Homo homoseksuaaliseen seuraa spermat peppuun

homo homoseksuaaliseen seuraa spermat peppuun

Sain olla takaa ja edestä samantien, edessä ollessa nuolin pimppiä ja sormetin. Hän sai melkoisen orgun, jätti dildon peppuuni ja hetken päästä hoiti spermani ulos. Tämä oli kova muovidildo, ostimme seuraavaksi pehmeän, värisevän dildon. Se taitaa olla paras ja ainakin kerran viikossa saan takapuoleeni.

Mukavaa vaihtelua , Kale 19 , Lähdin joskus baarista opiskelijabileistä varmaan yli 20 vuotta vanhemman naisen mukaan. Otti multa suihin ja alko hieromaan peppureikää.. Sitte kysy että haluaisinko sinne jotain muuta. Sanoin että kyllä se käy, mutta varovasti.. Laitto sitten liukkaria peppuun ja dildon surisemaan..

Pikkuhiljaa upotti sen kokonaan mun perseeseen.. Sain vielä panna häntä pilluun ja peppuun.. Ehkä elämäni parhaimpia panoja.. Kävin vielä pari kertaa uudestaan, mutta dildoleikit jäi siihen yhteen kertaan.. Peppua kyllä sai jälkimmäisilläkin kerroilla.. Terveisiä Paulalle jos tätä luet. Kiva kun on rohkeita miehiä. Pari päivää sit vaimon kanssa sekstailtiin ja yllätyksekseni kysyi et haluisinko saada sauvaa peppuun!

Täytyy sanoo että tuntu taivaalliselta kun se dildo upposi liukkareitten kera lopulta sisään ja sain samalla kunnon käsittelyn kyrvälle. Nyt oon vaan miettiny et haluaiskohan vaimokin peppu juttuja kun aikaa sitten kysyin niin ei oikein innostunu. Täytynee kysästä uudestaan kun tuntuu että tekis koko ajan seksiä mieli kun on jotain uutta juttua Oisko kellään ehdottaa mitään hyvää anus dildoa kun meinaa toi normaali dildo olla mun mielestä vähän liian iso vaikka ei mikään holmes olekkaan.

Setan ikkunat kivitetään rikki ja monet homot saavat tappouhkauksia. Ravintolaan pääsee huomaamattomasti sisäpihan kautta. Uusi avoimuuden aika alkaa, kun homodiskoon jonotetaan kadulla. Eerikinkadulla avataan H2O nykyinen Con Hombres , joka pystyttää kadulle suositun terassin.

Tapahtuma käynnistää Suomessa keskustelun homoliitoista. Maikkarilla alkaa Salatut elämät -sarja, jonka homopojasta Kallesta tulee monen päiväuni. Homoyleisön on imenyt samalla teholla ruudun ääreen vain Todella upeeta!

Tutkija Tuula Juvosen väitöskirja Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia. Suomalaisten homo- ja lesboliikkeiden historiaa. Kukaan ei hämmästy, vaikka transvestiitti pelaa shakkia ruoska kädessä ja satakiloisella miehellä on käsilaukku. Eipä juuri siitäkään, että sisään tulevalla heteropojalla on Koffin lippis ja kirkuvan keltainen Sesto-muovipussi, jotka eivät monenkaan trendihomon vaatetukseen sointuisi.

DTM vietti syyskuussa kymmenvuotisjuhliaan. Mukana viikon bileissä olivat homoyleisön suosikit Kikkaa ja Chippendalesia myöten. Rankka juhlinta on vaatinut veronsa, ja vain muutama vakioasiakas jaksaa jatkaa viikon bileputken jälkeen.

Jonot tuotiin tarkoituksella sisäpihojen hämärästä kadulle. Avoimuuden ihmettä tultiin katsomaan kaikkialta Suomesta. Vieläkin uteliaat kurkkivat ikkunoista sisälle.

Moni niistä on jo sulkenut ovensa, mutta DTM porskuttaa yhä. Pian tosin uudessa paikassa Iso Roballa. Heterot eivät aina arvosta homojen huomiota, mutta yhtälö ei toimi toisinkaan päin. Ajattelin, että pääsen siitä eroon, kun kerron että olen homo. Valitettavasti kyseisen lääkärisnaisen sisällä heräsikin jonkinlainen sosiaaliantropologi, ja hän halusi tietää kaiken maailman asioita homoudesta. Flirttiä sieltä kuitenkin löytyy.

Miehet ovat yleensä naisia suorempia, mutta siksipä heterotytötkin tulevat homoravintolaan bailaamaan välttyäkseen miesten lähentelyltä. Homotkin ovat — yllätys yllätys — erilaisia. Joining a Gang and Dropping the Soap https: Ei ole tainnut aloittaja vielä itse käydä armeijaa, kun moisia pelkoja on. Tuollainen tilanne lienee kuitenkin aika harvinainen. Annat pakit, mutta kohteliaasti, vai mitä rumamaija? Sitten poistuit poikaystäväsi kanssa syömään hattaraa ja leikkimään hyppynarulla.

Sitä varten armeijassa jokaisella miehellä on henkilökohtainen ase. Jos homo käy päälle muna pystyssä, niin pystyy puolustautumaan. Jos ase on telineessä kiinni, homon voi nujertaa käyttäen armeijassa opetettuja lähitaistelutekniikoita, eli kenttälapiolla kertaa homoa ylä päähän, eiköhän sen ståndis siitä laske.

Sitä paitsi, eivät homot edes mene armeijaan vaan sinne hinuripalvelukseen pyllyjä pyyhkimään. Tältäkin palstalta löytyy tunnettu esimerkki miehestä, joka ei mennyt armeijaan, ja miten kävi: Menkää pojat kuulkaa sinne armeijaan, älkääkä pelätkö mitään homoja.

Jos olisin tappanut kaikki päälleni käyneet miehet, en olisi kauheasti vapaalla jalalla elämässäni ollut. Mutta sitähän se homofobia kai on: Annat kiltisti peppua ja uhraudut suvaitsevuuden alttarilla, niinku suomen naisetkin. Kumpaa sinua pelottaa enemmän,.. Se että joku lähentelee vai että kysyvät sinun seksl. Ei aloittaja tarkoittanut kysymystä omasta seksuaalisuudesta vaan sitä, että pääsevätkö homot armeijaan. Yhtä hyvin pärjäsin kuin muutkin.

Taisit vain tykätä miespuolisten lähentelyistä. Kyllä mulla munat on, ainakin viimeksi kun kävin kusella. Nyt lukijat verestävät armeijamuistojaan. Ennen armeijaa olin melko hiljainen ja tunnollinen tavallinen tyttö pitkässä seurustelusuhteessa. Kaikki alkoi jo p-kaudella, kun olosuhteet ajoivat intiimiin tilanteeseen erään alikersantin kanssa. Koska seurustelin, tämä musersi minut, sillä en kuvitellut pettäväni armeijassa.

Hiljalleen ajauduin eri miesten kanssa useammin seksiin mitä oudoimmissa paikoissa, joskus ehkä hieman vastoin tahtoanikin. Eräs skappari joka pystyi vaikuttamaan asemaani, kutsui huoneeseensa juttelemaan mitä tavoitteita minulla oli. Ei mennyt kauaa kun hän vain katseella kysyen tarttui minuun ja harrastimme seksiä hänen huoneessaan. Tilanne oli outo, sillä hän oli naimisissa ja paljon minua vanhempi.

Aloin saada outoja katseita kasarmilla. Tämä oli muutamille muillekin tytöille kasarmin arkea. Nyt siviilissä koen häpeää, enkä enää voi ajatella seurustelevani. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä.

Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta.

Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen.

Ja koskaan näistä ei puhuttu. Alikersantti-A Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta". Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. ST Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin. Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella.

Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen. Mica Kerran yllätin kaverin intin linja-autosta maanpuolustuskurssilaisen kanssa Mortti Koin armeijassa seksuaalisen heräämiseni. Samassa tuvassa oli useampiakin hyvännäköisiä kundeja, ja välillä harrastettiin seksiäkin. Allerkirjoitan täysin, että auktoriteetti kiinnostaa ja kiihottaa, vietin useita kuumia öitä erään luutnantin kanssa, joka oli vieläpä naimisissa.

Olin vierailupäivänä armeijassa käymässä veljeni luona. Katselin kaikkia ympärilläni olevia komeita armeija poikia flirttaillen samalla heidän kanssaan. Oli mukavaa saada niin monelta mieheltä niin ihania katseita. Ajattelin että mitä kaikkea kivaa voisikaan tehdä noitten komistuksien kanssa. Noh, olihan siellä sitten yksi komistus yli muiden. Ali-kersantti Koski oli kyllä niin kuumaa katsottavaa. Olisi tehnyt mieli hyökätä heti hänen kimppuunsa kun näin hänet.

Olihan meillä sitten myös pientä silmäpeliä siinä samalla kun hän esitteli tupia. En tiedä mitään niin muuta seksikästä kuin lihaksikas armeija pukuinen mies.

Kuumat väreet kävivät läpi koko vartaloni kun katselin tuota ihanaa miestä. Nuo ihanat käsilihakset, tuo ihanan tiukka takapuoli.. Voi, mitä kaikkea ihanaa voisinkaan hänen kanssaan touhuta. Ollessamme kierroksella Koski hivuttautui vierelleni ja kysyi: Tunsin punan nousevani kasvoilleni, koska olin juuri ajatellut hänestä kaikkea tuhmaa. Öh, siis tämä rakennus.. Sanoin sitten lopulta nolona. Koski loi minuun veikeän katseen ja osasin siitä jo päätellä että hänkin halusi minua.

Kierroksen lopussa hän yhtä äkkiä veti minut johonkin pieneen ja ahtaaseen siivous komeroon. Muut eivät onneksi tajunneet, että katosimme koska olimme jo jonkin aikaa kävelleet joukon perässä jutellen kahdestaan niitä näitä. Suakin oli tuossa niin kiva katsella kun ei oo pitkään aikaan naista nähnyt. Varsinkaan noin kaunista yksilöä. Hän sanoi samalla ku hivutti kätensä takapuolelleni ja puristi kovaa.

Sain sitten hänelle sanottua sentään jotain.. Samalla hän liikutti käsiään pitkin vartaloani ja antoi harvinaisen kiihottavan suudelma. Tunsin jo kuinka alapäässäni alkoi kihelmöidä. Koski vaikeroi kun aloin hipelöidä hänen etumustaan joka alkoi jo jöpöttää harvinaisen kovana.

Koski alkoi hitaasti riisua paitaani pois ja samalla hän suukotteli rintojani. Siinä samassa olivat rintaliivitkin lähteneet ja hän ottikin heti käsittelyynsä minun kovana nöpöttävät nännini.

Mumisin samalla kun hän nuoli kiusoitellen nännejäni. Aloin riisua sitten hänen paitaansa ja näin hänen mahtavat vatsalihaksensa. Aah, kuinka niin rakastan sitä ku miehillä on hyvät vatsalihakset.

Aloin samalla raottaa hänen housujaan ja sain esille kovana jo täysin kovana seisovan kalun. Otin sen varovasti huulieni väliin ja imin sitä niin kovaa että hän ei voinut muuta kuin vaikeroida vain. Imin ja nuolin hänen kaluaan kaikin tavoin saaden hänet aivan kiimaan. Sitten hän nosti minut johonkin pöydälle ja alkoi riisua housujani.

Täällpäs ollaankin jo ihan märkänä. Hitaasti hän hivutti sormensa pillulleni ja alkoi tehdä ihanaa pyörivää liikettä sormillansa minun klitoriksellani. Sitten hän painoi siihen huulensa ja nuoli ja imi minua maailman ihanimmalla tavalla. Olin niin kiimassa muutenkin että ei mennyt kauaakaan että sain maata järisyttävän orgasmin. Hän kysyi varovasti minulta kesken nuolemisen. Sitten hän käänsi minut selin pöytää vasten ja työnsi kovan kalunsa takaa päin sisääni.

Ensin hän työntyi muutaman kerran hitaasti sisääni saaden minut aivan sekaisin päästäni kiihkosta koska se tuntui niin helvetin hyvältä. Kohta me naimme siinä täyttä päätä kuin ei oltaisi ikinä ennen kumpikaan harrastanut seksiä. Ei kestänyt kauaakaan kun hän tuli sisälleni huohottaen -Aah, voi jestas että tuntui mahtavalta pitkästä aikaa.. Sitten hän käänsi minut vielä ympäri ja antoi ihana pitkän kieli suudelman.

Sitten hän pikaisesti puki, lähti ja jätti minut siihen ihmettelemään että mitäs kummaa äsken tapahtuikaan.. En pystynyt hetkeen liikkumaan mihinkään koska oli juuri saanut mitä mahtavinta kyrpää että oli vieläkin aivan lumoissani..

Pitääpäs tulla uudemman kerran vierailemaan tänne armeijaan Ennen tätä tarinaa olin flirttaillut jo pitkään ajatuksella miesten välisestä seksistä. Nainen on oli ollut minulle silti se himottavampi sukupuoli. Seksi oli ollut nautittavaa ja täysin heteroa. Useita vuosia sitten juoduin kuitenkin tunnustamaan itselleni ettivät asiat olleet näin yksinkertaisia.

Huomasin että kuvat erektoituneista kulleista saivat vatsanpohjan kutittamaan odottamattomalla tavalla. Kiinnostus eteni pitkään hitaasti, kaapin ovien takana.

Ensimmäinen vihje tuli jo armeijassa. Tuvassa pyörineestä pornolehdestä oli viety jo kaikki herkulliset kuvat mujista. Lehteen kuului kuitenkin oma gay-speciaali vihko, joka oli ajautunut hylkytavarana pinon alimmaiseksi. Eräänä huonosti valvottuna ginesviikonlopun yönä hiippailin vaivihkaa lukemistolle ja sulloin posket kuumottaen gay lehden hihaan. Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle.

Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä. Kaksi seilorikundia riisui toisiaan.

Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä. Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista. Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta. Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut.

Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina. Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista. Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi.

Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla. Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä. Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin.

Nautinnon jälkeen palasi häpeä. Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä.

Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon. Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm. Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain.

Se tuntui kuitenkin niin ihanan aidolle että aloin puuhastella sen kanssa oikein tosissaan. Lopulta sulkija oli täysin antautunut ja pystyin pumppaamaan sitä vasten jo aika kovaa. Kumisen kullin pää löysi sisältäni eturauhasen ja alkoi hieroa tätä miehen g-pistettä. Oma kullini alkoi jäykistyä värähdellen. En ollut runkannut sitä hetkeen, kun olin nauttinut vain hurmioittavasta tunteesta jonka laajeneva anus tuotti.

Nyt selvästi tunsin että lasti oli kuitenkin lähdössä. Vehje sisälläni hieroi juuri oikeasta paikasta eikä käden apua tarvittu. Tunne oli mahtava kun lopulta laukesin hallitsemattomasti pärskähdellen ja sulkija tekokullin ympärillä supistellen. Huokaisin, että jos tämä tuntuu näin ihanalle se ei voi olla väärin! Varsinainen tarina alkaa tästä. Vaihdoin bi-pornon osittain homo kamaan.

Bi-jutuissa naiset jäivät kuitenkin aina sivujuoneksi. Halusin mieluummin ihailla kuinka trimmatut äijät duunasivat toisiaan. Huokaisin keuhkot tyhjiksi ja tein peilin edessä ison päätöksen. Päätin että haluan kokeilla jotain toisen miehen kanssa. Löysin tarpeeseen treffipalvelu Iskurin-sivut ja jätin sinne haparoivan ilmoituksen. Rohkeuden löytyminen vei pidempään.

En tiennyt tarkkan mitä haen ja osa vastauksista oli vähintäänkin kamalia. Parin fiksumman nimimerkin kanssa etenimme jo aika pitkälle. Sisu meni kaulaa siinä vaiheessa kun olisi pitänyt ampaista johonkin levarin lepikkoon touhuamaan.

Asiat olivat edenneet liian nopeasti ja epämääräisesti. Halusin täydellisen luotettavan anonyymin parin tähän seikkailuun. Hänellä olisi tarpeeksi samanlaiset mieltymykset ja ekakerta myöskin kokematta. Ennenkaikkea tahdoin että kaikki tapahtuisi kiireettä nautiskellen. Haaveet olivat muuttumassa mehukkuudessaan jo sietämättömän piinaaviksi, kun keskellä pimeintä syksyä lopulla tärppäsi isosti.

Ilmoitukseeni vastasi kundi joka tuntui haluavan hyvin tarkkaan samoja asioita kuin minäkin. Tutustuimme toistemme historiaan ja mieltymyksiin. Myös hän oli jänistänyt aiemmista suunnitelmistaan. Nyt hänellä tuntui olevan tarvittavaa päättäväisyyttä ja se sai myös minut vakuuttuneeksi, että nyt tämä viedään loppuun asti.

Sovimme ettei hommaa pilattaisi turhalla hätäilyllä. Karsimme pois kaiken mistä jompi kumpi ei tykännyt. Kummallekin oli tärkeää myös kaapissa pysyminen ja asioiden kokeileminen täysin nimettömästi. Kaiken lisäksi kaverilla oli kutkuttavan hyvä mielikuvitus sen suhteen mitä voisimme tehdä. Anonymiteetin vuoksi pitäisimme myös naamioita emmekä puhuisi toisillemme mitään. Itse keksin lisätä vielä että kehittelisimme kuusi eri juttua, joita voisimme tehdä ja arpoisimme nopalla vasta tavatessamme mitä tapahtuu.

Tämä oli mielestäni tärkeää koska olimme molemmat btm henkisiä. Kumpikin olisi halunnut olla se joka saa ensimmäisenä kokeilla suihinottoa ja menettää peppuneitsyyden. Ilokseni kaveri innostui lisäyksestä oitis ja keksi nopeasti omat kolme kuumottavaa vaihtoehtoaan. Päädyimme varamaan hotellihuoneen kaupungin laidalta. Kumpikin oli onnistunut merkkaamaan itsensä "työmatkalle". Sopimuksen mukaisesti saavuin paikalle puolta tuntia ennen. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian.

Jännitys alkoi purkautua, kun suljin huoneen oven lopulta takanani. Jalat tuntuivat veteliltä ja perhoset lepattivat vatsassa. Päättäväisesti tein kuitenkin tarpeelliset valmistelut. Himmensin huoneen pelkälle epäsuoralle valolle. Riisuuduin ja kävin pesemässä karvattomaksi ajellun peppuni ja siistiksi trimmatun kullini. Laitoin jalkaan puhtaat ihonmyötäiset bokserit. Kruunasin komeuden silmät peittävällä naamiolla. Kädet täristen sain tehtyä solmun niskan taakse. Vilkaisin itseäni vessan peilistä.

Hätkähdin sillä näky oli todella eroottinen. Kireissä alkkareissa alkoi tuntua tuttua nytkähtelyä juuri sopivasti, sillä kuulin oven käyvän. Odotin pimeässä vessassa sydän pamppaillen että kaverini saisi omat valmistelunsa kuntoon.

Kuului vyönsoljen helähdys ja vaatteiden kahinaa. Erotin myös naamion sitomisen äänen. Kaksi kundia vain alkkareissa ja naamioissa katsoi toisiaan. Näin kokonaisuuden pukeutumispeilistä ja lisää verta pakkautui elimeen. Tuijotimme häpeilemättä toistemme kireinä pullottaviin nivusiin.

Ilmassa väreilivät tulevat tapahtumat. Oli aika heittää noppaa. Minä ojensin ja kaveri pyöräytti. Arpa pysähtyi näyttämään silmälukua neljä. Olin salaa toivonut juuri tätä vaihtoehtoa eniten. Kaveri alkoi toteuttaa nopan määräystä ja asettui polville eteeni. Hänen piti ottaa minulta suihin ja sen jälkeen hän panisi mua. Tiesin että hän oli kovasti odottanut maistiaisia munasta ja se näkyi hänen otteistaan.

Kaveri hyväili huulillaan ihoa alkkareiden kuminauhan päällä. Tunsin kuuman hengityksen erektoituvaa kaluani vasten. Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen.

Puolijäykkä penis oli lopulta hänen edessään ja mun alushousut lattialla. Olin alasti toisen miehen edessä vain naamio silmillä. Koko alavatsa sykki odotusta. Kyrvän päässä kimmalsi valtava tippa. Olin niin kiimassa että sitä valui. Värähdin kevyesti kun kundi laittoi käden mun toiselle pakaralle ja ohjasi huulensa kalulleni.

Ensin hän suuteli sen kärkeä ja levitti huulillaan mahlaani koko nuppiin. Käsi pepulla hipoi hellästi peppureikääni. Se tuntui uskomattoman herkistyneelle. Hitaasti huulet työnsivät esinahan taaemmas ja munanpää upposi kokonaan suuhun. Kieli alkoi tunnustella nupin muotoja ja pyöri hurmaavasti sen turpealla ja limaisella pinnalla.

Kaveri tarttui samalla penikseni varteen saaden aikaan täydellisenä sykkivän erektion. Huokaisin sisäisesti "Mä en oo enää hetero.

... Homo homoseksuaaliseen seuraa spermat peppuun

Eikö sananlaslussakin sanota että sairautta ei saa ruokkia! Niin kauan kun sinunlaisiasi idootteja on olemassa, "homovouhotusta" ei ole tarpeeksi. Elä ja anna toisten elää. Funtsin kanssa, etta toi olisi aivan loistava paikka taysin heteroille miehille. Siis jos saisi tuon gay-lookin pois, niin tuo olisi todella mahtava tapa aloittaa normaali kapakkailta tai toipua sunnuntaina Mua ihmetyttää miksi homoja tuntuu olevan niin perkeleesti nykyisin?

Siis täällä Lontoossa lähes puolet jätkistä on jo homoja ja lisää tuntuu ilmestyvän kuin sienia sateella. Luonnon tapa ilmoittaa, että nyt alkaa ihmisiä olemaan liikaa ja normaali paneskelu tulee loppumaan? Duunataa siis vaan joukolla hanuriin, joka nyt on kai alunperin tarkoitettu jotain ihan muuta toimintaa varten.

Sit jengi on vielä "se on ihan normaalia, antakaa ihmisten elää.. Eihän se nyt millään tavalla ole normaalia jos terve mies panee toista toista miestä suoleen. Siinä mielessä homous ei ole normaalia. Se ei silti ole "epänormaalia" kuten sana "luonnonvastainen" antaisi ymmärtää, sillä luonnossa urokset kyllä tykkäävät toisistaan, biseksuaaleja on ainakin eläinkunnassa vaikka millä mitoin. Homot eivät lienee ole lisääntyneet nykyaikana, mutta kaappihomojen määrä on todennäköisesti huomattavasti pienentynyt.

Hyvä kaikille, onnettomien kulissiheteroparisuhteiden määrä pienenee samassa suhteessa. Ihan kuin heterot eivät "panisi toisiaan suoleen".

Se mitään sen erikoisempaa ole kun suuhun tai mihin muuhun tahansa ruumiinaukkoon naiminen! Kauankohan kestää että saadaan samanlaista palvelua heteroille Suomessa? Tässä alkaa miettimään että jos olisikin homo, niin elämä voisi olla joltain osin mielekkäämpää kun löytyy tälläsiä palveluja! Pääsis vaan nyt tämä heteroseksikin Suomessa kaapista ulos..

ON muuten jännä juttu, kuinka voimakas anaalifiksaatio joillakin heteromiehillä on. Jos Lontoossa tuntuu olevan liikaa hinttejä nimimerkille Tuskaaa, niin kannattaa harkita muuttoa. Suosittelisin esimerkiksi jotain umpikatolilaista pikkukylää Baijerista. Tai umpiluterilaista pikkukylää Savosta, kuinka vaan. Se kun tahtoo noissa suuremmissa asutuskeskuksissa olla sillä lailla, ettei seuraansa voi joka hetki valita eikä aina näy sitä mitä haluaisi katsoa.

Mua vituttaa myös homovouhotus. On aivan sama mitä porukka makkareissaan touhuaa, kunhan eivät käytä ketään vasten tahtoa hyväkseen. Mutta se, että yhtäkkiä kaikki homot ovat muka trendikkäämpiä, tyylikkäämpiä ja jotenkin hauskempia, kuin tavalliset heterot, on jo seksismiä ja äärimmäisen rasittavaa.

Missä ovat telkusta ne tavishomot, jotka kaivaa nenäänsä ja lähtee krapuloissaan verkkarit jalassa hakemaan Siwasta korjaussettiä maha löysästi roikkuen?

Yksipuolinen mielikuva homoista antaa varmaan aika vitunmoiset paineet tavallisille, tyylitaidottomille tavishomppeleille, eikä ainakaan helpota kaapista ulostuloa. Onhan noita saunoja heteroillekin vaikka kuinka. Semmoista avointa "pankaa vaan menemään" meininkiä niissä ei ole, ellei sitten mene johonkin yksityissaunaan omalla porukalla. Avoin sekstailu klubeilla heteroiden välillä olisi aika ongelmallista, koska kaikki feministit olisivat heti kitisemässä naisten alistamisesta ja prostituutiosta, tai jotain.

Mä en todellakaan jaksa ymmärtää tätä jo monen mainitsemaa "homovouhotusta". Mulla ei ole mitään homoja vastaan, oon ollut homoseksuaalien kanssa tekemisissä 4-vuotiaasta lähtien ja ainoa hetki kun olen homoseksuaalia inhonnut oli kun 15 vuotiaana joku nelikymppinen mies kävi käsiksi laivalla siinä mielessä. Jos homot todellakin on aivan normaaleja ihmisiä niin minkä takia sitten tehdään tv-sarjoja jotka ratsastavat pelkästään sillä että niissä on mukana homoja?

Media leimaa tällä hetkellä kaikki homot trendien perässä juokseviksi ulkonäkökeskeisiksi pelleiksi. Sitäkö enemmistö homoista haluaa?

On se vaan jotenki niin irstasta miettiä edes kerran mitä on kun mies panee toista miestä perseeseen Se että homoista tehdään trendin edelläkävijöitä on ok, he ovat trendikkäitä! Trendit ei minua liikuta, lähinnä ne huvittaa Sitä lähinnä jutussa ihmettelin että miksi saunojille jaetaan kondomeja. Itse olen saunassa tottunut heittämään vettä kiukaalle mutta homosaunassa heitelläänkin ilmeisesti sitten jotakin muuta. Mua sitten taas ärsyttää homoseksuaalina se, että heteroita ärsyttää se että homoja on nykyään "joka sarjassa" Yllätys yllätys homoseksuaaleja on väestöstä n.

Miksi heitä ei sitten näytettäisi telkkarissa Ja todellakaan kaikissa sarjoissa ei ratsasteta homoudella blabla, vaan vain ehkä yhdessä telkkariohjelmassa kymmenestä on homoja.. Se ei voi olla liikaa! Jos on niin kääntää kanavaa ja katsoo ostosteeveetä tai rohkeita. Sekin ärsyttää että ajatellaan että nämä homosarjat on tämän päivän trendeja vain.

Ehei, olen varma että ne ovat tulleet jäädäkseen! Se, että homosarjoja ei ole tullut aiemmin, esim luvun alussa, johtuu siitä, että vasta vuonna homo - ja lesbosuhteita yms. Siis kun vihdoin ja viimein vuonna kehotuskielto kumottiin niin sen jälkeen sarjoja yms. Ja ärsyttävää on toikin, ei mulla oo homoja mitään vastaan mutta Vasta vuonna homoseksuaalisista teoista tuli sallittuja ja vasta vuonna se poistui tautiluikituksesta. Homoseksuaalisten oikeudet ovat kuitenkin yhä valtavassa murroksessa!

Olemme osa tätä yhteiskuntaa, halusitte tai ette.. Homojen ja lesbojen elämä ei siis todellakaan ole ainaista biletystä ja saunomista, vaan myös työtä,arkea,lapsia,koulua,huolia,ilonaiheita ja ystäviä ja yksinäisyyttä niinkuin muillakin suomalaisilla!!!

On se kiva huomata että joku on joskus oikeasti nähnyt homoseksuaalin ja jopa jutellutkin tämän kanssa. Minua ärsyttää aivan suunnattomasti se kuinka joka tv-sarjassa ja elokuvassa homot esitetään vastaamaan ihmisten tekemiä yleistyksiä ja ennakkokäsityksiä. Aivan kuin homoilla olisi jokin yhteinen sairaus pikkurillissään tai kävelytyylissään. Mutta antaako oikeaa kuvaa homoista esim. Mielenkiintoinen artikkeli, joka luo kuvaa tyypillisestä homosta aikaansa seuraavana, muodikkaana, urheilullisena ja überseksuaalisena.

Tosiasia on kuitenkin karumpi. Lähimpiin ystäviini kuuluu kaksi "umpihomoa", jotka eivät heitä gay-läppää tai käyttäydy ylinaisellisesti.

Kumpaakaan en alkuun edes tajunnut homoksi. OK, täytyy myöntää, ett tunnen myös muutaman miekkosen, jotka omalta osaltaan luovat edellämainitsemaani mielikuvaa homoudesta. Pointti kuitenkin on, että homoja on kaikenlaisia toisin kuin media antaa ymmärtää Minä ainakin uskon kaiken mitä näen ja kuulen, varsinkin televisiosta tai muista medioista.

Tehdään selväks yks aska. Heterot ei ikinä pane toisiaan suoleen.. Se naiminen johtuu pelkästä rakkaudesta. Rakkaus ei ole toisen satittamista panemalla Suoneen.

Jos puhutaan sellasist perus maalais junteist nii mä luulen et en. Siis tarkotan et jotain uskon jotain en. Minä peräänkuulutan niitten ihan tavallisten homo ja lesboparien perään jotka juovat kaljaa, pukeutuvat siihen mihin aamulla käteen sattuu ja käyvät ihan 'tavallisissa' töissä tai kouluissa.

Ihan samanlaista meininkiä kuin Tom Hanksin Philadelphia leffassa. No olipahan taas syvääluotaava katsaus gay-maailmaan. Eipä sillä, osa todellisuuttahan tuo sauna-, ja kylpylämeininki on, mutta silti alkaa nyppiä pahemman kerran tämä lievästi yksipuolinen kuva siitä miten homot käyttäytyvät.

Onnekseni omaan ystäväpiiriin kuuluu homoja, jotka eivät edusta tätä stereotyyppistä ja pinnallista, 'nusaisen-pimeässä-kopissa-anonyymisti-ketä-sattuu' -maailmankuvaa. Sitä vaan alkaa tosissaan miettiä miten vaikeaksi monet ihan tavallisen tallustajan oloiset homot tuntee edes identifioitua siihen kaakattavaan ja joka paikassa omaa yltiöpinnallista maailmankuvaansa esilletuovaan kanalaumaan, joka jumalattomasta äänekkyydestään huolimatta on vain onneksi se jäävuoren huippu kaikesta homoväestä, mutta jollaiseksi media kovin mielellään leimaa kaikki homot.

Ja eipähän tällaiset jutut ainakaan kyllä lievennä niitä ennakkoluuloja. Ottamatta kantaa homouteen sinänsä niin täytyy kyllä todeta että juttu homosaunoista oli sekä äärettömän tylsä että yksipuolinen ja jopa lapsellinen ja etten koskaan ole ollut walter de campiin näin pettynyt.

Totisesti aika epätoivoinen teksti. Eikö City-lehden toimitus muka tunne ainuttakaan älykästä homoa joka voisi kirjoittaa mielenkiintoisesti gay-kulttuurista. Toisaalta edelläolevasta keskustelusta saa myöskin selvän kuvan siitä miten lastenkengissä koko keksustelu homokulttuuriin hyvistä ja huonoista puolista meillä on. Valitettavasti sekä homo että heteropuolella. Ja Pertti-perushomo turo takissa sitten joka ei koskaan menisi sitten tuollaiseen alhaiseen Sodomaan Ei Pertti Ritvalle kaikkea kerro.

Mielestäni juttu oli hauskasti kerrottu, suorastaan viihdyttävä. En edes tiennyt tuommoisen olevan olemassa. Pieni kurkistus toiseen maailmaan: Kerropa nyt kun olet homo, onko niin että "yhdyntään" ryhdyttäessä toinen ottaa ensin risiiniöljyä? Tulee liukkaammaksi kun on ripuli eikä tarvita voiteita.

No niin, tämä risiiniöljy-jutun kirjoittaja todisti taas kerran kuinka vitun urpoja ja suvaitsemattomia, stereotyyppisesti ajattelevia kusipäitä heteroissa onkaan.. Meillä Suomessa ei olla viellä totuttu vähemmistöjen oloihin.

Eletään muka jossain sivistys valtiossa. Sivistykseen kuuluu moniarvoisuus jossa ihmisiä on eri kulttuureista. Kaikilla on vapaus sanoa mielipiteensä lain mukaan, onnekssi. Itse olen ollut lastenkodissa 13v josta heitettiin kadulle katulapseksi yhdeksi vuodeksi. Onneksi oli äidin veli joka alkoi hoitaa ja kouluttaa ja vieläpä elättää.

Sosiaalivirannomaiset painosti koko ajan, että poika koulukotiin oppimaan varkaaksi ja lopuksi olisivat saanneet minut vankilaan. Olen elännyt heteroelämää 25 vuotta tehnyt velvollisuuteni yhteiskunnalle 3-lasta jotka olen kouluttanut maailmalle. Tuli avioero jäin ilman kotia kunnes ystävällinen "HOMO" sanoi tule asumaan hänen luokseen siksi aikaa kunnes saat asunnon päällesi.

Tässä opin tuntemaan homomaailman, siellä harvoin tapellaan niinkuin heteromaailmassa minun mielestä siellä ei ahdistella ketään homouteen jokainen tekee oman valintansa. Olen ollut monta kertaa heterobaarissa missä kielen käyttö on todella törkeätä.

Ihmiset etsii itselleen elämän kumppania ja pettyvät, alkavat tapella, uhoamaan, huutamaan kovaäänisesti, kehumaan linnanreissujaan ja jopa särkemään paikkoja. Tämmöistä en ole misssään homoravintolassa tavannut, kaikki ovat ystävällisiä toisilleen eikä kukaan tyrkytä itseään väkisin. Olen myös käynnyt Lesbo juhlissa mistä ei voi sanoa ihan samaa. Käsitykseni mukaan lesbot ovat erittäin akressiivisia ilmeisesti luonteenpiirteinen mustasukkaisuus.

Kyllä sieltäkin löytyy homoille hyviä ystäviä. Jarille ja Sepolle suur kiitos että ovat uskaltaneet avata saunan vähemmistökultuurille. Olisihan Helsinki ihmeellinen suurkaupunki jos ei löytyisi yhtään gay saunaa kun niitä on Eurooppalaisissa suurkaupungessa kymmenittäin, jopa Homoille omat hotellit ja uimarannat.

Onhan heteroille omat saunat joita yhteiskunta pitää pystyssä. Saakohan Jari yhteiskunnalta yhtään tukea???? Tämä on jostain SETAn roskatilastoa. SETA, sen paremmin kuin Tilastokeskuskaan ei julkaise homoseksuaalien lukumäärää tai osuutta kansasta. Ehkä totuutta pelätään liikaa? Vaan, koska kansalaisten luokittelu esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen tai etnisen taustan perusteella on laitonta.

Tästä syystä kaikki luvut mitä näkee keskusteluissa, ovat spekulaatiota. No kyllä on taas saatu kauhea haloo yhdestä homojen saunaa käsittelevästä artikkelista. Mun mielestä asia nyt on vain niin että suomalaiset, varmasti niin heterot kuin homot, vaan ovat vielä hieman ahdasmielistä kansaa.

Varmasti tässäkin on nyt vaan käynyt niin että pikkuhiljaa homoudesta on alettu puhumaan hieman vapaammin ja koska uusi asia on hieman pelottavaa niin sitä tottakai pitää aluksi kommentoida luonnottomaksi ja muutenkin kielteisesti. Muistatteko kun vielä joitain vuosia sitten oli aivan ihmeellistä olla 30 vuotias, nainen ja sinkku vapaasta tahdosta!!

Eli odottakaa kymmenen vuotta niin saatatte jopa istua naapurin lesbopariskunnan luona kahvilla sunnuntaina. Homot ja lesbot on osa yhteiskuntaa siinä missä heterotkin. Tämän asian luulisi jo olevan aika selvä kaikille nykyaikaisessa yhteiskunnassa eläville. Toki laki takaa jokaiselle mielipiteenvapauden, joten kaikkien ei tarvitsi olla samaa mieltä asiasta. Ja koska he ovat osa yhteiskuntaa, minkä takia niitä pitää nostaa koko ajan jalustalle tekemällä artikkeleita ym. Kyseinen vouhotus alkaa rassaamaan ihan vaan sen takia, että kyseistä asiaa hangataan koko ajan naamaan.

Ihan samalla tavalla, kuin jos vaikka jääkiekkoa tulisi tuutintäydeltä ja tehtäisiin sarjoja, joissa lätkäjätkät selittää elämäntavastaan ja stailaa ei lätkänpelaajia näköisikseen ym. Tottakai kanavaa voi vaihtaa ja artikkelit voi jättää lukematta, mutta jos asia on ns. Tosin olisi sitä voinut jotenkin muuten piristää. Aika yksipuoliseksi jäi juttu Jaetaanko jossain heterosaunoissa kondomit ja liukuvoiteet messiin ku sää meet "saunomaan"?

Miks pitää homoille olla erikseen omat hotellit ja uimarannat? Vai kuinka monta heteromiestä tunnette, joka ei olisi valmis pikaiseen ja anonyymiin seksiin missä ja milloin vaan. Ja herranen aika, jos sitten vielä molemmat seksiä vonkaavat osapuolet ovat miehiä niin tietäähän sen, mitä siitä seuraa.

Jos meidät miehet olisi tarkoitettu seksuaaliseen kanssakäymiseen keskenämme, erittyisi kehostamme liukuvoidetta. Taas pitäisi kaikki iloiset h-pojat laittaa samaan laivaan ja lähettää Pattayalle. Kirjoittaja Todellakin ei ole ikinä kuullut ns. Jos tämä tavara ei ole liukkariksi tarkoitettua niin miksi sitä sitten tulee? Todellakin - sut sinne Pattayalle vois lähettää, ja ei muuta kun tsunami kehiin. Pattayalle ja siellä oleville ei tsunamin takia käynyt kuinkaan sillä alue sijaitsee toisella puolella Thaimaata.

Näin ollen parempi lähetysosoite lienee esim. Phuket tai Khao Lakille. Joo, ihan hyvä että vähemmistökulttuureja käsitellään ja otetaan esille, ehkä avaa edes hitusen myös näiden ns. Miksi aina kun esim. Eivät mun tuntemani homot, sen enempää lesbot tai bi-seksuaalitkaan, oo yhtään sen ihmeellisempiä ihmisiä kuin heterotkaan. Tän päivän telkkerisarjat ja artikkelit, jotka varmaankin on tarkoitettu ihan hyvällä, kenties jopa jotenkin suvaitsevaisuutta lisäämään, lisää vaan mielikuvaa vähemmistöryhmistä jotenkin tosi erillaisina ja outoina: Eihän se noin mene, ihan tavallisista ihmisistä on kyse.

Jos joku tosiaan elää niin keskellä ei mitään ja kaukana sivistyksestä joko fyysisesti että henkisesti että homot tuntuvat jotenkin kauheen eksoottiselta ja oudolta niin vika ei oo ku ihmisessä itsessään, ei suinkaan homoseksuaaleissa. Tekeekö City siis artikkelin myös heterosaunasta?? Jos syynä tekemättömyyteen on se, että heterot valtaväestönä on suurin osa käyny siellä jo, niin Eiiii. Mä en oo eläissäni käyny miesten yleisessä saunassa! Miesten kanssa on saunottu joo, mut esim.

Ja joo, sille joka just aikoo kysyä et kiinnostaaks se sit ni ei,mut ei kyllä sen enempää kiinnosta sauna jonka kävijät kuuluvat muuhun seksuaaliryhmään kuin heterot. Sauna ku sauna, miehiä tai naisia, seksuaalinen suuntautumienen mikä hyvänsä, aina yhtä kiinnostavaa tai typerää.

Eli ei nyt ruveta pitämään homoja tai ketään muutakaan minään jännänä nähtävyytenä. Kyseessä ihmiset, ei eksoottiset eläimet! B-rapun politiikkaa Kuinka moni tämän palstan homofobeista äijistä EI ole katsellut pornoleffoja, joissa naista naidaan muun muassa anaaliin? On se kumma, kun äijäringissä naisten peppupano on tosimachon touhua mutta pojat keskenään kuvottavaa.

Miehen ja naisen peräsuoli ei fysiologisesti poikkea mitenkään, mutta naistahan "kuuluu" saada panna mihin aukkoon vain. Muistakaahan siis tuomita miesporukassa myös heteroiden anaaliseksi luonnottomaksi täysin yhtä innolla - ei se naisenkaan takamus mitään liukkaria eritä. Kateellisten paneskelua Homofobi heteromies on kateellinen. Naisista kun pienempi vähemmistö on valmis reippaaseen anonyymiseksiin kuin miehistä.

Homo voi siis hiukan paremmalla säkällä löytää iloittelukumppanin ilman sitoumuksia kunhan ensin löytää ne muut homot. Täällä kaipailtiin vastaavaa paikkaa hetskumiehille, mutta mistähän ne naiset löytyisivät? Joku kehtasi vielä valittaa, että feministithän moista paikkaa vastustaisivat. Tuskin vastustaisivat, paitsi jos naiset hankitaan paikalle maksamalla.

Ja silloin on vapaaehtoisuus lapsiaan elättävällä venäläisnaisella vähän eri juttu. Homoilu on miesten hommaa Hoofobi heteroäijä veivaa edestakaisin mielensä "kauhukuvaa" anaaliseksiä harrastavista miehistä. Mutta eipä ole pakko kuvitella, ja homoseksiin ei myöskään vastentahtoisesti törmää.

Toisin on naisella, joka jokainen päivä törmää häntä esineellistävään materiaaliin. Ja mitä kertoo miehestä hänen käsityksensä siitä, että jokainen homo näkee hänet vain peräreikänä Mutta heteroseksin ajatteleminenhan naisen nähdessään on normaalia ja tervettä toimintaa. Tai ettei vain oma viisari värähtäisi ajatellessa inhottavaa homoseksiä. Jepjep, punttisalilla muita miehiä vilkuileva homofobi ei suinkaan olisi lajissaan ensimmäinen.

Naisena kavahdan homofobista miestä, koska jos mies ei kykene näkemään toista miestä tämän seksuaalisuuden yli, miksi hän kykenisi suhtautumaan naiseenkaan muuten kuin naisena. Homous on muuten evoluutiolle edullista - kaikki urokset eivät kuluta voimiaan naaraista tappelemiseen vaan satsaavat lauman yhteiskunnan hyvinvointiin.

Heterouroksen kannattaisi astua kaikki naaraat ja tapaa muut urokset ja näiden jälkeläiset, homouroksen kannattaa hoitaa sisarustensa poikasia - menevät ne omat geenit eteenpäin niinkin.

Niinpä homojen määrä ei juuri kasva tai vähene, piirre menee eteenpäin naisten kautta ja on itse asiassa kytkeytynyt naisten taipumukseen saada paljon lapsia, mikä myös kertoo sen edullisuudesta.

Homous siis periytyy myös hetero äidiltä pojalle. Median tekemät homot ovat eri juttu - niihin kannattaa suhtauta samalla vakavuudella kuin muubunkin. Mediahomot edustavat yhtä paljon kaikkia homoja kuin Sinkkuelämien tytöt kaikkia naisia. Ja City-lehti on viihdettä - rakkaat ryppyotsat! Ei ne kaikki pojat harrasta takapuoliseksiä! Ja sit ne heteromiehetkin haluaa suihinottoa niin miks se ois kielletty pojilta!

Tuntuu varmaan ihan samalta! Kävin viikonloppuna testaamassa oliko homosauna Vogue, artikkelin hehkutuksen arvoinen. Koko paikkahan oli todellakin psykedeelinen. Koska olen nuori poika sain kyllä huomiota osakseni Hetken istuttuani höyrysaunassa alkoi vieressä istuva mies puristella reittäni ja ajattelin, että antaa nyt sitten asioiden mennä omalla painollaan.

Seuraavaksi hän käänsi minut tiukalla otteella etukenoon ja samalla kun otti penikseni suuhunsa työnsi kaksi sormea sisälleni. Toisella puolellani istunut iso kokoinen mies työnsi suuhuni suurimman koskaan näkemäni elimen. Sain melko äkkiä ja poistuin ripeästi koko paikasta. Tunnen olevani lutka ja pidän siitä tunteesta. Taidan vierailla siellä toistekin. Muutamasta homofoobikosta oon saanu puristettua esiin totuuden, että heidän pelkonsa takana on seksikokemus miesten kesken joskus nuoruudessa.

Päättelin itse tuon teorian ja nyt olen saanut todistusaineistoa empiriasta. Osaa kiehtoisi uudet kokemukset miesten kanssa, mutta kulissit täytyy pitää kunnossa. Jokainen kaappihomo saa heittää elämänsä niin hukkaan kun haluaa, ei kiinnosta pätkääkään, mutta jos se saa tuomitsemaan homot niin jo liikutaan aika alhaisuudessa.

Taidanpa lähteä taas saunomaan ja katsomaan mitä tällä kertaa tielle eksyy: Onnellinen homo, jota et erota katukuvasta. Kiihotuin hieman ajatuksesta, luettuani tästä saunasta. Minulla on nuoruus vuosiltani muutama gay kokemus lentoaseman yleisö wc: Kiitos vaan niille anteliaille herroille.

Pitempi aika vierähti ennen kuin surffatessani huomasin täällä Voguen artikkelin.. Kävin myös tutustumassa paikkaan.. Tunsin itseni hyvin hermostuneeksi mennessäni sisään.

Käteni täsrisivät maksaessani pyydetyn sisään pääsy maksun.. Tunsin helpotuksen värinän kauttaaltaan kehossani, saatuani riisustua vaatteeni.. Jäin nojaamaan seunää vasten ja keräämään itse luottamusta, mitä seuraavaksi tapahtuisikaan.

Siirryin suihkuun, hämärä tunnelmä rentoutti hieman. Onneksi suihkussa ei ollut muita, saunasta kuului kevyttä keskustelua. Saunassa oli kolme noin vuotiasta miestä kevyessä löylyssä.

Huomasin kuinka he mittailivat minua ympäri vartaloani, tunsin taas itseni hermostuneeksi ja he varmasti huomasivat sen.

Saunassa vallitsi hikinen hiljaisuus istuuduttuani lauteille, aivan kuin olisin keskeyttänyt tulollani jotain tärkeätä. Istuimme hiljaa lauteilla, kunnes huomasin toisen tummista miehistä alkaneen runkata itseään puristelevilla hitailla liikkeillä. Seurasin tilannetta silmäkulmastani, tilanne tuntui jotenkin oudolta. Olinhan aiemmmin käynyt vain uimahallien saunoissa.

Miehen penis alkoi paisua, kuin veltto tykki saavuttaen muhkean kokonsa. Tunsin kuinka sylki lisääntyi suussani, katsellessa miehen upeata kullia. Myös kaksi muuta saunoja ryhtyivät lämmittelemään itseää vilkuillen välillä minua.

Tilanne alkoi tuntua ahdistavalta, mutta samalla hyvin kiihottavalta. Nojauduin taakse päin aivan kuin olisin luovuttanut tappion kärsineenä, olinhan nuorin saunojista. Odotin että joku heistä olisi sanonut jotain, laukaissut painostavan hiljaisuuden.

Vieressäni oleva vaalea mies polvistui tummemman siilitukan eteen salalla vallottaen muhkean kalun omille käsilleen. Eniten on ihan tavallisia miehiä. Tietenkin kannattaa myös ottaa huomioon, että vasta kaapista tulleilla teinipojilla homous saattaa ylikorostua ja halutaan kertoa siitä koko maailmalle. Vähän samoin kuin teinit yleensäkin vetävät kaikki mielenkiinnon kohteensa överiksi: Pyrin välttämään naisellisia maneereja, mutta en missään nimessä ole mikään miehekäs mies.

Eipä minua nyt saman tien tunnisteta homoksi, mutta kyllä moni sen toki arvaa aika lyhyen tutustumisen jälkeen, mikäli gaydar nyt on edes vähän kunnossa. En esimerkiksi pukeudu mitenkään erityisen "homosti". Useammin ihmiset luulevat, että soitan jossain bändissä tai wannabe-soitan ja että olen Olen lukenut täältä demistä että oot harrastanu seksiä varattujen, naisten kanssa seurustelevien miesten kanssa. Onko ne miehet ollut sellaisia, ettei niistä heti arvaisi?

Tiiäthän, sellasia karjuja jotka heittää ivallista homoläppää ja joita todella hankala kuvitella miehen kanssa touhuamassa. Onkohan ne piilohomoja, biseksuaaleja vai onko takana puhdasta kokeilun halua?

Oon jotenkin hämmentynyt tästä, kun mun biseksuaalikaveri miespuolinen myöskin on harrastanut seksiä useiden miespuolisten kanssa, joilla osalla lapsia ja perhetäkin. Olisin jotenkin arvellut että tollasta piilohomoutta esiintyy tosi marginaalisesti. Kyllä sitä monesti on yllättynyt jonkun henkilön kiinnostuksesta miehiin, eräskin on sellainen pitkän parran ja letin sekä harrikan omistava hevimies.

Homoja tosiaan on ihan kaikenlaisia samoin kuin bi-seksuaaleja. Ei kenenkään toisen seksuaalisuus pitäisi olla ongelma, ellei sitten ole erityisen uskonnollinen tai pode inhoa itseään kohtaan. Onhan homojen vastaisia saarnaajiakin jäänyt kiinni homoseksistä. Kehtaisitko Helsingin kaduilla päivänvalossa suudella miestä tai kävellä käsikädessä, vai miettisitkö muiden ihmisten tai mahdollisten työkavereiden tmv.

Kehtaisin toki, enkä pelkäisi kavereiden tai tuttujen reaktioita. En kuitenkaan tee niin, koska en yleensäkään välitä julkisista rakkauden osoituksista tai käsikädessä kävelystä, enkä myöskään halua provosoida ympäristöä homoudellani. Olen tietysti monesti kännissä suudellut miestä ihan ihmisten ilmoilla. Ei siinä mitään ongelmaa ole. Haluaisitko koskaan perhettä tai siis lapsia?

En kuitenkaan usko sellaista koskaan saavani, eikä se minulle tietenkään ole mikään välttämättömyys. Tulen hyvin toimeen lasten kanssa ja pidän lapsista.

Uskoisin myös olevani aika ihanteellinen kasvattaja jollekin penskalle. Kahden miehen välinen lasten saanti on kuitenkin aika haasteellinen juttu, enkä esimerkiksi pidä ajatuksesta sijaissynnyttäjästä. Mielestäni toiminta on eettisesti hyvin kyseenalaista. Ehkäpä yhteinen lapsi lesbo-parin tai ikisinkkukaverin kanssa? Ymmärrän kyllä ihmisiä, jotka vastustavat homojen adoptio-oikeutta. Vaikea sen kaiken mediaryöpytyksen ja näkyvän homokulttuurin alta nähdä niitä ihan tavallisia, hyväntahtoisia ihmisiä.

Olen siis harrastanut seksiä naisten kanssa ja jopa seurustellut. Määrittelen kuitenkin itseni homoksi, koska olen kiinnostunut hyvin marginaalisesta joukosta naisia ja tunteeni ovat enemmän sellaista ihastumista kuin seksuaalista halua.

Ajattelen monen heterotytön varmasti kokevan hieman samaa erityisen kauniita naisia kohtaan. Isäni ei suhtautunut missään mielessä hyvin, meillä tosin oli paljon riitoja jo ennen sitä. Emme vieläkään puhu asiasta, vaikkakin välit ovat hieman parantuneet. En voisi kuvitella vieväni miesystävää kotiin tapaamaan isääni.

D Voisi suoni sykkiä ohimolla ja olla vähän liikaa sen ärsytyskynnykselle. Äitini on niin kiltti, ettei sen kanssa ole tullut suurempia ongelmia.

Parhailta kavereiltani en saanut mitään paskaa niskaan, luultavasti koska olimme jo sen verran kypsiä ja muutenkin kaveriporukkani on aina koostunut aika uudistusmielisistä ja liberaaleista ihmisistä. En mainitse homoudestani sen tyylisille ihmisille, jotka sitä eivät luultavasti kestäisi.

D Mulla otti vanhemmat hyvin, äiti vaan kysyi, että miten lasten laita. Eiköhän isäskin vuosien aikana ajatukseen totu. Mulla otti isä paremmin kuin äiti.

Äiti sulatteli asiaa kaksi vuotta ja yksi kaunis päivä totes että ihan sama minkä tuot. Toi on hyvä, että kaveri piiri on sellaista, että voi olla avoimesti oma itsensä. Mullakin kaikki kaverit on ok asian suhteen parin hetero kaverin kanssa puhutaan täysin ilman mitään ihmetteleyä. Mä kysyin tätä jo joskus aikaisemminkin tällasessa turhassa kyselykeskustelussa, mut en saanu vastausta. En tiedä, enkä oikein jaksa edes yrittää tietää.

Millasessa elämäntilanteessa ja mitä duunaamassa näet 5 vuoden päästä? Tavoitteena olisi päästä ulkomaille töihin, joten parhaassa tapauksessa eläisin jossain toisella puolella maapalloa, kävisin edes jotenkin mielekkäässä työssä ja viettäisin vapaa-aikaani paikassa, jossa on paljon liberaaleja ja mielenkiintoisia ihmisiä. Olisin päässyt eroon henkisistä kuormista ja voisin olla onnellinen. Huonossa tapauksessa olen edelleen samassa paikassa töissä ja toivon edelleen mahdollisuutta muuttaa ulkomaille.

Sinänsä tuo ulkomaille haikailu on ehkäpä lähinnä seurausta henkisistä ongelmista. Sitä ikään kuin ajattelee, että kaikki muuttuu ympäristön mukana, vaikka todellisuus tuskin olisi niin ruusuinen. Minulla on tapana ajatella kaikkea negatiivissävytteisesti, joten sinänsä vaikea kysymys. Unelmoin paljon, mutta minun on vaikea uskoa unelmiin, koska "eihän minulle koskaan tapahdu mitään hyvää, olen ikään kuin kirottu". Älä jää, loppujen lopuksi on kuitenkin hyvä pysyä rehellisenä sekä itselleen, että toiselle.

Itse varmaan sovittelisin tilannetta jäämällä hyväksi ystäväksi ja tueksi. Helvetin vaikea tilanne kyllä, olen tuskaillut monia kertoja varmaankin samankaltaisten fiilisten kanssa. Mielestäni kenenkään ei kuitenkaan tarvitse uhrautua seurustelukumppaniksi vain siksi, että toinen on henkisesti epätasapainoinen. Kaveriksikaan ei tarvitse jäädä, mikäli se tuntuu liian raskaalta.

Toisaalta liian kiltti ihminen ei yleensä osaa lähteä pois niistä tilanteista, joissa toinen ikään kuin imee kaikki voimat itseensä ja käyttää toisen hoivaviettiä antamatta mitään takaisin. Olen tässä pyrkinyt ottamaan etäisyyttä henkisesti rasittaviin ihmisiin, koska tarvitsen voimia oman elämäni hallintaan. Miua on aina kiinnostanu se et miten toiset homoseksuaalit on tajunnu ettei oo heteroita, joten voitko kertoo jotain tarkemmin siitä, kun tajusit asian?

Tiesit sen siis jo ala-asteen lopulla jollain tasolla? Onks sulla tullu myöhemmin mieleen jotain varhaisia miesihastumisia esim. Voi apua, en osaa muodostaa ajatuksia lauseiks, harvinaisen oudon kuulosia kysymyksiä. Olen aina ihastunut poikiin, mutta nuorempana ihastus ei ainakaan minulla ollut seksuaalista. Olin vain ihastunut ja sitten tietenkin leikin näiden mielestäni kivojen tyyppien kanssa.

Oikeastaan ala-asteen lopulla aloin pelkäämään olevani homo, isäni oli hyvin homovastainen ja on siis edelleen. En oikein muista miksi aloin ajattelemaan asiaa, mutta muistan todenneeni itselleni, että minusta ei ikinä tule homoa enkä ikinä kerro ajatuksistani kenellekään. Yläasteella ikään kuin blokkasin ajatuksen mielestäni ja keskityin muuhun. Kehityin aika myöhään enkä ihan oikeasti niin paljoa ajatellut seksiä yläasteella.

Ehkäpä se oli jotenkin pelottava asia, koska kiihottumiseni ei ainakaan kohdistunut naisiin. En olisi koskaan uskaltanut tulla kaapista peruskoulussa, enkä kyllä kokenut sitä silloin tarpeelliseksikaan. En hinkunut mitään poikaystävää tai seksikokeiluja ennen kuin vasta lukiossa. D ja gaydarissa noni, sano alkukirjain qruiserista nii käyn kyylää: DD No en varmasti sano.

Haluan pysyä ikuisesti täysin nyyminä demittäjänä. D Haha kyllähän mä ton tiesin, mut kysyinpähän silti ;. Miten sä kerroit sun faijalle? Ja miten se siihen reagoi? En nukkunut, kuulin harhoja ja lopulta näin harhoja. Olin siis jossain psykoosin ja todellisuuden rajamailla. Kerroin sitten siinä jossain samassa kun olin päättänyt tappaa itseni.

Muistan todella hämärästi sitä kevättä, olin ihan oikeasti täysin sekaisin päästäni. Tietenkin isä raivosi kuten nyt aina muutenkin, mutta tilanne rauhoittui siihen itsemurhayritykseen ja kun jouduin hoitoon. Isäni ei enää uskaltanut olla ilkeä sen jälkeen ja tilanne vain jäi siihen, ettei asiasta puhuta. Onneksi mitään harhoja sun muuta paskaa ei ole ollut tuon yhden kevään jälkeen.

Silloin minulla epäiltiin skitsofreniaa. Luultavasti kaikki johtui siitä, että valvoin viikkokausia, kärsin todella voimakkaista paniikkikohtauksista, olin ollut todella pitkään masentunut, en syönyt juuri mitään jne.

Heh, juuri tällaisten tarinoiden takia en halua paljastaa henkilöllisyyttäni demissä. Juuri kukaan ei näistä tiedä. D Jaa, liikaa töitä ja päänsärkyä. Kärsin allergiasta kesäisin ja jotenkin taas ollut monta viikkoa pää aivan jumissa. Ei kai tässä muuten mitään hätää ole, ei vain jaksaisi tehdä mitään ja olisi kiva nukkua 12h vuorokaudessa.

Vähän harmittaa kun en tänään lähtenyt mihinkään, pitäisi ottaa kaikki irti kesästä, mutta ei vaan jaksa! Näyttää olevan edelleen ihan hyvä sää. Join aiemmin viiniä, mutta ei sekään tämän tukkoisen olon takia maistunut.

Pitäisi tehdä jotain muuta kuin istua koneella, mutta en vain saa aikaiseksi. D Kiitos kysymästä Tatay: Tähän on vähän inhottava vastata rehellisesti, koska tiedän vastauksen herättävän negatiivisia tunteita ja ärsytystä joissain ihmisissä.

Vastaan nyt kuitenkin, älkää suuttuko. Pidän yleensä todella siroista, hyväryhtisistä ja kauniskasvoisista naisista, joilla on asennetta. Kauniit kasvot voisin määritellä niin, että symmetriset ja, eikä mikään piirre pomppaa "liikaa" esiin. Ehkä vähän kliseisenä esimerkkinä voisin sanoa Keira Knightley: Toisaalta pidän myös sellaisista viekkaan eloisista kasvoista, kuten Vanessa Hudgenssilla.

Ehkä enemmän kyse on kuitenkin eleistä, ilmeistä, äänestä, kokonaisuudesta, samoin kuin arvioidessani miehiä. Jaa, liikaa töitä ja päänsärkyä. D Kiitos kysymästä Tähän on vähän inhottava vastata rehellisesti, koska tiedän vastauksen herättävän negatiivisia tunteita ja ärsytystä joissain ihmisissä. Mielestäni on ihan hyvä pitää suodattimia yllä niin kauan kuin siihen on varaa. En kyllä ole läheskään niin vaativa miesten kuin naisten suhteen, joskin voisin sanoa olevani aika pinnallinen.

Noh, ollaan me pinnallisia, eipä ole muiden ongelma. D Sinulla on kyllä kauniit kasvot kun kävin katsomassa OD: DSinulla on kyllä kauniit kasvot kun kävin katsomassa OD: D joo, enpä mäkään kykene hirveesti seurustelemaan, no, kenenkään kanssa. D ja ollaan joo yhdessä pinnallisia. D jätetään loput tyypit kyselemään, kun eihän tää ollut ''keskustele homon kanssa! Ootko ollut aina ihan sujut homouden kanssa vai onko käyny joskus mielessä, että saattais olla monella tapaa helpompaa olla hetero?

Entä luuletko, että elämäs ois paljonkin erillaisempaa jos et olisi homo? Vähän samantapaset kysymyset muttajoo menköön: D On käynyt montakin kertaa mielessä ja tietyllä tapaa ajattelen edelleen, että olisi paljon helpompaa olla hetero.

Heterona voisin suhteellisen realistisesti kuvitella, että joskus minulla tulee olemaan perhe ja lapsia, olisi ikään kuin selkeä päämäärä ja viivasto, jonka mukaan elää. Myös työn kannalta olisi hyvä olla hetero, koska heterot ovat vakavasti otettavampia kuin homot.

Ainakin vanhan koulukunnan heteromiesten silmissä, jotka yleensä johtavat suuria firmoja minun alallani. Nyt kaikki tuntuu vähän päämäärättömältä ja loppupeleissä turhalta. Olen kyllä liian pessimisten ja eihän nyt perhe välttämättä ole ihmiselle mikään päämäärä tai itsestäänselvyys. Toisaalta pitäisi nauttia siitä tosiasiasta, ettei minulla ole sosiaalisia velvollisuuksia samalla tapaa kuin vaikka perheen haluavalla heteromiehellä.

Voin rällästää, panna ketä huvittaa ja kuluttaa kaikki rahat itseeni ihan hyvällä omallatunnolla. Ajattelen heteroparisuhteita yksinkertaisemmiksi kuin homosuhteet. Tiedä sitten mikä on todellisuus. Itse koen seurustelun jotenkin ahdistavan, etenkin kun en ole koskaan oikeasti rakastunut kehenkään. Tiedän sinun matkustavan paljon. Matkustatko irtosuhteiden perässä "homoreissuja" vai ihan jonkun muun syyn vuoksi?

No en nyt ainakaan pelkästään irtosuhteiden tai homostelun takia. D Tietenkin sitä monesti tulee käytyä paikallisissa homoluolissa, mutta en valitse matkakohteita sen perusteella. Tykkään matkustamisesta noin yleensä, eikä reissujen pääasia yleensä ole bilettäminen. Voisiks ees harkita naisen kanssa seurustelua tai sellaseen ihastumista? Kysyn koska oon toivottoman ihastunu mun kaveriin joka on homo, vaikka seurustelen itekkii kyl.

Millain sellain nainen sit ois josta voisit tykkää ees jollai tasol? Mite aiot hoitaa lastenhankinnan tulevaisuudessa? Minkä näköin sää olet, minkä väriset silmät, millatteet sun hiukset on? Kuulostatko homolta ku sää puhut? Jos sun täytys jonkun demittäjän kans lisääntyä niin kenet sää valitsisit, saa olla mies tai naisdemu ;p ja miksi sää valitset sen?

Miltä tuntuu ottaa toiselta mieheltä spermat rinnuksille? Olen seurustellut kahden naisen kanssa. Vaikka olen aivan selvästi enemmän kiinnostunut miehistä, en kuitenkaan sulje pois mitään vaihtoehtoja. Mistä sitä koskaan tietää. Epätodennäköistä, mutta en sano, ettei koskaan voisi tapahtua. Pidän ehdottomasti älykkäistä ja söpöistä naisista.

Mikä nyt sitten on älykäs tai söpö, aika määrittelykysymys. Sanotaan nyt vaikka ihmisistä, jotka omaavat omia, itse päättelemiään mielipiteitä ja osaavat perustella ne, sekä ovat tietotasoltaan normin yläpuolella.

Lisäksi arvostan korkealle sosiaalisia taitoja ja sitä, ettei asioista tarvitse riidellä vaan niistä keskustellaan sivistyneesti. Söpö voi olla niin monella tavalla, että vaikea lähteä määrittelemään. En ole hirveästi miettinyt lapsia. Ehkäpä yhteinen lapsi jonkun lesboparin kanssa, siihen minua on kerran pyydetykin, mutta en suostunut. Sijaissynnyttäjä ei kuulosta ajatuksena kovin kivalta, näen sen aika rajuna ihmiskauppana. Mulla on vaaleat hiukset ja siniset silmät.

Naamassa ei mielestäni ole sinänsä vikaa, mutta olen liian lyhyt ja pieni. En pidä itseäni mitenkään erityisen hyvännäköisenä, kuten en muitakaan pieniä miehiä.

En tiedä, yritän olla kuulostamatta. Jos sen kanssa pitäisi vain lisääntyä niin silloin hyvät geenit olisivat pääasia. Pitäisi olla joku suht fiksu ja pitkä, mielellään tietysti myös hyvännäköinen. Muuten Rosemarie olisi hyvä, mutta se on hobitti.

Ruusunkieli on mallityttö, mutta sillä on liian tummat geenit, haluan suomalaislapsia. Minkähän pituinen Jellis on? Sillä on kyllä kärkkäitä mielipiteitä, muistaakseni hyvä kielissä, mutta ei niin matemaattisissa aineissa.

Toisaalta en nyt sitten tiedä, onko siitä edes niin hyötyä olla matemaattisesti lahjakas. Trolliprinsessa on kyllä kanssa aika mielenkiintoinen, en kylläkään tiedä, miltä hän näyttää. Purdy on liian nuori ja meille varmaan tulisi aika epätasapainoisia lapsia tai jotain. Ehkäpä se sen maskuliinisuus tasoittaisi mun feminiinisyyttä ja sillä on kuulemma isot lihaksetkin, mulla ei. Se on blondi ja itsevarma kun taas itse olen aika epävarma.

Muistaakseni se pelaa tennistäkin, joten ei voi olla mikään ihan lyhyt. Ei sillä pituudella muuten väliä, mutta en halua lyhyitä poikalapsia. Miksi kaikki, tai no lähes kaikki, homot puhuu sillä tietyllä ärsyttävällä tavalla ja näyttää homolta.

Luulin että homous tarkoittaa vain että haluaa miehiä, eikä sitä että haluaa itse muuttua naiseksi. No miltä sperma nyt tuntuu. Voit kokeilla vaikka shampoopullosta puristaa vähän pesuaineeta rinnuksille. Olen kyllä enemmän sellainen "ei nyt sotketa"- tyyppi. Ootko homo Koen olevani. Riippuu vähän, kumminkin päin käy.

Oikeastaan en osaa sanoa yleensä. Ehkä etsin enemmän toppeja eli ottava. Luulin että homous tarkoittaa vain että haluaa miehiä, eikä sitä että haluaa itse muuttua naiseksi Riippuu vähän havainnoinnista ja siitä, missä näitä homoja näkee. Mediassa yleensä esiintyy vain kanahomoja ja nämä samaiset kanaset pistävät helposti silmään myös kadulla. DTM on myös täynnä nuoria, femiinejä homoja, jotka puhuvat "silleen ärsyttävästi", mutta kokonaisuudessaan kaikki homot eivät tosiaan näytä homoilta tai puhu rasittavalla äänellä.

Itseasiassa en ymmärrä, kuka niitä kanoja haluaa, mutta se on asia erikseen. Useinhan ne pariutuvat keskenään ja kotkottavat sitten yhdessä. Tietenkin jokainen on oikeutettu olemaan juuri sellainen kuin on, eipä se minulle kuulu.

En tiiä kysyttiinkö tätä vielä mutta en jaksanu lukee kaikkia: Joskus nykytaiteessakin törmää todella mielenkiintoisiin teemoihin ja teoksiin, mutta tämän kesän galleriasato jäi kyllä aika laihaksi. Viime viikolla meni galleria-avajaiset lähinnä tirskumiseksi kun olimme pienessä hiprakassa kaverini kanssa ja installaatiossa ei näyttänyt olevan niin mitään järkeä.

En kuitenkaan esimerkiksi ajattele kaiken nykytaiteen olevan "paskaa" tai epäkiinnostavaa. Riippuu aivan siinä olevista elementeistä ja kuinka syvälle teos vaikuttaa tai kuinka erilaisena ja uutena näen sen idean.

Tunnen monia taiteilijoita, joten gallerioissa ja näyttelyissä tulee sen kautta käytyä suhteellisen useasti. Oikeastaan monesti nykytaiteen museot ovat kiinnostavampia kuin vaikkapa jonkun maan eri aikakausilta kerätty, Euroopassa usein kristillinen, maalaustaide.

Pidän kuitenkin yllätyksellisyydestä ja sitä löytyy eniten modernimmista taiteenmuodoista.

Bb suomi meis gay seksi meis

Sitä varten armeijassa jokaisella miehellä on henkilökohtainen ase. Hän alkoi hymyilemään, aivan kuin arvelinkin. Semmoista avointa "pankaa vaan menemään" meininkiä niissä ei ole, ellei sitten mene johonkin yksityissaunaan omalla porukalla. Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Eli odottakaa kymmenen vuotta niin saatatte jopa istua naapurin lesbopariskunnan luona kahvilla sunnuntaina.

THAIHIERONTA VAASA GAY THAI HIERONTA SALO