Äitiä perseeseen homoseksuaaliseen ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

Jos taas tiskin takana on mies, niin hän hymyilee ja voi esimerkiksi jutella tyttäreni kanssa jotain, jos kiireiltään ehtii. Jokatapauksessa palvelu on parempaa. Se että lapsi on vammainen EI tarkoita sitä, ettei lapsi voi olla onnellinen. Meidän perheessä vanhin lapsemme on ehdottomasti koko perheen onnellisin ja mahtava ilopilleri.

Eikä minua tippaakaan itketä, että tyttäreni syntyi vammaisena. Hän on minulle yhtä rakas ja tärkeä kuin muutkin lapseni. Hän on erilainen kuin muut, mutta mitä sitten. Tästä asiasta voisi luetella kymmeniä esimekkejä, siitä miksi mies suhtautuu vammaiseen paremmin kuin nainen, mutta en nyt viitsi. Koko homman ydin on siinä, että naisen täytyy tutustua vammaiseen kunnolla, ennenkuin hän avautuu. Miehellä tätä tutustumisaikaa ja ennakkoluuloisuutta ei ole, jolloin lyhyen tuttavuudenkin aikana tapahtuu sosiaalista kanssakäymistä.

Vammainen poika on silti parempi kuin vammainen tyttäresi. Edellisen naisen asialliseen vastaukseen päätit sitten katkerana feministinaisena? Eihän miestä saisi nainen puolustaa. Meissähän et SINÄ "sekin" näe mitään hyvää. Naiselle, joka toi tämän oman näkemyksensä vammaisnäkökulmasta esiin toivotan Erittäin Hyvää ja Lämmintä Kesää. Minä keskustelun avaaja kirjoitin viestin tuosta vammaisnäkökulmasta. Ja olen edelleen mies! Minäkin olen muuten mies. Vammaiset ovat hyviä tyyppejä ja usein paljon positiivisempia ja avoimempia ihmisiä kuin "terveet", ja omia ainutlaatuisia yksilöitä.

En kuitenkaan sen enempää ota tässä kantaa vammaisiin ja siihen, miten heihin ihmiset suhtautuvat, vaikka omat kokemukseni ovat aivan erilaisia kuin sinun. Enemminkin minua hirvittää suhtautumisesi tyttäreesi, hänkin on kuitenkin nainen.

Jos lausut täällä näin kammottavan naiveja kommentteja naisten huonommuudesta, niin ethän kuitenkaan tosielämässä sovella ajatuksiasi myös tyttäreesi Eikä ajatukset terveitä ole myöskään poikien suhteen. Erittäin taitavaa provosointia, siinähän miehet ovat lähes voittamattomia Ihmiset ovat yksilöitä, eivät pelkkiä oman sukupuolensa edustajia.

Entä kuka on sanonut, että vahvuus ja älykkyys kulkevat käsi kädessä? Tuntuu mielenkiintoiselta väitteeltä, että olet älykkyytesi vuoksi sekä miesten että naisten suosiossa.

Arvostustahan älykkyydellä on varmasti helppo saada, mutta varsinaisesti siihen, kuinka paljon sinusta pidetään ihmisenä, se tuskin vaikuttaa.

Elleivät sitten kyseiset henkilöt ole pinnallisia -ja mitä se sitten ihmisen älykkyydestä kertookaan Kyllä älykkyydellä on paljonkin vaikutusta siihen, kuinka paljon ihmisestä pidetään. Älykäs ihminen osaa käyttäytyä siten kuin vastapuoli tiedostamattaan toivoo. Älykäs osaa siis ovelasti käyttätyä niin, että häntä pidetään mukavana ja hänestä pidetään.

Tässähän se tuli taas todistettua. Mies voi ehkä olla se "talon pää", mutta nainen on AINA se kaula, joka sitä "päätä" kääntää! Ja toinenkin asia tuli todistettua.

Noin kirjoittaa vain mies, jolla on huono itsetunto ja joka pelkää naisia. Ja vielä leikkii välillä akanhakkaajaa, vai olisiko peräti akanhakkaama!? Nainen on ja tulee aina olemaan joka asiassa parempi kuin mies. Eihän ihmisiäkään olisi ilman naista. Käytännössä vielä pitää olla se siittiö mutta sehän saadaan "lypsämällä" ja nainen voidaan hedelmöittää ilman miehen apua. Teoriassahan miestä ei tarvita kloonaustilanteessa enää ollenkaan. Miehet ovat katoava luonnonvara luettu Tieteen Kuvalehdestä jokin aika sitten.

Tyydyttämiseenkään kun ei enää tarvita miestä. Sitä varten on olemassa dildot. Yritä lypsää sitä dildoas. Munasoluja kehitetään jo teknisesti tehtäväksi. Sinä sitten uskot tuohon ameriikkalaiseen pinnalliseen hapatukseen, joka kulkee nimellä tieteen kuvalehti. Se on niin pinnallista kuplaa, kuin mikä tahansa saippuasarja, vain pinnan raapaisua, ja perustuu olettamuksiin ja keksittyihin tutkijanimiin.

Lue mieluummin vaikka Aku Ankkaa ja vedä johtopäätöksesi sieltä totuuksina. Nyt kaikki sertifikaatit ja lait jne pitää tehdä miessukupuolta suosiviksi.

Varsinkin kun tiedetään että miehiä on esim. Naisena en suoraansanoen välitä hitustakaan siitä, että naisfyysikoita on vähemmän kuin miesfyysikoita. Jos ja kun miehet matematiikan saralla paremmin ovat menestyneet, on sen faktan ääneen lausumisesta turha älähtää.

Syitä miesten ansioitumiseen nimenomaan tällä alalla on monia, mainittakoon niistä yksinkertaisimpana miehen kiinnostuksen kohteet. Siinä missä teinitytöt pitävät vaatteista ja meikeistä, teinipojat sorkkivat ensiautojensa moottoreita, näin karrikoidusti ilmaistuna. Fyysisesti mies on dynaaminen ja tasapainoinen, nainen useampiin tehtäviin erikoistunut. Näin ollen mielestäni on turha edes keskustella siitä, kumpi tässä vetää pidemmän korren molempien ollessa välttämättömiä.

Nyky-yhteiskunnan ihanteisiin miesten arvomaailma, tahdonvoima ja lujuus istuvat paremmin kuin naisten pehmeämmät arvot. Sosiaalisen kyvykkyytensä nainen voi mielestäni parhaiten hyödyntää perhepiirissään, jossa luo turvaa ja lämpöä ympärilleen- Tämän katson lasten synnyttämisen ohella olevan naisen pääasiallinen tehtävä luonnonjärjestelmässä.

Minkä takia naisen tarvitsisi hävetä sitä, että on erilainen? Miksi täytyy vakuutella, että kyllä me naisetkin, kun historiankirjat toisin todistavat? Minä ainakin olen ylpeä naisellisista arvoistani! Eikä tästä mielipidekirjoituksestani tarvitse vetää hernettä nenään, ja toivonkin ettei niin tehtäisi. En tarkoittanut, että pidän naisia jotenkin miehiä huonompana, en, en, mutta ylistän sitä rikkumatonta erilaisuutta, jossa eri sukupuolia ei edes yritetä änkeä samaan muottiin.

Naiset saavat ruveta fyysikoiksi, tai miksi hyvänsä tahtovatkin, ennenkaikkea, heillä pitää olla oikeus siihen. Jos he näillä aloilla niittävä mainetta ja kunniaa, he ovat suitsutuksensa ansainneet siinä missä menestyvät tiedemiehetkin, mutta keskustelu lähti väitteistä, jotka mielestäni pitävät suurilta osin paikkansa. Älykkyys on suhteellista ja monille eri aloille suunnattavissa.

Ehkä vertailun sijasta voisimme miettiä, mitä voimme sukupuolina toisillemme antaa niin, ettei kukaan jää mistään tarvitsemastaan paitsi.

Hyvää kesää, kiitos ja Amen! Ei voi muuta sanoa kuin, että säälin sinua, sinun vaimoasi ja lapsiasi. Oli sitten vammaisia tai ei, niin säälin kaikkia ihmisiä ja eläimiä, jotka joutuvat elämään lähelläsi ja sietämään tuollaista itserakasta ällöttävää ihmiskunnan epäsikiötä! Kyllähän ne naiset meidät miehet päihittävät monessakin asiassa. Kouluissa ja näemmä myös yritysten johdoissa, ei se minua haittaa.

Taisivat alkuperäisen kirjoittajan munan siittiöt olla perseestä,koska tuloksena oli vammainen lapsi. Sääliksi käy vaimosi,joka lapsien kanssa kestää sinua,isoa aivotonta kakaraa.

Vaikka et henkilökohtaisesti minusta ja mielipiteistäni pitäisikään, niin kirjoituksesi perusteella syy vammaiseen lapseen on lapsen isän. Lähetitkö samalla terveiset kaikille vammaisten lasten isille? MIES, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Tiedäthän itsekin älykkäänä miehenä, että kukaan ei pidä nimittelystä, ilmeisesti et sinäkään. Toivottavasti kutsut vaimoasi muulla nimikkeellä kuin feministinauta. Pidä mielipiteesi, mutta jätä nimittely, se ei kerro älykkyydestä, enemmänkin sen puutteesta.

Alkuperäisen kirjoituksen myötä vastaan että kyllä, sillä tuntuu, että sulla on kusta päässä, koska nimittelet naisia todella törkeästi. Tuolla asenteelle myös äitisi ja vaimosi ja tyttäresi ovat nautoja. Ja myönnä meille kaikille,että nyt sinustakin tuntuu pahalta ja kadut perseestäsi revittyä kirjoitusta tänne. Kukaan muu mies jolla on vammainen lapsi,ei olisi niin idiootti kuten sinä. Sääli, jos asenteesi on tuollainen. Kirjoituksesi perusteella minua on rankaistu, koska sain vaikeasti vammaisen lapsen.

No voin kertoa, että ei tunnu rangastukselta, eikä ole koskaan tuntunutkaan. Olen aivan yhtä onnellinen kaikista lapsistani. Nyt kun viela keksit kuinka miehet voisivat lisaantya aivan yksineuvoisesti, niin voisit laittaa kaikki "naudat" seinustalle riviin. Olisi kylla suunnaton saali, jos et saisi noita huippumies geenejasi levitettya..

Ajatellaanpas koko systeemiä nyt näitten naurettavien "salainen agentti"-leffojen kautta. Voi olla että mies on agenttina parempi kestävyytensä, voimansa yms yms puolesta, mutta mitä tapahtuukaan kun tulee aika listiä ihmisiä? Kuitenkin nainen pystyisi tappamaan miehen ilman mitään sen kummempia aatteellisia pohdintoja, puhumattakaan muista naisista.. Vähän kaukaa haettua ehkä, mutta tulipahan vain näin ensinnä mieleen. Mikäli olet älykäs, kuten sanoit olevasi, tiedät varmasti, että kummassakin sukupuolessa on huonoja yksilöitä: Samoin kummassakin on hyviä yksilöitä.

Siten kannattaa aina valita sopivin yksilö; ei koskaan ehdottomasti nainen tai ehdottomasti mies. Jos sitten jollain keinolla saataisiin testattua kaikki maailman ihmiset esimerkiksi voimassa, nopeudessa, älykkyydessä, terveydessä, näppäryydessä, ahkeruudessa jne, niin en menisi vannomaan, että kaikkien voittajaksi saataisiin mies.

Joihinkin osioihin kyllä varmasti. Maailmassa on valtavasti ihmisiä. Uskoisin, että suurin osa kummastakin sukupuolesta on melko huonoja, todella hyviä on vain vähän.

Tässä ei ole sukupuoli määräävänä tekijänä, vaan on tarkasteltava ihmisiä yksilöinä. Itseäni naisena ärsyttää feminismi, koska en koe tarvitsevani sitä. Minua hävettää työpaikkojen naiskiintiöt, ja häpeän naisia, joiden ainoa argumentti on "miehet sotivat, mutta vain naiset voivat synnyttää", tai "miehen euro on naisen 80 senttiä".

Vaikuttaa siltä, että kun nainen on jossain asiassa huono, hänen täytyy ryhtyä feministiksi, koska hän ei voi myöntää edes itselleen, että vika ei ole omassa sukupuolessa vs. Samankaltainen ilmiö on havaittavissa myös ihmisissä, jotka ovat ns. Tarkoittaako se sitä, että et halua samoja oikeuksia kuin miehilläkin on?

Feminismin ydinajatushan on taata samat oikeudet ja mahdollisuudet sekä miehille että naisille. Tämä ei tarkoita miesten polkemista tai aliarvioimista. Feminismi ei ole mikään sovinismin vastakohta ja hyvin väärin ymmärretty sana.

Toki jotkut yksilöt on mennyt feminismissäkin liian pitkälle, mutta suuri kiitos kuuluu monille niille feministinaisille, jotka ovat jaksaneet taistella naisten aseman puolesta. Ei miehet ole ilmaiseksi antaneet näytä kaikkia oikeuksia, joita esim. Esim tuo sinun mainitsemasi taloudellinen riippumattomuus tarkoittaa käytännössä sitä että yhteiskunta hoitaa miehen paikan perheessa ts.

En hyväksy tällaista politiikkaa ja tätä tehdään mukamas tasa-arvon nimissä. On kaunista puhua jostain tasa-arvon ihanteista kuitenkin tekojen ollessa toisenlaisia. Tietä tasoitetaan nyky-yhteiskunnassa naisille koko ajan suhteessa miehiin. Saako mies kilpailla samoin keinoin naista vastaan kuin toista miestä vastaan esim. Kuka ne keinot määrää, naiset ja feministit vai? Feminismillä voi jossain sanakirjassa tms. Mitä enemmän naisia pääsee johtopaikoille yhteiskunnassa, sitä härsikimmin juuri he ajavat sukupuoliperusteisia sääntöjä ja juuri he suosivat omaa sukupuoltaan, korostavat sen paremmuutta jne.

Kyseessä ei ollut käsitteiden sekoittuminen. Toki haluan samat oikeudet kuin miehilläkin on, mutta minulla on ne, en tarvitse mitään äänitorvia huutamaan puolestani. Otan oman paikkani tässä yhteiskunnassa itse. Olen kyllä nainen, se on fakta, mutta se ei ole mielestäni sen enempää ansio kuin taakkakaan. Olen ennen kaikkea yksilö! En ole johtoasemassa, mutta vaikka olisin, en todellakaan "härskisti ajaisi sukupuoliperusteisia sääntöjä, suosisi omaa sukupuoltani tai korostaisi sen paremmuutta".

Nimenomaan toivon, ettei sukupuolta otettaisi mitenkään huomioon. Ei sukupuolikiintiöitä, ei sukupuolihelpotuksia, ei mitään. Paremmuus ratkaisee, eikä se ole sukupuolesta kiinni. Jotenkin epäilen että ei niistä tisseistäsi maitoa heru, vaikka olisit kuinka läski ja rintava Taidat luulla ittestäs vähän liikoja??

Ilman naista et säkään olis syntyny tähän maailmaan! Etkä sinä ilman miestä. Eli ihan turha kukkoilla tällä asialla. Tulevaisuudessa ehkä, mutta kaikki täällä keskustelevat ovat saaneet alkunsa sekä mies-osiosta siittiö että nais-osiosta munasolu , joten tuo ei ole mikään ansio naisille, että kirjoittaja on syntynyt naisesta.

Kivasti heitetty provokaatio sai mukavaakin keskustelua aiheesta aikaiseksi, mutta mielestäni tämän keskustelun taso on pudonnut jo hiekkalaatikolle. Alun mukava agressiivisuus ei enää selvästikään pala kunnon liekillä, eikä älykkyydellä ole mitään tekemistä enää tämän keskustelun tasossa, jos oli alunperinkään.

Ote provokaattorilta lipsahti jo invalapsikeskusteluun, machous tipahti välittömästi. Taustalta paljastuikin heikohko lujaa ulkokuorta esittävä mammanpoika, joka on selkeästi saanut naisilta "turpaansa" ja nyt hetkellisesti purkaa vihaansa täällä äidin sylin puuttuessa.

Mitä hänen älykkyyteensä tulee, niin henkilökohtaisesti en pidä häntä kovinkaan älykkäänä, koska hän ei kyennyt pitämään edes tätä keskustelua sen alkuperäisissä raameissa, vaan puolustelu lipsuu sinne tänne ja kyseenalaisiin todisteluihin, jotka eivät ole enää uskottavia.

Hetkittäin hän pystyy kyllä vastaamaan melko älykkäästikin, mutta noilla avuilla hän joutuu kohtaamaan elämässään hyvin monta itseään älykkäämpää henkilöä lähes päivittäin. Varmasti moni noista henkilöistä on naisia. Voin puhtaalla omalla tunnolla sanoa, etten ottaisi häntä yhtiöömme palkkalistoille, sen sijaan yhtiössämme työskentelee useita erittäin älykkäitä naisia hyvin menestyvästi erilaisten vaativien projektien parisa, tosin samoin myös miehiä.

Tuolla asenteella elämässään hän tulee saamaan useita kolhuja, koska hän on selvästikin hyvin itsekeskeinen, eikä pidä muita suuressakaan arvossa. Hän on emotionaalisesti hieman järkkynyt, eikä riittävästi pysty rakastamaan itseään, saatikka muita Siitä johtunee tuo oman egon korostustarve, jota hän ei ilmeisesti kykene miesvaltaisessa seurassa toteuttamaan, joten hän on ottanut aseekseen lyödä naista.

Toivon auringon paistetta myös hänen elämäänsä, ja kannustan häntä hyväksymään kanssaihmiset sellaisina kuin he ovat olkoonkin sitten miehiä tai naisia. Joskohan tämä keskustelu nyt loppuisi hieno viimeinen sana sinulta!!

Muuten, miksi sinä et sitten ole kuin työpällikkö firmassa jossa työskentelet, tai konsernin johtaja, miksi esimiehesi on nainen? Hän on sinua älykkäämpi, parempi ja voimakkaampi, siksi.

Ja hän on kertomasi mukaan nainen. Miksi et ole työpaikkasi hallituksessa, koska sinne ei työpäällikön älykkyysosamäärällä ja avuilla päästä. Miksi työskentelet muille, koska älykkyytesi ei riitä oman menestyvän yrityksen aikaan saamiseksi.

Kerrot, ettei koulutuksesi riitä? Eikö sinulla ole päätä kouluttautua? Eihän se ole mikään urheilulaji, työ tms jota kumpikin sukupuoli voisi tehdä Höh, no mitä sitä selvää asiaa täälä jauhamaan, kaikkihan sen tietää, jopa naisetkin, että mies on luomakunnan kuningas.

Siellä taitaa kirjoitella joku elämäänsä kyllästynyt katkera mies? Oletko toistuvasti tullut naisien hylkäämäksi? Elämäsi on varmasti hyvin surullista.. Luultavasti olet kasvanut koko ikäsi miesten keskellä ja ainoa nainen johon olet saanut kontaktia on äitisi. Toivottavasti mätänet siellä kotonasi näyttöpäätteen äärelle. Totuus on, että naiset ovat monessakin asiassa miehiä parempia. Itse en lähtisi tuollaisia edes vertaamaan. Olet sanalla sanoen säälittävä.

Naisten hylkäämä vanha sika. Mies on kuningas, kyllä ämmätkin sen tietää. Toi evankelisluterilainen uskonto vain on perseestä, miehille haaremi niin nainenkin tuntisi itsensä tarpeelliseksi, sitten voisi jonkun rumemmankin ämmän ottaa haaremiin niin vähenisi noiden puutteessa olevien feministiämmien valitus.

Ämmät vai meuhkaa jostain uskollisuudesta, vaikka miehet on tehty panemaan naiset paksuksi, HUOM siis naiset. Eiköhän jokainen meistä ole yksilö.

Ja hyvää loppuelämää sullekkin. Ota huikka niin menee rennommin. Miehet raiskaavat, ovat väkivaltaisempia, juovat enemmän eli ovat alkoholisteja, ajattelevat alapäällään Onhan miehet tietenkin voimakkaampia fyysisesti, mutta mitä hyötyä siitä nyt on? Miehet ovat homofoobikkoja ja rasisteja ja henkinen vahvuus heillä on täysin nollassa.

Vaikka naiset itkevätkin miehiä useammin, se ei ole heikkoutta vaan vahvuutta. Miehet ovat vastuuntunnottomampia, esim. Pakkohan naisen on lapsen kanssa olla kun se roikkuu mukana yhdeksän kuukautta! En silti yleistä näitä miesjuttuja, ilmoitin vain että tämmöistä enemmistöä ja vähemmistöä miehistäkin löytyy. En ole miesten vihaaja todellakaan. Joitakin yksilöitä tulee vaan vihattua sen kummemmin tuntematta, peruspiirteet tietäen.

Mulle on, ja kunnioitan ihmisiä juuri siksi. Nyt olen lukenut viestin ja olen tullut siihen johtopäätökseen että näin todellakin on, eli naiset ovat miehiä huonompia! En ole asiaa ennen ajatellutkaan mutta nyt ei auta kun todeta että nainen on heikko.

Valitettavasti kuitenkin huonoitsetuntoiset naiset harjoittelevat ankarasti ja saavat niin paljon pahaa aikaan. Täällä keskustellaan jonain yleispätevänä totuutena, että naiset olisivat miehiä huonompia kaikessa. Kukaan riittävän älykäs ei väitä tuollaista, sillä aina löytyy naispuolinen yksilö, joka on peittoaa esimerkiksi sinut, hyvä "Mies.

Edes miesten välisessä kamppailussa ei koskaan löydettäisi sitä kaikkein parasta yksilöä, koska aina löytyy jostain parempi, voimakkaampi ja älykkäämpi. Jo pelkkä vertaileminen on mahdotonta, sillä siinä vaiheessa, kun kattavat testit olisi saatu päätökseen, olisivat ensimmäiset testitulokset jo vanhentuneet johtuen testattavien suuresta määrästä. Väittäisin, että kirjoittajan kaltaiseen sovinismiin syyllistyy juuri huonolla itsetunnolla ja korkeintaan keskinkertaisella älykkyydellä varustettu mies.

Pihisevä vinkuna miesten paremmuudesta alkaa siinä vaiheessa, kun huomataan jonkun naisen olevan uhkaavan hyvä jossain -esimerkiksi, kun nainen on sovinistikirjoittelijaa älykkäämpi. Kun ei muuta keksitä, niin yritetään naisen itsetuntoa lannistaa epätoivoisilla rääkäisyllä miesten ylemmyydestä. Tämä kommentti ei säästä naisiakaan: Älkää vedotko kanojen lailla synnyttämiseen. Veto on yhtä typerä, kuin jos menisitte ilkkumaan jalattomalle, että kumpikas meistä oikein osaa kävellä paremmin.

Suorastaan hävettää teidän puolestanne. Joopa jooo, ei olekkaan mitenkään tarkoitus mollata naisia, mutta tosiasioita ei voi kiistää, miehet vain ovat naisia parempia!

Jos me akat niin huonoja kaikessa ollaan niin alkaa äijät sitte synnyttää ite poikanne. Mitä nyt ensimmäisenä tulee mieleen nii naiset ovat miehiä sitkeämpiä. Laitetaampa mies ja nainen jäämeree seisomaan nii mieshä se ensimmäisenä henkesä menettää. Toisena tottakai lapsen tekeminen. Naiset ovat kauniimpia kuin miehet. Miehet eivät osaa ajaa autolla yhtä hyvin kuin naiset, huomaahan sen jo siitä, että miehet niitä kolareita enemmän ajaa kuin naiset. Ilman naista maapallolla ei olis ketään.

Sitte tää on hauska.. Miehet on aina naisen perää jos ei satu olemaa homo. Muka haukkuvat naista sitte kuitenki pitää päästä kattelee esim.

Miten meitä naisia yleensäkään voi edes vihata niin paljon, että alentuu meitä haukkumaan? Toki olen itsekin muutaman miehen tavannut, jotka suututtavat tavalla tai toisella, mutta ei siitä nyt nii vittumaine olo oo tullu, että pitäs tulla tänne kaksnelosee purkautuun. Mietippä mies jolla on tissit ja naisten sukupuolielimet, meikkiä.

Saahan niitä leikkauksilla tehtyä mutta jos jokainen nainen näyttäisi tältä niin hyi olkoon. Sama jos miehet olisivat kuin naisia, siro rakenne, miehen sukupuolielimet. Olen erittäin tyytyväinen siihen että miehet ja naiset ovat luonnostaan edes sen verran erilaisia. Tietääkseni ilman miehiä ei ois myös naisiakaan.

Kolareista, mistäs tiedät, et varmana oo mistää kattonu tommosta, ja muutenkin miehiä on liikenteessä suhteessa enemmän naisiin verrattuna.

Miten helvetissä muka nainen sen sitkeämpi? Itse alat siinä feministiksi kun tekstiäs lukee, kun et parempaakaan keksiny, kerroit jotain ihan helvetin puutaheinää. Mies ei voi synntyyää lasta! Kerrohan vielä meille kaikille, mitä maailman älykkäin Marilyn on saanut aikaan älyllään Laura Bassi oli fyysikko ja myöskin yliopiston professori. Marie Curie fyysikko jakemisti ja radioaktiivisuuden tutkimuksen pioneeri Anna Morandi Manzolini — opetti anatomiaa ja veisti anatomisia malleja vahasta.

Hänen puolisonsa oli Bolognan yliopiston anatomian professori Giovanni Manzolini. Kun puoliso sairastui tuberkuloosiin, Anna Morandi Mazolini sai erityisluvalla opettaa tämän sijasta. Miehensä kuoltua hänestä tuli anatomian professori.

Vandana Shiva on intialainen fyysikko, tutkija, ympäristöaktivisti, ekofeministi ja kirjailija. Hänen valtakautensa kesti yli 63 vuotta — kauemmin kuin kenenkään toisen brittimonarkin. Viktorian valtakausi merkitsi brittiläisen imperiumin suurta laajenemista. Hänestä tuli unionisopimuksen myötä myös yhdistyneen Ison-Britannian kuningaskunnan ensimmäinen hallitsija vuonna nämäkin naiset ovat sellaisia mitä miehet ovat yrittäneet lakaista maton alle piiloon pois historian kirjoista onnistumatta.

Tosiasia on että lista on pitkä ja tulee olemaan kun naisilla on mahdollisuus siihen. Tosin miehistä taitaisi saada hieman pidemmän luettelon. Mutta mitä naiset kehittelevät juuri nyt, muuta kuin naistutkimusta? Vapaaherratar[1] Pauliine Koskelo s. Hänen puolisonsa on entinen kuluttaja-asiamies, vapaaherra Gerhard af Schultén.

Hän toimi oikeusministeriön lainvalmisteluosastolla lainsäädäntöneuvoksena — Tuona aikana Koskelo osallistui muun muassa yrityssaneerauslain ja yksityishenkilöiden velkajärjestelystä annetun lain valmisteluun sekä kuluttajasuojalain ja osakeyhtiölain uudistustyöhön.

Helena Ranta on toiminut useiden kansainvälisten oikeuslääketieteellisten tutkijaryhmien johtajana ja jäsenenä. Hän on ollut näissä tehtävissä Bosnia ja Hertsegovinassa —, Kosovossa —, Kamerunissa , Perussa , Irakissa , Kaakkois-Aasian hyökyaalto-onnettomuuden selvittelyissä sekä Tšetšeniassa.

Lisäksi hän on ollut mukana Etelä-Amerikkaan kohdistuneissa oikeuslääke- ja oikeushammaslääketieteellisissä koulutusprojekteissa mm. Yoneth on parhaiten tunnettu ribosomien rakenteen selvittämisestä röntgenkristallografian avulla.

Steitzin kanssa työstään ribosomien rakenteen tutkimisessa. Hän työskentelee Johns Hopkins -yliopistossa Baltimoressa. Blackburnin huomaa siis oikeen 2 nasita sai ja Jack W. Szostakin kanssa tutkimuksista, jotka liittyvät siihen, kuinka kromosomien dna-nauhan päissä olevat telomeerit suojaavat soluja Carol W. Barré-Sinoussi on tehnyt HI-viruksen tutkimuksessa perustavaa työtä ja on saanut ansioistaan HI-viruksen löytämisessä Nobelin lääketieteen palkinnon yhdessä Luc Montagnierin kanssa Wangari Muta Maathai s.

Nykyisin hän toimii Kenian apulaisympäristöministerinä. Hän sai vuoden Nobelin rauhanpalkinnon työstään kestävän kehityksen, demokratian ja rauhan puolesta. Maathai perusti Green Belt -liikkeen vuonna taistelemaan mm. Järjestö on tähän mennessä istuttanut miljoonia puita useissa Afrikan valtioissa. Maathai on ensimmäinen tohtoriksi väitellyt itäafrikkalainen nainen. Hän on opiskellut ja opettanut biologiaa eri yliopistoissa niin Afrikassa kuin länsimaissa.

Lewisin kanssa alkionkehityksen geneettisen kontrollin tutkimuksestaan. Poliittisia virkoja ja tavallisia ammatinharjoittajia. Ihan hienoa, mutta naisten piti teorian mukaan tuoda uutta, vaihtoehtoista ja tietysti parempaa ajattelua tullessaan.

Sellaista ei listastasi löydy. Ei se maailma tällä tavalla muutu. Sovinismi myös chauvinismi ja šovinismi on jonkin ryhmän tai ryhmän jäsenen äärimmäisyyksiin menevää, yksipuolista ja fanaattistakin käyttäytymistä jotakin toista ryhmää tai sen yksityisiä jäseniä kohtaan.

Sovinismista käyttäytymistä voi ilmetä niin maan tai kansan kuin muunkin ryhmän puolustamisessa. Yleensä sovinismia ilmenee silloin kun toinen ryhmä koetaan viholliseksi ja uhaksi.

Sukupuolisovinismi Englanninkielisissä maissa miesten paremmuutta tai miesten suosimista kannattavaa ajattelua tai aatetta on kutsuttu luvulta lähtien male chauvinismiksi eli miessovinismiksi. Englannin kielen mallin mukaan sovinismi on alkanut luvulta lähtien tarkoittaa suomen kielessä lähinnä sukupuolikiihkoilua, ja nimitystä sovinismi tai sovinismi ilman sen kummempia etuliitteitä on käytetty haukkumasanana miesten ylivaltaa kannattavasta aatteesta.

Vastaavasta naisten sovinistisesta asenteesta miehiä kohtaan on aloitettu käyttää käsitettä naissovinismi engl. Vai eivät miehet ole tuoneet mitään uutta. Sitten olet kyllä harvinaisen sokea, sillä maailma on kovasti muuttunut ja muuttuu kiihtyvällä tahdilla juuri miesten aikaansaannosten avulla.

Ihan vaan esimerkin vuoksi, tuijottelet yhtä sellaista juuri nyt. Naisten todella piti tuoda uusia ajatuksia ja menettelytapoja koko yhteiskunnan alalle, mutta heikosti tuo on näkynyt. Tämä mielenkiintoinen ajatus tosin ei ole minun, vaan peräisin feministeiltä, joihin määritelmäsi sopiikin oikein hyvin kokeilehan huviksesi korvata sovinismi feminismillä.

Niin, lääkäri ja juristi ovat tosiaan ammatteja, ei sen kummempaa ja ihan vittuilematta. Lääkäri, joka kehittää syöpä- ja hivlääkkeen, on jo jotain muuta kuin tavallinen ammatinharjoittaja. Olen 17 vuotias tyttö lukiosta. Jos puhutaan historiallisista ajoista, naisten ei ollut mahdollista olla miehiä etevämpiä.

Miesten asenne oli sovinistinen naisia kohtaan, ja naiset olivat alistetussa asemassa. Naisia ja miehiä ei siis voida vertailla historiallisella sarakkeella. Tosin, esihistoriallisella aikakaudella, kun elettiin vielä metsästys ja keräilykulttuurissa, naiset ja miehet olivat melko tasavertaisessa asemassa. Naiset hoitivat keräilemällä juuria ja syötäväksi kelpaavia maamme vihertuotteita suurimman osan ruoansaannista. Sen lisäksi naiset hoitovat lapset. Asumuksetkaan eivät olleet kummoisia, luolissa eleltiin enimmäkseen Kun siirryttiin maatalouteen ja keksittiin viljely, se oli pitkälti naisten ansiota.

Aikaisemmasta keräilykulttuurista naiset tusivat hyvin kasvit ja luonnon, joten heillä oli merkittävä asema kaupunkikulttuuria perustaessa. Valitettavasti, kun kaupunkikulttuuri alkoi kehittymään, miehet alistivat naiset käyttivät siis naisten keksimää viljelyä heitä vastaan aseena? Vilja oli tuohon aikaan tärkeä merkki varallisuudesta, ja mitä enemmän viljaa, sitä varakkaampi kaupunki.

Jos kukaan seuraisi taidetta, huomaisitte, että nykyään no oikein eteviä naistaiteilijoita, jotka tekevät kauniita töitä. Sen lisäksi, jos taiteesta puhutaan, on pakko sanoa, että naisen lauluääni on huomattavasti kauniimpi kuin miehen. Nykyään naiset myös hoitavat asiat aivan yhtähyvin kuin miehet. Esimerkiksi talvisodan aikana naiset pitivät Suomessa asiat kondiksessa, kun miehet olivat rintamalla. Jos naiset eivät olisi sitä tehneet, tilanne olisi ollut hyvin huono myös.

En kuitenkaan nyt vähättele miesten asemaa rintamalla. Sanoisin, että sukupuolet ovat erilaisia. Siksi niitä ei voida kummoisesti vertailla. Ja naiset ovat älykkäitä. Jos naiset eivät olisi älykkäitä niin silloinhan väität, että me naiset ja tytöt olemme ehkäpä Mutta se ei ole totta. Ihmisten älykkyydestä ovat aina kertoneet tunteet ja ajatukset. Ja haluaisin vielä vastata tähän omaan viestiini.

En tiedä, millaista älykkyyttä osoittaa arvostella ja haukkua toista sukupuolta noin radikaalisti. Mutta, jos mietitään asia, jossa naiset ovat miehiä etevämpiä niin sanoisin kyllä, että naiset ovat miehiä parempia sietämään asioita. Sietiväthän naiset vaikka miten kauan sitä, kun miehet alistivat. Ja vaikka sinä, joka arvostelet tällä palstalla naisia, mies, olet korkeassa asemassa kuten itse mainitsit olevasi niin en katso sitä sinun eduksesi.

Olet voinut päästä asemaasi suhteilla, et esimerkiksi työnteolla. Ja väität olevasi pidetty. Ehkä oletkin, en tiedä siitä, kun en sinua tunne. En katso tuota viestiäsi vihaa henkiväksi. Se vaikuttaa enemmän jonkun nuoren playboyn kirjoittamalta. Ihan ok tekstiä , mutta näin chauvinistina , sanoisin, että tietosi historiasta on pitkälle mutua.

Nainen ei keksinyt maaviljelyä, eikä "luolissa asuttu enimmäkseen". Naiset ei yksin talvisodassa kotirintamalla olleet, vaan huoltoa piti yllä valvova järjestelmä, oma ministeriökin kansanhuollolle siihen aikaan. Miehiä ja naisia siis. Vai luulitko ,että sotilaat olivat naisten "armopalojen" varassa. Voit aloittaa historianopintosi lukemalla Forumia, älä lue wikipediaa: On totta, että maanviljely sai alkunsa naisten tiedoista ja taidoista kasvien suhteen, kun taas miehet hoitivat enemmän metsästyspuolta.

Ja kun olet pyytänyt mainitsemaan suuria naisia niin haluaisin mainita esim. Kuningatar Elisabeth ja sitten vielä Marie Curien. Mielestäni nainen on yhtä hyvä kuin mies. Miehen paremmuudelle ei löydy perusteita. Ei biologiasta, eikä muualtakaan. Miehisyyden korostaminen on vain miehisen kulttuurin tulos. Mutta mies tulee oikeastaan olemaan tarpeeton ennenpitkää, kun miestä ei tarvitakaan lasten tekoon.

Lisäksi, jos olet perehtynyt biologiaan ja oikein tarkkaan kromosomeihin, tiedät, että miehet tulevat siinä tosin menee aikaa kuolemaan sukupuuttoon. Biologisessa mielessä on näet järkevämpää, että syntyy nainen kuin että syntyisi mies.

Tällöin, jos syntyy tyttölapsi, on lapsi suuremmalla todennäköisyydellä terve, kuin mitä jos syntyisi poikalapsi. Tämän kerron sinulle halutakseni ärsyttää sinua: Väität luultavasti tätäkin valheeksi, ja minua valehtelijaksi, mutta se on miehiltä luontaista. Perustuuhan miesten maailma melko suurelta osin valheeseen, jos esim. Mielestäni sovinismi on myös eräänlainen osoitus jälkeenjääneisyydestä. Elämme kuitenkin lukua, emme enää lukua.

En ymmärrä, miksi joku on aatemaailmaltaan sovinistinen kuin mitä, varmaan sovinisti sanoisi: Mutta koska sovinismi kasvaa pelosta, on luonnollista, että nykyaikainen mies kokee olevansa uhattu ja näin pelkää naisen asemaa. Se on ihan luonnollista, joten älä huoli, et ole mitenkään poikkeus, vaikka monet miehet ovatkin hienosti sopeutuneet elämään nykyisenlaisessa yhteiskunnassa tasa-arvossa naisten kanssa. Onkohan noille väitteille mitään todisteita?

Sinällään näet mielenkiintoista että juuri sinä kirjoitat "Väität luultavasti tätäkin valheeksi, ja minua valehtelijaksi, mutta se on miehiltä luontaista".

Eli saisiko linkkejä todisteisiin? Kun sanot, että naiset ovat aina "kaikessa" miehiä huonompia, tarkoitatko: Paras mies on parempi kuin paras nainen B. Paras mies on parempi kuin huonoin nainen C. Huonoin mies on parempi kuin huonoin nainen D. Huonoin mies on parempi kuin paras nainen vai kenties jotain aivan muuta? Uskon, että omasta mielestäsi älykkäänä miehenä et vastaa B tai D, koska vastaamalla B annat kuvan ihmisestä, jonka on hoettava itsestäänselvyyksiä saadakseen tekstiinsä pituutta ja jonkinasteista asiasisältöä.

Jos taas vastaat D, olet typerys. Ihanaa, että saat tyydytyksen kehumalla itseäsi ja miehuuttasi täällä netissä. Eikös se niin mene, että kukas sen kissan hännän nostaa, jollei kissa itse! Kauneudessa ja viehättävyydessä naiset kyllä voittavat. Parhaat miesmallit tienaavat aivan säälittäviä summia parhaisiin naismalleihin verrattuna.

Lisäksi kauniit naiset pystyvät saamaan monia kymmeniä euroja tunnissa turhanpäiväisistä pr-hommista, joihin miehiä ei edes oteta. Kannattaa yrittää löytää löytää harmonia miesten ja naisten välillä.

Molempia tarvitaan tässä maailmassa. Pornoakin ois tylsä katsoa ilman naisia. Ja kyllä niitä naisia tarvitaan muissakin jutuissa ku pano hommissa. Mulla on menny monesti naisten kanssa hermot, mutta on myös miesten. Molemmat osaa tehä kaiken näköisiä tärkeitä juttuja. Monella alalla naiset on tosi tärkeitä. Elämä on kurjaa jos joutuu miettimään miesten ja naisten paremmuutta. Yrittäkää tulla toimeen kaikkien kanssa. Et siis ota äitiäsi tai siskojasi tai tyttäriäsi vakavasti? Ah mutta sinullahan ei taida vaimoa ollakaan, sillä osaat ja kykenet varmaan pyöräyttämään sinttisi maailmaan itsekin, kun kerran olet niin mahtava?

Mahtaa äiti olla ylpeä pojastaan. Vankilaan tuomitut ovat lähes yksinomaan miehiä. Ja kaikki hyvin kouluaineissa pärjäävät ovat tyttöjä, yliopistoihin menee suurempi osa tyttöjä, kun pojat eivät yllä pääsykoerajoihin. Mahtaa olla katkera pala nieltäväksi miessukupuolelle tämä fakta. Kerro oletko katkeroitunut kun joku nainen vei lukiopaikkasi, tai yliopistopaikkasi?

Kyllä se on ihan Sitäpaitsi, jos mielestäsi naiset ovat kaikessa parempia, niin rakenna itse talosi, autosi, huonekalusi, ja korjaa kaikki tarpeentullen ITSE.

En usko että niillä nelosen papereilla pystyisivät tekemään, jos kerta yliopistossa ja ammattikoulussa kaikki ovat tyttöjä, kuten väität. Niin, naiset todellakin ovat kaikessa parempia. Tulee ilmi ihan jokapäiväisessä elämässä. Tytöt kyllä pääsevät yliopistoihin, totta. Ala valinnat vain heillä ovat niin onnettomia, että näitä ikuisia opiskelijoita ja työttämiä maisterisnaisia saamme elättää muiden ohella.

Otan ihan huumorilla sun jutut. Saat olla ihan rauhassa tota mieltä jos nyt edes oikeasti ajattelet noin. Musiikki on semmoinen asia, missä miehet ovat olleet aina valovuosia naisia edellä.

Toki muutamia loistavia ja historiallisesti tärkeitäkin naismuusikkoja maailmasta löytyy, esim. Joni Mitchell ja Janis Joplin, mutta suppea on valikoima loppujen lopuksi. Miehet ja naiset on keskimääräisesti yhtä älykkäitä se vaan jakaantuu eri tavalla.. Jo on miehellä kovat luulot. Jos nainen kuitenkin treenaisi itsensä hyvään kuntoon , lupaan että hän voittaisi useat miehet.

Voisin sanoa tässä heti vaikka juoksu, painonnosto, uiminen olen kilpauimari. Siiinä oli kolme asiaa missä voittaisin ainakin nuo 7 miestä. Lisäksi naisena on ihan mukava olla kun vähän tissiväliä heruttaa niin jo miehet tekee mitä vaan sun puolesta ; Eli naiset voittaa miehet oveluudessakin. Saa baarissa ilmaisia drinkkejä kun vähän räpyttelee silmiä.

Miehet voi siinä sitten käydä hyvissä töissä ja saada paljon palkkaa ja maksaa baarissa naisten drinkkejä. Veikkaan että maailmassa löytyy myös miljoonia sua älykkäämpiä naisia. Olet siis yhteiskunnan parasiitti. Ja vielä ylpeilet sillä. Kyllä on tiedossa, että perseellä tienaa, mutta paljonko siitä penkistä nousikaan? Veikkaan, että tulevaisuudessa naiset keräävät vallan ja korkeat asemat. Yliopistoissa on tällä hetkellä enemmän naisia kuin miehiä.

Miehet, ehkäpä jatkavat hallintaansa tekniikan saralla ja talousasioissa. Kaikki asiat me tehdään kuitenkin yhdessä. Ei ole väliä onko mies vai nainen johdossa, kuhan on paras mahdollinen. Naiset vaan on nii ebin tyhmiä että ruokkii kaiken karvaisia peikkoja päivät pitkät: Hahah, vaivautuneen ja turhautuneen miehen itkua. Totuushan näin yksinkertaistetusti kaltaisellesi kapeakatseiselle machoilijalle on se että elämän jatkumisen kannalta mies ei tule toimeen ilman naista, eikä nainenkaan ilman miestä.

Eri sukupuolia on tyhmää mittelöidä, mutta jos mennään sinun linjallesi niin voin todistaa että puheesi on pelkkää huomiota kaipaavan miehen narinaa. Nainen kostuu ilman suihkua, siihen et sinä mies pysty. Nainen myöskin lypsää maitoa, naisella on siis ruokasampo itsessään. Nainen vuotaa verta haavoittumatta ja jäykistää luuttoman lihan pelkällä olemuksellaan jopa vain kävellessään kaltaisesi miehen ohi.

Jos mies ja nainen viettäisivät yhtä paljon aikaa ja energiaa kuntoilemiseen niin nainen olisi miestä paljon vahvempi ja kestävämpi, mutta naisen ei tarvitse puurtaa puntilla saadakseen miehen huomiota, naisille tulee päivittäin parittelutarjouksia parhaimmilta yksilöiltä kun taas mies joutuu taistelemaan huomiosta.

Naiset ovat ihmishistorian aikana onnistuneet laittamaan kaikki ruumiilliset työt miesten niskoille tehdessään itse yksinkertaisia hommia kotona. Ja pelkästään sillä, että otamme ihanat peniksenne sisäämme ja saamme siitä nautintoa, saamme teidät käyttämään yli puolet itse tienaamistanne varoistanne meihin.

Me siis syömme, nukumme, harrastamme seksiä aina kun haluamme ja elämme siivellä samalla kun teemme kaikki "paskatyöt" eli siivoamme ja laitamme tiskit tiskikoneeseen. Karu totuus on siis se, että me naiset olemme pyörittäneet teitä miehiä tuhansia vuosia, ja vielä niin, että te miehet luulette olevanne päällä.

Anteeksi muille naisille että sanoin tämän ääneen, mutta eivät nuo idiootit sitä enää muutaman kuukauden päästä edes muista kun ovat taas kuolaamassa jonkun meistä perään. Kaikkea hyvää ja jaksimisia miehille. Mikä on arvosi kohta, kun sinut luokitellaan mummoksi ja kukaan ei enää kuolaa perääsi? Nainen vuotaa verta haavoittumatta ja jäykistää luuttoman lihan pelkällä olemuksellaan jopa vain kävellessään kaltaisesi miehen ohi" Eikä kirjoituksesi sitä paitsi päde yhtään.

Helvetin ruma ja lihava nainen on ruma ja lihava, eikä kovin monen miehen katse sellaiseen käänny. Puhut kirjoituksessasi kuin kaikki naiset olisivat täydellisiä vailla vikoja ja osaavat kaiken mutteivät viitsi kun miehet tekevät ne asiat.

Te ette vain osaa ettekä fyysisesti kykene siihen mihin mies, siksi ette tee muuta kuin naisten hommia, ja kuten edellä mainitsin, murto-osa naisista on aivan oikeasti sellaisia täydellisiä pakkauksia kuten kirjoituksessasi muka aivan kaikki olisivat. Lisäksi mielestäsi jokaikinen mies on tyhmä kuin saapas ja täysin kädetön pelle jota nainen muka "salaa" pitää orjanaan ja on pitänyt tähän saakka.

Haista paska, et varmasti itse ole mitään noista mitä kirjoituksessasi sanot, fantasiaa sinulle kaikki. Haluat vain nimettömänä koettaa olla jotain. AP olet hieno ihminen. Internet sinä failaat, taas. En jaksanut juuri lukea ja keskustelukin on vanha, mutta nostan erään asian esiin: Miesten puolelta löytyy myös älykkyydeltään typerimmät ihmiset.

Heiltä löytyy enemmän lahjakkuuksia kuin naisten puolelta, mutta samoin myös enemmän typeryksiä. Eräs syy siihen, miksi naiset ovat harvemmin arvostetuimpien tieteilijöiden ja nerojen joukossa.

Toinen syy on se, että miehillä on suurempi tarve todistaa paremmuutensa. Heidän lahjakkuuttaan tukee tämä tarve. Heidän tarvitsee olla parempia kilpaillessaan naisten suosiosta. Ja heitä myös kannustetaan tähän hommaan, heiltä yleisesti odottaen odotetaan suurempaa kyvykkyyttä kuin naiselta, tämän historiassa pitkään vallinneen käsityksen takia, että naisesta ei ole mihinkään ja mies on menestyksellisempi ja tuo leivän pöytään.

Entä mitä tämä on tehnyt naisille? Heidän lahjakkuuttaan ei ole otettu vakavasti, heitä ei ole kannustettu muuhuin kuin käyttäytymään nätisti ja olemaan nättejä.

Ihminen tavoittelee omaa etuaan ja kun häntä kannustetaan johonkin, hän kokee että näin hän saavuttaa lisää etuja. Naisia ei ole kannustettu eikä haluttu tieteen tielle ja myös heidän valta-asemansa parinvalinnassa antaa heille mahdollisuuden kulkea helppoa ja rentoa tietä, jolla ei tarvita suurempaa kunnianhimoa saadakseen haluamansa.

Mutta totuushan on se, että kunhan Islam vakiinnuttaa paikkansa suomenkin yhteiskunnassa, naiset laitetaan lopultakin aisoihin ja takaisin luonnon määräämään asemaansa: Muutenkin naurattaa ihan vitusti jotkut näiden feministilesbojen postaamat vastaukset. Ehdoton klassikko on "mies ei osaa synnyttää" vastaus. Olen saatanan onnellinen etten osaa synnyttää! Jo ajatus parkuvan penikan puskemisesta maailmaan kinttujeni välissä olevasta avoimesta haavasta saa mut voimaan pahoin.

Miehet ovat aina olleet ja tulevat aina olemaankin naisia parempia, ja sitähän ei naiset siedä. Ja kyllä, olen kertonut mielipiteeni myös äidilleni, mudien muassa. Vihaan naisia, enkä yhtään epäröisi vetää ämmää turpaan jos tarvis on. Islam tulee, oletko valmis? Nainen lähtee ja tekee miehestä elatusvelvollisen. No ne lähiömursut suostuvat makaamaan miehen itsetyydytys patjoina. Laiskimmat miehet jopa olettavat saavansa suoraan suuhoidon, ei tarvitse edes uskotella itselleen hoitavansa molemmat..

Naiset ovat miehiä parempia hillitsemään halujaan. Säälittävää, että primitiiviset vaistot ja lisääntymishalu saavat miehen valtaansa ja parittelemaan kaiken liikkuvan kanssa.

Naiset ovat miehiä parempia hoitamaan lapsia. Naiset ovat miehiä parempia mallihommissa. Naiset ovat miehiä parempia ihmisläheisessä työssä. Naiset ovat miehiä parempia tuntemaan empatiaa ja ajattelemaan asioita monelta kannalta putkiaivoajattelun sijaan.

Naiset ovat miehiä parempia viettelemään. Miehet eivät osaa tehdä edes menestyvää musiikkia nykypäivänä ilman naisia. Levyn kannessa tai musiikkivideossa on pakko olla mukana vähäpukeinen nainen, jotta osaamaton mies saa edes hieman rahaa lähinnä päänsärkyä aiheuttavasta "musiikistaan". Miehet ovat naisia parempia lähinnä fyysisen ylivoimansa takia. Aina kun joku vetää synnytyskortin esiin ja sanoo, että naisten tehtävänä on synnyttää lapset tähän maailmaan, te alatte huutamaan miten biologisia faktoja on turha vetää keskusteluun mukaan, kun niille ei mitään voi.

Silti itse otatte esille asioita joissa miehet ovat parempia lähinnä juuri fyysisen ylivoimansa takia. Kukaan nainen ei sille mitään voi, että keskivertomies omistaa hieman isomman muskelin kuin keskivertonainen. Tai että keskivertomies pystyy nostamaan painavamman laatikon kuin keskivertonainen. Epäreilua muuten tuo synnyttäminen. Miehelle kuuluu ainoastaan se kiva osa - seksin harrastaminen. Nainen kärsii puolet elämästään kuukautiskivuissa, kantaa lasta yhdeksän kuukautta, synnyttää sen ihan käsittämättömistä kivuista kärsien ja usein vielä imettää, jää kotiin hoitamaan ja kasvattaa miehen huidellessa ties missä.

Miettikää sitä edes hetki ja tulkaa sitten sanomaan, miten nainen on huono. Homoksi ryhtyminen ei ole mitenkään vaikeaa, sanon vain sen. Osa tekstistäni oli ainoastaan provosointia, te internetin suomalaiset miehet kun tunnutte siitä kovasti kiihtyvän.

Alkaa aina naurattaa, kun huomaan miten te suomalaiset tosimiehet vingutte miesten lyhemmästä eliniästä ja naisten huonoudesta, samalla valittaen femakkovalaiden vaatimuksista ja valituksista. Säälittäviä olette tekin ja aivan samanlaisia kuin nämä "femakkovalaat". Olen pahoillani, jos teillä on jäänyt pimpsan saaminen vähäiseksi tai jos nainen on lähtenyt vieraan miehen matkaan.

Juu mä kyllä haluisin nähdä kun aloittaja synnyttää naista paremmin! Mistäs lähtien miehet ylipäätään sitten on alkaneet synnyttää? Pystytkin vielä laskemaan sen naisen "paremmuudeksi" kun sitä ei voi verrata keskenään. Vielä vähän aikaa, ja sitten se on ohi. Ai että miehet on parempia naisia urheilusuorituksissa. Onneks on eri sarjat keksitty. Ainoastaan luuseri joka ei pärjää miehenä miestä vastaan, voi päihittää naisen.

Tuskimpa toi aloittaja pärjää naisten sadan metrin maailmanmestarille vaikka kuinka pinnistäis. Eikä varmaan osaa kirjoittaa bestelleriä.

Luulempa että aloittaja ei osaa mitään muuta kuin jauhaa paskaa. Mutta miksi hänen pitää yrittää todistella olevansa parempi, kun kukaan ei ole edes kyseenalaistanut.

Aloittaja ei ole vahva. Hänellä on trauma ja huono itsetunto. Toivon pikaista toipumista hänen itsensä vuoksi. Mutta sadan metrin maailmanmestari mies voittaa sadan metrin maailmanmestari naisen. Niin ja vielä perään että et sinäkään voittaisi tätä kyseistä maailmanmestaria, kumpaakaan.

Sun mielipiteellä en tee mitään, mun mielipiteeni ei kuulu sulle vaan aloittajalle. Ja koska et itse osaa rakentaa autoa, et voi arvostella mitään autoa toista huonommaksi. Kukaan muukaan ei saa tehdä niin. Itse asiassa et voi arvostella mitään, ellet ole alan ehdoton huippu. No kun kerran otit puheeksi, niin autoalalla minä olen. Taidan ehkä tuntea tämän käsitteen sinua paremmin. Ja miten niin en voisi sanoa jonkun toisen olevan huonompi kuin toinen?

Kyllä minä voin sanoa ihan rehellisesti että Lionel Messi on parempi jalkapallossa kuin joku, joku ei ammatikseen jalkapalloa pelaa. Enkä osaa rakentaa ihmistä. En siis voi sanoa näin.

Eli logiikallasi, jokainen on yhtä hyvä pelaamaan jalkapalloa kuin Lionel Messi. Sanokaapa joku kuuluisa nainen historiassa, ketkä on tehneet kaikki maailman merkittävät keksinnöt? Ja ketkä ovat tehneet maailmat suurimmat rötökset. Ja mitenkä se tähän liittyy? Onko Siemensin generaattori jotenkin huonompi, koska saksalaiset tekivät myös keskitysleirejä?

Onko Intelin prosessori ihan paska, koska jenkit pommittivat vietnamilaisia? Oletko itse ihan huora, koska moni muu siskoista jakaa persettä? Marie Curie sai elämänsä aikana kaksi nobelin palkintoa. Häntä pidetään merkittävimpänä radioaktiivisuuden tutkijana. Ensimmäisen palkinnon hän sai yhdessä miehensä kanssa, sillä he löysivät yhdessä radiumin ja poloniumin. Toisen hän sai ilman miestänsä, puhtaan radiumin eristämisestä ja kahden uuden alkuaineen löytämisestä.

Hän oli lisäksi innokas edistämään röntgenkuvausta. Kannattaa olla varovainen, kun peilaa historian tapahtumia nykypäivään. Naisen asema historiassa oli mieheen nähden alisteinen, joten naisten ei käytännössä ollut miesten tavoin mahdollista kehittää uusia keksintöjä. Naisen asema oli jopa vielä luvulla hyvin sidottu "kotirouvamaisuuteen".

Ei siis ole ihme, jos keksinnöt ovat suurimmilta osin miesten aikaansaannoksia. Poimintoja oreille bouchée medecine chinoise côtes du rhône villages valréas kunta kinte kek nasıl yapılır kuin telkkä pöntöstä. Poimintoja mahsus suç nedir javna dražba nepremičnin sodišče nova gorica järviseudun sanomat ilmoitushinnat pluton pinnan lämpötila risto räppääjä liukas lennart laulut ethanol wikipedia español prinsessan ryöstö leffatykki.

Poimintoja halasi csipke készítés hasseröder premium pils kalorien louhelan päiväkoti vantaa viivy vielä hetki laura voutilainen hamsterin häkki myytävänä. Poimintoja matematiikka tehtäviä 6 luokka rakennustyön tarkastusasiakirja espoo säädettävät työpöydän jalat. Poimintoja fikret başkaya paradigmanın iflası pdf rätvinklig triangel inskriven i cirkel puuseppä aikuiskoulutus espoo hétköznapi vámpírok trailer talvirenkaat halvalla netistä.

Poimintoja Ilmoittaudu Aikuisopiston kursseille hania pérez de cuellar carrément méchant jamais content slam rauhanturvaaja koulutus kestää. Poimintoja lämpökäsitelty oksaton mänty äitienpäivä runot mummolle ulkomaisen yhtiön sivuliike suomessa arina oulu työpaikat polttava kipu kämmenessä augustiner biergarten münchen speisekarte.

Poimintoja vanhaa leveää lattialankkua liikenneonnettomuus tänään tampere lyndon larouche en español päättymätön tarina netflix cinema lingostiere pathé nice. Poimintoja opel corsa c sähköinen ohjaustehostin neumann jános általános iskola szombathely képek kuumaa huumaa hämeenlinna mrożek sławomir wikipedia feliz cumpleaños lyrics nelly furtado strandbad zell am see öffnungszeiten. Poimintoja päätoiminen opiskelija työttömyysturva freundschaft plus sprüche jean donneau de visé french fashion bisolvon kuivaan yskään mistä saada rahaa 12v missä sormessa kihlasormusta pidetään.

Poimintoja lesné zvieratá kresba définition ressortissant de l'ue jäkälätie 3 helsinki samsung service düsseldorf omakotitalo myydään sipoo. Poimintoja Aurinkokiven koulu hpv elleni védőoltás vélemények israelin ystävät vapaaehtoistyö antibiootti silmätipat ja alkoholi seitsemän muumion aarre imdb uppsala stadsbibliotek öppettider sommar.

Poimintoja şeker bayramı tarihi jak jest po angielsku zapalenie węzłów chłonnych iphone 5c soittoäänen lisääminen kim lönnholm lainatut lauseet sanat hämeen partioaitta tampere elämä pelissä jaksot Poimintoja jenni pääskysaari raskaus vuoden valtiopäivät vuotta hinta pöllau bei hartberg gasthöfe vauvan äkillinen velttous vatsa pienemmäksi jumppa juhlatila tampere häät. Poimintoja leukosyytit koholla syöpä tiikkainen vanhuusiän yksinäisyys nişastalı kurabiye unsuz pilkemaster evo 36 myydään joakim lövgren kusk vladimír sorokin telluria autokortti ajotuntien määrä.

Poimintoja teatro juárez cartelera kamyon oyunları indir tamindir lidlissä 10 alennus villeroy og boch íslandi livet är en schlager cirkus biljetter ventus sääaseman asennus netta suikkanen ikä espoon tuomiokirkko työntekijät günther krabbenhöft real age tietokone ei käynnisty vikasietotilaan nombres españoles de hombre con m lasten päivähoitolaki ja asetus.

Poimintoja ei mitenkään lyrics jussi nättinen jyp pasteurisiertes eiweiß selber machen spółdzielnia mieszkaniowa grudziądz kablówka leveät farkut miehille.

Poimintoja hasse bronten bipopulär kunnian ja yksityiselämän loukkaaminen la vallée village shopping mall päivystävä apteekki lentokenttä schreckschusswaffen österreich gesetz pienet rakot käsissä otobüs bileti antalya kayseri.

Poimintoja volvo tärisee jarruttaessa arası açılmak kelimesinin anlamı nedir itsemurha eron jälkeen kamera oyunları balon patlatma próxima rodada brasileirão dónde está el amor franco de vita.

Poimintoja keskinäinen vakuutusyhtiö fennia turku olalla domínguez liste wikipedia zapalenie węzłów chłonnych objawy u dzieci mikołajki domki campingowe myytävänä rivitalo helsinki birgitta sjöberg patrik.

Poimintoja kynttä cs go ilmaiset tulostettavat värikuvat.

Äitiä perseeseen homoseksuaaliseen ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

Lekmeriltä saat turvalliset ja suositut lelut. Lelut, pelit ja lastenkirjat merkeiltä Lego, Duplo, Barbie, Alga, Kärnan ja Lundby ym. podengo português grande Vielä jokunen postaus aivan muista aiheista kuin reissujutuista, sen jälkeen lupaan taas tykittää jenkkimeininkejä kahta. marraskuu Iho oli kuorinnan jälkeen heleä ja tasainen. Äitiä nussitaan rouvat alastonkuvat galleria vanha vittu. Täti opettaa pornoon pillun nuolenta play videoita yhdynnässä vanhoille porno Kanssa Milf Free Naisen vagina väljä perse salaakuvattua sex videot Seinäjoki bio marilyn raskaus ja ruskea vuoto.

ANIME HOMO PORN S SEURAA LPR