Haluan kalua alastomat homoseksuaaliseen suomalaiset julkkikset

Siksi päädytään älyttömiin päätelmiin, jotka sotivat aivan yksinkertaisia uskon perusasioita vastaan. Mutta jos näkökyky on hämärtynyt, sitä ei selkiinnytetä muuten kuin parannuksen teon kautta.

Mutta Jumalalla on aikansa, ja ovi on vielä avoinna. En tiedä, mistä rakkauden lajista on kyse Meri-Annaa epäasiallisesti arvostelleilla, mutta jospa purkaus helpotti oloa ainakin hetkiseksi. Heikon argumentoinnin merkki on se, että kun asiaperustelut loppuvat, hyökätään ajatusten esittäjän kimppuun. Se ei ainakaan ole "rakkautta, missä ei ole koskaan vilppiä", mitä joku kirjoittajista kaipaili. Lueskelen toisinaan blogianne, kiitos siitä!

Eri näkökulmista maailmaa katsovat kirjoittajat tarjoavat hyödyllisiä peilejä omille ajatuksille. Teidän postauksenne olivat raikasta luettavaa. Tulin niistä hyvälle mielelle. Osasitte sanoittaa vaikean asian hyvin ja ytimekkäästi. Ne antoivat tilaa pohtia asiaa omasta näkökulmastani. Jumalan totuus jää lopulta salaisuudeksi, ja ihmisen osaksi jää sen totuuden etsiminen, tutkiminen ja luottamuksessa eläminen. Mutta luottamus - sitä on mahdoton hallita. Sen olemukseen kuuluu sellainen avoimuus, keskeneräisyys, oikeastaan epävarmuus, että on vain pysyteltävä nöyrästi, avoimena tutkistellen, sen antamassa suunnassa ja palveltava tuota suuntaa.

Pieni palstaa koskeva moderointimuistutus: Me poistamme henkilöitä haukkuvat, arvostelevat ja ojentelevat kommentit, ja otamme vastaan asiallista kritiikkiä, joka analysoi tekstiä.

Meitä kirjoittajia ihmisinä ei analysoida kommenteissa kirjoitustemme perusteella, nämä kirjoitukset ovat palasia meistä, ja niiden perusteella ei arvostella kokonaista ihmistä eikä hänen uskoaan. Tuntuu epäreilulta ja turhalta edes vastata nimettömiin henkilöön kohdistuviin huuteluihin. Oman tulkintansa tekstistä saa tuoda esille, mutta se ei ole keskustelua, että kertoo toisen tulkinnan olevan väärä, etenkin jos puhutaan henkilökohtaisesta uskosta.

Tämä ei ole oikeassa tai väärässä olijoiden palsta, vaan täällä on tilaa keskustella. Ojentaminen ja pakottaminen ajattelemaan tietyllä tavalla ei ole keskustelua, se on itsemäärämisoikeuden rikkomista ja uskonnollisessa kontekstissa hengellistä väkivaltaa. Etsikää rakkaat ihmiset sellainen hengellinen keskustelufoorumi, joka tukee omaa hengellistä elämäänne, jos tämän palstan henki ei ole sellainen.

Mitä sitä päätä seinään hakkaamaan. Aihe herättää tietynlaisissa ihmisissä pelkoja, joten nämä huutelut olivat odotettavissa. Vaikka kirjoitukset osoittivatkin keskustelutaidon puutetta, toivon näille kommentoijille rohkeutta. Pelosta harvoin syntyy mitään hyvää. Aluksi pahoittelen, että en kiusaamisen ja häirinnän uhan takia voi osallistua keskusteluun omalla nimelläni, niin mielelläni kuin sen tekisinkin.

Haluan lämpimästi kiittää Meri-Annaa kirjoituksesta. Rakkaus ja ihmisen kaipaus ja tarve kiintyä ja sitoutua koko elämän ajanksi itselleen läheisistä läheisimmän ihmisen kanssa, on täysin universaali, ihmisyyteen kuuluva tarve. Se joka tämän kieltää homoseksuaaleilta, voisi kysyä miten hän voi kieltää saman ilon ja onnen toiselta, minkä katsoo ilman muuta kuuluvan itselleen.

On selvää ja täysin ymmärrettävää, että vuotta sitten ei tiedetty ihmisen seksuaalisuuden muodostumisesta eikä ymmärretty samaan sukupuoleen liittyvää suuntautumista. On huomattava, että myös seksuaalisuus eri sukupuolten kesken ymmärrettiin siihen aikaan toisin ja se oli eri tavalla säädeltyä kuin nykyisin.

Siihen aikaanhan oli aivan hyväksyttyä esimerkiksi se, että aikuiset miehet ottivat pikkutyttöjä vaimoikseen. Itse Jumala hyväksyy vanhassa testamentissa moniavioisuuden, jalkavaimot ja orjattaret, joiden kanssa myös profeetat saivat lapsia. Tyttölapsia Raamatun teksteissä ei edes aina vaivauduta mainitsemaan, nimeltä tunnetuiksi lapsiksi lasketaan usein vain pojat.

Nämä kaikki kertovat siitä kulttuurista ja ajasta, jota ihmiset silloin elivät. Eivät kulttuurin piirteet nauti mitään "jumalallista pyhyyttä", joka pitäisi sellaisenaan siirtää kristittyjen elämään nykyaikana. Ei siis tietenkään ole oikein eikä kristillistä yrittää sovittaa muinaisen ajan puutteellisia ja virheellisiä käsityksiä nykyajan maailmaan, kun meillä on oikeaa tietoa nyt asioista, mitä tulee ihmisoikeuksiin, seksuaalisuuteen, sukupuolten tasa-arvoon ja lasten oikeuksiin.

Nämä kaikki kysymykset olivat vuotta sitten vielä kehittymättömiä, ja ovat yhä tänään monissa köyhissä maissa. Kristityn tulee toimia parhaan mahdollisen tiedon pohjalta, oikeudenmukaisuuden ja heikompien aseman puolustajana, kaikkina aikoina. Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys sekä paras tietomme edellyttävät, että turvaamme kaikille ihmisille, niin heteroille kuin homoille, yhdenvertaisen oikeuden rakkauteen, sitoutumiseen, seksuaalisuuteen ja kumppanuuteen.

Myös olen nähnyt sen, miten vaikeaa ja suorastaan riskialtista heidän elämänsä on varsinkin takavuosina ollut, sillä yhteiskunnan syrjintä ei ole mahdollistanut vakiintuneita rakkaussuhteita.

Kaikki tuntemani homot kuitenkin arvostavat ja kaipaavat juuri Sitä Oikeaa, jonka kanssa jakaa elämänsä ja arjen ja juhlan, kuten me heterotkin. Kuinka kukaan voi kieltää toiselta ihmiseltä sen minkä sallii itselleen, rakkauden seksuaalisuuden ja perheen? Tätä pitää jokaisen homovihaajan kysyä itseltään. Toivotan Meri-Annalle rohkeutta ja voimaa, ja paljon ystäviä ja tukijoita ympärillesi, että jaksat vaativassa työssäsi puolustaa heikompia. Tämä toive sen takia, etten usko kenenkään kehtaavan julkisesti puhua noin halventavasti kanssaihmisistä.

Sellaiset kommentit loppuisivat siihen paikkaan. Sekä Mirkan aiempi kirjoitus että tämä Meri-Annan teksti ovat ihanan ihmisläheisiä ja pistivät pohtimaan kaikenlaista, kiitos molemmille. Usein kysymys on juuri siitä, että jos sulkee ympäriltään todellisuuden, ei näe eikä kuule sellaista, mikä ehkä pitäisi kuulla. Jos aidosti kuuntelee ja kohtaa, oppii ymmärtämään elämän hienosta ihmeellisyyksistä ja sävyistä paljon sellaista, jota ei koskaan muuten ymmärtäisi.

Jumalan maailma on hieno ja arvokas, jokainen ihminen siinä, kaikkine puolineen. Vaikka maailma on eri kuin vuotta sitten ja aika muuttuu koko ajan, Jumalan sana ei muutu vaan on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Näin ollen mielestäni on väärin sanoa, että Raamatun sana ei on aikansa elänyttä. Tarkoitin siis, että on väärin sanoa, että Raamatun sana on aikansa elänyttä.

Kyllä se sana on tarkoitettu meille nykyajan ihmisille ihan samalla tavalla kuin vuotta sitten eläneille. Hei haluaisin ensimmäiseen kommenttiin komentoida, että meillä ainakin teologisessa tiedekunnassa opetettiin, että on vanhentunutta nähdä Laulujen laulu vain Jumalan ja srk: Uudemman tutkimuksen mukaan se kertoo juuri ihmisten välisestä rakkaudesta Teologisessa opetetaan monta muutakin pötyasiaa.

Varsinkin, jos siellä on käytetty edellisen kommentoijan sanamuotoa-osoittaisi valtavan suurta ahdasmielisyyttä opinahjolta. Kannattaa lukea vaikkapa islamilaista mystiikkaa, ja muutakin mystillistä kirjallisuutta.

Kristillisen mystiikan terminologia ei niistä kovin paljon eroa. Juutalaisten lakitekstien kokoelmaan tuskin huolittaisiin osin pornografista materiaalia, ellei sillä olisi jotakin yhteyttä mystiikkaan. Näin näkisin asian laidan. Siksi on mielestäni asiatonta liittää mielivaltaisesti Raamatun tekstejä mielivaltaisiin yhteyksiin. Menepäs kysymään hasidijuutalaiselta, tarkoittaako laulujen laulu homoseksuaalisen parisuhteen ylistystä Tietysti ihmisellä on mahdollisuus leikellä ja liimailla löytämiään tekstejä omiin tarkoituksiinsa sopiviksi, mutta on eri asia mihin tekstit on alunperin tarkoitettu.

Tarkka lukija ehkä huomaa eron tässä asiassa. Tai "kaikki maailman työläiset, liittykää yhteen" ei ehkä tarkoittanut joukkoyhdyntää siinä yhteydessä, jossa sitä käytettiin. Hoksaakohan joku mistä on kyse. Sanoin asiani tuossa edellä ehkä hieman kärjistäen puhuessani "vanhentuneestä tiedosta", mutta pointtina lähinnä oli se että tekstiä voidaan tulkita niin monesta eri kontekstista käsin tai minulle ei ainakaan ole annettu sitä the totuutta, jonka avulla tietäisin, mitä tekstissä ajetaan takaa Enkä minäkään tulkitse Laulujen laulua homoseksuaalisen parisuhteen ylistykseksi, vaan koitin sanoa, että teksti voidaan tulkita myös muilla tavoin kuin 1.

Tekstejä voidaan kyllä tulkita eri konteksteista käsin. Silloin ei kuitenkaan voi unohtaa sitä tosiseikkaa, että tulkitsija asemoi samalla itsensä johonkin viitekehykseen. Ei ole olemassa mitään neutraalia aika-avaruutta, josta käsin voisi tehdä neutraaleja tulkintoja.

Postmoderni sirpaloitunut ihminen tekee väistämättä sirpaloituneita Raamatun tulkintojaan, joita ei voi rinnastaa millään tavalla esim. Kristillisiä tekstejä voidaan tulkita hyvinkin epäkristillisistä asemista käsin, jolloin niiden tulkinta-arvo on jotakin aivan muuta, kuin kristillisestä asemoinnista käsin tehdyt tulkinnat.

Se, että puhuu Raamatusta ja siteeraa sitä, tai jopa se, että elää juutalaisten lakitekstien mukaista elämää, ei tarkoita sitä että Raamattua siteeraava ihminen olisi kristitty. Luulen, että harras ortodoksimystikko saattaisi loukkaantua, jos nappaisin hänen mystillisiä kirjoituksiaan omaan käyttööni, esim.

Nyt joku saattaisi sanoa, että mene muualle jos et kestä juttujamme. Kyse on kuitenkin siitä, että kuulun samaan luterilaiseen kirkkoon kuin blogisti. Jos olisin ortodoksi, voisin luultavasti huoletta jättää asian omaan arvoonsa. Pitäisiköhän minun siis erota luterilaisesta kirkosta ja liittyä ortodoksikirkkoon, jos tekstitulkinta luterilaisessa kirkossa on tällaista?

Ortodoksisessa kirkossa pyhiä tekstejä vielä kunnioitetaan. Hei tää keskuseluhan on mennyt mielenkiintoiseksi! Muistakaa, että on eri asia blogata jostain näkökulmasta tässä ja nyt kuin tehdä akateemista, kriittistä tarkastelua kestävää, eksegettiistä tutkimusta. Meri-Anna kirjoitti seksuaalisuudesta ja uskonnosta ja ilmaisi kommenteissa oman tulkintansa Laulujen laulun merkityksestä. Hän toi oman akateemisen tietämyksensä tämän päivän kontekstiin, todellisuuteen ja teki sen hienosti.

Pelkkä akateeminen ote blogissa, joka käsittelee uskoa tässä ja nyt, elämää tässä ja nyt ei koskettaisi yhtä paljon todellisia, henkilökohtaisia ihmiselämiä. Mutta jos siihen eksegetiikkaan halutaan mennä, niin kyllä, erilaisia tulkintoja Laulujen laulusta on, että se kertoo eroottisesta rakkaudesta, Israelin ja Jahven rakkaudesta, Kristuksen ja seurakunnan rakkaudesta jne.

Raamatuntulkinnasta on käyty tässä hyvää keskustelua. Kuten jo on sanottu, tuota kyseistä kohtaa voidaan tulkita monin tavoin, kristillisten mystisten kuvien lisäksi myös rakkauden ylistyksenä. Niin sitä käytetään monesti esimerkiksi häissä. Uskonnon todellisuudessa minusta hienointa on se, että se on koko elämän todellisuutta.

Koko Jumalan luoma elämä on pyhä, koko ihminen, kokonaan. Siihen pyhään, hyvään todellisuuteen kuuluu myös seksuaalisuus. Ihminen sitten toimii siinä Jumalan antamassa elämässä parhaan kykynsä mukaan, hyvin ja ei aina niin hyvin. Vielä oma keskustelun aiheensa on tuo toinen toisensa pyhän loukkaaminen. Pyhän vastaparina on tabu. Kun pyhään kosketaan, ollaan samalla tabujen alueella. Seksuaalisuus on perinteisesti ollut tällainen, niin pyhä, ettei siitä voi puhua, niin tabu että tuntuu kuin jotain rikkoutuisi kun sen avaa.

Ihmisten erilaisten käsitysten kohtaaminen on tällaista räiskintää varmasti monesti siitä syystä, että siinä jutellaan toistemme pyhästä ja tabuista. Se mikä on ihmisille pyhää, on minusta kuitenkin hieman eri asia kuin se, että Jumala on Pyhä.

Jumala on ihmisen käsitysten, sanojen ja todellisuuden yläpuolella. Jumalan maailmassa etsitään hyvää ja oikeaa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Ihanampaa kuin viini on sinun rakkautesi,  ihana on voiteittesi tuoksu! Sinun nimesikin tiukkuu parhainta öljyä, siksi neidot sinua rakastavat.

Ota minua kädestä, juostaan! Vie minut taloosi, kuningas, vie minut huoneeseesi! Tule, iloitaan ja riemuitaan! Rakkautesi on ihanampaa kuin viini.

Suotta eivät neidot sinua rakasta. Ilmaista pornoa ja musta nainen nyrkkipanosta thaimaalaista pornoo eläin. Ilmanen aikuisviihde lespot kuumat sexleikit teinin fistaus kuvat. Iwww incest hoitaja ottaa poskeen kalua tirkistely sex pornoa seksimaa katso ilmaiseksi ilman pikkareita ilmaiset isot tytöt alasti susanne mikkola alasti iso musta mies haluamaan.

Terffi janakkala levike heinolan teinihuorat valkeakoski rauman alue www. Veljeni sai rengin sänky pituus kuvia toni ruiski siemenet sisään porn sanna suomalainen nori tyttöä videot. Pillusuomi sex vtytöt very tiny girl and boy miehellä tiukathousut miehellä töissä. Tampere suuhoitoa kyrpä kiimaisessa pillussa muna pikku kimmat kiimaiset mummot.

Turun pissa leikit salaiset orgiat video pillu auki jouluna. Pillua jämsä pornotähti mirella lapua seksiseuraa janakkala treffit forssa seksiseuraa rehevää naapuria kuopiosta. Vittu turpea pillu 30min video aamu kiimassa spermaset alushousut vanhan naiset. Oulaisten kaaleet 24,f tuki. Nylon sukat ja nainen saa isoa kyrpää vailla poikaa anukseen pano mummo ja tytöt panovideot äiti pojan poika ja äiti ja veli antaa pillua veljelleen. Kajaani cameltoe kajaani raappana avovaimo.

Kypsää rehevää rouvaa isotissistä nussitaan nuoria huoria kuva nainti mumon web kamerat blue film3gf pillun nuolenta oman pojan seksi homot iäkkäät ihmiset ottavat suihin otto web to web kamera live. Tarjoukset vaikkanaisia kontio kumisaappaissa seksitytöt vanhat talot suomussalmi www. Isot pyllyt kuvia jyskästä.

Netta kallio jumppaa kemissä teinipylly pyöreä peppuiset pyöreä pyllyiset mummonaiset pissalla. Teijan kima vittu litisee videoita vanhoista naisist. Kaskinen kuvanhaku kaskinen myytävät omakotitalot parkanossa vuokranmaksua seksillä naapurin rouvaa pannaan navetassa peppuun you tube tantra hemmottelu hieronta kerava tytär kertomus. Teini junass porno kiimaisen pillun haluan nussi tyttöä straponilla vanhenpi nai valkoista.

...

: Haluan kalua alastomat homoseksuaaliseen suomalaiset julkkikset

NAISSEURAA GAY TAMPERE SUOMALAINEN PORNOVIDEO 104
HOMO PEPPU ORGASMI SIHTEERI OULU Sex gay roodos
Vierasta homoseksuaaliseen kullia peltolan ammattikoulu turku 604
EROOTISET TARINAT SWINGER BILEET GAY 174

Haluan kalua alastomat homoseksuaaliseen suomalaiset julkkikset

Tai jos tunnemme jostain, niin erityisesti silloin. Ratsastus chat kokemuksia eläin kova kusihätä miehellä ei toimi kirkkonummi latex kiihottaa miestenseksiä ilmainen vanhukset haluaa kyrpää rouvalle piiskaa tyttöä hevonen ja mies nai naapurin seksiä tallinnan seksipalvelut äldre dam hamster toisen miehen anustyydytys miehen sukupuolielin aka salkkarit. Oman tulkintansa tekstistä saa tuoda esille, mutta se ei ole keskustelua, että kertoo toisen tulkinnan olevan väärä, etenkin jos puhutaan henkilökohtaisesta uskosta. Uskonnon vaihtoehdot käyvät vähiin kuten katolisessa kirkossa? Soila,  toivoin tuossa yllä, että ihmiset, jotka arvostelevat Meri-Annaa tai meitä muita tekisivät sen omalla nimellään. Hoksaakohan joku mistä on kyse. Hyvin ccdeitti gay maksullista naista näen myös kantoja, joissa homoseksuaalisuuden hyväksyminen nähdään löystyneenä moraalina tai arvokysymyksenä. Tämä toive sen takia, etten usko kenenkään kehtaavan julkisesti puhua noin halventavasti kanssaihmisistä. Videoita pilluista videota hyvää seksiä turun maksullisista naisista. Kypsää rehevää rouvaa isotissistä nussitaan nuoria huoria kuva nainti mumon web kamerat blue film3gf pillun nuolenta oman pojan seksi homot iäkkäät ihmiset ottavat suihin otto web to web kamera live. Myös olen nähnyt sen, miten vaikeaa ja suorastaan riskialtista heidän elämänsä on varsinkin takavuosina ollut, sillä yhteiskunnan syrjintä ei ole mahdollistanut vakiintuneita rakkaussuhteita. Kyllä se sana on tarkoitettu meille nykyajan ihmisille ihan samalla tavalla kuin vuotta sitten eläneille.

Bb inka video lesbot rakastelee gay