin tehdä bisnestä Saaristonselällä, nomenklatuuran taivaassa.

Parin päivän päästä olivat palaamassa jo takaisin Venäänmaahan. Joku tipusista totesi paikalliselle vonkaajalle Ivalon S-marketissa: Mutta olisipa kiva nähdä ohjelma jossa analysoitaisiin huoraamista yhteiskunnan kaikilla tasoilla, siis taloudellisilla tasoilla.

On se muuten kummaa, miten vääristyneet moraalikäsitykset vallitsevat Suomessa. Kun on kyseessä huorat, niin puuttuminen siihen on "jeesustelua" ja liioittelua. Huorat ovat pyhiä joillekin suomalaisille miehille. Niihin ei saa koskea. Mutta miten kohdeltiin romanikerjäläisiä? Keksitiin kaikki syyt ja tekosyyt, sisäministeriä ja poliisin ylintä johtoa myöten, että heidät sataisiin pois, ei vain katukuvasta, vaan koko maasta.

Käytiin läpi lainsäädäntöä ja yritettiin saada uusi laki, jotta eivät enää tänne tulisi. Miesten omat intressit tässäkin asiassa ovat niin vahvat, ettei asioita osata nähdä oikeudenmukaisesti. Miksi sisäministeri ja poliisin ylin johto ei puutu huorista aiheutuviin ongelmiin? Siihen, että leikkikentän vieressä asuva kukkahattutäti on nähnyt prostituoidun? Ongelmia tuntuu olevan lähinnä vihaisilla naistutkijoilla ja naistoimittajilla, jotka eivät varsinaisesti ole missään tekemisissä prostituution kanssa, paitsi etsimällä etsien.

Ehkä kuitenkin siihen että ne leikkivät lapset näkee huoria, eihän sen ihan normielämää pitäisi Suomessa olla, vai pitäisikö? Samaa mieltä tuosta aiemmasta ihmettelystä miksi romanikerjäläiset ärsyttävät monia äärimmäisellä tavalla kun huorien roudaaminen Suomeen on kuitenkin ihan ok? Uskomatonta ettei poliisi puutu, kaipa hekin saavat vähän pesää siinä sivussa kun antavat homman jatkua, eihän tuosta voi muuhun johtopäätökseen tulla. Ei ihme ettei poliisi suostunut Keminmaalla haastatteluun.

Harvemmin sitä korruption yhteydessä haluaa naamaansa esiin. Onko tuon haitallisuudesta olemassa tutkimuksia? Kun Jani-Petteri näkee prostituoidun, hän kasvaa kieroon ja alkaa viiltelemään itseään. Minun kokemukseni huorista rajoittuu vain tietoon siitä pikkuriikkisestä rikollisuudesta, joka huorien mukana on tullut.

Suosittelen silmien avaamista sinullekin, mutta vain siinä tapauksessa, jos et pelkää todellisuutta. Mistä se lapsi tietää asiasta mitään? Ongelma on taas kerran moralisoivan aikuisen korvien välissä. Eivätpä ole seksipalveluiden kauppaajat pahemmin käyneet kaduilla häiritsemään, kerjäläiset sitäkin useammin. Eikä se ole edes kaikkien kohdalla vain kerjäämiseen jäänyt, vaan rahaa on pumpattu vastaantulijoista ulos huomattavasti aktiivisemminkin ottein. Ero on siis massiivinen.

Tälläisten kommenttien jälkeen olen sitä mieltä, että naisille pitäisi tehdä joku testi, ennen kuin heille annetaan äänioikeus. Mistä se lapsi tietää, että täti on huora ja ennen kaikkea keneltä lapsi sen on kuullut. Kun siinä kesken leikkiensä lapsi sitten muka kiinnittää jostain kuvitellusta syystä huomionsa tähän huoraan josta hänellä ei periaatteessa pitäisi olla mitään käsitystä, niin mitä tämä leikkivä lapsi tästä tädistä ajattelee?

Tuolla se vitun huora häiritsee meidän hiekkakakun rakennusta irstailemalla haisevien ja vanhojen miesten kanssa. Näinkö kuvittelet sen lapsen ajattelevan? Kateelliset ämmät ovat kurtisaanien pahimpia vihollisia. Heidän ainoa aseensa vaikuttaa on vaarassa ja he eivät voi käsittää, että sille aseelle kelpaa koteloksi vaatimattomampikin ulkokuori, sillä aniharva pitää ainaisesta sotatilasta.

He eivät myöskään ymmärrä sitä tosiasiaa, että heidän määrittelemänsä oikean oloinen ja näköinen ulkokuori on vain heidän määrittelemänsä. Journalismi näyttää Suomessa olevan todellista roskajournalismia, kuten suurin osa tutkimuksistakin joita siellä teetetään.

He palaavat kyllä, muuttolintujen lailla, ja tuovat vielä kaverinsakin mukanaan, joten ihan turhaan huolit. Eivätkä kaikki ole edes lähteneet. Kerjäämisen ja seksipalvelujen myymisen rinnastus muuten ontuu pahemman kerran: Silloin rinnastuskohdaksi kelpaisi vain se, jos rahan antaminen kerjäläiselle kriminalisoitaisiin.

No esimerkiksi siihen, että maassamme elää miljoona sinkkua, ja mitä sitten tapahtuu, jos sosiaaliset normit sallisivat heillekin seksin harrastamisen? Nykyisinhän sinkut eivät harjoita seksiä, vaan elävät selibaatissa. Vaikka itse muuta väittävät. Suomalaisilla on uusimman tutkimuksen mukaan elämänsä aikana 14 seksipartneria ja jos elät koko elämän sinkkuna, taas tasaisen tahdin taulukon mukaan seksiä kerran neljässä vuodessa. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Toinen tekee työtä saadakseen rahaa, toinen pummaa.

Kun suomalainen nainen käy Gambiassa, Egyptissä, Intiassa ym. Suomalainen mies tehdessään samaa vain huoraa. Missäs noin on väitetty, kyllä se käsittääkseni nähdään ihan yhtä tuomittavassa valossa, Gambiassa on ne mieshuorat. Dokumentti Bumsters kertoo siitä, kuinka tänä päivänä myös suomalaisnaiset matkustavat lomaromanssin toivossa Gambiaan rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa jakavan elintasokuilun ylitse.

Ohjaaja Johanna Enäsuo kokosi paljastavan dokumentin aiheesta. Länsimaalaisten naisturistien seuraa etsiviä rantapoikia kutsutaan bumstereiksi. Dokumentti seuraa nuoria rantapoikia, jotka kertovat suomalaisista tyttöystävistään, unelmistaan ja taistelustaan irti köyhyydestä.

Pojat opettelevat suomea ja pitävät itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa. He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta. Dokumentti kertoo myös toisenlaisen tarinan suomalaisten naisten kertomana. Useat naiset kertovat, etteivät he olisi etukäteen uskoneet matkalle lähtiessään, että heille tulisi matkan aikana lomaromanssi gambialaisen miehen kanssa. Toisin kuitenkin kävi, ja he ihastuivat paikalliseen mieheen.

Samalla tavoin on käynyt myös monelle muulle Gambiassa lomailevalle naiselle. Suomalaisnaiset kertovat, kuinka Gambiassa ihmisten kohtaaminen on täysin erilaista kuin Suomessa. Haastatellut naiset väittävät, että Suomessa ihmiset ovat vetäytyviä ja elävät mielellään omissa oloissaan.

Naisten mukaan Gambiassa kaikki on toisin. Yhtään naisten seksimatkailua kritisoivaa lehtikirjoitusta ei ole osunut silmiin, kun taas miesten seksimatkailua parjataan jatkuvasti. Naisten osalta matkailun tarve on laskussa, kun naisten seksimatkakohteiden nuoret miehet voivat nykyisin muuttaa yhteiskunnan antoisalla tuella Suomeen. Kuinka monta sellaista naista tunnet tosielämässä, jotka ovat maksaneet miehille seksistä? Kerro tarkemmin, olisi hauska kuulla.

Sitten kun Maa-planeetalle palataan, niin minun on vaikea ylipäätään kuvitella tilannetta, jossa mies tai nainen lähtisi tällaista vastakkaiselle sukupuolelle kertomaan. MTV pyrkii aina saamaan kunnon sensaation aiheesta, eihän noin pitkää keikkaa kannata tehdä ja todeta, että eihän tässä nyt mitään niin erityistä ollut.

Pia Skaffari sai esitellä yksipuolisesti juttuaan, vaikka varmaan haastattelussa sanonut asiasta monipuolisemmin, mutta sitten leikattu juttuun sopivaksi. Riskejä aiheuttavat yksilölliset tekijät, prostituution toimintaympäristö sekä erilaiset ulkopuolelta tulevat uhat. Edellä luetelluilla myönteisillä kokemuksilla on kuitenkin huomattavasti vähäisempi merkitys kuin rahalla, joka on suurin toimintaan motivoiva tekijä. Tutkitut naiset olivat kaikki ryhtyneet tietoisesti ja omasta tahdostaan myymään seksiä.

He eivät pitäneet itseään uhreina. Tuon esittelyn perusteella toimittajat vääristelivät Skaffarin tutkimusta.

Kun kyse ei ole naiskaupasta, ei toiminnassa ole mitään laitonta. Siksi, että femakot saavat sairasta mielihyvää muiden ihmisten elämän terrorisoimisesta ja pilaamisesta. Perverssiä porukkaa, alusta loppuun. Oman kokemukseni mukaan suomalaiselta naiselta saa varsin helposti myös ilmaiseksi. Mutta jos ei ole lähialueilla riittävästi naisia, kuten Lapissa tai maaseuduilla.

Kaupungissakin se jonkinlaista panostusta vaatii, ei onnistu ilman uhrauksia. Joten, onko seksi aina palkkio jostakin? Eikö sen pitäisi olla kaikkien oikeus? Myös haisevien ja vähemmän suulaiden ja hurmaavien? Nämä naistutkijat voisivat tutkia sitä, miten paljon kansantaloudellista tappiota tyydyttämättömät läheisyydentarpeet aiheuttavatkaan. Siinä minun lääkkeeni tuottavuuden nousuun: Tutkikaa siis, miten saadaan miehille lisää seksiä ja läheisyyttä. Jos naistutkijoille ei kelpaa tämä viikkovaimo-malli, esittäkööt jonkin vaihtoehtoisen mallin..

Miten tutkija takaa syrjäseudun miehen oikeuden seksiin, jos ainoa vaihtoehto eli ostopalvelut stigmatisoidaan? Ostopalveluita käytetään yleisesti muussa terveydenhuollossa, jopa lasten huostaanotossa ja vastaavissa. Seksuaaliterveydessä ostopalvelu siis on tuomittavaa? On May 5, he started a thread titled "Talk, Talk, Talking about Rejection," asking gamers for stories of rejection by the opposite sex. The following day, he wrote: Mihinkäs naisten esineellistäminen ja seksin pitäminen miehen vääjäämättömänä oikeutena sitten johtaa?

Sai kyllä nauraa kun näytettiin noita rumia Lapin ihmisiä, tollasia ne oikeestikin on, helvetin rumia ja törkyisiä. Itse en hyväksy parittamista enkä seksibisnestä, se on orjakauppaa. Outoa että täällä niin monet tukevat tätä bisnestä. Poliisin paikoilu ihmetyttää myöskin, pitäisi varmaan jonkun laittaa noiden miesten nimiä nettiin, niin poliisille tulisi kiire tuomita ne jotka laittavat nimiä nettiin: Myös Thaimaan seksikauppaa pitäisi puuttua, itse uskon suurin osa suomalaisten matkoista Thaimaahan on seksiturismia.

En toki laske lapsiperheitä tai eläkeläisiä tähän seksiturismiin. Ensi viikon tiistaina tulee ohjelma naisten seksimatkoista Gambiaan. Mielenkiintoista katsoa, kuinka aihetta käsitellään. Ovatko seksiä hakevat naiset vanhoja ja haisevia? Anna-lehdessä oli taannoin iso juttu afrikkalaismiesten naisille ylläpitämästä bordellista Helsingissä. Jutussa kehuttiin miehet maasta taivaaseen.

Eivät kuulemma roiku perässä samalla lailla kuin suomalaiset miehet. Ei kai, kun naiset roikkuvat perässä. Ja vielä maksavat hyvin. Näissä asioissa jos missä kaksoisstandardi kukkii.

Venäjän naista kuksiva suomalaismies on haiseva luuseri mutta mustaa poikaa kuksiva suomalaisnainen voimaantunut, hyväntuoksuinen, kansainvälisesti orientoitunut rohkea feministi. Vaikuttaa siltä, että ongelmana on se, että olemme Suomessa likaa vapautuneet seksin alueella ja etääntyneet siveyttä kunnioittavista normeista.

Sekä naiset ja miehet ovat yliseksualisoituneet maassamme. Voisimme ottaa esimerkiksi USAn ja sen kansalaisten moraalin. Ehkä ongelma ei olekaan siinä, että rajavartiosto ei tee työtään kunnolla, tai poliisi lepsuilee, vaan siitä, että me kaikki suomalaiset olemme antaneet likaa periksi lihan himolle?

Eikö meillä kaikilla ole vastuu yleisestä ilmapiiristä? Jos me sallimme omalle itsellemme pornoajatukset ja itsetyydytyksen, emmekä ole sisäisesti siveitä, niin lepsu asenteemme välittyy kanssaihmisiimme ja antavaa kaikille sen käsityksen, että masturbointi, internetporno ja lopulta seksikauppakin ovat OK, homoseksuaalisudesta puhumattakaan?

En toki laske lapsiperheitä Minusta on vielä pahempi asia, jos joku on niin pihi, että lähtee Thaimaan matkalle ja on oma lapsi mukana. Ylen nettisivujen mukaan paikalliset poliisit eivät nähneet toimintaa seksikauppana.

Jos se on sitten "kotitöitä", saako niistä palvelumaksuista venakoille lappilaiset äijät tehdä kotitaloustyön verovähennyksen? Miksi aikuinen ihminen ei saisi tehdä keholleen mitä itse haluaa, esimerkiksi tarjota seksipalveluita?

Koska siskot nyt ei vaan tykkää siitä, että miehet saa. Teoreettiset perusteet keksitään tarpeen mukaan naistuukimuksessa, joka sitten antaa ammuksia naispoliitikoille.

Etelän rajanylityspaikoilla käännytetään jo rajalta takaisin satoja "prostituutiosta epäiltyjä" venäläisiä naisia joka vuosi. Jos venäläisnaiset ovat suomalaismiehille "pyhiä", mitä on sanottava afrikan pojista täällä? Ovatko he kukkahattutädeille ja muille puutteenalaisille myös "pyhiä. Romanialaisia ei käännytetän rajalla, vaikka hyvin tiedetään heidän tekevän "pientä keikkaa" täällä.

Mistä tällaisen tilston voi tarkistaa? Eikä se paljoa edes auta, sillä nytkin itähuoria on maassamme. Mitä tekemistä afkikan pojilla on tässä yhteydessä? Myyvätkö he itseään täällä? Mitä tiedät romanialaisten "keikoista"? Ei siis mitään legendaa, vaan kylmää faktaa, jonka voi tarkistaa. Poliisi ja lehdistökin ovat useampaan otteeseen tiedottanut Uudellamaalla ja nyttemmin koko Suomessa keikkailevista romanialaisista varkaista.

Googlaa vaikka sanoilla "romanialaiset varkaat. Se on jännä miten se paljonpuhuttu naisten määräysvalta omaan ruumiiseensa loppuu kuin seinään heti kun on kyse ruumiin myymisestä huomattavaa rahasummaa vastaan seksuaalisesti.

No, vedäppä vaikka vagina päähäs. Ei kuulu sulle tippaakaan, eikä sulla ole oikeutta määrätä muiden päätöksistä. Mitään ongelmaa ei ole nähty esimerkiksi siinä, kun Heather Mills rahasti avioerossa Paul McCartneylta n. Juu aivan vapaasti saa puolestani huorata -jos nainen haluaa. Tosin epäilen, että mielummin venakot perkaisivat kaloja mielummin sillä alapäällään, jos siitä maksettaisiin sama, mikä näiden lapin jätkien pumppaamisesta, tumppaamisesta jne.

Joo, mutta pointtihan on se että huoraamisen sosiaalinen stigma ja työnkuvan yleinen epämielyttävyys suurimmalle osalle naisista tarkoittaa juurikin sitä että "hyödyke" voidaan hinnoitella huomattavasti kalanperkausta korkeammalle.

Enemmän rahaa ja osassa tapauksia varmasti myös vapaus vs. Ironiaa tulee siitä, että feministien prostituution ja prostitutoitujen demonisointi lisää sosiaalista stigmaa ja varmasti vähentää naisten halukkuutta ryhtyä alalle, mikä taas pitää rahallisen hyödyn tässä ammatissa korkealla tasolla.

Itse en huorissa ole käynyt enkä varmaan tule koskaan käymäänkään, mutta mun mielestä ihmiset saa myydä itseään jos ne niin haluaa, ja siihen ei suomalaisilla femakoilla ole paljon sanomista, vaikka kuinka olis naama norsunvitulla. Ihmisillä tulee olla oikeus tehdä itseään ja omaa ruumistan koskevia valintoja riippumatta siitä, mitä ideologiahihhulit haluaa.

Jos haluaisi säilyttää yhteiskunnassa moraalin, niin onko se hihhulointia? Onko siis kaikki se, jonka tarkoitus olisi suojella ihmistä itseltään, huonoa ja päinvastoin? Oletatko että käänteinen logiikka voisi johtaa muuhun kuin rappioon ja lopulta tuhoon?

Se on ehdottomasti hihhulointia. Mä en jaa sun moraalikäsitystäsi, vaan mä arvostan vapautta. Mun näkökulmasta toisten vapauden rajottaminen SUN kapean moraalikäsityksen takia on moraalisesti kestämätöntä. Sun ei tarvitse pitää prostituutiosta, se on tarpeeksi että sä pidät tahmaiset moralistinäppisi erossa muiden ihmisten oikeuksista. Ehkä näiltä naisilta loppuivat matkarahat Norjaan?

Siellä on kalatehtaita, joissa on huimat palkat, ei kielivaatimuksia ja ihan käsillä saa perata turskaa Ja haista kalalta, asua "kalatehtaan" vieressä, syödä kalaa jne. Ja jos on pervo ja tykkää hampaattomista takkuisista poromiehistä enemmän kuin ns rehellisestä työstä, niin siitä vaan Ja vastineeksi v gambialaismiehiä suomalaisiin vanhainkoteihin tyydyttämään vigran avulla vanhoja mummoja ja vaihtamaan vaippoja ja nostelemaan näitä, ettei sairaanhoitajat rasitu liikaa.

Sehän on tasa-arvoa ja seksi on ihmisoikeus? Nämä venakkonaisethan ovat ottaneet käyttöön uuden version sanonnasta: Jos seksipalvelu ennen on saattanut olla ilmaista, se on nyt maksullista. Mitä sitä nyt maailman vanhimpia duuneja yhtäkkiä kieltämään. Meinaan, mitä siitäkin tulis jos nyt yhtäkkiä vaikka omenakauppiaan toimi joutuisi ei-hyväksyttävien listoille? Maikkari menis koputtelemaan ihmisten oville: Viime talvena ihmettelin Idän huolettomia naisia Taivalkoskella.

Ja nyt uutisia keminmaalta. Eikö business luistaisi kirjaimellisesti paremmin Levillä, Rukalla, Pyhällä, Ylläksellä.. Vaan sittenpä muistin viime syksyisen ruskaretken naisten seksuaalisen emansipaation pyhättöön.

Kun lähestyt unelmiesi naista tee se hellävaroen, mutta määrätietoisesti Kohdenna päättäväisesi katseesi ja tiivistä sanasi muutamiin lausekimppuihin Olet matkalla kohti suurta johdatinta, joten kumarra naista kuin luontoa Älä teeskentele, ripaus romantiikkaa riittää, niin että nainen saa kontaktin sinun sisällä olevaan eroottisuuteesi.

Muista, että nainen ei ole esine, eikä objekti vapaasti kenen tahansa käytettävissä ja hän voi olla jopa sinusta hieman kiinnostunut Hän haluaa, että olet fiini, joten älä öykkäröi, äläkä nostele hattua Vältä klovnin ensivaikutelmaa. Sinulla voi olla enemmänkin aikaa antaa naiselle itsestäsi hyvää kuvaa Naisen voi olla vaikea ilmaista, että hän on erityisen kiinnostunut sinusta Siksi hän saattaa kertoa tarinoita muista miehistä ja miten ihania he ovat Kuuntele niitä tarinoita kaikessa rauhassa, ja kun nainen viimein kysyy sinulta, onko hänen jalkansa mielestäsi kiihottavat tai onko kynsilakasta iloa miehen silmälle pyydä häntä esittelemään jalkansa tai kätensä lähempää, niin että voit runkata hänen edessään.

Poliisi on sanonut sanansa. Ja lisään tähän, että aikuiset ihmiset sopivat keskenään, mitä tekevät samassa asunnossa neljän seinän sisällä. Tämäntyyppistä toimintaa demoisoivat ainoastaan ne, joiden käsitys elämästä on rajoittunut ja tekopyhä. Seksin myyminen siis on hyväksyttävää silloin kun asiakas on mies, joka saisi myyjältä ilmaiseksikin.

Vastenmielisellä miehellä tulee olla sankarivaimo, joka tekee sen hänen kanssaan koska näkee pintaa syvemmälle. Jos prostituoidut kulkevat lasten leikkipuiston ohi, heistä ei aiheudu mitään vaaraa lapsille. Ainakaan ei ole ollut yhtäkään rikosuutista, tyyliin "huora pahoinpiteli lapsia". Lisäksi lapsi ei voi traumatisoitua heistä, koska lapsi ei edes osaa tunnistaa prostituoitua.

Itse asiassa kuka muka osaisi? Vaikka toki osa prostituoiduista on valittanut saaneensa "työstään" henkisiä ongelmia, ei toimintaa voida kieltä tällä perusteella. Muussa tapauksessa nimittäin jouduttaisiin kieltämään aikamoinen määrä ammatteja mäkkärin myyjästä, vanginvartioihin ja suuryritysten johtajista poliitikkoihin rikospaikkatutkijoista sotilaisiin jne Huonommuuden tunnettakin esiintyy monessa vähän arvostetussa ammatissa. Jos suominainen haluaa rakastella maahanmuuttajamiehen kanssa, hän menee Esim.

Helsingin keskustassa trendikkäisiin etnoyökerhoihin. Tilanne on ihana ja monikulttuurinen kohtaaminen. Kumpaakaan tahoa ei saa missään nimessä tuomita tai tulee rasistin leima. Jos taas suomimies haluaa rakastella maahanmuuttajanaisen kanssa, hän on likainen irstas luuseri ja nainen ihmiskaupan uhri. Toimintaan pitää puuttua poliisivoimin. Suomimies pitää pistää vankilaan ja ulkomaalainen nainen on heti palautettava kotimaahansa siitäkin huolimatta, että tällä on paljon väkivaltarikoksia tehneitä mamuja, joita ei palauteta.

Vanhimmat seksituristit ovat yli vuotiaita isoisomummoja joilla on jälkipolvea neljän sukupolven verran ,mutta se ei menoa haittaa Gambian rannoilla. Mummot käyvät Gambiassa pari-kolme kertaa vuodessa ja yhteyttä pidetään netin-ja etanapostin kautta, kuvat lumisesta Suomesta herättävät ihastusta ja ihmetystä Gambiassa.

Eräs ystäväni yli kymppinen nainen jolla on lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia kertoi nolon jutun ensimmäisestä Gambian matkastaan. Hän ja samaa ikäluokkaa oleva naisystävänsä saivat ilman omaa aloitettaan heti nuorta ja komeaa poikaseuraa olen matkakuvat nähnyt ja poikaystävät ovat niin komeita, että jos tänne Suomeen pääsisivät niin saisivat muistakin naisista vuotiaista ylöspäin kuin mummoista yllinkyllin seuraa. Joka tapauksessa saivat seuraa, omat poikaystävät pariksi viikoksi jotka esittelivät paikkoja ja omat asuntonsakin esittelivät, tosin Gambiassa poikaystävillä on varaa vain yhteisasumiseen, esim.

Hauskuus alkoi viimeisenä lomapäivänä kun mummot tekivät lähtöä ja pojat ihmettelivät milloin mummot alkaa kaivaa kuvetta maksaakseen parin viikon seurasta. Ystäväni ei minulle sanonnut luuliko hän poikien viettäneen pari viikkoa hänen ja matkakaverinsa kanssa pelkästä ystävällisyydestä. Joka tapauksessa lopulta rantapojat tajusivat suomalaismummojen aikovan lähteä maksamatta seurasta ja alkoivat vaatia kovin ottein rahaa.

Mummot eivät heti tajunneet mistä oli kyse kun rakkaat rantapojat ottivat kovat otteet käyttöön ja alkoivat ravistella mummoja, tarvittiin hotellin henkilökunnan ja matkaoppaan apua ennen kun asiat järjestyivät, pojat saivat palkkionsa ja pöllämystyneet mummot pääsivät kotimatkalle.

Onhan tuosta prostituutiosta selvästi haittaa. Se saa miehet ja naiset riitelemään keskenään, niin täällä kuin tosielämässäkin. Ei kukaan mies oikeasti kunnioita huoraavaa naista, eikä kukaan nainen kunnioita huorissa käyvää miestä. Ei tarttis kenenkään mennä huoriin. Ylipäänsä mihin tahansa tyydyttävään liikesuhteeseen ryhtyminen vaatii molemminpuolista kunnioitusta ja luottamusta. Jos tuntiliksa on kolminumeroinen, niin ei seksityöläisellä ole mitään tarvetta jatkaa saati aloittaa asiakassuhdetta huonon ja epäkunnioittavan asiakkaan kanssa.

Noin muutoin ylipäänsä moinen asenne väärän ammatin ihmisiä kohtaan on jotain, jonka voi ihan hyvin olla välittämättä ympäristölle ja jälkipolvilleen. Annetaan kaikkien toteuttaa itseään ja unelmiaan. Itsehän kunnioitan hyvin harvaa ihmistä ylipäänsä.

Ammatilla, ulkomuodolla, iällä tai kansalaisuudella ei siinä ole mitään tekemistä. Haiseva, likainen lapinäijä voi ihan hyvin olla hienoin mies ikinä, jos kohtelee läheisiään oikein. Sinulla sen sijaan tuntuisi olevan vielä melkoisesti opittavaa käytöstavoissa.

Onhan siitä prostituutiosta kuitenkin hyötyäkin. Miehet pääsevät purkamaan seksuaalisia paineitaan.

Katolinen kirkko ja sen papit on hyvä esimerkki siitä miten käy, jos seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen kielletään. Ja jos olet lukenut Laasasen tekstejä pariutumisen markkina-arvoteoriasta, ymmärrät miksi emme naiskentele keskenämme.

Se olisi tietysti ideaalitilanne. Pitääkö se paikkansa, että vain miehen pitää osoittaa pystyvänsä elättämään jos tuo kumppanin ulkomailta ja naisia ei tämä sääntö koske ja jos näin on niin olisi taas tekemistä sen tasa-arvon kanssa. Tuntiansiota vertaamalla voi tuonkin ratkaista. Mitenkäs pillun saaminen liittyy siihen kirjoittaako miehuuden epäreiluudesta. Itseäni ärsyttää tämä kaksinaismoralismi mikä tässäkin asiassa löyhkää kuin mätä kukko.

Mistä näitä Läskisen blogin otoksia tulkitaan: Harva jaksaa tuhlata nuoruuttaan jonkun vanhan pullean pukin elatukseen Ehkä se pornon katsominen ja tumputtaminen on vääristänyt mielikuvat siitä mikä on seksiä kummallekin.

Ei nainen ala laueta heti kun se "pikku sarvi" on laitettu sinne Ei viitsitä edes ottaa selvää toisen anatomiasta tms. Ja nörteillä noin yleisesti on huono ryhti ja tihrusilmät. Juu pojjat kansan urhokkaan, unelmoikaa statuksesta, ehkä joku Tuksu suostuu tai Julia tai ehkä se Jasmine Pienimunainen läski on iljettävä ilmeisesti tämän kommentoijan mielestä, mutta itkupotkuraivareissa mesoava pissaliisa on yhtä vastenmielinen tapaus.

Siis sori nyt, mutta ketä itseäänkunnioittavaa naista kiinnostaisi seksi löllön ja pullean miehen kanssa, oli se status mikä hyvänsä? Vaikea ymmärtää tuollaista itsepetosta. Ihan kuin millään muulla ei olisi väliä kuin rahalla. Se nainen sitten varmaan mielummin runkkaisi rullaan seteleitä kuitenkin loppujen lopuksi.

Ei naiset kuitenkaan tunnottomia tai halvaantuneita tai edes sokeita ole. Tai sitten vain tiukasti simmut ummessa ja parempaa miettien ja prinsessaunelmiin paeten. Ja siltikin se setelirulla varmaan olisi parempi.

Tää on ilman jääneiden miesten lohdutusblogi. Noin ei käy, että saisitte haluamanne jos se status joskus nousee. Joudutte tyytymään niihin harvoihin huoriin jossain sedun porttoloissa ja niistäkin kilpailemaan. Onni tulee harvoin saalistaen, mutta usein sattumalta. Siis laskekaa rimaa, pillua tulee, jos on tullakseen. Researchers find marriages tend to be more satisfying for both spouses when the wife is thinner than the husband. Tässä puhutaan harhaanjohtavasti laihuudesta, vaikka miehen korkea BMI voi tarkoittaa myös lihaksikasta, rotevaa ja kookasta ruumista.

Eli voi olla että nuortenparien suuri BMI-ero tarkoittaa: Nyt on alkanut se vuodenaika, jolloin kaikki pulleat naiset laihduttavat.

Laihdutuksessa on vain se ongelma, että tutkimusten mukaan pysyvä laihtuminen on käytännössä mahdotonta, sillä paino palaa aina takaisin. Kyse laihduttamisessa on vain siitä, että laihdutusteollisuus, johon kuuluu osana naistenlehdet, ansaitsee miljardeja myymällä ihmisille mielikuvaa siitä, että pysyvä laihtuminen olisi mahdollista.

Liikalihavuus on maailman toiseksi vakavin terveysongelma, ja siksi sitä on tutkittu laajasti, mutta tieteen tulos laihdutuksesta on tyly, se ei onnistu millään ruokavaliolla tai liikunnan avulla. Ainoa toimiva keino on leikkaushoito. Laihdutuksen vakavista haitoista ei sen sijaan puhuta. Yksi vakava haittatekijä laihdutuksessa on se, että laihdutus tekee ihmisestä ärtyisän ja masentuneen.

Kausilaihduttava nainen on ärtyisä, väsynyt ja huonolla tuulelle, mikä heijastuu mm. Jos useampia naisia on dieeteillä samassa työpaikassa, voi masentuneisuus ja ärtyisyys johtaa työpaikkakiusaamiseen ja työuupumukseen, joskus vakavimpiin stressireaktioihin ja enneaikaiseen eläköitymiseen.

Ylipaino ei sinänsä aiheuta haittaa avioliitoille, vaan avioliiton tuhoaa naisen usko laihdutusteollisuuden huijaustietoon, ja siitä johtuva aivan turha jokakeväinen laihduttaminen ja siitä seuraava ärtyneisyys ja masennus.

Lihavuus sinänsä ei tee naisista rumempia ja miehen silmissä vähemmän vetovoimaista. Ainoastaan silloin, kuin eräillä naisten kehotyypeillä rasva kerääntyy perinnöllisistä syistä hartianseutuun ja yläselkään sillä on esteettinen haittavaikutus.

Toinen esteettinen haitta on se, että vaihdevuosien jälkeen osalla naisista estrogeenituotannon vähennyttyä rasva siirtyy pakaroista ja reisistä vatsaan. Lihavuudesta on naisille myös hyötyä vanhetessaan, sillä kasvojen rypistyminen johtuu suurelta osalta siitä, että kasvojen rasvakerros ohenee iän myötä ja aiheuttaa näin kasvojen kurtistumista. Tukeva kerros rasvaa pitää kasvojen ihon kireänä ja kasvot nuorekkaampina.

Naisella ei ole mitkään kanan- tai linnunluut. Itse asiassa miltei kaikkien luusto on samankaltainen ja sukupuolensisäiset erot voivat olla suuria,jopa raadosta päätellään lähinnä lantion luista, onko kyseessä nainen vai mies.

Rasva on pahaksi sekä miehelle, että naiselle. Nainen ei tosin pärjää ilmankaan. Ja on aika yksilökohtaista kehittyvätkö treenatessa ja millaisessa treenissa.. Aika eri kroppa maratoonarilla ja ja m pikajuoksijoilla. Sama joillain naispainonnostajilla ja esim. Ja se on ihan geeniperäistä, tosi moni tanssija lopettaa v, kun huomaa, että tulee liikaa lihaksia, joita baletin estetiikka ei hyväksy.

Mitäs vikaa lapin jätkissä on? Mukavia ja joviaaleja kavereita. Rumia, haisevia vanhoja ukkoja puliukkoja on kyllä enmmän siellä etelässä johtuen ihan vaan väestön määrästä yleensäkkin. Hyvin tuntuu varsinkin keväisi kelpaavan poromakkara etelän tytöille esim Levin firmaviikoilla.

Kaljatkin tarjotaan vielä päälle. Mua ainakin inhottaisi sekaantua aviopakolla johonkin joka iljettää mua seksuaalisesti. Kai noitakin nollatutkimuksia on tehty joskus 30v sitten Kai se vaimokin voi olla huora jos sen osaa ostaa "oikeilta" markkinoilta "oikeisiin" tarpeisiin eli palkinnoksi vanhan ukon omaa statusta nostamaan ja vastaavasti antamaan seksiä, ehkä synnyttämään ja siivoamaan jne. Vanha mies saa jatkuvasti vahtia jos saa sen nuoren naisen. Pysykää omassa sarjassanne, v ei ole tuollaisia varten.

Miksi juttua ei tehty täältä Helsingistä esim. Taitaa olla kulmat liian lähellä MTV 3: Seuraavaksi aiot varmaan sitten jollain toisella nimimerkillä kirjoitella ympäri nettiä, että Laasanen pitää naisia hyödykkeinä.

Jokainen jota joku Laasanen kiinnostaa voi mielestäni tulla lukemaan hänen kirjoituksiaan itsekin. Ehkä Lapistakin löytyy hyvännäköisiä ukkoja, mutta vastoin yleistä käsitystä tämä jokseenkin on on. Ehkä se huoran ammatti ei niinkään eroa tanssijasta tai näyttelijästä. Tasovaatimukset on tietty eri ko. Ehkä sun Laasanen pitäisi päättää mitä mieltä loppujen lopuksi olet seksuaalisesta vallasta? Saako sillä rahastaa suoraan, välillisesti trophy wife vai pitäisikö pyrkiä johonkin syvempään suhteeseen ihan kummankin osapuolen eduksi?

Itse olen tiukka esteetikko ihan itseni ja seksikumppanieni suhteen ja ikää on 19v. Tanssija tästäkin tytöstä tulee ihan oman päätöksen takia, mutta se ei kai ihan niitä huoran vaatimuksia täytä useimmilla miehillä, jotka ovat katsoneet Baywatchia liikaa 20v sitten. Kai tän kisun täytyy kiemurrella itsensä uneen, vaikka kuinka panettaisi. Ja olen iloisesti hiprakassakin.

No, kyllä naikkonen saa olla kyllä mielestäni just niin lutka kuin haluaa, kunhan pitää sen omana tietonaan.

Ja joo, tän blogin kommentointi ei ole ehkä tämän ikäisen asia. Kai kokemusten myötä kaiketi kasvaa Ja me balettitanssijat taidetaan muutenkin olla aika rajoituneita, siis fyysisesti lahjakkaita ja koko elämä siihen laitettu jne. Mutta ehkä se homma on myös jostain aika rankasti pois. D- ihan kuin me myöhäisteinit. Tutkijan on vähän arveluttavaa muodostaa omia mielipiteitään tutkittavien ilmiöiden moraalisesta oikeutettavuudesta.

Tosin Henry suhtautuu täällä blogissa tutkijanpositioonsa aina välillä vähän skitsofrenisesti. Toisaalta muistuttaa, ettei ole poliitikko tai muutoinkaan voi sanoa miten voisi olla, mutta toisaalta kärkkäimpiä väitteitä puolustaa "tämä on blogi, eikä mitään tutkimusta" -argumenteilla. Itsehän olen sitä mieltä, että hyväksikäyttäköön seksuaalista valtaa jos sitä on.

Vallan mukana tulee kuitenkin aina vastuu toiminnastaan. Jos vallalla alkaa leikkimään, niin sormet palaa väärässä seurassa hyvin nopeasti Tällä miehellä huoran määritelmä on kytköksissä juuri sen vastuullisen puutteeseen seksuaalielämästään. Seksityöläisyys tai ammatti ei sinänsä vielä anna ainakaan negatiivissävytteistä leimaa ko.

Jos sulla on morkkis aamulla paneskelun jälkeen, olet huorannut. Jos näin käy useasti, olet huora. Kumpi näistä on ratkaisevaa? Tietenkin, jos ottaa rahaa monelta mieheltä, niin ei ole mitään epäselvää, mutta jos ajatellaan tässä naisen sisäistä elämää, niin missä järjestyksessä kynnykset ylitetään?

Hyväksyykö nainen ensin istelleen sen, että hän voi maata monien miesten kanssa, ja sitten, vasta seuraavana askeleena hyväkysyy ajatuksen maksun ottamisesta? Vai onko niin, että nainen ensin sisimmässään ajattelee, että ei ole monien eri miesten kanssa makaava huora, mutta ottaa ensin askeleen: Toinen kysymys on se, onko nainen huora, jos on kymmenen vuotta sitten käynyt Suomessa myymässä viikon seksiä, ja tehnyt hommat seitsemän suomalaisen miehen kanssa?

Nyt kun asia on näinkin arvovaltaiselta taholta todettu, autoilu olisi kenties syytä jättää pelkästään meille miehille: Kolme suosikkeihin tallentamaani juttua. Olen iloinen, kun poika pärjää. Kauppaneuvos Anders Wiklöfillä oli kiire sorsia katsomaan ja niinpä hän huristeli Bentleyllään ylinopeutta.

Pahaksi onneksi poliisit olivat kytiksessä, pysäyttivät ja mätkäisivät 95 euron sakon ylinopeudesta. Putinista on Weaverin mukaan tulossa todellinen diktaattori. Tosimies juo kahvinsa nyrkkirautamukista: Kaikki mitä olet ikinä kuullut ruotsalaisista, on totta! Ja tässä syy siihen, miksi ne keksivät näkkileivän.

Näin leivot poliittisesti korrektin joulutortun: Kuusenkoristeita joulupuuhun, vielä ehtii hankkia: Silloin nimittäin kirottiin kolmen eri uskonnon ja yhteensä kuuden jumalan nimiin: Europarlamentaarikko Dan Dumitru Zamfirescu on äänestänyt aina kyllä, olipa kyseessä mikä asia tahansa. Zamfirescu on lisäksi parlamentin kansainvälisen kaupan valiokunnan jäsen.

Valiokunnan muut jäsenet eivät muista nähneensä häntä koskaan eivätkä tunnista häntä. Toinenkin romanialaismeppi Corneliu Vadim Tudor äänestää yleensä aina kyllä. Varavaltuutettu Belle Selene Xia ps tehtaili yhteen ainoaan kokoukseen peräti 18 aloitetta, kun esimerkiksi Lahdessa koko vuoden määrä on pienempi. Xian aloitteiden käsittely tuli maksamaan noin 90 euroa, sillä Helsingissä yhden aloitteen käsittely kaupungin organisaatiossa maksaa 5 euroa.

Uutisessa ei mainittu, kuinka monta aloitetta Xia tehtailee koko vuoden aikana. Miesten ottelu Cocks - Dicken. Take That bändistä lähtenyttä Robbie Williamsin suuntautumista arvuuteltiin pitkään, bi, gay vai joku muu. Take That flirttaili gay-estetiikan parissa alkuvaiheeissa, suosio taisi perustua muutenkin homojen nosteseen. Jos ketään vielä kiinnostaa, laulajatähti avaa salaisuuden verhoa hieman - ja toivottavasti ns. Qatarin uusi jalkapallostadion aiheuttaa mielipiteenvaihtoa: Saudi-Arabian korkeimman uskonnollisen johtajan, suurmufti Abdul Aziz al-Sheikin mukaan naisten ajokielto suojelee yhteiskuntaa pahuudelta: Tabut ovat puolestaan euroa maksavia sokerinpaloja, joiden oikea hinta on 10 senttiä.

Seuraavassa jutussa on kerrottu Suomen heimojen ominaisuuksista. Hämäläisyyteen kuuluu muun muassa se, että periksi ei anneta, jos toimeen ryhdytään. Siis jos ryhdytään toimeen. Tämän perusteella olen ilmeisesti hämäläinen. Mihin heimoon sinä kuulut? Se ei ole vielä valmis. Kenties huomenna tai sitten ylihuomenna Suomen Viestintävirasto sv Kommunikationsverket, en Finnish Communications Regulatory Authority , joka kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön alaisuuteen, on laatinut virallisen joululahjojen kommentointiohjeistuksen.

Aloitetaan San Franciscon homomiesten kuoron esityksellä: Piristäviä kalentereita on nyt myynnissä. Asun keskustassa ja liikun paljon.

Nyt ei kyllä oikein innosta lähteä kävelylle, sillä aurinko ei näköjään nouse täällä eteläisessä Suomessa tänään lainkaan. Ilmatieteen laitos ilmoitti tänään, että talvi joudutaan kenties perumaan: Ensimmäinen radioasema lähetti musiikkia ja puhetta.

Jokin aika sitten ilmeni nimittäin manaajapula, jonka poistamiseksi Italian ja Espanjan katoliset hiippakunnat alkoivat kouluttaa heitä. Manaajatarve johtuu siitä, että demonien riivaamien tapausten määrä on lisääntynyt ennennäkemättömästi. Katolinen kirkko pyrkii myös saamaan pois itseoppineet manaajat puoskarimanaajat? Lääketieteen opiskelijat ovat julkaisseet poikakalenterin, jonka tuotto menee lastenpsykiatriaan: Jyväskylän yliopiston miesopiskelijoiden kalenteri: Ensin on vertailtavina Timo Soinin ja Simo Toinin plokit.

Niitä on helppo verrata asettamalla tekstit vierekkäin. Schwarz auf weiss mustaa valkoisella: Simo Toinin blogi on hauskasti keksitty. Schwarz auf weiss -kuvaan liittyy tuota pidempi tarina, joka löytyy Huffington Postista alla olevan linkin kautta.

Alkuperäinen muotikuva on sivun alaosassa. Siinä valkoihoinen nainen istuu mustan naisen muodostamassa tuolissa. Kuvan symboliikka on puhtaan rasistinen. Anteeksipyyntö on esitetty ja selitys, ettei kuvaa ollut alkujaan tarkoitettu rasistiseksi valkoisen ylivallan osoitukseksi.

Hieman minua ihmetyttää, että voiko tuolla alalla toimivalla olla kuvasymboliikan taju olla noin vähissä. Muotitoimittaja Claire Sulmers toteaa, että "Taide ja muotiteollisuus ovat niitä muutamia yhteiskunnan linnakkeita, joissa julkealle rasismille ja tietämättömyydelle on näytetty vihreää valoa luovuuden nimissä".

Korvaapa termi "taide ja muotiteollisuus" sanalla "ääriuskovaiset". Siellä uskonnonvapauden nimissä homot saavat kyytiä todella röyhkeillä tavoilla, tarvitsematta pyydellä mitenkään anteeksi. Muoti ja erityisesti editorial-kuvat ottavat usein viiteitä tai suoria lainauksia niin taiteesta kuin elokuvistakin.

Kuvaa tulkitakseen pitää tietää jotain taidehistoriasta. Garage Magazinen editorial kuva on lainaus brittiläisen Allen Jonesin veistoksista. Jonesin luvulla kohua herättäneet veistokset, jossa nainen esitetään pöytänä, tuolina ja hattutelineena ovat tutkielmia bondagen eräästä alamuodosta, forniphiliasta ihminen huonekaluna.

Jonesin veistokset on usein tulkittu seksistiseksi, vaikka kysymys on enemmän fetisseistä ja sado-masokismista. Muotitoimittaja istuminen naismallin päällä on kyllä oudon rehellinen, jos puhutaan muodin orjista.

Mallimarkkinat ovat orjamarkkinoihin verrattava bisnes, tosin mallit voivat tienata huikeita summia. Ilmeisesti teosta ei olisi koettu rasistiseksi tai halventavaksi, kuvassa olisi ollut valkoinen nainen istumassa valkoisen tuolin päällä?

Muotikuvastoa on luomassa usein homot niin suunnittelijoina kuin kuvaajinakin. Siellä taiteen ja ilmaisunvapauden nimissä saavat naiset kyytiä todella röyhkeällä tavalla Usein esineellistäminen tehdään kyllä hienovaraisemmin, esimerkkinä vaikkapa Calvin Kleinin kerrostalon kokoinen kalsarimainos Times Squarella Tuon keskustelua synnyttäneen kuvan taustat ovat todellakin monisyiset. Mielestäni homot käyttävät historiallisista syistä hienovaraista piilosymboliikkaa erittäin taitavasti.

Aikanaan kavereista käytettiin hämäykseksi naisten nimiä. Ne tiesivät, ketkä asian tunsivat. Näin juuri erään matkailuohjelman. Sarjaa juontava toimittaja on ilmiselvä homo minun silmissäni. Hän oli sijoittanut kuvakerrontaan hienovaraisia vihjeitä, jotka asiaan vihkiytynyt huomaa oitis. Muille ne ovat vain kuvallisia koristeita.

Esimerkkinä tuosta ohjelmasta vaikkapa kaupungin joen ylittävän sillan sateenkaariliputus, ilmeisesti Priden aikaan. Sen otoksen pituus oli ehkä kolme sekuntia. Symbolien kanssa on oltava tarkkana. Olin tekemässä tänne jotakin juttua ikäihmisistä. Harkitsin juttukuvaksi lähistömme vanhainkodin pihalta otettua, hiukan taiteellista kuvaa. Siinä oli puutarhassa koristeellisia, valkoisia tuoleja ja pöytä kukkaistutusten ympäröimänä. Kuvassa ei ollut ihmisiä. Mielestäni tyhjät tuolit tuon jutun yhteydessä olisivat symboloineet kuolemaa.

Se ei ollut kirjoitukseni tarkoitus ja jätin kuvan käyttämättä siinä yhteydessä. Hilpeä esimerkki, joskin ajattelemattomasta kuvan ja symboliikan käytöstä on vuosien takaisesta Poliisin näyttelystä Helsingin jäähallissa. Moottoripyöräpoliisien osaston yläpuolella komeili suurikokoinen nahka-asuisen moottoripyöräpoliisin kuva grafiikkana. Siihen aikaan ToF ei ollut Suomessa vielä se kuuluisuus, joksi hän vähän sen jälkeen tuli.

Olisi ollut herkullista nähdä poliisien naamat tuolla osastolla, jos olisin mennyt kertomaan hieman kuvan taustoja. En kuitenkaan hennonnut mitenkään muuttaa heidän ylevää esikuvaansa. Toki sekin mahdollisuus oli olemassa, että joku "asiaa tunteva" olisi uittanut ToF: Päivi Räsäsen toimialalla tapahtuu. Poliisi kadotti yli 1 aseen tiedot - Virkavalta hukkasi aseliikkeen tärkeimmän tiedoston. Itäaasialaisilla on toisinaan vaikeuksia ääntää "l" ja "r" siten, että länsimaalainen erottaisi, kummasta on kysymys.

Tämä johtaa toisinaan väärinkäsityksiiin. Radio Vegan Fritt och fram kertoi 1. Kun Pohjois-Korean johtaja oli sanonut "I want an erection", äänneasu ei ollut eronnut riittävästi ilmaisusta "I want an election". Kauppalehden palsta Cilla B tarkasteli anteeksipyyntöjä nykyhetken heijastajina - aloittaen Sarasvuosta, joka ilmoitti pyytävänsä anteeksi televisiossa, muttei sitten pyytänytkään "Mutta parhaiten tästä ajasta kertoo kuitenkin kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon tapaus.

Se on mitä mainioin esimerkki siitä, miten käy kun mimosa muuttuu triffidiksi. Wallinheimo pyysi hiljattain anteeksi homopuheitaan,vaikka ei ollut sanonutkaan mitään loukkaavaa. Huolimatta Wallinheimon sanomisen todellisesta sisällöstä, sosiaalinen media tuomitsi kansanedustajan sanat.

Mä laitan tähän nyt hästag pyydä sika anteeksi, niin katsotaan, kauanko uskaltaa olla pyytämättä. Suomen yhdistetyn maajoukkueen miehet kesätunnelmissa: Toukokuun puolelta, mutta siinä puhutaan Päivi Räsäsestä: Kansallinen Kivääriyhdistys arvostelee Päivi Räsästä http: Nyt kun ilmat pikkuhiljaa lämpenevät ja mökki kutsuu, kannattaa varmistaa ennen riippumattoon asettautumista, ettei se ole varattu: Ei mies saa pelata naisten jalkapallojoukkueessa, vaikka kuinka kokisi olevansa syrjitty.

Siinä ei auta vetoaminen tasa-arvoon tai yhdenvertaiseen kohteluun. Miksi miehillä on yleisurheilussa naisia painavampi kuula tai keihäs?

Se johtuu siitä, että on olemassa erikseen miesten ja naisten sarjat. En kyllä ymmärtänyt Markun perusteluja. Niinhän se on, että ei naisilla ole miesten avioliittoon mitään asiaa.

Matkailu avartaa Onko mozzarella muuminlihaa? Ministeri Huovinen esitti tuossa, että naiskiintiöt on saatava yrityksen hallitukseen. Minä ihmettelen tuommoista, että miksei ole tämmöistä esitystä tehty, että kätilöistä on oltava miehiä puolet. Minä luulen, että siellä uskottavuus lähtisi sieltä synnytyslaitokselta, jos näin tapahtuisi.

Samalla lailla käy näille yrityksille, jos sinne kaikki navettapiiat saavat tulla, miten itse haluavat. Tässä vain tämmöinen esimerkki. Liittokansleri Angela Merkelille opetetaan sateenkaariasioiden alkeita, piirros: Suklaapatukkatrauma Lontoolainen lakimies Robin Jacobs katseli jalakapalloa teeveestä ja aikoi syödä makeanhimoonsa Milkybar-suklaapatukan, mutta menetti mielenrauhansa, sillä patukassa oli kuvattuna kuulemma ihan selvä penis, joten täysin sopimatonta lapsille jne.

Jacobsille jäi tapauksesta sellainen trauma, että jalakapallon maailmanmestaruusotteluita muistellessaan mieleen nousee Milkybar-penis.

Nestlé pahoitteli, mutta jatkaa patukan valmistamista. Kuvan pulu liittyy tapaukseen. Ken Ham kertoi, että Nasan on turha etsiä muukalaisia avaruudesta, sillä ne joutuvat kuitenkin helvettiin.

Asia on kuulemma niin, että Aatamin syntiinlankeemus vaikutti koko maailmankaikkeuteen, myös muukalaisiin, mutta koska muukalaiset eivät ole Aatamin jälkeläisiä, ne eivät voi saada pelastusta, vaan joutuvat suoraan pätsiin. Istuimme nimittäin naapurien kanssa pihassa yli puolenyön.

Syömistä ynnä janojuomia oli toki riittävästi. Aluksi tiedotus autoilijoille Raahessa kannattaa varoa, ettei osu kaikki kielletty -kadulle. Nimeksi on ehdotettu myös Päivi Räsäsen katua. Kentuckyn osavaltion hallinto on myöntänyt hankkeeseen 18 miljoonan dollarin verohelpotuksen, mutta homojen palkkaaminen projektiin tai huvipuiston työntekijöiksi on ehdottomasti kielletty työsopimuksissa: Koska maapallo on kaikkiaan vain vuotta vanha, hirmuliskot elivät Nooan rakentaessa arkkiaan: Se ei kuulemma ollut mikään ongelma, kerrotaan tässä ihan suomeksi: Osmo Kontula Väestöliitosta vastaa: Vladimir lahjoitti Vladimirille lentsikan Vladimir Gundjajev oli tutustumassa lentokonetehtaaseen ja jakoi ikoneita, mistä kiitollisena tehdas lahjoitti Vladimirille Suhoi-hävittäjän.

Taustalla operoi tiettävästi eräs toinen Vladimir. Lahjan saanut Vladimir oli ylen otettu: Tutkimustulosten mukaan kristityt miehet katsovat pornoa yhtä paljon kuin ei-kristityt.

Kaikki eivät ilahtuneet tästä tiedosta. Jalin kommentti on sanoisko omaperäinen: Lökäpöksyä ei panna poseen Floridalainen pikkukaupunki joutui perumaan päätöksensä: EU tuo turvaa teille EU-parlamentin istuntokausi on käynnistynyt, ja ensimmäiseksi hyväksyttiin yksimielisesti uusi direktiivi, joka parantaa tielläliikkuvien turvallisuutta.

Pyöräilykypärää tulee käyttää pyöräillessä, kuten kaikki tietävät. Uudessa direktiivissä käyttäjäkunta laajenee siten, että 60 vuotta täyttäneiden tulee käyttää pyöräilykypärää myös kävellessään. Mihinkäs se linkki nyt katosi, tässähän se oli äsken, hetkinen vaan Videolla kerrotaan, että republikaaneillakin on inhimillistä toimintaa eli ajavat myös tavallisilla autoilla, kokoavat IKEAn huonekaluja, heillä saattaa olla parta tai viikset ja jotkut saattavat olla jopa mustaihoisia.

Sosiaalisessa mediassa kampanja herätti suurta hilpeyttä, ja tässä muutamia kommentteja, millä tavalla kansa ymmärtää republikaanien agendan: Lisää viestejä ja video: Niihin kuului myös yli 10 pulun eli kesykyyhkyn Columba livia höyhenten ja siipisulkien tarkastus sekä pyllyn syväluotaus epäilyttävien esineiden varalta. Pulut kuljetettiin tarkastettaviksi Pekingin ulkopuolelle, missä toimenpiteet myös videoitiin.

Sitten pulut kuljetettiin Tiananmenin aukiolle, jossa ne tarkastettiin uudelleen ennen kuin päästettiin lentoon kansallispäivän juhlissa. Kiinan kommunistisen puolueen pää-äänenkannattajan Kansan Päivälehden twiitti: Korjaus edelliseen uutiseen Pekingin pulujen pyllyjen syväluotauksesta. Jutussa on kyllä sen verran perää, jos tällainen ilmaisu sallitaan, että pekingiläisten kasvattamat kesykyyhkyt ovat aiemmin olleet lentokiellossa kansallispäivänä.

Sekin on mahdollista, että joitakin on myös tutkittu läpivalaisulaitteilla. Nyt on ilo ylimmillään, kun homoparit saapuvat vihittäviksi. Blondi kertoo, kuten tapana on, että hänellä on useita homoystäviä, mutta homoparit eivät saa mennä avioon, koska Raamattu.

Lapsiakin osaavat hänen mielestään kasvattaa vain vakituisessa suhteessa elävät heteroparit. Blondilla itsellään on tähän mennessä takanaan kaksi avioeroa: Ne pärjäävät vähemmällä paapomisella kuin koirat ja kissat, kertoo Yle: Ilmatieteen laitos ilahduttaa meitä kertomalla, että Euroopan keskipitkien ennusteiden keskuksen vuodenaikaisennusteen mukaan marraskuusta tammikuuhun ulottuvalla jaksolla on tavanomaista lämpimämpää, erityisesti sillä alueella, johon Suomi kuuluu: Julkaisemallaan videolla hän puhuu seuraavasti: Runsaasti ruumiin nesteitä vaihdetaan siellä.

Seikka, jota en tiennyt. Nyt julki on tullut tietoja siitä mitä Starbucks teki, on se että Starbucks ottaa näytteitä miesten siemennesteestä ja käyttää sitä mausteena maitokahveissaan. Tämä on ehdoton totuus. Kirkon ulkomainoksessa hän on todennut mm. Asiasta uutisoi Huffington Post. Starbucks on yrityksenä ottanut homomyönteisen linjan.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ps on tänään puuttunut ruotsin kielen asemaan Suomessa. Hakkarainen ihmetteli eduskunnassa, miksi hänen kotikunnassaan Viitasaarella lukee tienviitassa Sininen tie - Blå vägen, vaikka Viitasaarella on vain yksi ruotsinkielinen, joka sattuu olemaan Hakkaraisen tädin mies.

Hakkaraiselle vastattiin, että Sinistä tietä http: Persuthan tuntuvat olevan vähän joka päivän kevennys. Näinä ankeina aikoina on tietysti hyvä, että sirkushuveja sentään riittää, vaikka leipä onkin tiukassa. Kristillisdemokraattien Asmo Maanselän ehdotus "Tahdon kovempaa" onkin saanut jo toteuttajan adressit. Adressissa vaaditaan kaikki kerralla: Hitaasti mutta varmasti Taiwanilla yleisesti esiintyvän kotilon havaittiin tarkkojen tutkimusten tuloksena olevan oma lajinsa.

Tohtori Yen-Chang Lee tiedeakatemiasta kertoo, että kotilolle annettiin tieteellinen nimi Aegista diversifamilia, sillä sen ominaisuudet todistavat eläinkunnan monimuotoisuudesta. Lee kertoi myös haluavansa tuoda julki, että Taiwanin hallitus ei ole suostunut käsittelemään tasa-arvoista avioliittolakia, joten nimen tarkoitus on kertoa myös sateenkaarikansan tasa-arvopyrkimyksistä.

Aegista diversifamilia etenee hitaasti mutta varmasti kuin tasa-arvo. Yksi monista uutisista; kuvan voi suurentaa: Kymmenisen vuotta sitten kävi kuitenkin niin, että amerikkalaiset tiedemiehet nimesivät vastalöydetyn limanuljaskasieniä syövän koppakuoriaisen presidentti Georg W.

Bushin ja varapresidentti Dick Cheneyn mukaan. Toivottavasti Suomesta löytyy sopiva ötökkä, jonka voi nimetä pariliittomyöhäiskommentaattorin mukaan. Ensin se kakkasi ja alkoi sen jälkeen ravata käytävää edestakaisin.

Koneessa olleiden mukaan sika huusi kolme kertaa kovempaa kuin lapsi.

Fem dom gay seksi vaasa

marraskuu Or where ones rectum or vagina is filled with big dildos or a fist. . Sara Jessie on kuuma ja kiimainen vanki. Siitoimella lienee vahvoja homoseksuaalisia piirteitä tai ainakin merkittävää taipumusta siihen, koska Politiikassa Pekka Siitoin on rikollistaustainen vaikuttaja ja käyttää rikollisen eri keinoja. tammikuu Hieronta forssa seksiä heinola teini peppuun videot, deitti seuraa. Marraskuu Helsinki On nopea ja kuuma kanava seuran saamiSeksi. Pikkuruinen teini- ikä rakkaus monsterin Homoseksuaalinen mies eturauhasen hieronta Darksome gay bonks. Seksi on Eroottinen hieronta rovaniemi keino vagina. 6. kesäkuu Iso boob kypsyy kuvia, anime seksikkäitä kuvia, kuuma valokuva porno Sannin alastonkuva homoseksuaalit naturistit ruotsi porno helinä.

Bb inka alastonkuvat homo seksiä jyväskylä

: Kuumaa seksiä homoseksuaaliseen keino vagina

Erotiikka messut mies panee gay Pk seuraa gay helsinki kultarannikko bulgaria
Ajoneuvokeskus nuorta homo kalua Ja jos olet lukenut Laasasen tekstejä pariutumisen markkina-arvoteoriasta, ymmärrät miksi emme naiskentele keskenämme. Kunnon kokkelia koneeseen jos panovauhtia kaipaa. Millainen olisikaan ohjelman sävy? Vanhempi ei voi seistä vahtimassa lapsen tai teinin selän takana joka hetki, kun tämä käyttää omaa puhelintaan. Muuta tapaa ei ole, vaikka toiminta tapahtuu poliisin silmien alla.
HOMOSEKSUAALISEEN MIES PANEE YOUNG SHEMALES Bmad vaikuttaa aika tai siis suoraan sanottuna hullulta. Miten kasvatetaan tulevaisuuden johtajia? Minä olen muuten edelleen sitä mieltä, että lapsien suojeleminen on vanhempien, ei minun, vastuulla. Mä näen, et nykyfeministit eivät ole niitä, jotka kuuskytluvulla olisivat antaneet lapsensa juosta pride-kulkueessa. En vaan millään usko, että ex-huorasta, narkista ym.
KARVAINENKALU YLE PUHE HOMO NETISSÄ Seksikaupat helsinki homoseksuaaliseen kuuma kalu